-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατρέ
Υπερβολές.
+1000
Μεγαλο-γιατρε ειναι το σωστο!
-
Φακελάκια κι έτσι?
-
ενα θα σου πω...>3000
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Χαζουλη ακου....
Παιρνει καποιος ενα Χ αμαξι και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ επειδη οι 4Τ εκαναν τυπογραφικο λαθος στην εργοστασιακη τιμη του 0-100?
Και μαλιστα το θεωρει ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για το αυτοκινητο!!!
Δηλαδη το 0-100 κοιταξε αυτος και το αγορασε?Πρέπει να πιει γάλα να ωριμάσει πρώτα μου φαίνεται το παιδί.
Δεν ήταν τόσο το τυπογραφικό όσο το ότι δε μπορούσε να χωνέψει πως το καλύτερο που κατάφεραν οι έμπειροι δοκιμαστές των 4Τ ήταν +0.6' (ή +10%) σε σχέση με την εργοστασιακή τιμή, την οποία λίγο-πολύ επιβεβαίωσαν (λέει - δεν κάθισα να το ψάξω) όλα τα ξένα περιοδικά.
Περί ωριμότητας.... Δεν ξέρω, αλλά αν εσείς είχατε ένα A3 QTFSi με πρόγραμμα (~245 άλογα και ροπή στα όρια των προδιαγραφών του συμπλέκτη) και Bilstein PSS9 με 18άρες και PZero Rosso, δε θα το δίνατε βάζοντας και περί τα 15Κ ακόμα (ήταν 2 χρονών) για να πάρετε ένα S3?...
Ομολογώ πως χάρηκα που το πήρε πάντως, το αυτοκίνητο είναι απίστευτο [με εξαίρεση το τιμόνι του - το οποίο το συνήθισα και μετά το δικό μου μου έπεφτε κάπως βαρύ για γρήγορες διορθώσεις] ενώ αν επιμείνεις στο γκάζι στις κλειστές μπορεί να γίνει και διασκεδαστικό.
-
Παντως το 0-100 του καπου εκει ειναι..λιγο κατω απο 6μιση!
-
Σε τυπική Ελληνική άσφαλτο όσο κι αν βοηθάει η τετρακίνηση και η προφόρτιση του Haldex τείνω να συμφωνήσω ότι δε θα κάνει κάτω από 6 με 2 άτομα μέσα. Σγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο και οι αλλαγές, δεν τα πιάνει με 2α τα 100. Τέλος πάντων, αλλού είναι η ουσία.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Περί ωριμότητας.... Δεν ξέρω, αλλά αν εσείς είχατε ένα A3 QTFSi με πρόγραμμα (~245 άλογα και ροπή στα όρια των προδιαγραφών του συμπλέκτη) και Bilstein PSS9 με 18άρες και PZero Rosso, δε θα το δίνατε βάζοντας και περί τα 15Κ ακόμα (ήταν 2 χρονών) για να πάρετε ένα S3?...Αν είχα το 2.0TQ και το έφταχνα, δε θα το πούλαγα για να πάρω το S3, εκτός κι αν ήμουν τόσο large και μου περίσσευαν (όπως φαίνεται στο φίλο σου - με την καλή έννοια το λέω) 15.000€ για αμάξι και πραγματικά δεν θα μου έλειπαν στη ζωή μου. (πράγμα απίθανο βέβαια εκτός κι αν είσαι ο Αγγελόπουλος και πάνω.Αλλά είπαμε...δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε με όλους)
Όσο για αυτό που είπα περί ωριμότητας, είναι γιατί ένα αμάξι δεν κρίνεται με το 0-100 και όποιος το κανει αυτό, ανοίγοντας ένα πίνακα επιδόσεων και κρίνει τα αμάξια είναι 100% λάθος.Επίσης:Αν δηλαδή βγουν όλα τα περιοδικά και πουν ότι το S3 είναι χρέπι, αμάξι για πέταμα κτλ θα στενοχωρηθεί επειδή το αδικούν?προφανώς για να το αγόράσει ο φίλος σου, αυτός πιστεύει ότι αξίζει κι αυτό έχει σημασία.
Το αμάξι που αγοράζεις να είναι για σένα η καλύτερη επιλογή και όχι για τους γύρω σου ή γι'αυτούς που έχεις σε εκτίμηση ή για να σε θαυμάζουν.(άσχετα αν όλοι κάποια στιγμή πέφτουμε σε αυτή την παγίδα )ΥΓ:Όσο και να έχει 0-100km/h, είτε 6,5sec είτε 5,5sec, το S3 είναι για μένα ένα απίστευτα γαμάτο αμάξι (κι ας λέει ο 'γιατρός' ότι δε θα το αγόραζε ξανά) και είναι από μόνο του μια κατηγορία.Εξάλλου το 0-100 ελάχιστα θα σου χρειαστεί και θα το νιώσεις καθώς κινείσαι με το αμάξι.Οι ρεπρίζ είναι αυτές που μετράνε. (πχ εθνική, πόλη όπου γίνονται τα φιλικά και μή ανοίγματα ) Δεν είναι μόνο ο τρόπος που πιάνει τα 100, αλλά και ο τρόπος που πάει μετά από αυτά ή πώς στρίβει με αυτά και σ'αυτό το S3 είναι μετρ των GTi.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'Υπερτερεί κάπου το καινούριο TypeR?'αμα τα οδηγησεις καμια φορα και τα 2 θα μας πεις...
Γιατί δε μας λες εσύ;
:yawn:
-
ANΟΥΣΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΟ 8ΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ TYPE-R KAINOYΡΓΙΟΥ,ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S3,AΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΥPE-R ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΧΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
-
@ **Κάβουρας **
Το σίγουρο είναι ότι δε στεναχωριέται κάποιος που ένα περιοδικό έβγαλε το αμάξι του αρκετά πιο αργό στο '0-100' απ' ότι λέει ο κατασκευαστής [ή και τα άλλα περιοδικά, έστω] μόνο και μόνο επειδή έτσι μπορεί να χάσει... αξία μεταπώλησης! -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'Υπερτερεί κάπου το καινούριο TypeR?'αμα τα οδηγησεις καμια φορα και τα 2 θα μας πεις...
Θέση οδήγησης, τιμόνι, ήχο, και γενικότερα feedback προς τον οδηγό, τιμή αγοράς (σε απόλυτες τιμές). Α! και χώρους
Ψιλο-ασύγκριτα τα δυο τους πάντως.
Χαζουλη ακου....
Παιρνει καποιος ενα Χ αμαξι και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ επειδη οι 4Τ εκαναν τυπογραφικο λαθος στην εργοστασιακη τιμη του 0-100?
Και μαλιστα το θεωρει ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για το αυτοκινητο!!!
Δηλαδη το 0-100 κοιταξε αυτος και το αγορασε?
ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΕΙΣΑΙ πόσοι αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση το 0-100 που ανακοινώνουν οι εταιρείες, την τελική και την εμφάνιση. Μόνο. Τζάμπα δουλεύουμε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΕΙΣΑΙ πόσοι αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση το 0-100 που ανακοινώνουν οι εταιρείες, την τελική και την εμφάνιση. Μόνο. Τζάμπα δουλεύουμε... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΕΙΣΑΙ πόσοι αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση το 0-100 που ανακοινώνουν οι εταιρείες, την τελική και την εμφάνιση. Μόνο. Τζάμπα δουλεύουμε...Να προσθέσω και το 'με βάση τι πιστεύουν οι φίλοι / γνωστοί / γείτονες / ο ταρίφας που τους πήρε κούρσα χθες το πρωί'...
Αυτό πάντως που πάντα αναρωτιόμουν είναι τι ποσοστό αγοραστών φροντίζει να οδηγήσει το κάθε αμάξι που τους ενδιαφέρει προτού το αγοράσει...
-
Μάλλον ο Σπύρος αναφέρεται στην κατηγορία εκείνων που μετά στις καφετέριες κάνουν τους παντογνώστες εστιάζοντας μόνο στους αριθμούς ενώ ουσιαστικά δεν έχουν φτάσει ούτε στα μισά από τα όρια του οχήματος που επέλεξαν.
Γι' αυτό στο περιοδικό να προσέχετε Σπύρο. Ο δαίμων του τυπογραφείου μπορεί να χαλάσει τον ύπνο μερικών 'ειδικών' τουλάχιστον για ένα μήνα μέχρι να το διορθώσετε.Αυτό που ξέρω και για τα 2 αυτοκίνητα είναι ότι όποιος τα επιλέξει και τα οδηγήσει όπως τους αναλογεί σε ειδικό περιβάλλον (Μέγαρα για παράδειγμα ή μια ερημική διαδρομή με στροφές) θα κατέβει ανανεωμένος και ευτυχισμένος. Το συναίσθημα αυτό παίδες δεν πληρώνεται με χρήματα.
-
Και ακόμα χειρότερα όσοι αγοράζουν αμάξι με βάση το 0-100 που ανακοινώνουν οι εταιρείες.
Το λέω επειδή ως γνωστόν καμμιά φορά απέχει αρκετά από το πραγματικό... -
TO ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ S3 EXEI TA EΞΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΗΑTCH AMAΞΙ ΤΑ 42.700 ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΑ ΚΑ8ΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚΕΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ TYPE-R ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΤΟ S3 ΘΕΛΕΙΣ 1200 ΕΧΤRA.ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑ8ΙΣΜΑΤΑ.
KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ 8ΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η΄ ΟΧΙ,ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΟΥΝΤΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΜΟΝΟ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΗΑLDEX
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤYPE-R,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΥΝΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΑ....
-
GIANNIS R αν το νέο Type R δεν ήταν τόσο καγκουρό θα το θεωρούσαν βασιλιά των GTI και άσε τα τούρμπο να κουρεύονται. Ξέρω ότι η αισθητική και το γούστο είναι τελείως υποκειμενικά αλλά θα μπορούσαν να δώσουν κάτι καλύτερο αισθητικά.
Βασικά δεν κατάλαβα πως ξεκίνησε η μεταξύ τους σύγκριση. -
Βλεπω σιγα σιγα να καταλαβενετε ποιο ειναι πραγματικα το ταπερ κ τι μπορει να κανει...Οσο για το αουντι πραγματικα απορω με ποια λογικη τιμολογειται τοσο ακριβα αυτο το αυτοκινητο.
-
Ξερεις αλλο 4κινητο με 265 τουρμπισια αλογα και τετοια ποιοτητα κατασκευης με χαμηλοτερη τιμη?
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R