-
μετα απο συζητηση με κολλητο μου σημερα το πρωι, σχετικα με επαγγελματικο προβλημα που αντιμετωπιζει, μου λεει 'ξερεις τι ζηλευω σε σενα; οτι -οπως και εγω, τα κανεις σκατα, αλλα τις περισσοτερες φορες το αντιμετωπιζεις με χιουμορ..'
σκεφτομουν, καθως γυρνουσα σπιτι... 'ξερεις τί ζηλευω παρα πολυ σε σενα; οταν τα κανεις σκατα, καθεσαι και ψαχνεις να βρεις τί εφταιξε για να το διορθωσεις, ενω εγω αδρανοποιουμαι και αποδεχομαι την κατασταση και τα κανω χειροτερα' ....
-
Φίλος (που έχει πτωχεύσει) σήμερα έμαθε (μάλλον έμαθα εγώ γι' αυτόν) ότι έχουν βεβαιωθεί συνολικές οφειλές άνω των 25.000 Ε στο ΙΚΑ στο όνομα της γυναίκας του, από ηλιθιότητα της λογίστριάς του που αμέλησε να δηλώσει (από το 2003) διακοπή εργασίας για τους υπαλλήλους του που σταματούσαν τη δουλειά και, φυσικά, δεν συνέχιζε να τους ασφαλίζει. Έκλεισε τη δουλειά το 2006 κι από τότε πετούσε (σαν γνήσιος Έλληνας) ό, τι χαρτί του ερχόταν. Το ΙΚΑ συνέταξε τις ΑΠΔ, τις συγκέντρωσε όταν η επιχείρηση έκλεισε και τώρα ο φίλος δεν μπορεί να κάνει τπτ άλλο παρά να ελπίζει ότι λόγω πυρόπληκτης ζώνης θα του αφαιρεθούν όλα τα πρόστιμα κ οι προσαυξήσεις κ θα πληρώσει 'μόνο' τα 13.800 Ε της κύριας οφειλής. Άνθρωποι δίχως πιά δουλειά, που προσπαθούν να συντηρηθούν με μεροκάματο κι έχουν περιουσία μόνον ένα σπίτι.
Α, ρε ΙΚΑ, θέλεις κάποιον να ασχολείται μόνο για τα δικά σου τα χαρτιά. Δήλωση πρόσληψης, γράψιμο στο 'ειδικό βιβλίο νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού', δήλωση διακοπής απασχόλησης. ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιθεώρηση Εργασίας... Αν ξεχαστείς, οι ποινές εξοντωτικές.
Ρε μπας και είναι καλύτερα να μην ασφαλίζεις κανέναν;... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Φίλος (που έχει πτωχεύσει) σήμερα έμαθε (μάλλον έμαθα εγώ γι' αυτόν) ότι έχουν βεβαιωθεί συνολικές οφειλές άνω των 25.000 Ε στο ΙΚΑ στο όνομα της γυναίκας του, από ηλιθιότητα της λογίστριάς του που αμέλησε να δηλώσει (από το 2003) διακοπή εργασίας για τους υπαλλήλους του που σταματούσαν τη δουλειά και, φυσικά, δεν συνέχιζε να τους ασφαλίζει. Έκλεισε τη δουλειά το 2006 κι από τότε πετούσε (σαν γνήσιος Έλληνας) ό, τι χαρτί του ερχόταν. Το ΙΚΑ συνέταξε τις ΑΠΔ, τις συγκέντρωσε όταν η επιχείρηση έκλεισε και τώρα ο φίλος δεν μπορεί να κάνει τπτ άλλο παρά να ελπίζει ότι λόγω πυρόπληκτης ζώνης θα του αφαιρεθούν όλα τα πρόστιμα κ οι προσαυξήσεις κ θα πληρώσει 'μόνο' τα 13.800 Ε της κύριας οφειλής. Άνθρωποι δίχως πιά δουλειά, που προσπαθούν να συντηρηθούν με μεροκάματο κι έχουν περιουσία μόνον ένα σπίτι.
Α, ρε ΙΚΑ, θέλεις κάποιον να ασχολείται μόνο για τα δικά σου τα χαρτιά. Δήλωση πρόσληψης, γράψιμο στο 'ειδικό βιβλίο νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού', δήλωση διακοπής απασχόλησης. ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιθεώρηση Εργασίας... Αν ξεχαστείς, οι ποινές εξοντωτικές.
Ρε μπας και είναι καλύτερα να μην ασφαλίζεις κανέναν;...Αν δεν ασφαλησεις, ειναι χειρωτερα!
-
μετα τον σημερινο καφε στην αργυρουπολη...
εισαι ναρα .......... θα μπορουσα και να σε παντρευτω αμα λαχει..
αλλα εισαι πολυ χαζη -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μετα τον σημερινο καφε στην αργυρουπολη...εισαι ναρα .......... θα μπορουσα και να σε παντρευτω αμα λαχει..
αλλα εισαι πολυ χαζηΚι εσύ Αργυρούπολη....;
Εγώ θα μείνω μόνο είσαι ναρα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
μετα τον σημερινο καφε στην αργυρουπολη...
εισαι ναρα .......... θα μπορουσα και να σε παντρευτω αμα λαχει..
αλλα εισαι πολυ χαζηΚι εσύ Αργυρούπολη....;
Εγώ θα μείνω μόνο είσαι ναραετυχε
αγαπαω
ειδικα οταν με κοιταζε με αυτο το χαζοβλαχοαμερικανικο βλεμματελικα για μια ακομα φορα αποδειχτηκε η θεωρια μου πως η φυση εχει προνοησει για ολα, γι'αυτο οι περισσοτερες που ειναι ομορφες ειναι χαζες
φοβαμαι οτι θα μπω σε μια σχεση που θα ξενερωσω
ΥΓ. την αλλη φορα στελνε πμ
-
Καλα ρε ξεπλενη αργυρουπολη πηγες και δνε ειπες να ερθουμε να παρουμε ματι το γκομενακι?
Προχωρα..αν ξενερωσεις πηγαινε συνεχεις αργυρουπολη καποια απο αυτες τις φορες θα περασει η μαυρογατα απ'έξω και μεσα σε 24ωρες θα εχεις χωρησει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε ξεπλενη αργυρουπολη πηγες και δνε ειπες να ερθουμε να παρουμε ματι το γκομενακι?Προχωρα..αν ξενερωσεις πηγαινε συνεχεις αργυρουπολη καποια απο αυτες τις φορες θα περασει η μαυρογατα απ'έξω και μεσα σε 24ωρες θα εχεις χωρησει!
μαντεψε κ σε ποια καφετερια πηγα
χου ιζ μαυρογατα;
-
Εγώ πήγα σε μια που μαζί με τα σχετικά μας φέραν ένα μπουκάλι νερό (βρύση αλλιώς θα τους δάγκωνα) και παγοθήκη (...) .
Στην πορεία προέκυψε η Αργυρούπολη...
Και on topic...Είσαι μεγάλο ξέκωλο, με ένα μυαλό καμμένο...
να σε γ@μήσω κάποτε εγώ θα αναμένω...ΥΓ: Κυκλοφορεί και βίντεο της που χορεύει ...απρεπώς γδυμένη στο super paradise. Αλλά πολύ καμμένο μυαλό... Της μιλάς και μετά από 5' έχει ξεχάσει τι έλεγε. Και μετά μου λέτε για τα Ζωνιανά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πήγα σε μια που μαζί με τα σχετικά μας φέραν ένα μπουκάλι νερό (βρύση αλλιώς θα τους δάγκωνα) και παγοθήκη (...) .
Στην πορεία προέκυψε η Αργυρούπολη...
Και on topic...Είσαι μεγάλο ξέκωλο, με ένα μυαλό καμμένο...
να σε γ@μήσω κάποτε εγώ θα αναμένω...ΥΓ: Κυκλοφορεί και βίντεο της που χορεύει ...απρεπώς γδυμένη στο super paradise. Αλλά πολύ καμμένο μυαλό... Της μιλάς και μετά από 5' έχει ξεχάσει τι έλεγε. Και μετά μου λέτε για τα Ζωνιανά...
Λινκ και που ειναι η γκομενα;;;
Μαλλον για το ΠοκοΠοκο λες.... -
Χρήμα.....μήπως είναι τελικά το πάν....ίσως....μάλλον... χρήμα Το χρήμα δεν είναι το πάν...το πολύ χρήμα είναι
-
Σήμερα ξύπνησα σιγοτραγουδώντας ... μια διαφήμιση:
'Σ' το λέει κι ο διευθυντήηηηηης, έλα να προσληφθείιιιιις
Σ' το λέει κι ο λογιστήηηηηηηηηης, καλά θα πληρωθείιιιιιιιιιις'.Η νεολαία της χώρας μας, η πηγή της ελπίδας μας, έχει χάσει κάθε ίχνος επιχειρηματικότητας. Εκτός, βέβαια, από αυτά που οδηγούν στα σουβλατζίδικα.
Κι όμως, έτσι είναι. Η καλύτερη επιχείρηση που μπορεί να σκεφτεί σήμερα ο Έλληνας νέος είναι η ταβέρνα, το μπαρ ή το σουβλατζίδικο. Οι άλλοι, απλά, ψάχνουν 'μεγάλη εταιρία' να προσληφθούν. Λίγες, λαμπρές, εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κάθε μέρα απελπίζομαι και περισσότερο.
-
Δεν ξαναβγαινω εξω χωρις αμαξι.... Δεν ειναι κατασταση αυτη.... Θα με πουν αλκοολικο...
-
'Κοιτάξτε, από την εικόνα που έχουμε τώρα υπάρχουν δυο περιπτώσεις: 50% να είναι καρκίνος των πνευμόνων - περίπου 4 μήνες ζωής. Θα ξέρουμε περισσότερα σε 15 περίπου μέρες, όταν θα έχουμε πλήρη εικόνα της αντίδρασης του οργανισμού στη θεραπεία.'
'Η άλλη περίπτωση, γιατρέ;'
'Αν είναι τυχερός, θα έχει καρκίνο. Αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί πολύ. Θα τα πούμε σε 15 μέρες'...Και τώρα, τι; Ποιός; Πως; Γιατί;
Τόσες δουλειές, τώρα τπτ. Iq που τον κατέτασσε στο εξυπνότερο 2 % των ανθρώπων, αλλά τόση εξυπνάδα όση και στρυφνάδα. Έστησε την πρώτη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Την έκλεισε (δεν δέχτηκε να την πουλήσει) γιατί δεν μπορούσε να ταιριάξει ούτε με προσωπικό, ούτε με συνέταιρους, ούτε με τα ρούχα του. Έφυγε κι από τις ναυτιλιακές εταιρίες, ήταν ηλίθιοι όλοι μπροστά του. 2 βιβλία του εκδόθηκαν, αλλά είναι πολύ ειδικά για να μπορεί να συντηρηθεί από τα έσοδά τους. Άνοιξε μαγαζί, με τις εισπράξεις των γιορτών θα πλήρωνε μέρος από τα νοίκια που χρωστάει. Αν δεν έμπαινε στο νοσοκομείο. Και τώρα, 4 μήνες. Και πως περνάνε 4 μήνες; Κι αν είναι ένας χρόνος ταλαιπωρίας; Που θα μένει, τι θα τρώει, ποιος θα τον φροντίζει;
Ένα παιδάκι 10 χρονών έχει, και κατάφερε να τσακωθεί κ μαζί του. Παντρεύτηκε, τρομοκράτησε τη γυναίκα του για 3 χρόνια, τελικά βρήκε το θάρρος κ τον χώρισε. 59 χρονών, μια ζωή χαμένη.
Άνθρωποι γεννημένοι μονάχοι...
-
Better to burn out,than fade away
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...................
Άνθρωποι γεννημένοι μονάχοι... -
Θ' ανοίξω μαγαζί.
Λέω να το ονομάσω 'Ζήτα', τιμής ένεκεν για το γράμμα.
Άλλωστε με Ζήτα αρχίζει η Ζήση μας - και μ' ένα Ζήτα κάνουμε ταμείο. -
αμολα καλουμπα καπεταν γλεντηηηηηηη
-
Υπάρχουν φορές που συμβαίνουν τα απίστευτα. Είναι στιγμές που έρχεσαι αντιμέτωπος με τα αναπάντεχα. Όπως και πριν από λίγα χρόνια, μέσα στην αποκριάτικη ιλαρότητα... Έτσι και τώρα. Λίγο πριν ξαμοληθούν οι χαρταετοί, ένα παιδί φεύγει. Ετσι. Χωρίς λόγο.
Ξαφνικά. Οδυνηρά.Ανείπωτα.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Υπάρχουν φορές που συμβαίνουν τα απίστευτα. Είναι στιγμές που έρχεσαι αντιμέτωπος με τα αναπάντεχα. Όπως και πριν από λίγα χρόνια, μέσα στην αποκριάτικη ιλαρότητα... Έτσι και τώρα. Λίγο πριν ξαμοληθούν οι χαρταετοί, ένα παιδί φεύγει. Ετσι. Χωρίς λόγο.
Ξαφνικά. Οδυνηρά.Ανείπωτα.
Μονόλογοι ...