-
Mακάρι να το κάνανε πιο συχνά... Αν και στην τροχαία θέρμης είναι μεγάλοι στόκοι μάλλον ορισμένοι...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πρέπει να βάλουν μόνιμες κορίνες κατά μήκος της ΛΕΑ και καρφιά που σου σκάνε τα λάστιχα και μόνο οχήματα Ε.Α. να μπορούν να τα παρακάμψουν με κάποιο κλειδί/τηλεχειρισμό ...
δεν είναι κατάσταση αυτή
Έξυπνος είσαι κι εσύ!
Αν συ σκάσει λάστιχο ή τύχει οποιαδήποτε μηχανικό/ιατρικό πρόβλημα που θα σταματήσεις, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας; Αυτό δεν είναι λύση.Ένα απογευματάκι επιστροφής από Χαλκιδική (δηλαδή μάλλον Σάββατο ή Κυριακή θα ήταν, δεν θυμάμαι ακριβώς), η Τροχαία περίμενε στη ΛΕΑ στο ύψος του Ρυσίου...Excellent choice...τι κόσμος είχε αρπάξει τότε κλήσεις...το καλύτερο ήταν πώς πανικόβλητοι προσπαθούσαν να πάνε στη δεξιά από τη ΛΕΑ για να αποφύγουν τους Τροχαίους και οι νόμιμοι δεξιοί δεν άφηναν χιλιοστό!
Αυτό είναι λύση! Μακάρι να το κάνανε πολύ συχνότερα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
πρέπει να βάλουν μόνιμες κορίνες κατά μήκος της ΛΕΑ και καρφιά που σου σκάνε τα λάστιχα και μόνο οχήματα Ε.Α. να μπορούν να τα παρακάμψουν με κάποιο κλειδί/τηλεχειρισμό ...
δεν είναι κατάσταση αυτή
Έξυπνος είσαι κι εσύ!
Αν συ σκάσει λάστιχο ή τύχει οποιαδήποτε μηχανικό/ιατρικό πρόβλημα που θα σταματήσεις, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας; Αυτό δεν είναι λύση.εννοείται θα υπάρχει τόσο κενό ανάμεσα στις κορίνες ώστε να μπορεί να μπει αυτοκίνητο
και γω τους κλείνω, μόνο αν έρχονται γμιώντας τους αφήνω
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απο τα πλεον ενοχλητικα προβληματα των Ελληνικων δρομων....Απορω ρε γμτ με το τι μυαλα (δεν) κουβαλανε στα κεφαλια τους αυτοι οι καφροι.....
Δεν εχω δει εντωμεταξει ποτε μου τη τροχαια να κοβει κλησεις για κινηση στη ΛΕΑ....
Βγαζει περρισσοτερα στινωντας μπλοκο με ρανταρ σε ευθεια με 40ΧΑΩ οριο η μια Πεμπτη βραδυ στα Λιμανακια, για κοντρες....
Δεν συμφαιρει.... -
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
πηραν το διπλωμα πριν κάτι μέρες απο εναν φιλο μου λογω κινησης σε ΛΕΑ!Παρ'ολα αυτά εγώ γενικά δεν βλέπω τώρα τελευταία να κόβουν κλήσεις. Θυμάμαι όταν βγήκε ο νέος ΚΟΚ που έγραφαν πολύ κόσμο..
Αυτες τις μερες, εχουν βγει κ εχουν γ...θει να γραφουν για τα παντα!
Εμενα με σταματησαν χθες μαζι με αλλους 2 στο αμαξι.
Τερμα αριστερα στην αδεια Συγγρου και οι μπατσοι και πηγαιναν με 50...
Φλας και τους περναω απο δεξια...
Στην αρχη ηταν για αντικανονικη προσπεραση απο δεξια....
Σε λεοφορο ειμαστε.... Επιτρεπεται...
Μετα ηταν υπερβολικη ταχυτητα...
Χωρις ρανταρ και κινουμενοι με 50 μετρησαν την ταχυτητα μου... Μπα... Δεν σας βλεπω καλα...
Μετα μου παν οτι εκανα επικινδυνους ελιγμους....
Φλας για να κανω δεξια, φλας για να μπω αριστερα, δεν εκλεισα κανεναν....
Μετα συνεχησαν να λενε κατι.... και να απειλουν με μπλοκακι....
Οποτε εβγαλα το κινητο, πηρα την Πειραιως και ρωτισα αν με καλυπτει η Νομικη Προστασεια σε περιπτωση αντιδικειας με την Τροχαια....
Μαληστα... μεχρι 500.000€...
Καπου εκει εφυγαν....Ερχοντε γιορτες....
Απο καπου πρεπει να παρουν τα παιδια μπονους.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
πηραν το διπλωμα πριν κάτι μέρες απο εναν φιλο μου λογω κινησης σε ΛΕΑ!
Παρ'ολα αυτά εγώ γενικά δεν βλέπω τώρα τελευταία να κόβουν κλήσεις. Θυμάμαι όταν βγήκε ο νέος ΚΟΚ που έγραφαν πολύ κόσμο..
Αυτες τις μερες, εχουν βγει κ εχουν γ...θει να γραφουν για τα παντα!
Εμενα με σταματησαν χθες μαζι με αλλους 2 στο αμαξι.
Τερμα αριστερα στην αδεια Συγγρου και οι μπατσοι και πηγαιναν με 50...
Φλας και τους περναω απο δεξια...
Στην αρχη ηταν για αντικανονικη προσπεραση απο δεξια....
Σε λεοφορο ειμαστε.... Επιτρεπεται...
Μετα ηταν υπερβολικη ταχυτητα...
Χωρις ρανταρ και κινουμενοι με 50 μετρησαν την ταχυτητα μου... Μπα... Δεν σας βλεπω καλα...
Μετα μου παν οτι εκανα επικινδυνους ελιγμους....
Φλας για να κανω δεξια, φλας για να μπω αριστερα, δεν εκλεισα κανεναν....
Μετα συνεχησαν να λενε κατι.... και να απειλουν με μπλοκακι....
Οποτε εβγαλα το κινητο, πηρα την Πειραιως και ρωτισα αν με καλυπτει η Νομικη Προστασεια σε περιπτωση αντιδικειας με την Τροχαια....
Μαληστα... μεχρι 500.000€...
Καπου εκει εφυγαν....Ερχοντε γιορτες....
Απο καπου πρεπει να παρουν τα παιδια μπονους....Και μετά όταν ξαναμπήκαν στο περιπολικό, μιλώντας με το κέντρο από τον ασύρματο, λαμβάνουν την απάντηση: 'Βρε μλκες αυτόν με το Astra από την Πειραιώς βρήκατε να σταματήσετε?'
-
Στο Olympus Plaza στην Κατερινη. Ολοι σεβαστηκαν τις αναπηρικες θεσεις, υπηρχαν ελευθερες θεσεις στο parking (απλα ηταν 20 μ. πιο μακρυα) και μονο ο λεβεντης με το Gti παρκαρε φαρδια-πλατια πιανοντας σχεδον 2 θεσεις...
Μοδα πλεον παντου στη Θεσσαλονικη, βαριεμαι να τις φωτογραφιζω πλεον (ειναι δεκαδες)
-
Πηγα για ψωνια κατα τις 12 στο Σ/Μ της γειτονιας μου.
Παρκαρω σε μια θεση η οποια ειχε κολονα διπλα.
Η διαγραμμιση ειναι τετοια που μενουν περιπου 1,5 μετρα αναμεσα σε μενα και την κολονα.
Το παρκιγκ ειχε αλλες 5-6 κενες θεσεις...
Σταματαω, σβηνω, και ψαχνω να μαζεψω κινητα, λεφτα, τσιγαρα λιστες και τα σχετικα.
Παω να ανοιξω την πορτα μου και βλεπω ενα ΜΑΤΙΖ σφηνομενο αναμεσα σε μενα και την κολονα....Η θεια δεν καταλαβαινε τα 'Ελληνικα για ανθρωπους' και οταν της ειπα οτι δεν ειναι θεση σταθμευσης εκει που το αφησε -μεσα απο το αμαξι μου παντα- και οτι δεν μπορω να βγω, μου πε -εξω απο το δικο της, αυτη- αφου χωραει, ειναι θεση.....
Αναγκαστικα να μιλησω 'Ελληνικα για ζωα'...
Πρεπει να μ ακουσαν και οι ταμιες , 2 οροφους ποιο πανω.
Ηρθε ενα παλικαρι που κουμανταρει το παρκιγκ στο Σ/Μ και της ειπε να το παρει απο κει, γιατι δεν ειναι θεση σταθμευσης.......
Του πε το ιδιο... Αφου χωραει, γιατι δεν ειναι....Βγηκα απο την πορτα του συνοδιγου.
Εβγαλα το κινητο, τραβηξα μια φωτο με τα 2 αμαξια διπλα-διπλα, εκανα πως εψαχνα κατι στο τηλ και μετα το βαλα στ αυτη μου.
Το βαλα στο αθορηβω, για να μη γινω ρομπα....
'Ελα Μανο, κανε μου μια χαρη, πες στο κεντρο να στειλει εναν γερανο στο παρκιγκ του ταδε σουπερ μαρκετ... Μ εχει κλεισει μια που μ εβρησε και σηκωθηκε κ εφυγε. Ειναι ενα ΜΑΤΙΖ ΙΖΥ 58**'
Το κλεινω και φευγω....
Περνοντας απο διπλα της .... 'Καλες γιωρτες... Ελπιζω να μη σκοπευετε να πατε καπου τις επωμενες 20 μερες'Μεχρι να ρθει το ασανσερ, ειχε παρκαρει αλλου...
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μοδα πλεον παντου στη Θεσσαλονικη, βαριεμαι να τις φωτογραφιζω πλεον (ειναι δεκαδες)
Αυτό δεν είναι τίποτα. Αυτά που κολλάνε ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (όχι στη κολώνα, μπροστά στο κρύσταλλο!) δεν τα έχεις δει;
μου πε -εξω απο το δικο της, αυτη- αφου χωραει, ειναι θεση.....
Σκέφτομαι μια παραλλαγή του διαλόγου όπου θα μπορούσες να της απαντήσεις με την ίδια ατάκα. 'Βάλτο ________ (fill in the gap). Αφού χωράει, είναι θέση!'
'Ελα Μανο, κανε μου μια χαρη, πες στο κεντρο να στειλει εναν γερανο στο παρκιγκ του ταδε σουπερ μαρκετ... Μ εχει κλεισει μια που μ εβρησε και σηκωθηκε κ εφυγε. Ειναι ενα ΜΑΤΙΖ ΙΖΥ 58**'
Το κλεινω και φευγω....
Περνοντας απο διπλα της .... 'Καλες γιωρτες... Ελπιζω να μη σκοπευετε να πατε καπου τις επωμενες 20 μερες'Έχεις ταλέντο στο social engineering...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Στο Olympus Plaza στην Κατερινη. Ολοι σεβαστηκαν τις αναπηρικες θεσεις, υπηρχαν ελευθερες θεσεις στο parking (απλα ηταν 20 μ. πιο μακρυα) και μονο ο λεβεντης με το Gti παρκαρε φαρδια-πλατια πιανοντας σχεδον 2 θεσεις...
Μα γιατί και αυτός ανάπηρος είναι, απλά η αναπηρία του δεν είναι προδήλως ορατή.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό δεν είναι τίποτα. Αυτά που κολλάνε ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (όχι στη κολώνα, μπροστά στο κρύσταλλο!) δεν τα έχεις δει;
μου πε -εξω απο το δικο της, αυτη- αφου χωραει, ειναι θεση.....
Σκέφτομαι μια παραλλαγή του διαλόγου όπου θα μπορούσες να της απαντήσεις με την ίδια ατάκα. 'Βάλτο ________ (fill in the gap). Αφού χωράει, είναι θέση!'
Το κλεινω και φευγω....
Περνοντας απο διπλα της .... 'Καλες γιωρτες... Ελπιζω να μη σκοπευετε να πατε καπου τις επωμενες 20 μερες'Έχεις ταλέντο στο social engineering...
Μερικες φορες απλα ευχομαι να χα μπατσο θειο.....
-
Ρε wag θα του τα έχωνες και αυτουνού
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ρε wag θα του τα έχωνες και αυτουνούΕ...Ναι... Και με το παραπανω... Μαλλον
Μη σου πω οτι θα τον εστελνα και μια στις τοσες στα Ιμια.... -
-
Αυτό το κακό με τα γαμημένα τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες έχει παραγίνει. Μόνο γι'αυτό θέλω να απαγορευθούν ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι 'φιλάθλων'.-
-
Άραγε η τροχαία δεν μπορεί να ρίξει μερικά πρόστιμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άραγε η τροχαία δεν μπορεί να ρίξει μερικά πρόστιμα;Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή και με αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό το κακό με τα γαμημένα τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες έχει παραγίνει. Μόνο γι'αυτό θέλω να απαγορευθούν ΟΛΟΙ οι σύνδεσμοι 'φιλάθλων'.-Kαι να ήταν μόνο τα αυτοκόλλητα των ομάδων...
Το καλοκαίρι παραβίασα μία πινακίδα απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα οχήματα γιατί ήταν παντελώς καλυμμένη από αυτοκόλλητα..._
-
Επίσης κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ στρέφουν τους σηματοδότες προς άλλη κατεύθυνση και δεν μπορείς να τους διακρίνεις! Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως σε φανάρια που την στήνουν πακιστανοαλλαδαποί επαίτες. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΖΩΑ!
Έναν να πιάσεις να το κάνει, θα φταις εσύ αν αρχίσεις να του κοπανάς το κεφάλι στο φανάρι?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]