-
Mozilla/firefox και Internet Explorer!
-
Firefox & μερικές φορές Opera.....
-
Ενδιαφέρον ενώ σε όλο τον κόσμο το 70% χρησιμοποιεί IE στον πληθυσμό του φόρουμ που ψήφισε στο παρόν γκάλοπ το ποσοστό είναι μόλις 20%...
ΙΜΗΟ θα μπορούσαν οι mods να μας δώσουν στατιστικές από τους browsers με τους οποίους συνδέονται οι χρήστες.
Δεν είναι και προσωπικό δεδομένο ο web browser.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ενδιαφέρον ενώ σε όλο τον κόσμο το 70% χρησιμοποιεί IE στον πληθυσμό του φόρουμ που ψήφισε στο παρόν γκάλοπ το ποσοστό είναι μόλις 20%...Οχι ρε συ,συμφωνα με το κιντ περισσοτεροι χρησιμοποιουν αλεπου...
-
20% χρησιμοποιεί firefox 2.0 ενώ 18% IE7. Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί IE6, αυτό τα λέει όλα.
-
Aκριβως...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
20% χρησιμοποιεί firefox 2.0 ενώ 18% IE7. Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί IE6, αυτό τα λέει όλα.Αν όντως είναι έτσι (δεν το ήξερα), είναι πραγματικά τραγικό. Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί ΙΕ6
Ούτε καν ΙΕ7, που τουλάχιστον είναι αρκετά βελτιωμένος. Γιατί; Γιατί έτσι έμαθαν και δεν αλλάζουν. Ξέρω αρκετούς πάντως, που στο μυαλό τους έχουν την εξίσωση internet = explorer. Βλέπουν δεύτερη καρτέλα ανοιχτή και παθαίνουν μπλακ άουτ. Τραγικό. Έτσι το έμαθαν, γιατί έτσι τους το πασάρισαν, με το κωλοπρόγραμμα που ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και ΔΕΝ απεγκαθίσταται. Έλεος ρεΤεράστια νίκη στρατηγικής της μικροσοφτ πάντως. Να σκεφτείς ότι, στα πρώτα χρόνια της ευρείας διάδοσης του ίντερνετ, ο Netscape ήταν το κατεστημένο (και δικαίως).
-
Το ποσοστό οφείλεται στους εταιρικούς χρήστες, που δεν έχουν επιλογή, λόγω πολιτικής της εταιρείας στην οποία εργάζονται.
-
Καποιος μου ειχε πει σε μια συζητηση στο θεμα Η/Υ οτι το 2007 η πλειοψηφια θα χρησιμοποιει firefox..και του χα πει ΕΛΕΟΣ...!!!
Ο migf1 ηταν οκ,δε βγηκε αληθινος ομως...
FF sucks λοιπον και με τη βουλα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ποσοστό οφείλεται στους εταιρικούς χρήστες, που δεν έχουν επιλογή, λόγω πολιτικής της εταιρείας στην οποία εργάζονται.Ναι και η εκαστοτε εταιρια θελει το κακο της για να χρησιμοποιει μονο ΙΕ...
-
μπορει να με πει καποιος με 3 γραμμες γιατι ο ΙΕ θεωρειται καλυτερος απο τον ΦΦ?
εγω χρησιμοποιω ΦΦ εδω και 2 χρονια και νομιζω οτι ειναι πιο ευκολοχρηστος απο τον ΙΕ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το ποσοστό οφείλεται στους εταιρικούς χρήστες, που δεν έχουν επιλογή, λόγω πολιτικής της εταιρείας στην οποία εργάζονται.
Ναι και η εκαστοτε εταιρια θελει το κακο της για να χρησιμοποιει μονο ΙΕ...
Η κάθε εταιρεία, προκειμένου να μπορεί να ελέγξει α) τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί της, β) τις αγορές της από τους προμηθευτές λογισμικού και γ) να εφαρμόζει τις πολιτικές ασφαλείας, εφαρμόζει την υποχρεωτική χρήση διάφορων προγραμμάτων. Μεταξύ αυτών και του ΙΕ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καποιος μου ειχε πει σε μια συζητηση στο θεμα Η/Υ οτι το 2007 η πλειοψηφια θα χρησιμοποιει firefox..και του χα πει ΕΛΕΟΣ...!!!
FF sucks λοιπον και με τη βουλα.FF suckz με τη βούλα, ΕΠΕΙΔΗ η (άσχετη ή αναγκασμένη) πλειοφηφία χρησιμοποιεί τον αναχρονιστικό ΙΕ6. Ρε μλκ, είναι συμπέρασμα για άνθρωπο που θέλει να γίνει μηχανικός αυτό; Πριν καν σκεφτείς να απαντήσεις με... 45.698 εμότικονς, δηλώνω πως δεν αστειεύομαι καθόλου.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπορει να με πει καποιος με 3 γραμμες γιατι ο ΙΕ θεωρειται καλυτερος απο τον ΦΦ?εγω χρησιμοποιω ΦΦ εδω και 2 χρονια και νομιζω οτι ειναι πιο ευκολοχρηστος απο τον ΙΕ..
πάντως ο ΦΦ είναι ποιό ασφαλής από τον Εξπλόρερ......
-
Σίγουρα σπουδάζει μηχανικός ο pasxos; Με τόσα emoticon που βάζει νόμιζα ότι είναι γραφίστας.
Firefox,γιατί όσα δεν φτάνει ο IE,πηδάει η φλεγόμενη αλεπού και τα πιάνει. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
FF sucks λοιπον και με τη βουλα.FF suckz με τη βούλα, ΕΠΕΙΔΗ η (άσχετη ή αναγκασμένη) πλειοφηφία χρησιμοποιεί τον αναχρονιστικό ΙΕ6. Ρε μλκ, είναι συμπέρασμα για άνθρωπο που θέλει να γίνει μηχανικός αυτό; Πριν καν σκεφτείς να απαντήσεις με... 45.698 εμότικονς, δηλώνω πως δεν αστειεύομαι καθόλου.
Συμφωνα με τα οσα λιγα εχω δει εγω και οσα μπορω να ειμαι σε θεση να δω ειναι ενα ασφαλες συμπερασμα,αλλα οχι επειδη νομιζεις εσυ βρε οτι οσοι χρησιμοποιουν ΙΕ ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.Την ιδια συζητηση εχω κανει αρκετες φορες και βαριεμαι ξανα.Και προσεχε εχουν γινει συζητησεις με επιχειρηματα υπερ του ενος η του αλλου.Οχι οτι ο ΙΕ ειναι καλυτερος επειδη εχει 8927764893 add ons παραπανω πχ.....Τεσπα τυχαινει να εχουμε διαφορετικη γνωμη.Και επειδη μιλαμε σοβαρα εξηγησε μου σε ποιο κεφαλαιο του κανονισμου απαγορευονται τα εμοτικονς; Να συμμορφωθω αν ειναι...
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Σίγουρα σπουδάζει μηχανικός ο pasxos; Με τόσα emoticon που βάζει νόμιζα ότι είναι γραφίστας.Κι ο HiFi ειναι μηχανικος και χρησιμοποει εμοτικονς (λιγοτερα βεβαια απο μενα αλλα πλησιαζει.. ).Το κακο που ειναι.. Μπορεις βεβαια εσυ να συνεχιζεις να με θεωρεις γραφιστα,δεν λεει κατι το τι εισαι...
-
Πλάκα σου κάνω μην αρπάζεσαι ρε γαμώτο.Χαβαλέ κάνουμε,αν δεν σου αρέσει πέστο και σταματάω.
-
Internet explorer 7...αυτον ξερω αυτον εμπιστευομαι... θεωρω επισης οτι ειναι ο ποιο απλος σε χειρισμο απο τον firefox...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συμφωνα με τα οσα λιγα εχω δει εγω και οσα μπορω να ειμαι σε θεση να δω ειναι ενα ασφαλες συμπερασμα,αλλα οχι επειδη νομιζεις εσυ βρε οτι οσοι χρησιμοποιουν ΙΕ ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.
Λοιπόν, μίλησα για ΙΕ6. Εσύ που είσαι σε θέση να δεις και να γνωρίζεις, θεωρείς ότι κάποιος που ακόμα χρησιμοποιεί ΙΕ6 δεν είναι ή άσχετος ή αναγκασμένος να το κάνει;
Θεωρώ τον ΙΕ7 καλό browser, προτιμώ FF, αλλά πραγματικά θέλω να μου πεις ΕΝΑ λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος (που έχει επιλογή) τον ΙΕ6.
Και επειδη μιλαμε σοβαρα εξηγησε μου σε ποιο κεφαλαιο του κανονισμου απαγορευονται τα εμοτικονς; Να συμμορφωθω αν ειναι...
Πουθενά δεν απαγορεύονται. 'Επιβάλλεται' η μη-υπερβολική χρήση τους, αν θέλεις ο άλλος να βλέπει το ποστ σου ως κείμενο που προέκυψε από συγκεκριμένη σκέψη, και όχι ως καρναβάλι με δεκάδες πολύχρωμα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε ή χτυπιούνται στο πάτωμα
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;