-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Βλέπω και κάτι άλλο στο βάθος αριστεράΕγκώ ντεν βλέπει κάτι άλλο.....
-
Yπάρχει ένα πράσινο 2CV
-
-
-
Πειραζει που προτιμω το 304!
-
Το 304 είναι το δικό μου.
-
Ευτυχως!!!
-
Το ρώτησα και αλλού, αλλά εδώ έχω μάλλον περισσότερες πιθανότητες να πάρω απάντηση:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 304 με με όλες τις ταχύτητες πλην της 1ης, όταν είσαι σε πορεία με ελάχιστο γκάζι κάνει κάτι σκορτσαρίσματα. Με τα καρμπυρατέρ δεν τα πάω πολύ καλά, οπότε μπορεί να είναι και feature αυτό, δεν ξέρω. Θέλει κάποια ρύθμιση άραγε;Btw, μετά από ένα 5ήμερο αποκλειστικής οδήγησης του 304, μπορώ να πω ότι πλέον καταλαβαίνω πλήρως όλους τους λάτρεις που κυκλοφορούν με τις 'παλιατζούρες' τους καθημερινά. Το αμάξι το χρησιμοποιούσα καθημερινά για ενάμιση χρόνο, πριν πάρω το τωρινό μου, αλλά τότε δεν το είχα εκτιμήσει τόσο... Το μόνο που μου λείπε από τα καινούρια είναι το ABS και το δεξί ηλεκτρικό παράθυρο. Χωρίς τα άλλα ζω άνετα!
-
Κάποια ρυθμιση και κανα καθαρισματάκι θα θέλει
-
Dwell-αβάνς είναι ΟΚ? Το αβάνς ρυθμίζεται 'περίεργα' σε αυτό όχι στην τύχη πάντως
-
Ναι, αυτό το τσεκάραμε προ 1μιση μήνα περίπου, πριν περάσω ΚΤΕΟ. Εγώ εικάζω ότι θέλει καθάρισμα και το καρμπυρατέρ γενικά, και η πεταλούδα ειδικότερα, γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν το κοίταξα καθόλου αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Dwell-αβάνς είναι ΟΚ? Το αβάνς ρυθμίζεται 'περίεργα' σε αυτό όχι στην τύχη πάντωςβρε σας το εχω πει παρτε ενα ιταλικο να βρειτε την υγεια σας
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Dwell-αβάνς είναι ΟΚ? Το αβάνς ρυθμίζεται 'περίεργα' σε αυτό όχι στην τύχη πάντως
βρε σας το εχω πει παρτε ενα ιταλικο να βρειτε την υγεια σας
Αυτά τουλάχιστον έχουν σημάδια, όχι 'που είναι η τρύπα...οέο!'
-
Κατα τη γνωμη μου το ομορφοτερο peugeot ηταν αυτο:
peugeot 203 roadster cales
Και αυτο που καποτε ελπιζω να αποκτησω:
-
Ενα τετοιο καμπριο(504) βρισκοταν για καιρο στο Φαληρο!
Το δινε για 5000Ε!Δυστυχως τοτε δε δουλευα και οπως εχω ξαναπει οι γονεις μου διαφωνουν με το χομπυ μου οποτε χαθηκε η ευκαιρια!!!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ενα τετοιο καμπριο(504) βρισκοταν για καιρο στο Φαληρο!Το δινε για 5000Ε!Δυστυχως τοτε δε δουλευα και οπως εχω ξαναπει οι γονεις μου διαφωνουν με το χομπυ μου οποτε χαθηκε η ευκαιρια!!!
Εγω θελω το coupe..
-
kalispera se olous tha ithela na mathw apo pou mporw na brw antallaktika apo peugeot 404 apo magazotopous i akoma kai idiotes.sas euxaristw polu olous
-
-
Γειά σου φίλε καλώς ήρθες, τί ακριβώς ψάχνεις? Αν σε ενδιαφέρει έχω ένα φανάρι μπροστινό, 2 τάσια, ένα στεφάνι κόρνας μεταχειρισμένα.
Classic Peugeot Forum