-
Υποψήφια είναι τα:
Α) Honda CR-V 2.0 Executive (πολύ πλούσιος εξοπλισμός, ποιοτικό, πολύ άνετο)
Β) BMW X3 2.0 (έχει το ονομα, αλλά χειρότερο εξοπλισμό στα ίδια λεφτά, βρωμάει και λίγο ο τόπος από αυτά)
C) Mazda CX-7 Grand touring (έχει τις επιδόσεις που λείπουν από τα άλλα 2, με καλύτερο εξοπλισμό από τη BMW και σου μένουν και ρέστα)Τί λέτε?
-
Υποψήφια είναι τα:
Β) BMW X3 2.0 (έχει το ονομα, αλλά χειρότερο εξοπλισμό στα ίδια λεφτά, βρωμάει και λίγο ο τόπος από αυτά)
C) Mazda CX-7 Grand touring (έχει τις επιδόσεις που λείπουν από τα άλλα 2, με καλύτερο εξοπλισμό από τη BMW και σου μένουν και ρέστα)Τί λέτε?
-
Υποψήφια είναι τα:
-
To A) IMO
-
Το MAZDA
-
Nα κάνω μία αιρετική πρόταση?
Lexus RX400h...από Αμερική?
Είναι υβριδικό άρα δεν έχει τέλη ταξινόμησης.
Είναι υβριδικό άρα έχει εγγύηση από τη μαμά Toyota και στην Ελλάδα (νομίζω)
Τέλος, ως υβριδικό καίει περίπου όσο τα υπόλοιπα δίλιτρα με πολύ καλύτερες επιδόσεις.Από Αμερική πλήρως εξοπλισμένο το πέρνεις με περίπου 30Κ, υπερεξοπλισμένο πάει στα 34Κ (navigation κλπ. που όμως ίσως δε δουλεύουν Ελλάδα).
Κατά τα άλλα θες περίπου 2000 (μάλλον λιγότερα) για να το φέρεις από Αμερική και θα πληρώσεις και 10% φόρο ως εισαγωγή εκτός ΕΕ.
Αν βάλεις και το ΦΠΑ, έρχεται περίπου στις 45.000 (λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα αν βάλεις το έξτρα πακέτο).Δεν ξέρω, μου φαίνεται τόσο καλή ευκαιρία που πιστεύω θα άξιζε να το ψάξει κάποιος.
Το μόνο πρόβλημα θεωρητικά είναι ως Αμερικάνικο μη τυχόν έχει άλλες προδιαγραφές και σου δημιουργήσουν προβλήματα. Για αυτό συνήθως όταν φέρνουν αυτοκίνητα από Αμερική τα εισαγάγουν αρχικά σε άλλη χώρα (πχ. Αγγλία ή Γερμανία) Ως υβριδικό πάντως ο κίνδυνος αυτός είναι νομίζω μειωμένος.
-
Καλή πρόταση, αλλά πολύ μπελαλίδικη μου ακούγεται....
Εκτός αυτού, δε διευκρίνησα ότι το αυτοκίνητο θα το πάρω με leasing, οπότε τέτοιο σενάριο... μαλλον δεν παίζει. Όπως δεν παίζει και η περίπτωση του μεταχειρισμένου. (τουλάχιστον έτσι νομίζω... )
-
μαζντα
-
Leasing σε μεταχειρισμένο μπορείς, μέχρι 3 ετών (οι περσσότερες εταιρίες Leasing το κάνουν).
Από τα 3 το Mazda...εκτός και αν θές να κινείσαι πολύ εκτός δρόμου. Επίσης θα κοίταζα και ελαφρώς μεταχειρισμένο Χ3 2.5 ή 3.0.
Μακράν καλύτερο το δρόμο το Χ3, αλλά στο 2λιτρο λείπει δύναμη.
-
Εγώ προτοιμώ το Lexus RX400h...
Αλλά και το Honda CR-V δε με χαλάει καθόλου, αφού αυτή είναι και η μία από τις αρχικές τρεις επιλογές σου... -
αν οι επιλογές σου ειναι αποκλειστικα καποιο απο τα 3 τοτε mazda..
-
mazda
-
maaaazzddddaaaaaaa
-
Cx-7aaaaaa
-
Mazda, αν και δεν παω το after sale κομματι της...
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Nα κάνω μία αιρετική πρόταση?Lexus RX400h...από Αμερική?
Είναι υβριδικό άρα δεν έχει τέλη ταξινόμησης.
Είναι υβριδικό άρα έχει εγγύηση από τη μαμά Toyota και στην Ελλάδα (νομίζω)
Τέλος, ως υβριδικό καίει περίπου όσο τα υπόλοιπα δίλιτρα με πολύ καλύτερες επιδόσεις.Από Αμερική πλήρως εξοπλισμένο το πέρνεις με περίπου 30Κ, υπερεξοπλισμένο πάει στα 34Κ (navigation κλπ. που όμως ίσως δε δουλεύουν Ελλάδα).
Κατά τα άλλα θες περίπου 2000 (μάλλον λιγότερα) για να το φέρεις από Αμερική και θα πληρώσεις και 10% φόρο ως εισαγωγή εκτός ΕΕ.
Αν βάλεις και το ΦΠΑ, έρχεται περίπου στις 45.000 (λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα αν βάλεις το έξτρα πακέτο).Δεν ξέρω, μου φαίνεται τόσο καλή ευκαιρία που πιστεύω θα άξιζε να το ψάξει κάποιος.
Το μόνο πρόβλημα θεωρητικά είναι ως Αμερικάνικο μη τυχόν έχει άλλες προδιαγραφές και σου δημιουργήσουν προβλήματα. Για αυτό συνήθως όταν φέρνουν αυτοκίνητα από Αμερική τα εισαγάγουν αρχικά σε άλλη χώρα (πχ. Αγγλία ή Γερμανία) Ως υβριδικό πάντως ο κίνδυνος αυτός είναι νομίζω μειωμένος.
Πανω σε εισαγωγη που ελεγες απο Αμερικη...Συμφωνα με αυτα που ελεγες αν εγω θελω να φερω ενα 350 Ζ που εχει full γυρω στα 25 χιλιαρικα...+ κοστος 2000 μεταφορα + τελωνειο 10% = 30000. τα λεω καλα? Εισαι σιγουροσ οτι ειναι ετσι? Και αυτος ο κινδυνος με τις προδιαγραφες. Αν δεν τις πληροι πχ τι γινεται? Πληρωνεις προστιμο?
-
Δεν είναι έτσι Πάνο, γιατί αν δεν είναι υβριδικό το όχημα, τότε πληρώνεις φόρο εισαγωγής (τέλος ταξινόμησης) 50% και 19% ΦΠΑ.
-
Κοιταξε .
Το honda ειναι αργο, αλλα πολυ ποιοτικο.
Το bmw ειναι πολυ καλο αλλα πολυ ακριβο. Για να παρεις τον εξοπλισμο των παραπανω θελεις 53.000
Το CX 7 ειναι και γρηγορο και ποιοτικο.
Εγω παραγγειλα το outlander 2,4 με σειριακο 6αρι κιβωτιο, αλλα εχω περισσοτερες απαιτησεις επανω στην τετρακινηση.
Τα 3 αυτοκινητα που αναφερεις δεν προσφερουν το off road του outlander , (50,50) πραγμα που το χρειαζομαι.
Εαν δεν ειχα αυτην την αναγκη θα επερνα το mazda με κλειστα ματια.
Μακραν το ομορφοτερο και το γρηγοροτερο απο ολα τα suv. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Βλέπω μεγαλύτερη προτίμηση στο CX-7. Φαντάζομαι αυτό οφείλεται στον κινητήρα και τις επιδόσεις του.
Είναι τόσο αργοκίνητα τα άλλα δύο?
Αν θεωρούσαμε τις επιδόσεις των άλλων 'ικανοποιητικές' θα άλλαζε η προτίμηση, και γιατί?
-
Ο χρήστης dimisc έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Βλέπω μεγαλύτερη προτίμηση στο CX-7. Φαντάζομαι αυτό οφείλεται στον κινητήρα και τις επιδόσεις του.
Είναι τόσο αργοκίνητα τα άλλα δύο?
Αν θεωρούσαμε τις επιδόσεις των άλλων 'ικανοποιητικές' θα άλλαζε η προτίμηση, και γιατί?
Μπα... ο κινητηρας ειναι μια παραμετρος, δεν δινουμε ιδιαιτερη σημασια. Απλα το ολο πακετο ειναι αχτυπητο οπως και να το δει κανεις.
SUV με