Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κλασσικό των 15Κ-, περιορίζοντας τις επιλογές (round 2)
    1. Home
    2. Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    3. Κλασσικό των 15Κ-, περιορίζοντας τις επιλογές (round 2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 6 / 8
    Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    27
    160
    604
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      scuderia-monofaro last edited by

Νικολα το γνωριζω. Θυμασαι ομως μια ατακα του Χατζηχρηστου προς το Βεγγο,στο εργο 'Ο Ηλιας του 16ου' Δε με ξερεις δε σε ξερω?
      Το ζητουμενο ειναι να μην εχω καμμια επαφη.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Y
        yiannis2002 last edited by

Λοιπόν εξ ιδίας πείρας, το λάντσια μου φάνηκε πιό δύσκολο από τις άλφα, και να το αγοράσω και να το συντηρήσω - μαζέψω αλλά και να το πουλήσω.
        Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα κα τουλάχιστον μέχρι πριν κανα χρόνο που πουλαγα το δικό μου, δεν υπήρχε και κοινό για αυτό το αυτοκίνητο, και τα 2-3 που ητανε διαθέσιμα στην αγορά είχανε γίνει διάσημα, όλοι ξερανε από ποιόν το είχα αγοράσει, πότε και ποιός το εφτιαχνε, αν το είχε παρατήσει ο προηγούμενος εξω από το συνεργείο και για πόσο κτλ κτλ και θα ήμουνα πολυ ευτυχισμένος αν επετυγχανα τιμή σαν και αυτές που ακούω-διαβάζω. Ναι κύριοι υπήρχε 2πορτη φούλβια με προίκα δευτερο κορμό και τα κινούμενα μέρη του (μπιελες στροφαλο πιστόνια) και πολλά άλλα πράγματα και πουλήθηκε κάτω από 5 χιλάρικα...

• S

Ο χρήστης 993cc έγραψε:
          Τώρα τελευταία ψάχνω και γω τις 2πορτες Φούλβιες. Οι τιμές είναι λογικές αλλά για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις είναι καλύτερη επιλογή από μια 2πορτη Giulia? Μιλάμε πάντα για 'έτοιμα' αυτοκίνητα χωρίς προβλήματα από το εξωτερικό.

(σόρρυ για το hi-jacking)

Δυο τελειως διαφορετικα αυτοκινητα,με τις Alfa να υπερτερουν σε επαρκεια ανταλλακτικων,απλοτητα μηχανικων μερων,προμηθεια αναλωσιμων και κατι παραπανω, απο την εγχωρια αγορα σχετικα ευκολα και σε νορμαλ τιμες.
          Πολλοι μηχανικοι που τις γνωριζουν,αλλα αμα σου κανει κλικ η Fulvia τι να λεμε.

• K
            kp61 last edited by

Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
            .....Ωραια λοιπον.Να ακουσω τις γνωμες σας κυριοι.Εχουμε και λεμε.Να πουληθουν ολα τα κλασσικα,και να αγοραστει ενα και καλο.Αγορα απο Ελλαδα η Ευρωπη.Να κοστισει μεχρι 20000-22000 ευρω,με πινακιδες κυκλοφοριας κανονικες,για να ξεφυγω απο λεσχες,ιστορικες πινακιδες κλπ.
            Να ειναι τουλαχιστον 2+2 γιατι εχουμε και οικογενεια,να ειναι στην κατασταση που ειναι η Ιουλια,να υπαρχει μια σχετικη επαρκεια ανταλλακτικων,να μην εχει ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας πανω απο 500-600 ευρω ετησιως,και τελος να μην ειναι της κλασσης που εχω τωρα αλλα ενα κλικ πιο πανω.
            Παρακαλω τις γνωμες σας.
            (Εχω κατι υπ'οψη μου για να δουμε ομως,μπορει να μου προτεινεται κατι καλυτερο)

βασιλη μια απ τα ιδια και για μενα....τα ιδια ακριβως σκεφτομαι.....
            λυση δεν εχω βρει, γι αυτο γεμιζουμε τον τοπο με καροτσες και δυο αποθηκες με ανταλακτικα

• Y

Σε στύλ μονοφάναρο, η λύση είναι μία bmw 2002 tii

• S

Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
                Σε στύλ μονοφάναρο, η λύση είναι μία bmw 2002 tii

Μια φωτο σε 'πολιτικη'εκδοση?

• 9
                  993cc last edited by

Το φαντάστηκα ότι οι Τζούλιες θα ναι πιο 'λογική' επιλογή μόνο και μόνο από το πόσες βλέπεις ακόμα και σήμερα σε σχέση με τις Φoύλβια κουπέ. Πάντως πιστεύω αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που να τα ξέρει τα αυτοκίνητα (και σίγουρα θα υπάρχει) και δεν σε χαλάει τόσο να παραγγέλνεις τα πράγματα από έξω (όπου και υπάρχουν όλα;...) ΚΑΙ το αυτοκίνητο είναι εξ αρχής άψογο τότε ίσως....

(ΠΟΛΥ πιο λογική επιλογή από μια 2.5-3.0CSi π.χ. το άλλο μου κόλλημα από τα 'φτηνά' -σε αγορά πάντα- κλασσικά).

• S

Το ΟΛΑ φιλτατε χωραει πολλη συζητηση.

• A
                      alba-parietti last edited by

Ο χρήστης NIGA έγραψε:
                      Σχετικά λογικές τις βρίσκω αυτές τις τιμές αν πρόκειται για αψογα αυτοκίνητα!

Οι τιμές που αναφέρω ισχύουν για την ιταλική αγορά.Δεν γνωρίζω τί ζητάνε στην ελληνική,όπου είσαι ό,τι δηλώσεις και είναι ελάχιστα τα αυτοκίνητα που είναι συντηρήμενα (conservate) και όχι ανακατασκευασμένα (restaurate)ή τις περισσότερες φορές (συγγνώμη για την έκφραση)σκατοχεριασμένα.Ανάμεσα στις δύο αυτές (conservate-restaurate)κατηγορίες υπάρχει τεράστια διαφορά,με την πρώτη να είναι φυσικά και η καλύτερη.

• 9
                        993cc last edited by

Σαφώς.... Πχ. ποια άλλα μοντέλα χρησιμοποιούσαν κοινά μηχανικά μέρη; Κατασκευάζονται σήμερα από ανεξάρτητα 'μαγαζιά' ανταλλακτικά (και όχι μόνο μηχανικά) ; Θέλουν ψάξιμο αυτά σίγουρα...

• A

Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:

Μήπως να άνοιγες ένα ξεχωριστό θέμα,γιατί αυτό που κάνουμε είναι πέραν από αντιδεοντολογικό και αγενές;

• 9
                            993cc last edited by

Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:

Μήπως να άνοιγες ένα ξεχωριστό θέμα,γιατί αυτό που κάνουμε είναι πέραν από αντιδεοντολογικό και αγενές;

Φταίω κι εγώ πάμε δίπλα στις Lancia....

• S

@alba
                              Παμε 993

• S

@yiannis 2002.
                                Ευχαριστω για τη γνωμη και τη φωτο.Ειμαστε ομως μεσα στον προυπολογισμο μας καθοτι ειναι διλιτρο?
                                Μην ξεχνας οτι ψαχνουμε αυτοκινητο στην κατασταση της Ιουλιας,οποτε μαλλον παμε για Γερμανια με οτι αυτο συνεπαγεται σε μεταφορικα τελωνεια και πινακιδες

• Y

Bρίσκοντας ενα καλό στην Ιταλία ή στη Γερμανία με 7-8 χιλιάδες πιστεύω πως είμαστε αρκετά καλά σε σχέση με τον προυπολογισμό!!
                                  Η Ιταλία είναι πηγή καλων -02, και σε καλές σχετικά τιμές! Εμφανίζονται δε, και στο ebay πολλα αξιολόγα, από Ιταλούς.

• D
                                    d-jet last edited by

Τί ακριβώς ψάχνεις;Πόσταρε την ακριβή αγγελία.
                                    Αν σου έχουν μπει πάντως ιδέες για fulvietta...

Εδώ και χρόνια! Έχω μια καλή ιδέα τι ψάχνω ακριβώς σε αυτή την κατηγορία (μικρό κουπέ που μπορεί να εκτελωνιστεί και να έρθει με κανονικά νούμερα):
                                    Fulvietta πρώτης σειράς (έχω κόλλημα με το μακρύ λεβιέ...), όχι ανακατασκευασμένη, σε μια πολύ καλή κατάσταση (όχι showroom, προφανώς αλλά αυθεντική). Είμαι διαθετημένος να δώσω μέχρι 11-12 (δλδ 13-14 για να έρθει και στην Ελλάδα) αλλά αν το πράγμα ζορίσει πάω και για δεύτερη σειρά με κοντά στο 10ρικο...
                                    Αν είναι Serie1 και 1200 ιδανική για να έχω και λιγότερο τελωνείο!

Ανακατασκευασμένη δε με ενθουσιάζει σαν ιδέα γιατί ξέρω ότι εύκολα μπορεί ενας καλός μάστορας να κρύψει πολλά. Άλλωστε, σχεδόν πάντοτε η Lancia ήξερε να μοντάρει το αυτοκίνητο καλύτερα από τον κάθε φαναρτζή.
                                    Μόνο από γνωστό, λοιπόν, για ανακατασκευασμένη και με επιφυλάξεις...
                                    καλύτερα να μην έχει το τέλειο χρώμα ή το καινούργιο σαλόνι (δε μου αρέσει κιόλας...) αλλά να είναι ένα καλοστεκούμενο και παρουσιάσιμο σωστά συντηρημένο αυτοκίνητο.

Στο ερώτημα που έθεσε ο μονόφαρος φίλος μας, το ιδανικό ιστορικό αυτοκίνητο των 20+Κ, νομίζω ότι δεν υπάρχει μια λύση. Ο καθένας το σκέπτεται διαφορετικά.
                                    Για εμένα, δεν έχει νόημα το 2+2, όχι λόγω του ότι είμαι εργένης ακόμα αλλά και επειδή θεωρώ ότι τα ιστορικά αυτοκίνητα αγοράζονται για την πλάκα μας και πρέπει να κοιτάμε να συμβιβαζόμαστε όσο γίνεται λιγότερο με αυτό. Όπως λένε και οι αμερικάνοι, οι φίλοι μας, the more kids you have the more practical it gets!
                                    Αν ήμουν οικογενειάρχης ή θα άφηνα εκτός την οικογένειά μου από το χόμπυ μου, όπως κάνουν πολλοί (π.χ. ο NIGA), ή θα έπαιρνα και δεύτερο ιστορικό.
                                    Οι επιλογές μου σχετικά εύκολες τότε, μια καλή τετράπορτη ΜΒ για την οικογένεια (που διαθέτει και τη στοιχειώδη παθητική ασφάλεια) και ένα όμορφο ανοικτό ή σπορ αυτοκίνητο για να περάσω όσο γίνεται πιο ανώδυνα το mid-life crisis μου!
                                    Προσθέτοντας και λίγα ψιλά μια παγόδα, μια giulietta spyder, μια 911SC coupe, μια e-type SIII που είναι λίγο πιο φτηνές (πάλι με κατι τις παραπάνω) μια 280SEb coupe, ένα TR3 ή, αν είχα και οικογένεια το τετραπορτο ΜΒ και κάτι προς το 15ρικό, μια fulvietta, ένα 914 ή με λίγο ζόρι ένα 912...κάτι τέτοιο...

Έπειτα, ακόμα και σε αυτά ο καθένας, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του, βλέπει την κάθε επιλογή ξεχωριστά. Για κάποιον, φερ'ειπείν, είναι μεγάλη ασφάλεια το να ξέρει ότι μπορεί να βρει τα πάντα, για άλλον το ότι ο,τι βρει είναι φτηνό, άλλον πάλι, τον ενδιαφέρει να ξεχωρίζει με την επιλογή του και ας μην το κυκλοφορεί και πολύ (αυτός παίρνει τη Flaminia που λέγαμε! ). Σε κάθε περίπτωση, ο,τι κάνει τον καθένα να νιώθει πιο άνετα με την επιλογή του και, κατ'επέκταση, να την ευχαριστηθεί και περισσότερο!

Τέλος, είναι και ο παράγοντας του χρόνου και του ποσοστού αυτού που διατιθεται ο καθένας να δαπανήσει για το ιστορικό του. Κάποιος είναι διαθετημένος να πάρει ένα καλό project και να επενδύσει σε χρόνο για να το ολοκληρώσει (αν και θέλει πολλή εμπειρία αυτό) ενώ άλλος θέλει αυτοκίνητο που μπορεί να μην είναι κατι ιδιαίτερο αλλά επειδή δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει χρόνο σε αυτό ,το προτιμά γιατί είναι αξιόπιστο και απαλλαγμένο, όσο γίνεται, από μπελάδες (αυτός είναι που παίρνει ΜΒ 280sl R107 ).

Δεν υπάρχουν καλά και κακά (εκτός από τα MGB, έτσι Νάσο;;; ) αυτοκίνητα αλλά κατάλληλα και ακατάλληλα για τον καθένα απο εμάς ξεχωριστά!

• D
                                      d-jet last edited by

Τώρα είδα ότι θέλεις και πινακίδες....
                                      Δύσκολο, τότε, πολύ δύσκολο...
                                      Δε νομίζω ότι θα προτιμούσα κάτι άλλο πέρα από μια εγχώρια ΜΒ (παλιότερη ή κουπέ για να είναι και πιο σπάνια) ή μια καλή jaguar xj6 και ασφάλεια, τουλάχιστον, ιστορικού...
                                      Για εισαγωγή από το εξωτερικό μόνο από 1600 και κάτω, οπότε αυτό που έφερες εσύ, άντε σε κουπε, μιας και η φούλβια δεν είναι για να βάλεις άνθρωπο πίσω...
                                      Μια πολύ περιποιημένη scalino ίσως; Μια flavia pf coupe 1500 ή μια 912 (αν και πάλι το +2 είναι ψέματα); Ένα karmann 1200 για τους σκληροπυρηνικούς...

Επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να μπω στη διαδικασία των 'εκδηλώσεων-ράλλι' γιατί όχι και κάτι πιο σπάνιο ή πιο εξεζητημένο, όπως π.χ. ένα austin 7 προπολεμικό...

Σε ανοικτό, όμορφο είναι και το flavia ενός φίλου μου, σαν πιο εξεζητημένη επιλογή (και είναι και λίγο μπασμένο... αν έχεις λιγάκι 'ογκο' παραπάνω είναι σαν το αμάξι του ντοναλντ επάνω σου! ), ή ένα karmann cabriolet, μιας και τα γκάζια δεν έχουν και πολλή σημασία στα ανοικτά!

• A

@ D Jet

Αφού το Νο 1 είναι η 1200αρά (μεταξύ μας αισθητικά είναι και η καλύτερη από όλες),έχε υπόψη σου πως υπάρχουν δυό ειδών.Η ελαφρώς σπανιότερη 818.130 με 1216 κυβικά του 65-66 και η 818.202 με 1231 κυβικά 66-67.
                                        Βγαίνουν συχνά πυκνά προς πώληση στην Ιταλία,αλλά όσο κανείς καθυστερεί τόσο οι τιμές αυξάνουν.
                                        Είμαι υπέρ του συντηρημένου αυτοκινήτου (δηλ. αυτού που προσέχθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του,με ενδεχόμενες μικροεπισκευές φανοποιίας)και όχι του ανακατασκευασμένου (αυτού δηλ. που διελύθη στα εξ ών συνετέθη,για να ξανασταθεί αξιοπρεπώς στις ρόδες του),γιατί η ανακατασκευή (ιδιαίτερα του εσωτερικού)εξαφανίζει την πατίνα του χρόνου πάνω από το αυτοκίνητο,κάνοντας το να μοιάζει παράτερα καινούριο,ιδιαίτερα αν πρόκειται για αυτές τις άθλιες ανακατασκευές που κάνουν οι αμερικάνοι.
                                        Ο μέγας Gippo Salvetti λέει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτιστα σε ένα αυτοκίνητο που πρόκειται να εντάξει στη συλλογή του,είναι η κατάσταση του εσωτερικού του (να μην λείπουν δηλ. πράγματα και να μην χρειάζεται εκτεταμένη ανακατασκευή) και πολύ λιγότερο η μηχανική κατάσταση και οι λαμαρίνες.
                                        Πάντως όλη η πρώτη σειρά είναι μεν αισθητικά πιο γοητευτική από τη δεύτερη,αλλά έχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα σε σχέση με αυτήν,με σοβαρότερα το τεσσάρι κιβώτιο και η έλλειψη του κυκλώματος superduplex στα φρένα.Τελικά με το που έβαλε η Fiat το χεράκι της στη Lancia έκανε άψογο ένα ήδη εκπληκτικό αυτοκίνητο
                                        Ίσως πάντως και να προτιμούσα τη signe sport Zagato,και συγκεκριμένα τη serie una e mezzo (αμάξωμα πρώτης σειράς -μηχανικά μέρη δεύτερης),μιας και είναι σίγουρα πιο σπάνια και μάλλον γοητευτικότερη από τη βαρκούλα.

@monofaro

Επειδή δεν άνοιξες δικό σου θέμα σου απαντώ από εδώ.Η περίπτωσή σου με απασχόλησε ιδιαίτερα
                                        Επειδή τα θέλεις όλα (μικρό κόστος κτήσης,αύξηση της τιμής στο μέλλον,μεταφορικές ικανότητες,επιδόσεις,λογικά λειτουργικά έξοδα και υποφερτό εκτελωνισμό),κατέληξα στο εξής:

Καταρχήν ξέχνα την 1500 OSCA.Είναι αυστηρά διθέσιο και η τιμή για μια celeste του 59 που παίζει στο ruoteclassiche,είναι 18.000 ευρώ non trattabili.Hai capito perditempo,sognatore ,curioso?
                                        Σου προτέινω επομένως εναλλακτικά είτε:

Giulia 1600 Ti (Biscione) του 64 con leva a cloche,προκειμένου να εξασφαλίσεις τις επιδόσεις που λείπουν τώρα από την Ιουλία.Πάλι LADA θα πάρεις,τούλαχιστον όμως θα είναι διπλοφάναρο.

Flavia Berlina seconda serie 1800 iniezione,γιατί μου αρέσει αισθητικά περισσότερο από το κουτί που ήταν η πρώτη σειρά,έχει ικανοποιητικές επιδόσεις (109 ίππους),λογικό εκτελωνισμό και τιμή γύρω στο 8άρι για άψογο κομμάτι.Τώρα που το κοιτάω πιστεύω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που θα ταίριαζε και με τα γούστα του NIGA

Flavia Coupe 2000 i (1970).Kαλύτερα να πονέσεις λίγο στον εκτελωνισμό και να επιβαρυνθείς με 150 ευρώ επιπλέον λειτουργικά έξοδα το χρόνο και να έχεις ένα αυτοκίνητο άψογο αισθητικά,που παρήχθη σε 700 μόλις κομμάτια,με 125 ίππους από μηχ.ψεκασμό Klugelfisher,ικανό να ταξιδεύει με 200 χιλιόμετρα και με εργοστασικό κλιματισμό
                                        Τιμή γύρω στο 10άρι με 12άρι.Απαραιτήτως σε bianco saratoga με μαύρο δέρμα ή rosso york και μπεζ δέρμα.Λέω όχι στην πρώτη σειρά γιατί είναι έπιπλο,στη δε 2000 coupe και 2000 ΗF,πάλι όχι,γαιτί πέραν του ότι έχασαν το προσωνύμιο Flavia, έχουν κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που τις χάλασαν αισθητικά.

• N
                                          niga last edited by

Giulia 1600 Ti (Biscione) του 64 con leva a cloche,προκειμένου να εξασφαλίσεις τις επιδόσεις που λείπουν τώρα από την Ιουλία.Πάλι LADA θα πάρεις,τούλαχιστον όμως θα είναι διπλοφάναρο.

Flavia Berlina seconda serie 1800 iniezione,γιατί μου αρέσει αισθητικά περισσότερο από το κουτί που ήταν η πρώτη σειρά,έχει ικανοποιητικές επιδόσεις (109 ίππους),λογικό εκτελωνισμό και τιμή γύρω στο 8άρι για άψογο κομμάτι.Τώρα που το κοιτάω πιστεύω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που θα ταίριαζε και με τα γούστα του NIGA

Βιτριολικές σποντούλες! Αλλά όσον αφορά έμένα άλλο οι γλυκές γραμμές ενός Audi 100 (έστω και τριων όγκων) κι άλλο αυτά τα τετράγωνα Ιταλικά κουτιά!

(σόρρυ Gazos πλάκα κάνω!)

• D
                                            d-jet last edited by

Αφού το Νο 1 είναι η 1200αρά (μεταξύ μας αισθητικά είναι και η καλύτερη από όλες),έχε υπόψη σου πως υπάρχουν δυό ειδών.Η ελαφρώς σπανιότερη 818.130 με 1216 κυβικά του 65-66 και η 818.202 με 1231 κυβικά 66-67.
                                            Βγαίνουν συχνά πυκνά προς πώληση στην Ιταλία,αλλά όσο κανείς καθυστερεί τόσο οι τιμές αυξάνουν.
                                            Είμαι υπέρ του συντηρημένου αυτοκινήτου (δηλ. αυτού που προσέχθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του,με ενδεχόμενες μικροεπισκευές φανοποιίας)και όχι του ανακατασκευασμένου (αυτού δηλ. που διελύθη στα εξ ών συνετέθη,για να ξανασταθεί αξιοπρεπώς στις ρόδες του),γιατί η ανακατασκευή (ιδιαίτερα του εσωτερικού)εξαφανίζει την πατίνα του χρόνου πάνω από το αυτοκίνητο,κάνοντας το να μοιάζει παράτερα καινούριο,ιδιαίτερα αν πρόκειται για αυτές τις άθλιες ανακατασκευές που κάνουν οι αμερικάνοι.
                                            Ο μέγας Gippo Salvetti λέει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτιστα σε ένα αυτοκίνητο που πρόκειται να εντάξει στη συλλογή του,είναι η κατάσταση του εσωτερικού του (να μην λείπουν δηλ. πράγματα και να μην χρειάζεται εκτεταμένη ανακατασκευή) και πολύ λιγότερο η μηχανική κατάσταση και οι λαμαρίνες.
                                            Πάντως όλη η πρώτη σειρά είναι μεν αισθητικά πιο γοητευτική από τη δεύτερη,αλλά έχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα σε σχέση με αυτήν,με σοβαρότερα το τεσσάρι κιβώτιο και η έλλειψη του κυκλώματος superduplex στα φρένα.Τελικά με το που έβαλε η Fiat το χεράκι της στη Lancia έκανε άψογο ένα ήδη εκπληκτικό αυτοκίνητο
                                            Ίσως πάντως και να προτιμούσα τη signe sport Zagato,και συγκεκριμένα τη serie una e mezzo (αμάξωμα πρώτης σειράς -μηχανικά μέρη δεύτερης),μιας και είναι σίγουρα πιο σπάνια και μάλλον γοητευτικότερη από τη βαρκούλα.

Δε μου αρέσει η zagato... σαν μπαλόνι φουσκωμένο είναι, καμμία σχέση με τη διακριτική κομψότητα της κανονικής της πρώτης σειράς. Το κιβώτιό της μου αρέσει καλύτερα (και ας είναι τεσσάρι) από τις επόμενες σειρές γιατί είναι πολύ πιο άμεσο στο χειρισμό του, ενώ το μπροστινό τμήμα της είναι πραγματικά υπέροχο (καμμία σχέση με το πλαστικό της τρίτης που είναι κακάσχημο... τρίτης σειρά δε μου αρέσει... )

Από πλευράς κατάστασης, κάπως έτσι τα σκέφτομαι και εγώ... αν δεις (που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δεις) από κοντά την κόκκινη την ΜΒ του ΚΡ61 θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ. Όχι τέλειο αλλά πολύ πολύ καλύτερο από τα 'τελεια' φτιαγμένα που φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου. Η ιδανική κατάσταση για ένα ιστορικό, κατά τη γνώμη μου...
                                            Ένας καλός μου φίλος έχει ένα πρώτης σειράς ραλλί με αλουμινένια καπώ σε ζαχαρί χρώμα, που δεν έχει αλλαχτεί απολύτως τίποτα επάνω του. Το αυτοκίνητο ήταν γνωστής κυρίας των Αθηνών και νομίζω ότι αν έχετε βρεθεί ποτέ σε εκδήλωση της λέσχης μου τα τελευταία χρόνια πρέπει να το έχετε θαυμάσει...
                                            http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-200488

Καλό είναι, λοιπόν, που έχω κατασταλλάξει στο τί θέλω...Αλλά...
                                            Από που ξεκινάμε, alba; Απο γερμανία έχω υπόψη μου το πως γίνεται η δουλειά, στην Ιταλία που δεν έχουν τσολ νούμερα πώς ακριβώς το αγοράζεις και πώς ακριβώς το φέρνεις; Μόνο με μεταφορική;
                                            Στις περισσότερες περιπτώσεις (και αν μιλάμε για Ιταλία, μάλλον καθολικά) εμπιστεύομαι κάποιον έμπορο... έχεις κάποια στοιχεία να μου δώσεις για αξιόπιστο και σωστό λαντσιέμπορο στην Ιταλία;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 6 / 8