-
H μελαμίνη είναι αυτό
http://en.wikipedia.org/wiki/Melamine -
Π@..τη γειτονα ,,,αν μου την ξαναπεις για το παρκινγκ θα σε πνιξω στον ασβεστη .θΕς και τσεροκι ,,,,απο που ρε? Με ρωτησες ποιον ηθελε ο κλητηρας που ηρθε χθες ?,,,,,,,Ε ???????????????????
@,,μω την Ελλαδα μου!!! -
Μάσκα
Δεν νίκησες και το ξέρεις.
Τι τις θες τις δάφνες;
Στον ουρανό δεν έφτασες και το γνωρίζεις.
Τι τα θες τ'αστέρια;
Φτερούγες απόκτησες κι όμως
να πετάξεις δεν μπορείς.
Κρυμμένος πίσω από ψίθυρους και γκριμάτσες
αλλάζεις μορφές και πλανιέσαι.
την μάσκα όμως -που μονάχος γνωρίζεις-
δεν αποχωρίζεσαι.
Στην μοναξιά της υποκρισίας ζώντας
πίσω από προσωπεία χάνεσαι.
Θεός -δείχνεις- ανίκητος,
όλα για σένα εύκολα
είναι -όλοι νομίζουν-.
Κι όταν η μάσκα πέσει;
Φοβάσαι;Ντρέπεσαι;
Τάχα δε θες να δείξεις
πως άνθρωπος είσαι και εσύ,
και εσύ μόνος βαδίζεις. -
Σήμερα παραδόσαμε τις πινακίδες από το μιραφιοράκι μας...
Δεν ξέρω πώς θα το έβλεπαν άλλοι, αλλά εγώ νιώθω σαν να έχασα έναν αδερφό...
Ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανα τα πρώτα μου χιλιόμετρα, τις πρώτες μου τρέλες, τα πρώτα μου ταξίδια, τις πρώτες μου πλαγιολισθήσεις.
Τα πρώτα ραντεβουδάκια μετά τετράτροχου, τα πρώτα ρομάτζα κάπου στον Υμητό, με θέα όλη την Αθήνα...
Το πρώτο τρακάρισμα, όπου με πρόδωσε στη γλίτσα, αλλά ένιωθα σα να το πρόδωσα εγώ, αφού είχα φροντίσει να το αφήσω χωρίς καθόλου λάστιχα, έτσι βίαια που του φερομουν...Ένα SEAT 131 ήταν, μετατροπή σε 1600, για να σέρνουμε το τροχόσπιτο που τελικά δεν πήραμε... Με μοτέρ και κιβωτιο από 132, μπιαλμπεράκι με διπλό καρμπυρατερ, αλλά το μαμά κοντό 1200άρι διαφορικό, με το οποίο σκότωνε, μέχρι που το έκαψα, ενώ ταξιδεύαμε για ένα Χαλκιδικής το 2001. Κάτι τα πάντηλα, κάτι οι τελικές με πλήρες φορτίο, δεν άντεξε το διαφορικάκι και κάναμε πάνω από 1000 χλμ με τρελό βουητό πίσω από το κεφάλι μας. Αφού μας πήγε σπίτι, πάλι καλά....
Ένα 4θυρο seat ήταν, με 175/70/13 λαστιχάκια της πλάκας, κάτι τόσο δα δισκοφρενάκια μπροστά και
ταμπούρα πίσω και με μια 4άδα KYB που είχα βάλει, αλλά ένιωθα οτι ήταν κάτι σαν αυτό... Ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να τραβάει τα μαλλιά του, όταν κατέστρεψα δισκόπλακες μέσα σε 7000 χλμ, καθώς ένα καλοκαίρι ανεβοκατεβαινα τα βουνά της Ναυπακτίας.Και δεν ήταν καθόλου αργό σας πληροφορώ... Είχα ρίξει πολύ ξύλο σε 1600άρια και 1800άρια σεντάν των 90's και πριν... κάτι o σκάρτος τόνος βάρος, κάτι τα 100 αλογάκια του, κάτι το κοντό κιβώτιο, δε σερνόταν με την καμία... Και δεν ήταν και καθόλου προβληματικό, παρόλη την αντίθετη φήμη που είχαν και παρότι του φερόμουν βάναυσα. Από την άλλη έστριβε ικανοποιητικότατα, ίσως καλύτερα από πολλά πιο σύγχρονά του αμάξια, οι πλαγιολισθήσεις δεν έλειπαν (απλά χρειαζόταν να είναι γλιστερό το οδόστρωμα, για να γίνουν-πλάγμα όχι και πολύ δύσκολο να βρεθεί) και ήταν πολύ φιλικό, συγχωρούσε λάθη. Πιστέψτε με, αυτό ισχύει, αν δε συνεβαινε, δε θα ήμουν εδώ για να σας γράφω αυτή τη στιγμή, με τη μαλακία που με βάραγε στα 21 μου... Γι' αυτό ακριβώς και του χάριζα και κανένα χαδάκι μετά από γρήγορη διαδρομή...
Τα τελευταια χρόνια που λέτε το κακόμοιρο το αμαξάκι σκούριαζε έξω από το σπίτι, σχεδον αχρησιμοποίητο. Πόναγε η καρδιά μου να το βλέπω, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, για οικογενειακούς λόγους. Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήταν άλλη η μοίρα του... ποιος ξέρει? ίσως επαναφορά σε νορμάλ κατάσταση και ιστορικό... ίσως μετατροπή σε td car με έναν 2λιτρο και ένα υποτυπώδες cage... όχι όμως αυτή την άδοξη κατάληξη, όταν είχε οδηγηθεί όπως ελάχιστα 131 είχαν την τιμή... Κρίμα....
Παιδες, μη σκοτώνετε τα άλογα όταν γεράσουν, έχουν πολλή χαρά να προσφέρουν..
Αντίο φιλαράκο... ήδη μου λείπεις... -
8.30
Δευτερα σημερα, θα δω τα παιδια απο το TF το βραδακι, θα παμε και καμια βολτα μεχρι το Σουνιο...
Ωραια!
Μετα την πιεση της περασμενης βδομαδας θα ναι οτι πρεπει.
22.30
Αφιξη στη καφετερια και κουβεντουλα!
1.00
Δεν εχει Σουνιο αποψε.... Αλλα δεν παιζει!
Ηρθα με σκοπο να παω βολτα!
Θελω βολτα!
'Παω μια βολτα, προς Σουνιο, θα ακολουθησει κανενας;;; Μπα ε;; Καλη συνεχεια!'
Reset στο οδομετρο και φυγαμε!Π.Φαληρο-Λιμανακια-Αγ.Μαρινα (κουβεντουλα) Σουνιο-Λαυριο-Κερατεα...Παλι εστριψα λαθος... Μαρκοπουλο-Γλυκα Νερα-Αγ.Παρασκευη (Σταυρος)-Νεα Μακρυ-Διονυσσος-Κηφησια-Καρεα-Κατεχακη-Αργυρουπολη (Πλ. Ανεξαρτησειας-208, Ηλεκτρονικα off και γυρο-γυρο)-Π.Φαληρο και υπνος!
-
Κάτι τέτοια κάνω και εγώ... 100 χιλ, 200 χιλ μπορεί και 300 χιλ μέσα σε μια μέρα.
Ανάλογα με το πόσο θέλω να ξεχάσω ή να θυμιθώ... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κάτι τέτοια κάνω και εγώ... 100 χιλ, 200 χιλ μπορεί και 300 χιλ μέσα σε μια μέρα.
Ανάλογα με το πόσο θέλω να ξεχάσω ή να θυμιθώ...Εχω παει μεχρι Καρδιτσα και πισω...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αργυρουπολη (Πλ. Ανεξαρτησειας-208, Ηλεκτρονικα off και γυρο-γυρο)-Π.Φαληρο και υπνος!Φιλε, ΠΡΟΣΕΧΕ σε αυτό το μέρος. Τη στήνουν οι μπλέ παρκαρισμένοι/καμουφλαρισμένοι. Και οταν πια τους δεις ειναι αργά, σε εχουν δει και εκείνοι
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Αργυρουπολη (Πλ. Ανεξαρτησειας-208, Ηλεκτρονικα off και γυρο-γυρο)-Π.Φαληρο και υπνος!
Φιλε, ΠΡΟΣΕΧΕ σε αυτό το μέρος. Τη στήνουν οι μπλέ παρκαρισμένοι/καμουφλαρισμένοι. Και οταν πια τους δεις ειναι αργά, σε εχουν δει και εκείνοι
Μ εχουν δει σ εκεινο το σημειο οι μπλε, το πρωτο βραδυ που ανακαλυψα πως φευγουν τα ηλεκτρονικα στο αμαξι και απλα με εδιωξαν, χωρις να με γραψουν.
Καπου ειχα ποσταρει και πως εγινε ολο το σκινηκο.
Κατα τα αλλα, παντα κανω μια αναγνωριστικη για να δω τι λεει απο κοσμο, παρκαρισμενα και τσεους.
Για να ξεκα....σω παω οχι για να προκαλεσω σε καποιον προβληματα -
Ελληνικό Κράτος Η Αλλιώς Ο ΑνΗθικός μας Αυτουργός
Όσο ήμουν παιδί και με τις γονικές προτροπές σιχάθηκα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κυρίως τους ανθρώπους που το στελέχωναν. Αργότερα, όταν μεγάλωσα, κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο κακό που έκανε στον τόπο δεν ήταν μήτε η νομότυπη ληστεία του κράτους μήτε τα ρουσφέτια προς τους ημέτερους αλλά το ότι πέρασε στην τεράστια πλειοψηφία του λαού και δή στους νέους ανθρώπους ότι χωρίς κόπο, χωρίς μόρφωση και χωρίς μόχθο μπορεί να βγάλει κάποιος άπειρα χρήματα, με δήθεν νόμιμο τρόπο…
Γύρισε ο τροχός, άλλαξαν οι κυβερνήσεις, οι παράγοντες και τα διευθυντικά στελέχη, η ως άνω νοοτροπία όμως είχε για τα καλά εδραιωθεί στα μυαλά όλων και κυρίως των 300 που ουδεμία σχέση με αυτούς του Λεωνίδα έχουν… Είτε λοιπόν μας αρέσει είτε όχι, έχουμε μια νοοτροπία ή μάλλον μια εντελώς λανθασμένη περί του δικαίου αίσθηση ως Έλληνες σε πάρα πολλά ζητήματα.
Αυτό όμως που δεν είναι συνυπεύθυνο αλλά ηθικός αυτουργός τούτων των δεινών δεν είναι άλλος από το ίδιο μας το Κράτος, αν αυταρεσκόμαστε να το αποκαλούμε έτσι, διότι μόνο περί Κράτους δεν πρόκειται αυτό που βιώνουμε.
Τι κράτος είναι τούτο που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και οργανισμών, όχι μόνο των εθνικών αλλά και των διεθνών και αναφέρομαι στα ξένα Πανεπιστήμια. Η μήπως τα δικά μας είναι τόσο τέλεια που φοβόμαστε για τους μελλοντικούς μας κανακάρηδες μην αποκτήσουν έλλειμμα παιδείας … Μάλλον έχουμε πάρει πολύ αέρα ή μήπως κάποιοι έχουν καλοβολευτεί με την ανυπαρξία ανταγωνισμού ? Γιατί εξ΄όσων γνωρίζω άριστα μιας κι έχω σπουδάσει κι εδώ και στους δήθεν κουτόφραγκους, τα δικά τους τα σέβονται και δεν επιτρέπουν στο κάθε εντεταλμένο τσουτσέκι να τους το κάνει λαμπόγυαλα υπό το αναχρονιστικό πρόσχημα του ασύλου. Α!!! έχουν κι ενημερωμένες βιβλιοθήκες και πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκεί δεν παίρνεις μάθημα ή πτυχίο επειδή ξέρεις τον τάδε ή τον δείνα. Δεν φταίει λοιπόν το δήθεν κράτος με τις συντεχνίες που δημιούργησε σε όλους τους τομείς για την πνευματική ανέχεια των Πανεπιστημίων μας, ή μήπως να ρίξουμε και πάλι μομφή στο φορτωμένο από ανούσια άρθρα Συνταγματικό μας Χάρτη, που ενώ όλοι αναγνωρίζουν τα λάθη και την πολυλογία του ουδείς τολμά να το αναθεωρήσει ωφέλιμα ?
Σε ποιο άλλο κράτος του Πλανήτη ακούστηκε συνταγματικά κατοχυρωμένη μονιμότητα, εκπεφρασμένη δια της πλήρους ανευθυνότητας και ατιμωρησίας εν τοις πράγμασι, των δημοσίων υπαλλήλων ? Κατήντησε όνειρο του κάθε Ελληνόπουλου μια θέση στο Δημόσιο κι από την επομένη του διορισμού του το όνειρο αλλάζει και γίνεται αυτό της πληρωμένης άδειας, της λούφας και της παραλλαγής, του επιδόματος και της στάσης εργασίας προκειμένου να λάβει τα κατά τ’ άλλα νόμιμα και συνταγματικά κατοχυρωμένα (πάλι) δικαιώματά του. Τελικά μήπως αυτό το Σύνταγμα έχει καταντήσει μια κουρελού που όλοι τραβάνε από τη μεριά τους να πάρουν λίγο ύφασμα ακόμη ? γιατί δηλαδή τα υπουργεία να ανοίγουν για το κοινό στις 1030πμ ? τι κάνουν μέχρι εκείνη την ώρα ? πόσες εκκρεμότητες έχουν πια ? κι αν κουράζονται τόσο οι υπάλληλοι γιατί διακαώς επιθυμούν έναν διορισμό σε τόσο βάναυση υπηρεσία ? κανένας πολιτικός όμως δεν είχε το σθένος να καταργήσει αυτήν τη μονιμότητα του Συντάγματος του 1911 γιατί κριτήριο των 300 δεν υπήρξε ποτέ η προκοπή του τόπου αλλά το πολιτικό κόστος της κάθε πράξης τους, γι’ αυτό ζουν άλλωστε, για να μην το επωμισθούν ποτέ.
Μιλάμε για οικονομική κρίση, δάνεια, κάρτες, υποθήκες, πλειστηριασμούς και εισπρακτικές εταιρίες… Κανείς όμως δεν παραδέχεται ότι ο μόνος που μας εξώθησε σε όλον αυτόν τον υπέρμετρο δανεισμό είναι το ξερό μας το κεφάλι και η μεγαλομανία μας, απόρροια του ανορθόδοξου πλουτισμού των προηγουμένων ετών. Οι φιλεύσπλαχνοι δε δημοσιογράφοι μπροστά στο δράμα των συμπατριωτών τους και με ανιδιοτελή πάντα κριτήρια στηλιτεύουν με περισσή μανία καθημερινά τα ζητήματα της ακρίβειας , των μισθών και κυρίως των δανείων-καρτων κλπ λες και το βιώνουν οι ίδιοι… λες και πρέπει να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να ξοδεύεις τα τριπλά και βάλε από όσα έχεις κι ότι αν δόσεις μόνο την ελάχιστη καταβολή για την πιστωτική σου κάρτα, το υπόλοιπο του ποσού θα ανατοκισθεί και δεν θα πληρωθεί από το Άγιο Πνεύμα…
Το δε ΄΄Κράτος΄΄ φυσικά και νίπτει τας βρωμεράς χείρας του καθώς είναι ο πρώτος και καλύτερος δημιουργός πληθωριστικών πιέσεων. Γιατί αν ήθελε να παρέμβει πραγματικά, καταρχάς θα καταργούσε το 0.6% που αποδίδουμε όλοι επί κάθε δανειακής σύμβασης. Υπολογίστε τώρα τι μας παίρνει το κράτος από κάθε δάνειο, κάρτα κλπ δανεικό κι αγύριστο κι όμως κανένας δεν το λέει. Το επικυρώσιμο των δικηγόρων πήγε από 1,15€ σε 2€ εν μία νυχτί. Δεν θυμάμαι οι ελάχιστες δικηγορικές αμοιβές ή συντάξεις να ανέβηκαν τοσούτω κατ’ αναλογίαν… Οι άδειες των μηχανικών ακριβαίνουν και το ΤΕΕ ξέρει μόνο να ενοχλείται -κι αυτό- για τα ξένα πανεπιστήμια σαν να νοιάζεται το ίδιο για τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του. Δεν ενθυμούμαι όμως το ΤΕΕ ούτε να καταβάλει άμεσα τα προκαταβληθέντα νοσήλεια των μελών του ούτε να καταγγέλλει την κρατικοδίαιτη σύμβασή του με την ΕΤΕ που ορίζει ότι όλες οι αμοιβές των εν Ελλάδι μηχανικών θα κατατίθενται στην ΕΤΕ και θα αποδίδονται 16 ημέρες αργότερα και με παρακράτηση του 2% επί του ποσού από την Εθνική Τράπεζα… για τον κόπο της να φυλάξει τα χρήματα αυτά… πού ακούστηκε αυτό το πράγμα ???
Αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα και να αναρωτηθούμε τίς πταίειν δεν έχουμε παρά να κοιταχτούμε σε έναν καθρέπτη. Εκεί εύκολα θα καταλάβουμε ότι για ό,τι ζούμε είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι και το κράτος - λερναία ύδρα το οποίο συντηρούμε κι ανεχόμαστε μαζί με τους 300 που, δεξιοί-αριστεροί-κομμουνιστές εν μέσω οικονομικής κρίσης προτίμησαν κούρσες οικολογικές μεν, των 75.000€ δε για τις καθημερινές τους μετακινήσεις… Αλλά τί λέω, το Κράτος, δηλαδή εμείς τα μέγιστα κορόιδα, δεν τους τις πλήρωσε ?
Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Αθήνα.- -
-
Ο χρήστης zaxosbus έγραψε:
Τι κράτος είναι τούτο που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και οργανισμών, όχι μόνο των εθνικών αλλά και των διεθνών και αναφέρομαι στα ξένα Πανεπιστήμια. Η μήπως τα δικά μας είναι τόσο τέλεια που φοβόμαστε για τους μελλοντικούς μας κανακάρηδες μην αποκτήσουν έλλειμμα παιδείας … Μάλλον έχουμε πάρει πολύ αέρα ή μήπως κάποιοι έχουν καλοβολευτεί με την ανυπαρξία ανταγωνισμού ? Γιατί εξ΄όσων γνωρίζω άριστα μιας κι έχω σπουδάσει κι εδώ και στους δήθεν κουτόφραγκους, τα δικά τους τα σέβονται και δεν επιτρέπουν στο κάθε εντεταλμένο τσουτσέκι να τους το κάνει λαμπόγυαλα υπό το αναχρονιστικό πρόσχημα του ασύλου. Α!!! έχουν κι ενημερωμένες βιβλιοθήκες και πρόσβαση στο διαδίκτυο και εκεί δεν παίρνεις μάθημα ή πτυχίο επειδή ξέρεις τον τάδε ή τον δείνα. Δεν φταίει λοιπόν το δήθεν κράτος με τις συντεχνίες που δημιούργησε σε όλους τους τομείς για την πνευματική ανέχεια των Πανεπιστημίων μας, ή μήπως να ρίξουμε και πάλι μομφή στο φορτωμένο από ανούσια άρθρα Συνταγματικό μας Χάρτη, που ενώ όλοι αναγνωρίζουν τα λάθη και την πολυλογία του ουδείς τολμά να το αναθεωρήσει ωφέλιμα ?
το προβλημα ειναι πολυσυνθετο και μ'αυτα που λες δε δειχνεις καθολου να το κατανοεις.
εκτος του νομικου πλαισιου (αρθρο 16) υπαρχουν κ αλλα ζητηματα, τα οποια αφορουν τοσο την ακαδημαϊκη μορφωση αυτη καθ'αυτη οσο και το εργασιακο.
εσυ παντως καταπιανεσαι με πολλες απ'αυτες τις οψεις του ιδιου προβληματος στην απαντηση σου, πραγμα ολιγον.. επικινδυνο, καθως πχ αμφιβαλλω αν εισαι σε θεση να κρινεις τεκμηριωμενα ποια αρθρα του συνταγματος ειναι ανουσια και ποια οχι. θα επρεπε οχι μονο να εχεις σπουδασει νομικη αλλα να εχει γινει και αντικειμενο μελετης σου το εν λογω θεμα, αλλιως κρινεις βεβιασμενα βασει των δικων σου πιστευω και οχι βασει του τι ειναι καλο για το κοινωνικο συνολο.
παμε παρακατω. ενα ζητημα λοιπον ειναι το εργασιακο. το προβλημα που δημιουργουν τα ιδιωτικα κολλεγια (γιατι πανεπιστημια δεν ειναι) στην ελληνικη αγορα εργασιας ειναι οτι καταστρεφουν τα εργασιακα δικαιωματα των πτυχιουχων, καθως δημιουργουν αθεμιτο ανταγωνισμο. τελικα πληττονται τοσο οι αποφοιτοι των ιδιωτικων κολλεγιων οσο κ των δημοσιων πανεπιστημιων, και ο μοναδικος που ευνοειται τελικα ειναι ο εργοδοτης.
δινω παραδειγμα για να γινω κατανοητος: ο αποφοιτος της σχολης των ηλ. μηχ. κ μηχ. η/υ, χωμενος στο ΤΕΕ κανονικα, απαιτει καποιες μινιμουμ αποδοχες ως μηχ. οταν βγει στην αγορα εργασιας, θα εχει να αντιμετωπισει τον αποφοιτο κολλεγιου που θα κανει την ιδια δουλεια ως υπαλληλος για βασικο μισθο. ετσι ο εργοδοτης θα προσλαβει τον δευτερο, κ ο πρωτος θα αναγκαστει να παρει το παπαρι ή να δουλεψει για λιγοτερα απ'οσα θα δουλευε. αυτο ειναι ενα γενικοτερο προβλημα που δημιουργειται απο την πληθωρα σχολων ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ κολλεγια κλπ των οποιων μπορουν οι αποφοιτοι να βγουν στην αγορα εργασιας με τους ιδιους ορους κ ετσι τα ισχυροτερα πτυχια να εξισωνονται προς τα κατω.
ενα αλλο ζητημα ειναι το οικονομικο φυσικα. οχι μονο πλεον ο πλουσιος θα μπορει να κανει τα φροντιστηρια του κ να εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να περασει στο πανεπιστημιο απο τον φτωχοτερο, αλλα τωρα, θα μπορει ακομα κ αν αποτυχει σ'αυτο στο οποιο ετσι κ αλλιως αγωνιζεται με ευνοϊκους ορους ως πλουσιος, να σπουδασει πληρωνοντας.
βλεπεις δε σου αναφερω καν το γεγονος οτι ειμαι εναντια στην ιδεα οτι η πανεπιστημιακη μορφωση θα λειτουργει επι πληρωμης ως εμπορευμα, ουτε θα μπω στη διαδικασια να σου εξηγησω την κατασταση των δημοσιων πανεπιστημιων με ολους αυτους τους τραμπουκους που ΙΣΩΣ, λεω ισως, να αγωνιζονται για πραγματα που δεν θελεις να καταλαβεις (πχ δωρεαν συγγραμματα κ οχι 10 μερες πριν την εξεταστικη, καλυτερευση των συνθηκων στα ΑΕΙ κλπ)
ουτε θα σου πω οτι μπορει αυριο να αγοραστουν οι εδρες των δημοσιων απο ιδιωτες. θα σου πω μονο οτι αυτα δε γινονται τυχαια ουτε επειδη θελουν οι φοιτητες ή φοβουνται τον ανταγωνισμο. φοβουνται τον ανισο και παρανομο ανταγωνισμο κ εχουν ολα τα δικια μαζι τους -
6.5 χρονια,
επιτελους επιστρεφω
πιο δυνατος απο ποτε
εχω κανει καποιους να χασουν τον υπνο τους..
θα δουνε πραγματα που ουτε τα χουν φανταστει
ευχαριστω ολους οσους με στηριζουν
δεν τους ξεχνω ποτε
κρατω κοντα μου τους φιλους μα ακομη πιο κοντα τους εχθρους
σας το κραταω μανιατικο κουφαλες..μια μερα θα ερθει και η δικη σας σειρα..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πήγα σε μια που μαζί με τα σχετικά μας φέραν ένα μπουκάλι νερό (βρύση αλλιώς θα τους δάγκωνα) και παγοθήκη (...) .
Στην πορεία προέκυψε η Αργυρούπολη...
Και on topic...Είσαι μεγάλο ξέκωλο, με ένα μυαλό καμμένο...
να σε γ@μήσω κάποτε εγώ θα αναμένω...ΥΓ: Κυκλοφορεί και βίντεο της που χορεύει ...απρεπώς γδυμένη στο super paradise. Αλλά πολύ καμμένο μυαλό... Της μιλάς και μετά από 5' έχει ξεχάσει τι έλεγε. Και μετά μου λέτε για τα Ζωνιανά...
το μικρο της ονομα? αν θες λες..
-
Ανχος ξαφνικο .Ανιψι μου μου λεει' Θειε οτι ηξερες το ξεχασες περι οδηγησης .Ασε εμας τωρα. .Δεν απαντω. Δεν μπορει να ειναι αληθεια λεω. Παω στον 'ιταλο μου'.Ξεκινω .Ομως που να παω .
Βλεπω ενα τραβηγμα δεξια πανω στο φρεναρισμα.Ελενχω και ολα καλα.Σκεφτομαι.Ακινησια .
Βγαινω επαρχιακο ,βλεπω χαος.Απογοητευση.Η αδρεναλινη (νυτρογλυκερινη) παει να εκραγει. Φρενα αψογα !
Αποφαση .Αναβαση απο Καστρακι προς Μπαμπαλιο που ειναι και ερημικα.
Αποφαση για στροφαρισμα πανω απο 8χιλ στροφες.
Ελενχος ελαστικων ,χειροφρενο, γαντακι ,ζωνη!
Κανω σταυρο και αρχιζω .Πρωτες στροφες διπλα απο το φραγμα απο 100 μεχρι 150 στις μικρες ευθιες.Ορατοτητα καλη.Συνεχιζω για Καστρακι με 180 και 4 και στη διασταυρωση ελλατωνω (γιδια) και παμε για φουρκετες.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ .Η 2 ρα σταθερα να παιζει 7,5 με 8,5 χιλ και να τρανταζεται η φυση γυρω απο τις 'πεταλουδες'
που στριγκλιζαν .Καπου ειδα και ζ4 και 1 η 2 κομπρεσσορ αλλα δεν θυμαμαι και πολλα!
Με μετατροχιο 4 ποντους συνολικα πανω απο το εργοστασιακο και αναλογη αναρτηση που να σταματησω να δινω στα εσακια.Τρελα ,σκετη τρελα το κουπε μου .Χαμογελο μικρου παιδιου ,ισως συγκινηση δεν ξερω.Οι εσωτερικοι τροχοι αιωρουνταν στο κενο σε καποιες ανοιχτες.
Φτανω στο Μπαμπαλιο ξαναμενος και με ανοιχτα παραθυρα .Διψα φοβερη αν και χειμωνας. Σταση σε μια πηγη και αναπωληση παλιων αναμνησεων .Χρονος 10 δευτερα κατω απο τον προηγουμενο πριν 5 χρονια .Οχι δεν περασαν τα χρονια λεω.Μια ψευδαισθηση ανικανοτητας ηταν και περασε. -
πατριωτη, εξαιρετικες οι διαδρομες που λες...
εχω αφησει πολυ λαστιχο εκει περα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πατριωτη, εξαιρετικες οι διαδρομες που λες...
εχω αφησει πολυ λαστιχο εκει περαΙσως και να με εχεις δει στο Αγρινιο αφου δεν κυκλοφορει αλλο κοκκινο κουπε .
Εκει πανω πηγα και πηγαινω σπανια .Αναγκη μερικες φορες αφου πιστα δεν εχουμε !
Συμπαθης ο κοσμος εκει! -
εχω πολλα χρονια που λειπω, πηγαινω σπανια πλεον δυστυχως. Οχι δε το θυμαμαι το αυτοκινητο σου, ενα κιτρινο 20v θυμαμαι.
ειναι καταπληκτικες διαδρομες, ελαχιστη κινηση, ομορφη φυση...
-
+1000
-
Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Έχασα τον ήχο στο Pc πειράζοντας τη registry αλλά θα μου κάνει καλό αφού θα συγκεντρωθώ στο διάβασμα για τις εξετάσεις της σχολής.
Μονόλογοι ...