-
Βρηκες κι εσυ Φορουμ να τα γραψεις αυτα..... (τα σωστα )
-
και κατι ακομα!
αν νομιζεις οτι το ταξιδι με το S ειναι πιο ανετο απο ενα ταξιδι με Getz, ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!
(πςςςςς πως τα λεω ετσι...) -
Είχα πρόσφατα το f/l Getz 1,1 για 10 μέρες, ως αυτοκίνητο αντικατάστασης για το δικό μου, που το είχα μέσα για φαναρτζοδουλειά. Δε φαινόταν καθόλου ταλαιπωρημένο, 23000χλμ είχε, καλό για πόλη, αλλά στο ταξίδι ή σε προσπεράσεις είναι άθλιο, πολύ αργό, μακρύ σαζμάν, θες συνέχεια ακόμη & 3η & σανίδωμα στην εθνική οδό, κάνει πολύ θόρυβο ψηλά & καίει υπερβολικά αν το πας όπως ένα μέσο 1400άρι (9λτ/100χλμ στην εθνική, με 130-140 χαω). Ασφαλές σχετικά είναι, ανετούτσικο, αλλά όχι για πολλά-πολλά (όταν το παρέδωσα δεν έμπαινε έυκολα από 5η η 4η στο κιβώτιο, ήμουν καννίβαλος!).
Με λίγα λόγια, το 1,1 είναι ΜΟΝΟ για πόλη, αλλιώς ας κοιτάξει για το 1,4 ή, φυσικά, για κάποια άλλη πρόταση στα χρήματα που διαθέτει. -
αυτά να τα ακούει ο tm ή κατα κόσμον Τριαντάφυλλος...
την μισείς πολύ την κοπέλα ε;
-
Οχι ρε.....
Ανηψια μου ειναι
Απλα τα οικονομικα της ειναι περιορισμενα και λογω δουλειας χρειαζεται οπωσδηποτε αυτοκινητο. Δυστυχως ειναι περιορισμενες και οι επιλογες της.... Για το Getz 1.4 της ειπα κι εγω, αλλα ξεφευγει σε λεφτα ρε γμτ... Μαλλον παει για το Fiesta -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι ρε.....
Ανηψια μου ειναι
Απλα τα οικονομικα της ειναι περιορισμενα και λογω δουλειας χρειαζεται οπωσδηποτε αυτοκινητο. Δυστυχως ειναι περιορισμενες και οι επιλογες της.... Για το Getz 1.4 της ειπα κι εγω, αλλα ξεφευγει σε λεφτα ρε γμτ... Μαλλον παει για το FiestaΚαλα...ξερεις ποσοι θειοι με ανηψιες ειχαν περασει απο την εκθεση που δουλευα?
-
- Ειναι εξ αιματος
- Δεν ψαχνει για χορηγο, αλλιως δε θα καναμε τωρα αυτην την κουβεντα Εχουν απομεινει και μερικες φιλοτιμες γυναικες στον ματαιο τουτο κοσμο.....
Επι του θεματος, δε μας λες αν ο εν λογω κινητηρας εβγαζε τιποτα περιεργα; Ειναι η τελευταια επιφυλαξη πριν το κλεισει....
-
Νολις βγηκε το φιεστα φαν εφυγα απο την φορντ ρε συ.
Αν δεν κανω λαθος (μιας και δεν ασχοληθηκα ποτε με το 1300ρι του φιεστα) πρεπει να ειναι ο ιδιος που φορουσε το ΚΑ, βρες κανεναν που ειχε ΚΑ.
-
Φιέστα φαν ή Φιέστα ΒΑΝ εννοείς; Γιατί το πεντάπορτο περισσότερο με βανάκι μοιάζει.
-
Ναι ρε συ, αλλα το πουλουσανε και πριν με αλλη ονομασια... Νομιζω οτι η διαθεση του 1.3 γινοτανε απο το 2002 (;) που κυκλοφορησε το αυτοκινητο σαν entry level μοντελο... Τα ΚΑ βγαζανε τιποτα;
-
ολα τα 5πορτα φιεστα τον ιδιο σχεδιασμο εχουν.
-
Asimov το Fiesta BASE λες που δεν ειχε καν αιρκοντισιον...απο οτι καταλαβαινεις δνε περασε κανενας πελατης τετοιος απο τα χερια μου και αμφιβαλλω αν περασε κα ιαπο συναδελφου οσο εκατσα εκει.
Τωρα που το λες ομως, το φιεστα ΒΑΝ φορουσε 1300ρι μοτερ....λογικα το ιδιο θα ειναι, κα ιδεν θυμαμαι να ειχε ερθει κανεις παραπονουμενος
-
Γιατί δεν κοιτάζει και κάποιο από τα τρίδυμα ή το Cuore;
-
Ειναι πολυ μικρα...
-
το ΚΑ (και το 1.3) το εχω οδηγησει λιγο , και σε εθνικη και σε στροφες(ΠΟΛΛΕΣ στροφες , στριβαμε επι 3ωρες τουλαχιστον ).
νταξυ ο κινητηρας**(στο ΚΑ)** δεν ειναι και μιξερακι , κατι κανει. βεβαια ξυπναει αλλα και ψωφαει νωρις σαν κλασικος ωχταβαλβιδος.
τωρα κατι 140χλμ και λοιπα που ακουγονται ειναι λιγο 'αστεια'. απο την αποψη οτι 1) αυτος ο κινητηρας δεν ειναι για τετοιες ταχυτητες , 2) οντως η αγοραστης θα θελησει να κινηθει σε τετοιες ταχυτητες? γιατι μπορει εμεις να σκεφτομαστε 'κριμα νεο αμαξι και να μη μπορει να πιασει μια 150αρα' αλλα αυτο ισως δεν περνα απο το μυαλο του συγκεκριμενου αγοραστη.
προβληματα ο κινητηρας μαλλον δε βγαζει τα λοιπα περιφεριακα μπορουν να προβληματισουν
-
Οχι, οι απαιτησεις ειναι στο μινιμουμ. Το αυτοκινητο θα καλυπτει βασικες αναγκες μετακινησης και -
Το πιο σημαντικο ειναι η ασφαλης οδικη συμπεριφορα και η αξιοπιστια. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι, οι απαιτησεις ειναι στο μινιμουμ. Το αυτοκινητο θα καλυπτει βασικες αναγκες μετακινησης και -
Το πιο σημαντικο ειναι η ασφαλης οδικη συμπεριφορα και η αξιοπιστια.εγώ θα επιμείνω για γκράντε πούντο! ίδια λεφτά,πιο όμορφο, πιο μεγάλοι χώροι, καλύτερες επιδόσεις και ποιότητα κύλισης αλλά και 10 χρόνια δωρεάν σέρβις για πραγματικά καινούργιο αμάξι με φουλ εξοπλισμό.
από εκεί και περα, και το ίμπιζα βγαίνει στα ίδια λεφτά, και αν παίξει και τίποτα μεταξύ σας, θα το παίρνεις και καμιά βόλτα -
Δεν είναι υπερβολικά μικρά τα τρίδυμα. Εγώ περισσότερο θα έλεγα ότι χώνονται παντού. Άσε που είναι και σωστά στημένα.
-
Ένας φίλος του αδελφού μου έχει το Fiesta 1.3
Η εμπειρία μου ως συνοδηγός:
Στην πόλη κινείται αξιοπρεπώς, και σε μια διαδρομή που κάναμε απο Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και πίσω δεν μας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, σε ταχύτητες μέχρι 80km/h όμως. Δεν έχει βλέψεις για πολύ παραπάνω, και ελπίζω ούτε η ανηψιά σου αν το επιλέξει τελικά.
Αυτά -
Αν ισχύει αυτό για το Φιεστα επιμένω Getz.
@νδρέας
Getz 1.1 ή Fiesta 1.3;