Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    [Διάσπαση]Από το "Μονόλογοι.."
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. [Διάσπαση]Από το "Μονόλογοι.."
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 11
    • 12
    • 4 / 12
    Αντίλογος
    41
    232
    405
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      ratanplan last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:

μάλλον το Λιζάκι βγάζει τα αποθημένα κατά των ανδρών........

Όχι, απλά ... μονολογώ.

Αποθημένα δεν έχω, μια χαρά τα πάω με τους εντάξει άνδρες, εξηγώ όμως ότι είναι παράξενο ακριβώς που δεν έχουμε, εγώ και άλλα 2 δις γυναίκες, απωθημένα κατά των ανδρών.

Για να σε διευκοληνω, κιντ πασχος taurus corsair (και ολες οι αλλες μαφιες απο σαλλονικα) δεν ειναι ενταξει ανδρες.

Μπορεις να κανεις παρεα εδω με τον γαβριηλ τον θοδωρα και τον βαγκνερ που ειναι οκ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        charmak66 last edited by

Πάει το θέμα του Ηλία...

• D
          drdino last edited by

Μονόλογοι λέει, όχι παμπ.

• T
            tasosdev last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:

Μας έχετε κάνει να τρέχουμε σε χειρουργεία για να δείχνουμε πιό όμορφες για εσάς, μας θέλετε να μένουμε στο σπίτι όσο εσείς γκομενίζετε. Όσο ωραίες κι αν είμαστε, την πέφτετε στο πρώτο ξέκωλο που (νομίζετε ότι) σας κοιτάζει. Θα σας άρεσε όταν βγαίνουμε μαζί σας να φλερτάρουμε αριστερά - δεξιά;
            Συνεχίζεται...

ΟΚ off topic για δύο δευτερόλεπτα αλλά πρέπει να το γράψω.

Είναι κακός ο τρόπος που έχεις διαχωρίσει τους ανθρώπους.
            Ξεκινάς διαχωρίζοντας τους με το φύλο. Σου προτείνω να προσπαθήσεις
            με το επίπεδο μ@λακίας. Έτσι θα έχεις τους 'πολύ μ@λάκες' όπου ανάμεσά τους
            θα υπάρχει ο πορνόγερος και τα ξ3κωλα που προανέφερες.
            Ανεβαίνοντας κατηγορίες κάποια στιγμή θα φτάσεις και στους ανθρώπους που
            εκτιμάς και αγαπάς.
            Έτσι θα είσαι δίκαιη, και θα δώσεις και το δικαίωμα στους σωστούς άντρες
            να μην νοιώθουν εξαίρεση σε ένα άθλιο φύλο.

• E
              eddie_147 last edited by

@elisa: Όπως λέει και μια παλιά κινέζικη παροιμία, ποτέ δεν χτυπάμε μια κοπέλα εκτός αν της αρέσει. ΚΑΝΟΝΑΣ!

@spike: Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό... Κο κο κο κο, κο κο κο κο...

Το ψαχνα σε βιντεάκι αλλά δεν το βρήκα...

• T
                toyotaman last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:

μάλλον το Λιζάκι βγάζει τα αποθημένα κατά των ανδρών........

Όχι, απλά ... μονολογώ.

Αποθημένα δεν έχω, μια χαρά τα πάω με τους εντάξει άνδρες, εξηγώ όμως ότι είναι παράξενο ακριβώς που δεν έχουμε, εγώ και άλλα 2 δις γυναίκες, απωθημένα κατά των ανδρών.

και όμως αποθημένα έχετε.......άν δεις τους μονολόγους σου αυτό λές........

• S
                  skye last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:

Στα 16 μου πρόσφερε ο Άντρακλας για πρώτη φορά λ7 για ... να με κοιτάζει να γδύνομαι. Του είπα να τα βάλει στον κ@λο του.

μαλακια σου...

λεφτα δεν αφηνουμε ετσι ρε..

Έχω γνωρίσει τρεις κοπέλες που τις έχει βιάσει θείος τους στην εφηβεία. Καμία δεν έχει τολμήσει να μιλήσει στον πατέρα της, και οι τρεις κάνουν πως το έχουν ξεπεράσει.

συγνωμη αλλα για να σε βιασει καποιος γνωστος οταν εισαι στην εφηβεια (και οχι καποιος ξεμπαρκος στο δρομο..) πρεπει να σαι λιγο χαζουλης για να μην μπορεις να αντιδρασεις ή να γουσταρεις... εξαλλου φαινεται κιολας αφου ουτε καν στον πατερα τους το εχουν πει οπως λες η ιδια, αντιθετως το ειπαν σε σενα επειδη.... ετσι..
                  νταξ προφανως δεν δικαιολογω οτι μπορει να τη βρηκανε χαζουλα κ να την εκμεταλλευτηκαν (αλλωστε ονειρευομαι μια κοινωνια που να'ναι γαματη με καλα ιδρυματα για οσους δεν ειναι κ πολυ εξυπνοι αλλα τεσπα)
                  το θεμα ομως ειναι πως δεν πιστευω οτι ειναι ολα ετσι ασπρο μαυρο, οσον αφορα το συγκεκριμενο παραδειγμα.. δλδ να μου λεγες τη βιασε καποιος ξεμπαρκος στο δρομο να πω οκ... οντως μαλακια που πολλοι ανδρες εκμεταλλευονται το οτι απ'τη φυση τους ειναι συνηθως πιο δυνατοι κ κανουν κατι τετοιο... αλλα το παραδειγμα που εφερες μου φαινεται ψιλομλκια να ειμαι ειλικρινης..

Πόσοι άνδρες έχουν αντίστοιχες εμπειρίες;

να με βιασει θειος μου; μπα
                  ρε αμα καποιος ειναι θυμα θα ναι θυμα σταντε.. φυσικα δεν υπαρχει δικαιολογια για τον οποιο βιαστη αλλα εμενα που ημουν παντα ξεπλενακος και ασΚημοπαιδο δε νομιζω να τολμουσε κανας συγγενης να δοκιμασει να με βιασει

Και πόσοι δεν την έχουν πέσει στην ψύχρα κι άσχημα (θες μεθυσμένοι, θες σε κρίση ... μαλακίας) σε γυναίκες που απλά περνούσαν από εκεί;

το εχω κανει μονο για πλακα. οχι πεσιμο, απλα δουλεμα σε χαζες που νομιζουν οτι λεγοντας τους μαλακιες στο δρομο οταν εισαι με παρεα 10 μηχανακια νομιζουν πως τους την πεφτεις... οπως και μου εχει συμβει να ειμαι με το αμαξι μονος μου κ γυναικοπαρεα διπλα στο φαναρι να μου εχει ριξει το δουλεμα (που ομολογουμενως το ευχαριστηθηκα γιατι δεν ειμαι κομπλεξικος κ ξερω οτι το κανανε για χαβαλε κ γουσταρω να με γλεντανε)

Μας έχετε κάνει να τρέχουμε σε χειρουργεία για να δείχνουμε πιό όμορφες για εσάς

η ωραια γυναικα ο,τι και να κανει, οπως και να'ναι θα'χει ομορφια.. εξαλλου, οπως ελεγε και ο γκαιτε, το αγαθο κρυβει το ωραιο... τωρα τα χειρουργεια κλπ ειναι κομπλεξικα κολληματα αντιστοιχα του 'μας τρεχετε να αγοραζουμε γαματα αυτοκινητα για να μας δινετε σημασια' κοινως μικροαστικα πραγματα τελειως εκτος νοηματος..

, μας θέλετε να μένουμε στο σπίτι όσο εσείς γκομενίζετε.

την αλλη βδομαδα θα ναι η σειρα μας να μεινουμε μεσα για να γκομενισετε εσεις

Όσο ωραίες κι αν είμαστε, την πέφτετε στο πρώτο ξέκωλο που (νομίζετε ότι) σας κοιτάζει.

ναι, αλλα ειναι κατι προσωρινο

βασικα ειναι απλα τα πραγματα:
                  γιου ντοντ λάικ; γιου ντοντ μπάι..
                  εγω αυτο κανω, που ειμαι μισανθρωπος κ δε γουσταρω ουτε γυναικες ουτε φιλους ουτε τιποτα κανω παρεα με 40αρηδες ξεπλενηδες σε προπατζιδικα και παιζω παμε στοιχημα και pro evo soccer στο xbox και ολοι να πανε να μαμηθουν

bubbalicious.. ερχεται η φρουτοζουμερη σταγονα...

κ παντως δεν εισαι ενταξει..
                  που να ξερες ποσους τυπαδες θυματα ξερω κ καληνυχτακηδες (οπως κ εγω υπαρξει μερικες φορες) αλλα επειδη δεν το σκεφτομαι οπως εσυ, λεω κακο του κεφαλιου μας κ δικη μας μαλακια...

• F
                    funis last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

Στα 16 μου πρόσφερε ο Άντρακλας για πρώτη φορά λ7 για ... να με κοιτάζει να γδύνομαι. Του είπα να τα βάλει στον κ@λο του.

μαλακια σου...

λεφτα δεν αφηνουμε ετσι ρε..

βασικα ειναι απλα τα πραγματα:
                    γιου ντοντ λάικ; γιου ντοντ μπάι..

οου γιες!!

• T
                      tasosdev last edited by

skye κάνε έναν κόπο. Έχω άγνωστες λέξεις:

1. ξεπλενακος
                      2. καληνυχτακηδες
                      • H
                        highfidelity last edited by

skye for president (τουλάχιστον!)!

ξεπλένης: τύπος σε φάση ΖΝ!

καληνυχτάκιας: αποτυχημένος στα ερωτικά του άνδρας που τον έχουν οι γυναίκες για να τις πάει στο σπίτι μέχρι την είσοδο, όπου του λένε 'καληνύχτα' χωρίς κοκο. Πρακτικά, η χειρότερη βρισιά που μπορείς να πεις σε κάποιον!

• S
                          spike last edited by

απολαυστικός skye ...

• κάνε ένα κόπο να γράφεις τις αγγλικές λέξεις με λατινικούς γιατί είναι κάτι αντίστοιχα σπαστικό με τα greeklish.
                          • S
                            skullone last edited by

skye φορ πρέζιντεντ!

• S
                              skye last edited by

Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
                              skye κάνε έναν κόπο. Έχω άγνωστες λέξεις:

1. ξεπλενακος
                              2. καληνυχτακηδες
                              1. η λεξη 'ξεπλενης', εχω δει να χρησιμοποιειται γενικα με διαφορους τροπους, οι οποιοι συνηθως ειναι λαθος
                                καποιοι σωστοι ειναι:
                                ο τυπος που ειναι πραγματικα τελειως στα τετοια του ή στον κοσμο του

ο τυπος που κανει καφριλες, οι οποιες πολλες φορες ειναι κακογουστες

ο τυπος που λιωνει με βιντεοπαιχνιδια, ιντερνετ κλπ σε σημειο απολυτης παρακμης (πχ καποιος που εχει φτασει το pro στη χρονια 2020 και σε ρωταει τι μεταγραφες να κανει, μπορεις να τον πεις ξεπλενη)

ο τυπος που γενικα καταφερνει να γελοιποιειται σε πολλες καταστασεις, κυριως οταν αυτες περιλαμβανουν και γυναικες

1. ο καληνυχτακιας ειναι περιπου αυτο που σου'πε ο HF κ ο skullone και αυτο που λεει εδω: http://www.slang.gr/lemma/show/kalinuxtakias_818

κοινως το θυμα της γκομενας που ενιοτε γουσταρει, ενω αυτη τον βλεπει φιλικα ή τον εκμεταλλευεται. πολλες φορες συζητα μαζι του και για ανδρες αλλους που μπορει να την ενδιαφερουν, και αυτος την συμβουλευει

ολοι εχουμε υπαρξει τουλαχιστον μια φορα στη ζωη μας σε καποιο βαθμο, αλλα το φυσιολογικο ειναι να συμβει μια αντε δυο φορες.. μετα ειναι προβλημα..

εδιτ: ρε σκουλ γιατι δεν τον αφησες τον ορισμο; ηταν καλος

• K
                                krusenstern last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:
                                Στα 16 μου πρόσφερε ο Άντρακλας για πρώτη φορά λ7 για ... να με κοιτάζει να γδύνομαι.

Έπεσες σε μαλάκα (κυριολεκτικά). Ε και; Είναι χαρακτηριστικό δείγμα άντρα αυτός ο τύπος; Ή μήπως δεν γνώρισες και σωστούς;

Του είπα να τα βάλει στον κ@λο του.

Καλά απάντησες, αν αυτό ένιωθες να πεις. Υπάρχει και καλύτερος τρόπος, αλλά μια χαρά του τα είπες.

Στα 18, γυρίζοντας σπίτι με μια φίλη αργά, μας έβαλε στην ψύχρα χέρι ένας 50άρης. Τον τσακίσαμε με τις τσάντες (μας χάλασαν κιόλας), έφαγε και μερικές κλωτσιές και καταλήξαμε στην αστυνομία (την οποία εμείς καλέσαμε από καρτοτηλέφωνο) ... κατηγορούμενες για ξυλοδαρμό.

Έπεσες σε ανώμαλο, και σε μαλάκες μπάτσους.
                                Το λοιπό σκηνικό με τις μηνύσεις δεν το σχολιάζω, δεν ταιριάζει με την υπόλοιπη σκέψη μου.

Έχω γνωρίσει τρεις κοπέλες που τις έχει βιάσει θείος τους στην εφηβεία. Καμία δεν έχει τολμήσει να μιλήσει στον πατέρα της, και οι τρεις κάνουν πως το έχουν ξεπεράσει.

Κακώς. Κάκιστα. Φταίνε που δεν έχουν μιλήσει, να πάρει ο διάολος τον ανώμαλο μια και καλή.

Πόσοι άνδρες έχουν αντίστοιχες εμπειρίες;

Αρκετοί. Οι περιπτώσεις αγοριών που κακοποιούνται σεξουαλικά μένουν ακόμα πιο κρυφές από αυτές των κοριτσιών όμως.

Και πόσοι δεν την έχουν πέσει στην ψύχρα κι άσχημα (θες μεθυσμένοι, θες σε κρίση ... μαλακίας) σε γυναίκες που απλά περνούσαν από εκεί;

Πολλοί. Είναι οι τύποι που έχουν κάνει τις γυναίκες να συμπεριφέρονται ΤΟΣΟ άσχημα στις μέρες μας. Αυτοί είναι η αιτία, αλλά φταίνε ΚΑΙ οι γυναίκες. Όταν χαμογελάς σε μια γυναίκα επειδή την βρίσκεις όμορφη και αυτή σε στέλνει στο διάολο, προφανώς και έχει κακή εμπειρία πεσίματος στο παρελθόν, αλλά αυτό σε ΤΙΠΟΤΑ δεν την δικαιολογεί να απαντήσει έτσι σε ένα χαμόγελο.

Μας έχετε κάνει να τρέχουμε σε χειρουργεία για να δείχνουμε πιό όμορφες για εσάς

Καλά, εδώ είσαι εντελώς φάουλ. Προσωπικά, δεν θα άλλαζα τίποτα σε καμία γυναίκα που βρέθηκε δίπλα μου. Αν αυτός που είναι μαζί σου σε θέλει πραγματικά, τότε δεν θέλει να αλλάξεις τίποτα. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν σε θέλει πραγματικά ή αν θέλει κάτι να αλλάξεις, τότε είναι δικό σου το πρόβλημα, και βέβαια δεν λύνεται με χειρουργείο. Λύνεται με τρέξιμο Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, όπως γλαφυρά είπε κι ο skye.

μας θέλετε να μένουμε στο σπίτι όσο εσείς γκομενίζετε.

Δεύτερο φάουλ. Αν το άκουγα αυτό από τη γιαγιά μου, θα δεχόμουν ότι η κοινωνία του τότε την έκανε να σκέφτεται έτσι. Σήμερα που είναι αλλιώς τα πράγματα, αν πετύχεις άντρα που να σκέφτεται έτσι, κάνε ό,τι προτείνω και πιο πάνω: τρέξε.

Όσο ωραίες κι αν είμαστε, την πέφτετε στο πρώτο ξέκωλο που (νομίζετε ότι) σας κοιτάζει. Θα σας άρεσε όταν βγαίνουμε μαζί σας να φλερτάρουμε αριστερά - δεξιά;

Τρίτο φάουλ. Γυναίκες και άνδρες φλερτάρουν όταν είναι έξω. Φλερτ όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα πέσιμο. Και, αν θέλεις τη γνώμη μου, το φλερτ είναι απολύτως δικαιολογημένο, για να μη σου πω απαραίτητο. Και από τις δύο πλευρές. Αν βέβαια, ο άνθρωπός σου ΟΝΤΩΣ την πέφτει σε όποιο ξέκωλο βρίσκει, τη λύση στην έχω δώσει ήδη δύο φορές ως τώρα, και αυτή είναι η τρίτη: τρέξε.

Σεβασμό θέλουμε, εκτίμηση και αγάπη. Με πράξεις, όχι με λόγια. Δεν μπορούμε να είμαστε όλες σουπερμόντελς. Ακριβώς όπως δεν είσαστε όλοι μπραντπήτηδες.

Όλοι το ίδιο θέλουμε, άνδρες και γυναίκες. Και, δυστυχώς για όλους μας, τίποτα από τα τρία αυτά που λες ότι θέλουμε δεν μπορούμε να απαιτούμε. Κανένα από τα τρία δεν χαρίζονται. Μόνο κερδίζονται.

Φιλικά πάντα, θεωρώ ότι σαβουριάζεις όλο το ανδρικό γένος σε έναν κουβά, στηριζόμενη σε κακές εμπειρίες δικές σου και κοντινών σου προσώπων. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ένας άνδρας στη θέση σου. Δεν μπορούμε όμως, να γενικεύουμε συμπεριφορές. Και, αν έχουμε ΜΟΝΟ κακές εμπειρίες, καλό θα ήταν να αναρωτιόμαστε μήπως κι εμείς έχουμε κάνει κάπου λάθος, μπλέκοντας με τους λάθος ανθρώπους ή διατηρώντας τους στη ζωή μας. Αυτά.

• P
                                  petrolhead last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

μας θέλετε να μένουμε στο σπίτι όσο εσείς γκομενίζετε.

Δεύτερο φάουλ. Αν το άκουγα αυτό από τη γιαγιά μου, θα δεχόμουν ότι η κοινωνία του τότε την έκανε να σκέφτεται έτσι. Σήμερα που είναι αλλιώς τα πράγματα, αν πετύχεις άντρα που να σκέφτεται έτσι, κάνε ό,τι προτείνω και πιο πάνω: τρέξε.

Αν πετύχω; Από πχ το θέμα με τις φωτο δεν έτυχε να περάσεις; Όλοι αυτοί οι άνδρες είναι ανέραστοι;

Φιλικά πάντα, θεωρώ ότι σαβουριάζεις όλο το ανδρικό γένος σε έναν κουβά, στηριζόμενη σε κακές εμπειρίες δικές σου και κοντινών σου προσώπων. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ένας άνδρας στη θέση σου. Δεν μπορούμε όμως, να γενικεύουμε συμπεριφορές. Και, αν έχουμε ΜΟΝΟ κακές εμπειρίες, καλό θα ήταν να αναρωτιόμαστε μήπως κι εμείς έχουμε κάνει κάπου λάθος, μπλέκοντας με τους λάθος ανθρώπους ή διατηρώντας τους στη ζωή μας. Αυτά.

Ρε σεις, εδώ κινδυνεύω να βγω προβληματική.
                                  Όχι, δεν σαβουριάζω. Απλά ανακαλύπτω για μια φορά ακόμα ότι δεν σας αρέσει να σας λένε κατάμουτρα ότι φταίτε κι εσείς κι όχι μόνον οι γυναίκες.

Στα σοβαρά, η άποψή μου στο θέμα είναι ότι ότι ψάχνεις βρίσκεις. Κι όπως δεν μπορεί άντρας να μιλάει για άντρες στο Κοσμο, δεν μπορεί γυναίκα να μιλάει για γυναίκες εδώ. Πάμε παρακάτω.

• H
                                    highfidelity last edited by

Ο χρήστης elisa έγραψε:

Όχι, δεν σαβουριάζω. Απλά ανακαλύπτω για μια φορά ακόμα ότι δεν σας αρέσει να σας λένε κατάμουτρα ότι φταίτε κι εσείς κι όχι μόνον οι γυναίκες.

Στα σοβαρά, η άποψή μου στο θέμα είναι ότι ότι ψάχνεις βρίσκεις. Κι όπως δεν μπορεί άντρας να μιλάει για άντρες στο Κοσμο, δεν μπορεί γυναίκα να μιλάει για γυναίκες εδώ. Πάμε παρακάτω.

Με χαλάει κάποιοι να ψάχνουν φταίχτες, άλλοι θύματα και όλοι να ταυτίζονται σε ρόλους μεταξύ αυτών των δύο. Φαίνεται πως ορισμένοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την πάλη των φύλων...

Αντί να λέμε 'εσύ φταις', μπορούμε να λέμε 'όποιος και να φταίει, ας διορθώσουμε ΜΑΖΙ το πρόβλημα'...
                                    Με το να αποποιείται ο καθένας τις οποιες ευθύνες του, όσο βολικό κι αν είναι δεν διορθώνει καθόλου το πράγματα σωστά;

Φυσικά πως ό,τι ψάχνεις βρίσκεις, αλλά καλό είναι να κοιτάμε και λίγο τον καθρέφτη, γιατί την ασχήμια πολλοί εμίσησαν, ενώ την αγαμία όλοι...

Οσο για την μαλ@κία του Cosmo, το να διαιωνίζεις τα κλισέ και να δημιουργείς νέες στρατιές χαζογκόμενων, δεν μπορώ να το δω σαν πρόοδο... Αναγνωρίζω πως έχει προσφέρει το συγκεκριμένο στο ξεκόλλημα των Ελληνίδων πως το σεξ είναι διαπραγματευτικό αγαθό, αλλά ας αλλάξουν τροπάρι... Καιρός είναι. Κι αν για ν' αλλάξουν, θα βοηθήσει κάποιος άντρας που να λέει και την αντρική πλευρά (αν και υπήρχε κάποτε κάποιος, δεν θυμάμαι όνομα..), so be it..

Αν θέλεις, όσο περιμένεις το Cosmo ν'αλλάξει, μας λες την γνώμη σου. Αν όχι, στην ηλικία μου, δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να ζήσω και με την υπάρχουσα κατάσταση χωρίς να καταφύγω σε σαβουρογαμίες.
                                    Τσαο.

• A
                                      asimov last edited by

Αλλο ενα ανδρες vs γυναικες θεμα...
                                      Φυσικα, με την περιπτωσιολογια δε βγαινει ακρη. Ο καλυτερος μου φιλος, χωρισε προσφατα (ΤΟΝ χωρισε προσφατα) με sms και τα πράγματά του, εν αγνοία του, με μεταφορικη στο πατρικο του, χωρις αιτια κι αφορμη... So f# what? Ολες οι γυναικες ειναι κ@ριολες;

Τα 'χουμε ξαναπει. Τη ζωη μας τη φτιαχνουν οι επιλογες μας. Απο τις επιλογες μας χαρακτηριζομαστε, κρινομαστε και (τις) λουζομαστε. Οποιος(-α) εχει προβλημα με τον γκομενα(-α) του(-ης), φταιει γιατι τον(-ην) επελεξε και γιατι τον(-ην) διατηρει. Και σ' οποιον δεν αρεσει, παιρνει το καπελακι του και φευγει. As simple as that.
                                      Και σ' οποιον ελευθερο δεν αρεσει κανενας διαθεσιμος αντρας/γυναικα, να ψαξει καλυτερα. Για την εξαιρεση, εστω, που επιβεβαιωνει τον κανονα. Αν δε βρισκει, να κοιταξει στον καθρεφτη του για την αιτια. Καπου εκει θα ειναι

• L
                                        ladokrator last edited by

Δεν θα κατσω να λυσω τα ψυχολογικα του γυναικειου πληθυσμου ουτε να παιξω το παιχνιδι φταις-δεν φταιω, δεν εχω τον χρονο, υπαρχουν τοσοι ψυχολογοι για αυτη την δουλεια. Να μην πεινασουν οι ανθρωποι κριμα ειναι.

• C
                                          citastak last edited by

Πολύ σοβαρά νομίζω το πήρατε το θέμα. Αν μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας θα μάθουμε να σεβόμαστε και τις σχέσεις μας. Τελεία και παύλα.

Και όταν είμαστε πληγωμένοι, ας προσπαθούμε να μη βάζουμε στο ίδιο σακί τα πάντα γιατί πρώτα από όλα ΕΜΕΙΣ χάνουμε.

• P
                                            petrolhead last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

Με χαλάει κάποιοι να ψάχνουν φταίχτες, άλλοι θύματα και όλοι να ταυτίζονται σε ρόλους μεταξύ αυτών των δύο. Φαίνεται πως ορισμένοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την πάλη των φύλων...

Αντί να λέμε 'εσύ φταις', μπορούμε να λέμε 'όποιος και να φταίει, ας διορθώσουμε ΜΑΖΙ το πρόβλημα'...

Προτιμώ το 'Ότι κάναμε, μαζί το κάναμε', ας βρούμε μαζί κι ένα τρόπο να βγούμε απ' τα σκ...
                                            Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας για την κατάσταση που επικρατεί. Τη γνώμη μου αυτή την γράφω, νομίζω, καθαρά: δεν σας αρέσει να σας λένε κατάμουτρα ότι φταίτε κι εσείς κι όχι μόνον οι γυναίκες.
                                            Οπότε, να είστε ο εαυτός σας (που λένε όλοι πλέον σήμερα).

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 4 / 12