-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είδα έναν τύπο να μαζεύει αυτά τα αποκόματα...αλαρμ δεξιά...και να μάζευε. Τι να τα έκανε?
Ανακύκλωση ...
... ή λεφτάκια στην τσέπη. Σε κάποιες εταιρείες που πληρώνουν διόδια (αλλά και φαγητό, βενζίνη ή οποιαδήποτε άλλη παροχή) στους υπαλλήλους τους, ΑΝ έχουν χαλαρό λογιστήριο, κάποιοι βγάζουν εξτρά χαρτζιλικάκι έτσι. Καλά ζώα είναι κι αυτοί.
Μιας και το έφερε η κουβέντα, πλάκα έχουν οι βενζινάδες. Όποτε κόβω τιμολόγιο για βενζίνη, ρωτάνε 'Πόσα να γράψω πάνω;'
Όσα έβαλα να κόψεις ρε μεγάλε, τι πόσα; Αυτό βέβαια απλώς αποδεικνύει πόσοι κλέβουν με αυτό τον τρόπο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσα έβαλα να κόψεις ρε μεγάλε, τι πόσα; Αυτό βέβαια απλώς αποδεικνύει πόσοι κλέβουν με αυτό τον τρόπο.Δυστυχώς
-
Φλασιά...τα ΖΩΑ στο μετρό που δε σε αφήνουν να βγεις από το βαγόνι λες και θα φύγει χωρίς αυτούς...
-
Είδα έναν τύπο να μαζεύει αυτά τα αποκόματα...αλαρμ δεξιά...και να μάζευε. Τι να τα έκανε?
Ανακύκλωση ...
... ή λεφτάκια στην τσέπη. Σε κάποιες εταιρείες που πληρώνουν διόδια (αλλά και φαγητό, βενζίνη ή οποιαδήποτε άλλη παροχή) στους υπαλλήλους τους, ΑΝ έχουν χαλαρό λογιστήριο, κάποιοι βγάζουν εξτρά χαρτζιλικάκι έτσι. Καλά ζώα είναι κι αυτοί.
Μιας και το έφερε η κουβέντα, πλάκα έχουν οι βενζινάδες. Όποτε κόβω τιμολόγιο για βενζίνη, ρωτάνε 'Πόσα να γράψω πάνω;'
Όσα έβαλα να κόψεις ρε μεγάλε, τι πόσα; Αυτό βέβαια απλώς αποδεικνύει πόσοι κλέβουν με αυτό τον τρόπο.
¨Οταν σου δίνει 6-7λ το χμ, εσύ τι λες ότι θα κάνεις;
Μην ανησυχείς πάντως, κανείς δεν κλέβει κανένα, όλοι ξέρουν -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Φλασιά...τα ΖΩΑ στο μετρό που δε σε αφήνουν να βγεις από το βαγόνι λες και θα φύγει χωρίς αυτούς...κι εγώ έτσι έκανα ώσπου πήγα Αγγλία και κατάλαβα και ντρεπόμουν για το πριν
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Ανακύκλωση ...
Μην ανησυχείς πάντως, κανείς δεν κλέβει κανένα, όλοι ξέρουνΟι πιο πολλές εταιρίες κοιτάνε ώρα και μέρα και σταθμό διοδίων για κάθε υπάλληλο ξεχωριστά. Άρα έτσι μηδενίζουν τα ενδεχόμενα 'κλοπής'.
Φλασιά...τα ΖΩΑ στο μετρό που δε σε αφήνουν να βγεις από το βαγόνι λες και θα φύγει χωρίς αυτούς...
κι εγώ έτσι έκανα ώσπου πήγα Αγγλία και κατάλαβα και ντρεπόμουν για το πριν
Εντάξει όμως ρε συ δε θέλει και πολύ να καταλάβεις όταν βγαίνεις από το μετρό ότι σε ενοχλεί αυτό που γίνεται και ορμάνε όλοι να μπούνε.
Ειδικά στην Αγγλία βεβαίως ο κόσμος περιμένει να βγεις...σήμερα τα άκουσε ένας στο Σύνταγμα...
-
Ανακύκλωση ...
Εγω ειχα πει σ εναν να βαλει 4.500Ευ....
Και με κοιταζε....
Ρε φιλε ... Τοσο ηρθε το σαζμαν στο δικο μου... Τι να κανω;;;; -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Ανακύκλωση ...
Μην ανησυχείς πάντως, κανείς δεν κλέβει κανένα, όλοι ξέρουνΑ, οκ. Από ποιο επίπεδο και πάνω θεωρείται κλεψιά δηλαδή;
Αυτοί που παίρνουν βενζίνη με τρόμπα και μπετονάκι από τα εταιρικά θεωρούνται κλέφτες ή όχι; Ή μήπως πρέπει να ανοίξει χρηματοκιβώτιο κανείς για να θεωρείται κλέφτης; -
Γιώργο με ''η'' γράφεται...
-
Σε μια εταιρεία έπρεπε να χρησιμοποιούμε τα οχήματα μας για να επισκεπτόμαστε πελάτες. (μακακία, το ξέρω αλλά έστι ήταν )
Η αποζημίωση ήταν με τα χιλιόμετρα ΑΛΛΑ έπρεπε να φέρεις στο λογιστήριο το σύνολο των χιλιομέτρων χ χιλιομετρική αποζημίωση = τιμολόγιο βενζίνης.
Και αν έκανες πολλάάάά χιλιόμετρα έπρεπε να κόβεις συνέχεια τιμολόγια αναγκαστικά.
Αν έκανες ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσ/νίκη-Αθήνα έπρεπε να κόψεις 3-4 τιμολόγια για να καλύψεις το ποσό αλλά το πήγαινε έλα ήταν το πολύ 2 γεμίσματα.
Ποιός ήταν λοιπόν ο κλέφτης ;;;;; -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν έκανες ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσ/νίκη-Αθήνα έπρεπε να κόψεις 3-4 τιμολόγια για να καλύψεις το ποσό αλλά το πήγαινε έλα ήταν το πολύ 2 γεμίσματα.
Ποιός ήταν λοιπόν ο κλέφτης ;;;;;Δεν το κατάλαβα αυτό
edit: Άκυρο, το πιασα
Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό κάποιους συναδέλφους δικούς μου που βγάζουν χαρτζιλικι -αδικαιολόγητα- με αυτό τον τρόπο. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δυστυχώς
Στην παλια δουλεια που ειμουνα βαζαμε απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο βενζινη. Αν πηγαινες μεσα και τις ελεγες δωσε μου ενα τιμολογιο 5-10-20-30 € ακομη και με τα ποδια να ειχες παει στο εκοβεαμεσως
Πολλες εταιρειες παντως κατα καποιο τροπο σου λενε οτι τα € σου θα ειναι τοσα το μηνα αλλα εχεις και αλλα Χ € για περιποιηση πελατειας και αλλα Χ € για βενζινες, στην ουσια ξερουν οτι δνε εινα ιαληθεια αυτα που θα τους πας σε αποδηξεις αλλα μαλλον εχουν καποια φοροαπαλαγη και το προτιμουν απο το να στα δωσουν στο μισθο.
-
Στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου για να αποφεύγονται κατά το δυνατόν τέτοια φαινόμενα χρησιμοποιείται κυρίως ένα συγκεκριμένο βενζινάδικο χρόνια τώρα. Από κει και πέρα πλην των αποδείξεων οι πωλητές πρέπει να συμπληρώνουν ένα βιβλίο κινήσεως με τα γεμίσματα, τις διαδρομές που έγιναν, τα διόδια, κτλ. Έτσι, υπάρχει ένας έλεγχος.
Έλεγχος δεν υπάρχει μόνο στα 'στελέχη' που δεν καταγράφουν τίποτα, απλά τους έχει γίνει σύσταση κατά το δυνατόν και αυτοί να γεμίζουν από το ίδιο βενζινάδικο. -
Εγω τι να κανα... να εκλεβα απο τον πατερα μου;;;;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Φλασιά...τα ΖΩΑ στο μετρό που δε σε αφήνουν να βγεις από το βαγόνι λες και θα φύγει χωρίς αυτούς...εγω οταν χρησιμοποιω μετρο ειμαι συνηθως με βαλίτσες στα χερια ..
ε λοιπον ουτε μια φορα δεν εχει τυχει καποιος που να κανει λιγο στην ακρη για να περασω ...καμιά μερα θα μου τη δωσει και θα σηκωσω τη βαλιτσα στο υψος της ζωνης και θα τη χρησιμοποιω για προφυλακτηρα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω τι να κανα... να εκλεβα απο τον πατερα μου;;;;Ιδανική περίπτωση για κάποιον κλεπτομανή... και ικανοποιεί την αρρώστια του και τα λεφτά μένουν στην οικογένεια
Υ.Γ. Not a personal comment Αλέξανδρε
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τιποτα δεν μπορει να κανει.
-Υπαρχει Πανεπιστημιακο ασυλο και δεν μπορει να ρθει τροχαια να καταγραψει το περιστατικο.
-Δεν θα δεχτει να τον αποζημιωσει καμια απο τις ασφαλιστικες εταιρειες λογο του ασυλου
-Το σπασμενο φαναρι δεν φερει αριθμο πλαισιου, αλλα αριθμο ανταλλακτικουΑυτά για το άσυλο είναι κοτσάνες.
Το s/n του ανταλλακτικού θα μπορούσε θεωρητικά να βοηθήσει, αν μιλούσαμε για σοβαρή υπόθεση (πχ. δολοφονία) και αν η κατασκευάστρια εταιρία τηρεί την ανάλογη ιχνηλασιμότητα...Έχω την εντύπωση ότι ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ εντός πανεπιστημιακών χώρων, αρκεί οι δρόμοι να εμφανίζονται στο σχέδιο πόλης, δηλ. να είναι και τυπικά δρόμοι κυκλοφορίας οχημάτων. Επίσης, δε θυμάμαι σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο να αναγράφονται οι πανεπιστημιακοί δρόμοι ως περιοχές όπου η ασφάλιση δεν ισχύει.
Τα ασφαλιστήρια γενικά δεν ισχύουν σε 'ιδιωτικούς' δρόμους. Στην πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ τώρα, οι 2 κάθετοι δρόμοι φαίνονται στους χάρτες της πόλης (και παλιότερα εξυπηρετούσαν και διαμπερή κυκλοφορία), οι υπόλοιποι όμως...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγω τι να κανα... να εκλεβα απο τον πατερα μου;;;;
Ιδανική περίπτωση για κάποιον κλεπτομανή... και ικανοποιεί την αρρώστια του και τα λεφτά μένουν στην οικογένεια
Υ.Γ. Not a personal comment Αλέξανδρε
Το καταλαβα μωρε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω οταν χρησιμοποιω μετρο ειμαι συνηθως με βαλίτσες στα χερια ..
ε λοιπον ουτε μια φορα δεν εχει τυχει καποιος που να κανει λιγο στην ακρη για να περασω ...καμιά μερα θα μου τη δωσει και θα σηκωσω τη βαλιτσα στο υψος της ζωνης και θα τη χρησιμοποιω για προφυλακτηραΕγω εβγαινα κ οποιον παρει ο χαρος!
Κ αν μου ελεγαν τιποτα....
ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ! ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΜΥΛΟ ΝΑ ΧΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ! -
λογικά οι αυτόματες πόρτες και το ότι γνωρίζουν ότι κλείνουν σχετικά γρήγορα τους κάνει να έχουν αυτή την συμπεριφορά...
δεν εξηγείται αλλιώς να θέλουν να τσαλακωθούν με τόσο κόσμο πρωινιάτικο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]