-
Αν και παει και στις 'θεωριες συμπεριφορας' προτιμω να το μοιραστω εδω....
Το πιο ασχημο πραγμα σε μια σχεση ειναι να σε κατηγορουν για πραγματα που δεν εκανες. Ακομα χειροτερα οταν ενα κακασχημο οικογενειακο background δηλητηριαζει αυτο που νοιωθουν 2 νεοι μεταξυ τους. Οταν αυτο το background προτιμα να βαλει ενα ατομο μεσα σε μια γυαλα παρα να το αφησει να ζησει καποια πραγματα. Οταν το γεμιζει με ζηλεια, καχυποψια και ανασφαλεια και στο τελος καλεισαι να αποδειξεις το αυτονοητο. Δεν πειραζει... Κακιες δεν κραταω και δεν παραδιδω ετσι ευκολα τα οπλα..
Θα μπορουσα να γραψω και περισσοτερα αλλα μια μιξης οργης και στεναχωριας με εμποδιζει ...
-
Λιγοι μηνες δουλειας..
Ειμαι εξω, δουλευω, ειμαι απο τους τυχερους. Παιρνω ενα μισθο, βγαινω οριακα, θα με κρατησουν μετα απο ενα 6μηνο τεστ και θα παρω μια αυξηση, εχω την υγεια μου και τον ανθρωπο μου, ολα καλα.
Ειναι ευχαριστημενοι απο μενα, δουλευω σκληρα (νομιζω), ολα καλα.
Εγω γιατι δεν ειμαι?
Γιατι καθε πρωι ξυπναω απο αγχος για το τι θα ακολουθησει?
Γιατι εχω αγχος ολη τη μερα εκτος απο την ωρα που φευγω?
Γιατι οταν ερχεται Παρασκευη ανακουφιζομαι και οταν ερχεται Κυριακη δε μπορω να κοιμηθω?
Γιατι δε μπορω να περασω καλα με τους ανθρωπους στο γραφειο?
Γιατι δε μπορω να γελασω με τα αστεια τους?
Γιατι δεν δειχνουν να εχουν προβλημα αλλα μονο εγω?
Γιατι δε μπορω να κοινωνικοποιηθω αλλα να το βλεπω ανουσιο?
Γιατι να μην εχω βγει ποτε μαζι τους?
Οχι, δεν ειναι κακοι. Ειναι μια χαρα ανθρωποι.
Ευγενικοι, με βοηθουν οποτε το ζηταω.
Γιατι τρεχω συνεχεια στους δικους μου ανθρωπους στο τελος της ημερας και δε θελω ουτε λεπτο παραπανω στη δουλεια?
Γιατι οταν σκεφτομαι τη πολη μου νιωθω πιο ωραια?
Δε μπορω να φυγω. Δεν υπαρχει αλλου δουλεια, δε με περιμενει τιποτα, δεν εχω τιποτα ετοιμο.
Γιατι δυσκολευομαι?
Πρεπει να μεινω.
Πιεζομαι.
Δεν θελω να ειμαι μαμακιας, νομιζα πως δεν ημουν.
Αλλα πιστευα οτι μπορω να αντεξω πιο σκληρα πραγματα απο αυτο που στους απεξω φαινεται απλο. Και μαλλον ειναι.
Δε ξερω. -
Tην ορφανιά, την ξενητειά, το Χάρο και τον πόνο,
τα τέσσερα ζυγιάστηκαν, τα πιο βαρειά ειν' τα ξένα... -
-
Οι περισσοτεροι τα ιδια ακριβως νιωθουν και στην Ελλαδα μονο που δεν τα βγαζουν περα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
E, τον κοντό...
Βγάζει και φωτό,
Παίζει και κλαρίνο.Παντόφλάιν mode on.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι περισσοτεροι τα ιδια ακριβως νιωθουν και στην Ελλαδα μονο που δεν τα βγαζουν περα...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Δεν διαμαρτυρομαι. Δεν λεω οτι δεν ειμαι απο τους τυχερους. Μονο την αισθηση αυτη της περιοδου σχολιαζω. Που φαινεται να την εχω μονο εγω αναμεσα σε οσους δουλευουν εκει.
-
Ειναι η πρωτη σου δουλεια να φανταστω?
-
Αν όχι πρώτη, τότε απ'τις πρώτες. Κι εγώ το πάθαινα, αλλά μου πέρασε ...
-
Μη λεμε μαλακιες, ειναι σημαντικο να νοιωθεις ωραια εκει που εργαζεσαι, οπωςεπισης ειναι σημαντικο να υπαχει μπολικη δοση γραψαρχιδινης
-
+1
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μη λεμε μαλακιες, ειναι σημαντικο να νοιωθεις ωραια εκει που εργαζεσαι, οπωςεπισης ειναι σημαντικο να υπαχει μπολικη δοση γραψαρχιδινηςdrifter εσυ τι εκανες με το θεμα που ειχες στη δουλεια?
-
Εχει ερθει ενα τρελο γκομενακι στη δουλεια κι ολα τα προβληματα εχουν λυθει
(ξεκιναω καινουργια δουλεια σε λιγους μηνες)
-
Εχει ερθει ενα τρελο γκομενακι στη δουλεια κι ολα τα προβληματα εχουν λυθει(ξεκιναω καινουργια δουλεια σε λιγους μηνες)
ωραιος! καλη επιτυχια να εχεις!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν διαμαρτυρομαι. Δεν λεω οτι δεν ειμαι απο τους τυχερους. Μονο την αισθηση αυτη της περιοδου σχολιαζω. Που φαινεται να την εχω μονο εγω αναμεσα σε οσους δουλευουν εκει.
Mη μασας. 12 χρόνια στην αγορα εργασιας, ακομα μερικες φορες αισθανομαι τα ιδια με εσενα. Αλλα μετα σκεφτομαι: 'Δε γαμεις ψηλα καπέλα' και συνεχιζω τη ζωη μου.
-
Σκληρο σαν πετρα ειναι το καυλι
μα ετσι λενε γινεται παντα την αυγη
Ευθυς αμεσως, η φυση σε καλει
και ειναι η λεκανη σε αποσταση κοντινη
Υστερα παιρνεις τηλεφωνο τον καφετζη
γιατι βαριεσαι να κανεις την παρασκευή
Ρουχά φορας, ισα με ενα ενα πανί
γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι σοβαροι
Στο μεταφορικο σου μεσο κανεις σπονδη
λιγο πριν μπεις, για την διαδρομη
Στην δουλειά σε περιμενουν πολλοι
μαλλον γιατι παλι εξέχασες την βάνα ανοιχτη....... -
Ειναι η πρωτη σου δουλεια να φανταστω?Πιο πρωτη δε γινεται.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αν και παει και στις 'θεωριες συμπεριφορας' προτιμω να το μοιραστω εδω....Το πιο ασχημο πραγμα σε μια σχεση ειναι να σε κατηγορουν για πραγματα που δεν εκανες. Ακομα χειροτερα οταν ενα κακασχημο οικογενειακο background δηλητηριαζει αυτο που νοιωθουν 2 νεοι μεταξυ τους. Οταν αυτο το background προτιμα να βαλει ενα ατομο μεσα σε μια γυαλα παρα να το αφησει να ζησει καποια πραγματα. Οταν το γεμιζει με ζηλεια, καχυποψια και ανασφαλεια και στο τελος καλεισαι να αποδειξεις το αυτονοητο. Δεν πειραζει... Κακιες δεν κραταω και δεν παραδιδω ετσι ευκολα τα οπλα..
Θα μπορουσα να γραψω και περισσοτερα αλλα μια μιξης οργης και στεναχωριας με εμποδιζει ...
Αν καλαβαινω καλα, παρατα τα, ΤΩΡΑ.
-
Κι εγώ όταν το διάβασα κάτι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να βγάζεις συμπέρασμα από μια παράγραφο γραμμένη κάτω από συναισθηματική φόρτιση, και να δώσεις και συμβουλή σε κάποιον που στην κατάστασή του ίσως ψάχνει να πιαστεί από οτιδήποτε...
Μονόλογοι ...