-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δυο ίδια ΖΩΑ, στο ίδιο πάρκιν, την ίδια στιγμή. BP (MacDonalds), αμέσως μετά τα διόδια των Αφιδνών προς Λαμία.
κλικ
Άχρηστοι
το στραβο παρκαρισμα ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι εξυπηρετει
Εξυπηρετει το τι σου λεει ανευ πινακιδος ''το εβαλα ετσι επειδη γουσταρω και τωρα ψαχνε εσυ 5 ωρες λακαμα, να βρεις παρκινγκ που εχεις πληρωσει.ΕΛΑ ΓΔΑΡΕ ΜΕ για να πατσισουμε''
-
-
-
-
Αμα ειχε ιταλικο δε θα χε προβλημα.....Σπανια φτανεις σε σημειο που πρεπει να παρκαρεις.....συνηθως μενεις στη διαδρομη (αν ξεκινησεις βεβαια)
γιατι ας πουμε μπορει να χει καψει φλαντζα η να χει κοψει καμια φουσκα η να χει καψει κανεναν λαμδα
-
Έχω την εξής απορία... σε ποιό άρθρο του ΚΟΚ στηρίζονται κάποιοι οδηγοί δικύκλων και από την αριστερή πλευρά του δρόμου χώνονται μπροστά σου για να στρίψουν ΔΕΞΙΑ ενώ εσύ (που ήσουν μπροστά και στην δεξιά πλευρά του δρόμου) έχεις δηλώσει πρόθεση να πας ευθεία;
...και μετά σε βρίζουν και από πάνω γιατί με άγγιγμα της κόρνας και με το χέρι σου τους λες να κάνουν τουλάχιστον λίγο γρήγορα μην χάσουμε και το φανάρι;Ρε γμτ όταν με βρίζουν στον δρόμο και έχουν κάνει αυτοί την μακακία...πόσο
-
αυτο δεν ειναι εθνικη αθηνων λαμιας στα mc donalds.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Έχω την εξής απορία... σε ποιό άρθρο του ΚΟΚ στηρίζονται κάποιοι οδηγοί δικύκλων και από την αριστερή πλευρά του δρόμου χώνονται μπροστά σου για να στρίψουν ΔΕΞΙΑ ενώ εσύ (που ήσουν μπροστά και στην δεξιά πλευρά του δρόμου) έχεις δηλώσει πρόθεση να πας ευθεία;
...και μετά σε βρίζουν και από πάνω γιατί με άγγιγμα της κόρνας και με το χέρι σου τους λες να κάνουν τουλάχιστον λίγο γρήγορα μην χάσουμε και το φανάρι;Ρε γμτ όταν με βρίζουν στον δρόμο και έχουν κάνει αυτοί την μακακία...πόσο
εγω σε παρομοια περιπτωση 'εσπρωξα' λιγο εναν με το smart (και καλα προσπαθησα να χωρεσω διπλα του) και χεστηκε
-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Λογικό παράδοξο
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Λογικό παράδοξο
Πράγματι, άλλωστε οι δικυκλιστές (από παπάκια μέχρι... χιλιάρες) μας έχουν αποδείξει επανειλλημένως ότι δεν ισχύει γι' αυτούς ο ΚΟΚ. Κόκκινα, μονόδρομοι και πεζοδρόμια είναι πλέον ρουτίνα γι' αυτούς.
-
Κι έχουν αποδείξει επίσης επανειλημμένως ότι έχουν βαρεθεί τη ζωή τους. Όταν μου'ρχονται ανάποδα σε μονόδρομο, τους κάνω ΤΡΕΛΛΕΣ καφρίλες... Τους ρίχνω μεγάλη σκάλα με προβόλια, τους κλείνω τόσο που καλά-καλά δε χωράνε και φοβούνται μην τυχόν και πέσω πάνω τους... Για τα πεζοδρόμια, όταν είμαι πεζός συνεχίζω το δρόμο μου σα να μην υπάρχουν. Τι θα κάνουν; Θα πέσουν πάνω μου; Την π**τσισαν τότε, γιατί θα'χουν χτυπήσει πεζό σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. Συνεχίζω λοιπόν και ή τους αναγκάζω να κατεβούν ή να ελιχθούν ή να σταματήσουν. Και τους ρίχνω κι ένα ξέχεσμα από πάνω.
Θα πει κανείς 'τι αποτέλεσμα έχεις;'. Κανένα. Κι αυτό γιατί είμαι από τους ελάχιστους που ενεργούν έτσι. Η συντριπτική πλειοψηφία τα ανέχεται, ίσως γιατί και οι ίδιοι τα κάνουν όταν καβαλήσουν μηχανή.
-
Μη μπούμε ξανά στην κόντρα '2 εναντίον 4 τροχών'. Ζώα υπάρχουν είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση (είτε και πεζοί, αν θέλετε...). Οι ισοπεδώσεις είναι απλά βαρετές ...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Λογικό παράδοξο
Πράγματι, άλλωστε οι δικυκλιστές (από παπάκια μέχρι... χιλιάρες) μας έχουν αποδείξει επανειλλημένως ότι δεν ισχύει γι' αυτούς ο ΚΟΚ. Κόκκινα, μονόδρομοι και πεζοδρόμια είναι πλέον ρουτίνα γι' αυτούς.
το ιδιο ισχυει και για τους αυτοκινητιστες
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μη μπούμε ξανά στην κόντρα '2 εναντίον 4 τροχών'. Ζώα υπάρχουν είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση (είτε και πεζοί, αν θέλετε...). Οι ισοπεδώσεις είναι απλά βαρετές ...+100
-
Δεν είναι '2 εναντίον 4 τροχών'. Είναι αλλού το ζήτημα: πόσο αγενής γίνεται ο οποιοσδήποτε προκειμένου να κάνει ό,τι τον βολεύει και πόσο εμείς το ανεχόμαστε. Και αυτοκίνητο να μου'ρθει ανάποδα σε μονόδρομο, τα ίδια κάνω και χειρότερα. Έχω σταματήσει μάλιστα με ΟΛΑ τα φώτα αναμμένα κι έχω κλείσει μονόδρομο για να αναγκάσω ένα βλάκα που ήθελε να κόψει δρόμο πηγαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο με αμάξια παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά (και ήθελε να κάνω εγώ όπισθεν) να βάλει όπισθεν και να φύγει. Σε μια άλλη περίπτωση, στο μονόδρομο που ενώνει το Πολυκλαδικό των Χανίων με τους Τάφους των Βενιζέλων, εγώ πήγαινα κανονικά και δίπλα μου ήταν (στα δεξιά μου) το λεωφορείο με τους μαθητές. Μια ΒΛΑΜΜΕΝΗ μπήκε ανάποδα... Ε, όρμησα καταπάνω της με ΟΛΑ τα φώτα αναμμένα... Όση απόσταση κάλυψε μέχρι να με συναντήσει την ξανάκανε με την όπισθεν όπως-όπως!!! Τα ίδια έκανα και στη Δασκαλογιάννη (που κι αυτή είναι μονόδρομος) με έναν εξυπνάκια... Έτσι θέλουν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι '2 εναντίον 4 τροχών'. Είναι αλλού το ζήτημα: πόσο αγενής γίνεται ο οποιοσδήποτε προκειμένου να κάνει ό,τι τον βολεύει και πόσο εμείς το ανεχόμαστε. Και αυτοκίνητο να μου'ρθει ανάποδα σε μονόδρομο, τα ίδια κάνω και χειρότερα. Έχω σταματήσει μάλιστα με ΟΛΑ τα φώτα αναμμένα κι έχω κλείσει μονόδρομο για να αναγκάσω ένα βλάκα που ήθελε να κόψει δρόμο πηγαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο με αμάξια παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά (και ήθελε να κάνω εγώ όπισθεν) να βάλει όπισθεν και να φύγει. Σε μια άλλη περίπτωση, στο μονόδρομο που ενώνει το Πολυκλαδικό των Χανίων με τους Τάφους των Βενιζέλων, εγώ πήγαινα κανονικά και δίπλα μου ήταν (στα δεξιά μου) το λεωφορείο με τους μαθητές. Μια ΒΛΑΜΜΕΝΗ μπήκε ανάποδα... Ε, όρμησα καταπάνω της με ΟΛΑ τα φώτα αναμμένα... Όση απόσταση κάλυψε μέχρι να με συναντήσει την ξανάκανε με την όπισθεν όπως-όπως!!! Τα ίδια έκανα και στη Δασκαλογιάννη (που κι αυτή είναι μονόδρομος) με έναν εξυπνάκια... Έτσι θέλουν.για να κανεις τετοια η εχεις πολυ μεγαλο..θαρρος η κανεις προπονηση μαζι με τον Πυρρο Δημα
-
Προπόνηση με τον Πύρρο δεν κάνω. Απλώς ξέρω ότι έχω δίκιο και ασκώ τα δικαιώματά μου, επιβάλλοντας το σεβασμό προς αυτά ΧΩΡΙΣ να σηκώνω αντίρρηση! Κι επίσης, δεν είναι θέμα θάρρους. Ο καθένας που ξέρει ότι έχει δίκιο σ'αυτά τα θέματα κι έχει βαρεθεί να βλέπει το κάθε @ να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να καμαρώνει από πάνω, το ίδιο θα έκανε.
Πίστεψέ με, όταν ο εξυπνάκιας δει ότι δε σηκώνεις αντίρρηση και κουβέντα εκεί που έχει άδικο, θα φύγει με την ουρά στα σκέλια, γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ και φεύγει τρέχοντας όταν βλέπει πως δεν έχει περιθώρια να κάνει τις αηδίες του.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Προπόνηση με τον Πύρρο δεν κάνω. Απλώς ξέρω ότι έχω δίκιο και ασκώ τα δικαιώματά μου, επιβάλλοντας το σεβασμό προς αυτά ΧΩΡΙΣ να σηκώνω αντίρρηση! Κι επίσης, δεν είναι θέμα θάρρους. Ο καθένας που ξέρει ότι έχει δίκιο σ'αυτά τα θέματα κι έχει βαρεθεί να βλέπει το κάθε @ να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να καμαρώνει από πάνω, το ίδιο θα έκανε.Πίστεψέ με, όταν ο εξυπνάκιας δει ότι δε σηκώνεις αντίρρηση και κουβέντα εκεί που έχει άδικο, θα φύγει με την ουρά στα σκέλια, γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ και φεύγει τρέχοντας όταν βλέπει πως δεν έχει περιθώρια να κάνει τις αηδίες του.
+1
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...
Και δεν χρειάζεται να έχεις θάρρος.Στο θράσος, μόνο με θράσος μπορείς να απαντήσεις κάποιες φορές (ειδικά στο δρόμο ).
Επίσης αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο και ξέρεις ότι και ο άλλος το γνωρίζει αυτό, δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις παράθυρο να διαπληκτιστείς.Σβήνεις το αμάξι και βάζεις επιδεικτικά τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο ταμπλό.
Σίγουρα αυτός που πάει ανάποδα βιάζεται περισσότερο -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
αυτο δεν ειναι εθνικη αθηνων λαμιας στα mc donalds.Είναι
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]