-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Vista? Ακόμη υπάρχουν αυτά;Ναι, που είναι το αστείο;
-
Ναι είναι πάνπλουτοι οι Έλληνες και όλοι έχουν 7. Τα Vista είναι απαρχαιομένα για μας τους πλούσιους.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Vista? Ακόμη υπάρχουν αυτά;
Ναι, που είναι το αστείο;
Το αστείο είναι να επιμένει κανείς σε αυτό το λειτουργικό.
@realzeus: την Οδύσσεια που αναφέρεις μπορεί κανείς να την απενεργοποιήσει. Την έχω στους υπολογιστές των γονιών μου ώστε να μην κάνουν καμία βλακεία, αλλά εννοείται πως έχει πάρει πόδι από τον δικό μου.
Sent from my GN using smoke signals.
-
Και πάλι δε βρίσκω κάτι αστείο. My two cents....
-
Έλα ντε, δεν υπάρχει αστείο. Άπλα υπάρχει πρόβλημα.
-
Έχω δεί Vista να κάθονται πολύ καλα σε συγκεκριμένα μηχανήματα, σε σημείο να μήν ξεχωρίζουν απο 7. Αλλά στις πιό πολλές περιπτώσεις τα Vista ήταν άθλια, κάνανε μια αιωνιότητα μόνο για να κάνουν boot και μετά είχαν συνέχεια χαζές καθυστερήσεις και κολήματα.
Όσοι θεωρούν τα Vista αξιοπρεπές λειτουργικό μάλλον ανήκουν στους λίγους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.
-
Κοίτα, δέχομαι να γελάσει και να ξεκαρδιστεί οποιοσδήποτε δικαιολογώντας την άποψη του. Να μου πει κάποιος ότι δε τα βρίσκω λειτουργικά για μένα ή ότι έχουν βγάλει αυτό το πρόβλημα και δε μπορώ/ξέρω/θέλω να τα χρησιμοποιήσω, να το δεχτώ. Ούτε δικά μου είναι τα Vista, ούτε είμαι ο Gates για να τα υπερασπιστώ. Φαντάζεσαι να έβγαινα και να έλεγα 'κυκλοφορούν ακόμα VW/Citroen/βάλε_ό,τι_μάρκα θες' με συνοδευτικό ένα ;
Τέσπα... Πάω να βάλω τα 7άρια στο παλιό μου Olivetti (1,2 GB HD, 96MB RAM από 16 στα 133MHz) γιατί τα Win95 είναι ελλιπέστατα
-
Mην τα παίρνετε και ολα τις μετρητοίς.
Στο δικο μου λαπτοπ εχω τα βιστα με τα οποια το παρελαβα,εχω και τα 7 σε δοκιμαστικη εκδοση αλλα βαριεμαι να τα περασω.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έλα ντε, δεν υπάρχει αστείο. Άπλα υπάρχει πρόβλημα.Nαι σιγα μην κατσουμε να σκασουμε κιολας για τις διαφορετικες προτιμησεις.Απλα το να εχεις αυτη τη στιγμη Vista ειναι λιγο .
Βεβαια αν καποιος πρεπει οποσδηποτε να χρησιμοποιει το νομιμο αντιγραφο και δεν θελει να διαθεσει 70+€ για τα 7 ΟΚ δε θα τον κρεμασουμε κιολας αλλα οπως και να το κανουμε τα Vista ειναι αθλια κυριως γιατι δεν διαχειριζονται σωστα το hardware, πολυ βαρια για το τιποτα. -
Οσο περνάει ο καιρός παντως ... δεν μου αρέσει ο Google Chrome. Κολλαει απίστευτα εδω και καιρό ενω δεν μπορώ να συνηθίσω τα 'Αγαπημενα' έτσι όπως μου τα έχει εμφανίσει απο την μεταφορά απο τον Explorer.
Είπα να γυρίσω στον Explorer αλλα μου ζηταει για το ΙΕ9 ένα ... κατι pack που δεν ξέρω τι είναι και που το βρίσκω.
Προς το παρόν και για όσο ακόμα το λαπτοπ δεν θα βρεθεί στο ισόγειο απο τον τρίτο ... παραμένει ως έχει! -
Κωστα τον FF γιατι δεν τον δοκιμαζεις??
-
Εγώ πάντως τον chrome δεν τον αλλάζω. Δεν κολλά και σε σχέση με τον IE8 πάει σφαίρα ενώ με τον IE9 ακόμα δεν μπορώ να τον συνηθίσω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κωστα τον FF γιατι δεν τον δοκιμαζεις??Δεν τον ξέρω τον FireFox. Αν είναι να τον βαλω!
-
Nαι καντον κι αυτον μια δοκιμη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν τον ξέρω τον FireFox. Αν είναι να τον βαλω!
-
Βρήκα τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσα όταν είχα κατάστημα, μέχρι το 2009. Τον άνοιξα και βλέπω Windows XP Home Edition Service Pack 2 και για browser τον IE 6.0
Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση στο δίκτυο και να κάνω ένα update σε WinXP και ΙΕ6. Θα γίνει τίποτα;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βρήκα τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσα όταν είχα κατάστημα, μέχρι το 2009. Τον άνοιξα και βλέπω Windows XP Home Edition Service Pack 2 και για browser τον IE 6.0Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση στο δίκτυο και να κάνω ένα update σε WinXP και ΙΕ6. Θα γίνει τίποτα;
Puppy linux.
Κατεβάζεις το .iso (120ΜΒ, ναι σωστά διάβασες), το γράφεις σε cd.
Κάνεις επανεκκίνηση και ξεκινάς το pc από το cd.
Σε λιγότερο από 10 λεπτά έχεις ένα πανάλαφρο λειτουργικό, κάνεις εγκατάσταση πανεύκολα όποιον browser θέλεις, και καθάρισες.
Το δοκίμασα για πλάκα. Πλέον, είναι το μόνο λειτουργικό που χρησιμοποιώ!
Και το φόρουμ του, για ό,τι απορία έχεις, εδώ. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nαι καντον κι αυτον μια δοκιμη.Πανο καλός είναι αν και δεν είδα ιδιαιτερη διαφορά απο τον Chrome. Φυσικά έκανα και την μου. Δεν περάστηκαν στον FF τα 'αγαπημενα'! Βλέπω τα λινκς απο τον GC και μπαινω στο νετ με τον FF.
Εχω και τους δυο στο λαπτοπ χρησιμοποιώντας τον FF. -
Κωστα οι διαφορες σιγουρα ειναι ελαχιστες απλα το καλο ειναι οτι μπορεις να δοκιμασεις ποιος θα σε καλυψει περισσοτερο κυριως στο θεμα κρασαρισμος η χρησιμοποιησης μνημης.
Για να αποθηκευσεις σελιδα στα αγαπημενα παντως ειτε πατας στο αστερακι τερμα δεξια στην μπαρα διευθυνσεω, ειτε τερμα δειξια στον browser κατω ακριβως απο το Χ κλεισιματος ειτε ποιο απλα πατωντας Ctrl+D. -
Σε θεμα κρασαρισματος μαλλον καλυτερος ο ff!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;