-
Συλλυπητήρια...
-
Θερμά συλληπητήρια και από μένα
Τα έχω περάσει και σε νιώθω απόλυτα, αν αυτό είναι παρήγορο.
Να ζήσεις, να θυμάσαι και τους δύο. -
Συλληπητηρια .
Φιλε dbekos μην αφηνεις να σε γυροφερνουν οι τυψεις.
Και ενας συγγενης μου ειχε καρκινο αλλα δεν δεχτηκε θεραπεια, ουτε καν να παει σε νοσοκομειο.
Εμεινε στο σπιτι μεχρι το Τελος . -
Ζόρικες αποφάσεις, για ''ζόρικους'' ανθρώπους. Το ''σωστό'' έχει περισσότερο να κάνει με την οπτική που παρατηρεί ο καθένας τα πράγματα. Εν προκειμένω συντάσσομαι με την άποψη του zeus.
Η ορφάνια είναι ίσως το βαρύτερο φορτίο που κουβαλάει ο άνθρωπος. Κουράγιο, και ας αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή της. -
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση στην απώλεια, αλλά και στη δύσκολη απόφαση.
-
Συλληπητήρια Δημήτρη, πήρε την σωστή απόφαση.
-
Δημήτρη η σκέψη μου είναι μαζί σου, όσοι έχασαν γονιούς ειδικά από την ίδια ασθένεια σε καταλαβαίνουν και σε κατανοούν για τις αποφάσεις σου.
8 μηνών με άφησε η μάνα, στα 28 μου χρόνια ο πατέρας, νεότατος στα 63 του, η ζωή μας δοκιμάζει και μας δυναμώνει με τα καπρίτσια της, να ζήσεις να την θυμάσαι έτσι γενναία ως το τέλος της.
-
Τα συλλυπητήρια μου, σε νιώθω. Μόλις την προηγούμενη εβδομαδα (μετα ενάμιση μήνα εξετάσεων) διαγνώστηκε ο πατέρας μου, 62 χρονων, με καρκίνο στον υπεζωκότα (ειναι μεμβράνη γύρω απο τους πνεύμονες) κι η γη έχει χαθεί κάτω απο τα πόδια μας. Προσπαθούμε να ανασυνταξουμε δυνάμεις προκειμενου να αντεπιτεθουμε.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Τα συλλυπητήρια μου, σε νιώθω. Μόλις την προηγούμενη εβδομαδα (μετα ενάμιση μήνα εξετάσεων) διαγνώστηκε ο πατέρας μου, 62 χρονων, με καρκίνο στον υπεζωκότα (ειναι μεμβράνη γύρω απο τους πνεύμονες) κι η γη έχει χαθεί κάτω απο τα πόδια μας. Προσπαθούμε να ανασυνταξουμε δυνάμεις προκειμενου να αντεπιτεθουμε.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολα καλα να πανε ευχομαι
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Τα συλλυπητήρια μου, σε νιώθω. Μόλις την προηγούμενη εβδομαδα (μετα ενάμιση μήνα εξετάσεων) διαγνώστηκε ο πατέρας μου, 62 χρονων, με καρκίνο στον υπεζωκότα (ειναι μεμβράνη γύρω απο τους πνεύμονες) κι η γη έχει χαθεί κάτω απο τα πόδια μας. Προσπαθούμε να ανασυνταξουμε δυνάμεις προκειμενου να αντεπιτεθουμε.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κερδίσετε όχι μόνο τις μάχες αλλά τον πόλεμο.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δημήτρη θερμά συλλυπητήρια. Δεν πρέπει να υπάρχουν τύψεις αλλά μόνο πολύ αγάπη για τους γονείς σου που αναπαύτηκαν και μαζί πλέον από εκεί ψηλά είναι περήφανοι και καμαρώνουν για σένα και την οικογένεια σου. Γεροί να είστε να τους θυμάστε!
@Alxnks κουράγιο για τον αγώνα που έχετε να δώσετε και ελπίδα για θετική εξέλιξη. Όλα να πάνε καλά!
-
Alexeks: Εύχομαι καλή ανάρρωση και δύναμη!
-
Ας καταθεσω κάτι που ισχύει για ασθενείς που θα νοσηλευτουν σε περιβάλλον εντατικής (Μιλάω γενικά. Κ όχι για τον φίλο στον οποίο εύχομαι περαστικά για τον πατέρα του)
. Η όποια απόφαση παρέμβασης πρέπει να έχει στόχο την παράταση της ζωής και όχι την αναβολή του θανάτου...
Επίσης ο ασθενής έχει δικαίωμα επιλογής στην θεραπεία και πρέπει να γίνεται σεβαστή η επιθυμία του...
Το περιβάλλον υποστήριξης, δηλαδή η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.... καλή υπομονή και πίστη... Είναι μαραθώνιος κ αντιλαμβάνεσαι σε αυτήν την πορεία τα σημαντικα της ζωής. αξίες κ πρόσωπα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συλληπητήρια dbekos , να ζήσετε να την θυμάστε. Τα καλύτερα εύχομαι για τον πατέρα σου Alxnks, όλα να πάνε καλά και να τον νικήσετε οριστικά
-
λόγω της αυριανής Εθνικής γιορτής ας θυμηθούμε ένα από τα κορυφαία γεγονότα του αγώνα .....
η πολιορκία και έξοδος του Μεσολογγίου πάρα το τεράστιο κόστος σε κακουχίες και απώλειες σηματοδότησε την επιτάχυνση των διεθνων διαδικασιών για την δημιουργία του ελληνικού κράτους.... -
Δεν θα ήταν άσχημο να θυμηθούμε* κ την σφαγή της Χίου, που αν δεν ήταν ο Ντελακρουά μπορεί σήμερα να αποκαλούσαμε 'συνωστισμό'.
*το σωστό ίσως θα ήταν να μην την ξεχνούσαμε ποτέ.
-
Και την 'άγνωστη' 1η χρονολογικά σφαγή της αγαπημένης Σαμοθράκης....που δεν αναφέρεται σε κανένα σχολικό βιβλίο...οπως και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα που στοίχισαν υπέρμετρες απώλειες στους ντόπιους πληθυσμούς...
-
Όπως επίσης να θυμηθούμε και την σφαγή της Τριπολιτσάς υπό των στρατευμάτων του Γέρου του Μωριά...
Λέει ο Κολοκοτρώνης στα Απομνημονεύματα: «το ασκέρι όπου ήταν μέσα, το ελληνικό, έκοβε κι σκότωνε από Παρασκευή ως Κυριακή, γυναίκες παιδιά και άντρες, 32000, μία ώρα ολόγυρα της Τριπολιτσάς».
(Από το βιβλίο του Παπαπηγόπουλου). -
Σαφή παραδείγματα της καλής συμβίωσης Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Ακόμα θυμάμαι καθηγητή του Παντείου που στην ίδια διάλεξη αναφέρθηκε στην ελληνική επανάσταση ως 'αποσχιστικό κίνημα' και στις επαναστάσεις λαών της Αφρικής κατά των αποικιοκρατών ως απελευθερωτικό αγώνα.
Μονόλογοι ...