-
Εγώ πού κατέβασα τώρα την κανονική έκδοση τον βρίσκω πιό γρήγορο από τον Firefox 3.5 πού τον χρησιμοποιούσα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σβήνεις την cache που και που; Κάνεις κανένα defrag στον σκληρό;linux έχει, δεν είναι απαραίτητο το defragment.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Opera 10 turbo διαφέρει από το ΣΚΕΤΟ Opera 10;
Για το turbo mode θα λεει μαλλον.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Opera 10 turbo διαφέρει από το ΣΚΕΤΟ Opera 10;Ενας είναι ο Opera 10.
Το Opera Turbo είναι μία (προαιρετική) λειτουργία ΜΕΣΑ στον Opera 10.
Ρωτάς εάν μία λειτουργία του Opera 10 διαφέρει από... τι σημαίνει ΣΚΕΤΟ;
Εκτός εάν ρωτάς εάν υπάρχει διαφορά στον Opera, εάν ενεργοποιήσει κανείς το Turbo. Φυσικά και υπάρχει. Αλλά τι ακριβώς θες να μάθεις;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενας είναι ο Opera 10.
Το Opera Turbo είναι μία (προαιρετική) λειτουργία ΜΕΣΑ στον Opera 10.
Στην κανονική version (οχι veta) εμπεριέχεται η λειτουργία opera turbo. Δεν είναι προαιρετική. Αυτή την εντύπωση έχω.
-
Είδα για λίγο το Opera 10... Όχι, Firefox με μερικά Add-ons με βολεύει..
Και στην εγκατάσταση το Opera 10 πάνω Opera 10 beta χάθηκαν τα Bookmarks !
Με Drag-and-Drop μπορούμε να βάλουμε ένα λινκ στο Bookmark Toolbar μέσα σε ένα φάκελο;
Να και μια εικόνααπό τα ποσοστά των browsers για τον Αύγουστο ..Internet Explorer 66.97%
Firefox 22.98%
Safari 4.07%
Chrome 2.84%
Opera 2.04%
Netscape 0.49%
Opera Mini 0.31%
Mozilla 0.11%
Konqueror 0.05% -
Ο Chrome θα αυξήσει τα ποσοστά του τώρα που θα έρχεται bundled με τα laptops της Sony.
-
Οι αγοραστες sony ειναι premium και ξερουν την πραγματικη δυναμη του IE.
-
OSX
a) FF: Fucking Slow χωρίς όμως άλλα προβλήματα.
b) Chromium: Beta μέχρι αηδίας, πολλά προβλήματα, rendering το κυριότερο.
c) Safari: Rules, τόσο απλά.XP
a) Chrome: Ultra fast χωρίς bugs.
b) FF: Αρκετά γρήγορος αλλά όχι και chrome, τον χρησιμοποιώ από συνήθεια πλέον. -
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Κι εγώ με τη σειρά μου:
Linux:
FF3.1: Αργόοοοοος.
FF3.5: Αργόος. Μόνο για development (Firebug) και web banking (winbank πειραιώς)
Opera: Βολικός, συμπαθητικός, συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ από κεκτημένη ταχύτητα (Opera user since version 3).
Chromium: Super. Ταχύτατος. Εύχρηστος. Γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Τον χρησιμοποιώ πλέον μόνιμα για κάποια sites με βαριά javascript, και όχι μόνο. Δώστε μου mouse gestures, ad / content / flash blocker και bookmarks synchronization στον chromium, και πετάω όλα τα άλλα.Windows Mobile κινητό:
IE: κανένα σχόλιο.
IE στα Windows Mobile 6.5: Χμ, πήγαν να το κάνουν στυλ safari-iphone. Καλύτερα, αλλά υπάρχει ήδη λύση:
Iris Browser: πολύ καλός και γρήγορος. Η επιτυχημένη συνταγή εφαρμογής του webkit σε mobile συσκευή.Internet Tablet (N800), Maemo:
Fennec (Mozilla): αργόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
Tear: πολύ καλός και γρήγορος. Η επιτυχημένη συνταγή εφαρμογής του webkit σε mobile συσκευή. (δις) -
Είμαι μεγάλος φαν του Chrome, της dev channel έκδοσης (είμαστε ήδη στην έκδοση 4! Χωρίς ζουζούνια μάλιστα). Αξίζει άραγε να γυρίσω σε Chromium;
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Είμαι μεγάλος φαν του Chrome, της dev channel έκδοσης (είμαστε ήδη στην έκδοση 4! Χωρίς ζουζούνια μάλιστα). Αξίζει άραγε να γυρίσω σε Chromium;Δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτα. Για την ακρίβεια το μόνο που θα 'χάσεις' είναι το branding.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Linux:
Chromium: Super. Ταχύτατος. Εύχρηστος. Γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Τον χρησιμοποιώ πλέον μόνιμα για κάποια sites με βαριά javascript, και όχι μόνο. Δώστε μου mouse gestures, ad / content / flash blocker και bookmarks synchronization στον chromium, και πετάω όλα τα άλλα.Δοκιμαζοντας τον εχω να πω τα καλυτερα.
Αλλα ελεω συνηθειας υπαρχουν προβληματα.
Οπως και συ αναφερεις, χωρις mouse gestures,image uploader,ad block,download helper και αλλα πολυ βοηθητικα add-ons
νιωθεις οτι σου λειπει η αμεσοτητα του firefox. Πηγαινεις σε πολυπλοκοτερες λυσεις.Παρεπιπτοντως, ειναι πραγματι γρηγορος αλλα σε καποια site (forums so far) τρωει κατι κολληματα.
Οπως καποια site που κανουμε block στον firefox για αυτο το φορουμ για παραδειγμα. Σαν να κολλαει εκει. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παρεπιπτοντως, ειναι πραγματι γρηγορος αλλα σε καποια site (forums so far) τρωει κατι κολληματα.
Οπως καποια site που κανουμε block στον firefox για αυτο το φορουμ για παραδειγμα. Σαν να κολλαει εκει.Ξέρεις, όμως, αυτό ουσιαστικά είναι πρόβλημα των ίδιων των sites και όχι του (οποιδηποτε) browser.
-
Δεν διαφωνω απλα το αναφερω ως αρνητικο σε σχεση με τον firefox. Ασχετα αν ειναι εξωγενης παραγοντας.
-
μεταξύ chrome - ff?
Λύθηκαν τα προβλήματα ασφάλειας με τον chrome?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λύθηκαν τα προβλήματα ασφάλειας με τον chrome?Ποια ακριβώς λες;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
μεταξύ chrome - ff?chrome
-
Αν δεν ήταν αυτά τα γαμημένα τα addons....
-
Αν εχεις ΔΙΑΦΟΡΑ ταχυτητας η αλλαγη ειναι σχετικα ανωδυνη.
Εκτος αν εχει καποιον ενα τρελο pc και ο firefox ξεκινα σε ενα δευτερολεπτο. Εκει δεν ξερω τι γινεται.
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;