-
Oσο ένα TSi από το χρέπι σου!
-
ούτε ο FF κουμπώνει δευτέρα δλδ ε;
-
FF 3.01 officially released. Χαμός στους download servers
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
FF 3.01 officially released. Χαμός στους download serversΈνα μήνα και πλέον....
Firefox 3 Release Notesv3.0.1, released July 16, 2008
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ένα μήνα και πλέον....
Μωρέ ναι, αλλά η ειδοποίηση από το αυτόματο update μόλις μου ήρθε. Ε, οι download servers σέρνονται σαν τα σκουλήκια, 3 φορές μου έχει κοπεί το download στη μέση κι άλλες τόσες δεν ξεκίνησε καν.
-
Όπως έχω γράψει, βαρέθηκα τον 3 και γύρισα στον 2. Μου είπε σήμερα να περάσω στον 3, προειδοποιώντας με ότι τα περισσότερα extension δεν θα λειτουργούν. Πάτησα 'remind>never' και καθάρισα.
-
Ένα μήνα και πλέον....
Μωρέ ναι, αλλά η ειδοποίηση από το αυτόματο update μόλις μου ήρθε. Ε, οι download servers σέρνονται σαν τα σκουλήκια, 3 φορές μου έχει κοπεί το download στη μέση κι άλλες τόσες δεν ξεκίνησε καν.
Ελληνικό έχεις;
Γιατί σε μένα με τον αγγλικό (us) μου είχε έρθει αρκετά πιο νωρίς, βέβαια όχι και 16 Ιουλίου. -
Τι ειναι αυτα τα φαιρφοξ και οι αηδιες ρε παιδια;
ΙΕ 8 λεμεεεε....
Fashion victims....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όπως έχω γράψει, βαρέθηκα τον 3 και γύρισα στον 2. Μου είπε σήμερα να περάσω στον 3, προειδοποιώντας με ότι τα περισσότερα extension δεν θα λειτουργούν. Πάτησα 'remind>never' και καθάρισα.Γιατί;
Τι ειναι αυτα τα φαιρφοξ και οι αηδιες ρε παιδια;
ΙΕ 8 λεμεεεε....
Fashion victims....Ελληνικό έχεις;
Όχι βέβαια. British.
-
Δε μου προκαλει εκπληξη μιστερ amateur.... φαιρφοξ λεει...
-
Όπως έχω γράψει, βαρέθηκα τον 3 και γύρισα στον 2. Μου είπε σήμερα να περάσω στον 3, προειδοποιώντας με ότι τα περισσότερα extension δεν θα λειτουργούν. Πάτησα 'remind>never' και καθάρισα.
Γιατί;
Γιατί 'τα περισσότερα extension δεν λειτουργούν' στον 3. Ε, καλύτερος ο 3, αλλά χωρίς τα extension είναι χειρότερος από τον Opera (για ΙΕ δεν λέω, παραμένει σταθερά πάτος ).
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί;
Γιατί 'τα περισσότερα extension δεν λειτουργούν' στον 3. Ε, καλύτερος ο 3, αλλά χωρίς τα extension είναι χειρότερος από τον Opera (για ΙΕ δεν λέω, παραμένει σταθερά πάτος ).
από όσα εξτέντιονς χρησιμοποιώ (και χρησιμοποιώ αρκετά) δεν λειτουργούν στον 3 το Notify και το Fasterfox δηλαδή κλάιν μάιν (ειδικά το δεύτερο).
Για κάποια θα πρέπει να πας στην σελίδα του δημιουργού και να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση την οποία δεν σου την εμφανίζει στη σελίδα των firefox addons. -
RULEZ
-
Και γω εχτές μου κατέβηκε ο ff 3. Είδα κάτι νέα κόλπα που έχει στα πρόσθετα στο μενού.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
RULEZ
Kαλα,αμα προτιμουσες κι εσυ ΙΕ θα ανησυχουσα για τον ΙΕ..
-
Πάσχο τα μαθες τα νέα ρε? Την καινοτομία του IE8? Private browsing! WOW!
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
RULEZ
Μια από τα ίδια. Πολλά χρόνια και απόλυτα ευχαριστημένος σε αντίθεση με το ΙΕ που
-
Πρόσφατα γύρισα στο Opera. Ομολογώ ότι ο FF μου λείπει όλο και λιγότερο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο τα μαθες τα νέα ρε? Την καινοτομία του IE8? Private browsing! WOW!Ποιος σου το πε να το γραψεις ρε;
Τι να λεμε παλι με fashion victims..
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;