-
Δικηγόρο θα βάλει αλλά προς το παρόν συνομιλεί με κανάλια για να βγει σε κάποια πρωινή εκπομπή με υψηλή ακροαματικότητα και εκτος από τους 4Τ το παραπάνω γράμμα θα δημοσιευτεί και σε εβδομαδιαία περιοδικά αυτοκινήτου.
Δεν είναι σπόνσορας κανενός που θέλει να αγοράζει επιχειρήσεις με λεφτά ξένων. Άσχετο: σας αρέσει η Aston Martin; -
Παιδια οι περισσοτεροι ντιλερ δουλευουν με προεξωφληση, όπως εσεις φοβαστε μην γινει μαλακια αλλο τοσο φοβουντε και αυτοι ειδικα απο την στιγμη που θα σου εχουν μεταβιβασει στο ονομα σου το αμαξι και δνε θα εχουν παρει ολα τα €, προβληματα εχουν δημιουργησει πελατες απο το πουθενα λογο πραγματικα τρελας δεν υπηρχε καν θεμα οχι προβλημα, και φυσικα εκει η μονη απαντηση ηταν οκ, το αμαξι εκει ειναι αν θες παρτο αν οχι, σε καμια 20ρια μερες θα σου ερθει η πρωτη δωση.
Την προκαταβολη μπορεις να την παρεις πισω και την επομενη ακριβως μερα, το τι λεει το χαρτι απο πισω ειναι μ@λακιες.
Το οτι εχει κανει τοσες μερες να το παραδωσει δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι (αν ηταν μοντελο που επαιζε στην αγορα πιο πολυ καιρο θα πηγαινε καπου το μυαλο μου) το σιγουρο ειναι οτι μαλλον:
α) Ειναι πολυ ευγενικος και με τον ντιλερ και με την φιατ
β) ειναι πολυ συγκαταβατικος, και ενταξει ρε παιδια να περιμενο μεχρι τοτε κλπ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
γ) Μαλλον δεν εχει συμβουλευθει δικηγορο ακομα.
Ευχομαι γρηγορα να ξεμπλεξει ο ανθρωπος.
-
Παιδιά, το δεν ξεπληρώνω αμάξι αν δεν το δω, δεν παίζει έτσι εύκολα. Δίνεις 500
-
O.M.G
τους κανεις δωρο και την αρχικη απαξιωση του αυτοκινητου..
μηπως τον εχουν κλειδωμενο απο το finance dpt ???
Ψαξτο γιατι κατι δεν παει καθολου καλα και δεν εχει να κανει μαζι σου....Καλο κουραγιο και αντε με το καλο να το παρεις γιατι ειναι τελειο το θηριακι.
-
Ο χρήστης fpan έγραψε:
Δικηγόρο θα βάλει αλλά προς το παρόν συνομιλεί με κανάλια ...Ουπς! Το PANDA το 'διεκδικείς' εσύ ή κάποιος άλλος;
Μπερδεύτηκα...
Μάλλον εσύ δεν είσαι ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ... ε;
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες...
-
[quote='asteris']Παιδιά, το δεν ξεπληρώνω αμάξι αν δεν το δω, δεν παίζει έτσι εύκολα. Δίνεις 500
-
[quote='asteris']Παιδιά, το δεν ξεπληρώνω αμάξι αν δεν το δω, δεν παίζει έτσι εύκολα. Δίνεις 500
-
[quote='ratanplan'][quote='asteris']Παιδιά, το δεν ξεπληρώνω αμάξι αν δεν το δω, δεν παίζει έτσι εύκολα. Δίνεις 500
-
και σου ξαναλέω κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε το κανει αυτο (να μην εχει εξοφληθει το αμαξι και να το περασει στο ονομα σου) παρα μονο οταν μενει υπολοιπο απο ανταλλαγη αυτοκινητου, που του το φερνεις την ημερα που παραλαμβανεις το καινουριο. Και αυτοι που το κανουν θα το κοψουν μολις τους κατσει η πρωτη μαλακια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και σου ξαναλέω κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε το κανει αυτο (να μην εχει εξοφληθει το αμαξι και να το περασει στο ονομα σου) παρα μονο οταν μενει υπολοιπο απο ανταλλαγη αυτοκινητου, που του το φερνεις την ημερα που παραλαμβανεις το καινουριο. Και αυτοι που το κανουν θα το κοψουν μολις τους κατσει η πρωτη μαλακια.Για μεταβίβαση και έκδοση πινακίδων έλαβε το 1/3 της αξίας. Δεν είναι ασήμαντο ποσό. Λίγες ημέρες μετά, έλαβε και τα υπόλοιπα χρήματα. Στέλιο μην μπερδεύεσαι στο τι έχει καθιερωθεί και γίνεται και στο τι είναι σωστό να γίνεται. Αυτά που γράφω τα έχω επιβεβαιώσει από συζήτηση που είχα κάνει κάποια στιγμή στο παρελθόν με αρμόδια υπάλληλο από το Υπουργείο Εμπορίου.
Άλλωστε όλες οι εταιρείες έχουν ανοιχτή πίστωση με την μαμά εταιρεία (ή τον εισαγωγέα). Δεν καταβάλλουν αμέσως τα χρήματα για κάθε αυτοκίνητο που εκτελωνίζουν και πωλούν.
-
Τα € για καθε αυτοκινητο που πωλουν (θα μιλησω για τις περισσοτερες και οχι για ολες) οι ντιλερ το πληρωνουν ΑΜΕΣΟΣ για να γινει ο εκτελονισμος, μονο σε εκθεματα και τεστ ντράιβ γινοντε καποιες ευκολιες.
Σου ξαναλεω λοιπον οτι οταν και αυτοι οι λιγοι που μεταβιβαζουν ενα αμαξι στο ονομα σου με το 1/3 της αξιας φανε καποιο πακετο θα το κοψουν το σπορ. Μην κρινεις απο τους λογικους που απλα θελουν να δουν αν το αμαξι τους ειναι οκ και οχι γρατζουνισμενο κλπ, υπαρχει πολυ τρελα φιλε εκει εξω.
-
Φίλε μου , το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι (και πάντα με συνεννοηση με κάποιον δικηγόρο) :
- Αποστολή αλληλογραφίας σε FIAT AUTO S.p.a (Ιταλία)
cc σε FIAT AUTO HELLAS & Εμπορο ΜΟΣΧΟΥ - Εξωδικο ώστε να πάρεις αντίγραφα ΟΛΩΝ των νομιμοποιητικών στοιχείων ενδοκοινοτικής απόκτησης απο την FIAT AUTO HELLAS καθώς και την επίσημη αλληλογραφία (παραγγελία απο τον Κο Μοσχού) , αποδεικτικά μεταφοράς στις εγκαταστάσεις του Κου Μοσχου κ.ο.κ.
- Εξοφλητική απόδειξη αγοράς απο τον Κο Μοσχού.
4.Αξίωση κανουργιου αυτοκινήτου σε περίπτωση ταξινόμησης και μη παράδοσης - Νομικές ενεργειες αποζημίωσης για ηθική βλάβη
- Καταγγελία στον Συνδεσμο Εισαγωγέων
- Καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη
Επίσης όταν παραλάβεις πάρε γραπτή απάντηση σχετικά με το ότι το αυτοκίνητο δεν έχει χρησιμοποιηθεί για test drive - εξυπηρέτηση πελατών
Επίσης ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ αν η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ δεν έχει εκδοθει τρείς ημέρες πριν την παραλαβή του - ότι δεν έχουν εκδοθει πινακίδες δοκιμαστικής / προσωρινής κυκλοφορίας
Επίσης όταν πάς να το παραλάβεις να τσεκάρεις το καθε στοιχείο του αυτοκινήτου .
Τέλος να απαιτήσεις να ενημερώσει η ίδια η FIAT AUTO HELLAS το καταναλωτικό κοινό για την 'εμπειρία σου' με τον συγκεκριμένο έμπορο, μέσω τύπου με δελτίο τύπου , καθώς και να αναλάβει τις ευθύνες της σε σχέση με την αντισυμβατική συμπεριφορά του εν λόγω εμπορου.Σημείωσε ότι αν δεν κάνει κάτι τέτοιο η FIAT AUTO HELLAS είναι συνυπευθυνη.
Αυτα είναι που πρέπει να κάνεις (κατα τη γνώμη μου) .
Πρακτικά άν έχει κάποιο πρόβλημα με την FIAT ο Κος Μοσχους δεν είναι δικό σου πρόβλημα .
Το ξέρω ότι σε πολλους μπορεί να φανουν αδύνατα τα παραπάνω , αλλα αμα δεν κινήσεις εσυ τον μηχανισμό απέναντι στην ******* των εμπορων αυτοκινήτων πάντα θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα.
- Αποστολή αλληλογραφίας σε FIAT AUTO S.p.a (Ιταλία)
-
O psychoKiller έχει απόλυτο δίκιο. Υπερασπίσου νομικά τα δικαιώματά σου, τράβηξέ τους όσο παίρνει για να μάθουν ότι ο πελάτης δεν είναι το κοροϊδάκι τους. Και ποτέ μην είσαι εύπιστος με τους εμπόρους... Τον καλοπροαίρετο οι αντιπρόσωποι (που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά πιο φινετσάτες εκδόσεις των μαντράδων) τον θεωρούν pollyanna.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
..... που μεταβιβαζουν ενα αμαξι στο ονομα σου με το 1/3 της αξιας φανε καποιο πακετο θα το κοψουν το σπορ. Μην κρινεις απο τους λογικους που απλα θελουν να δουν αν το αμαξι τους ειναι οκ και οχι γρατζουνισμενο κλπ, υπαρχει πολυ τρελα φιλε εκει εξω.Στο προηγουμενο μου αυτοκινητο οταν πηγαινα σε αντιπροσωπιες και κοιτουσα τι κυκλοφορουσε στην αγορα απεκλεια οσους θελανε για το κλεισιμο ποσο μεγαλυτερο απο 50.000 (ηταν δραχμες τοτε) και η συμφωνια με τον αντιπροσωπο (που δεν ειχε και τοσο καλο ονομα ) που αγορασα ηταν 50.000 προκαταβολη 2.000.000 μολις ερθει το δω και το ελεγξω και τα υπολοιπα κατι λιγοτερο απο 2.500.000 με την παραδοση.
Στο τελευταιο που τον αντιπροσωπο τον ηξερα καλα (απο αλλα 5 αυτοκινητα της ευρυτερης οικγενειας μου) και εχει και καλο ονομα στην αγορα η συμφωνια ηταν 500 προκαταβολη 14000 με το που θα το δω και το παλιο συν 3000 με την παραδοση.
Επειδη οπως ειπα τον ηξερα το παλιο του το εδωσα μαζι με τα 14000 μολις ειδα το καινουργιο για να φυγει απο πανω μου και μαλιστα με την μερα παραδοσης του καινουργιου εκανε και την μεταβιβαση του παλιου στο ονομα του . -
Ο χρήστης psychoKiller έγραψε:
- Καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη
Συνηγορο του πολιτη μπορεις να πας οταν εχεις διαφορα με το δημοσιο.
-
καποτε ηταν καλος dealer...τωρα ειναι 'αντε γειά' και δεν ξέρω το γιατί!ακομα και στο service που πηγενα δεν ειμουνα ευχαριστημενος
-
Έχουμε (ο πατέρας μου και γω) κλεισει ραντεβού με κανάλι το επόμενο σάββατο. Μόλις το ανέφερα στο Μοσχού είπε ότι θα πάει την ερχόμενη βδομάδα να εξοφλήσει το αυτοκίνητο!
Επειδή έχω πάψει να πιστεύω σε αυτά που λέει πια, όποιος δεν καταλαβαίνει κακό της κεφαλής του - ας βάλει λουκέτο. Η δημοσιότητα πονάει. -
φιλε μου εσυ κανε οτι χρειαστει για να υπερασπισεις το δικιο σου...πρεπει να καταλαβουν αν θελουν να εχουν πελατες θα πρεπει να ειναι επαγγελματιες..
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
καποτε ηταν καλος dealer...τωρα ειναι 'αντε γειά' και δεν ξέρω το γιατί!ακομα και στο service που πηγενα δεν ειμουνα ευχαριστημενοςΤο ίδιο μου είπε φίλος που πήγε το αυτοκίνητό του για service.
-
Ο χρήστης fpan έγραψε:
καποτε ηταν καλος dealer...τωρα ειναι 'αντε γειά' και δεν ξέρω το γιατί!ακομα και στο service που πηγενα δεν ειμουνα ευχαριστημενος
Το ίδιο μου είπε φίλος που πήγε το αυτοκίνητό του για service.
Προβλήματα με τον dealer κο Γ.Μοσχού και τη Fiat Auto Hellas