-
Γεια σας φιλοι μου, λοιπον μετα απο πολυ καιρο ψάξιμο εχω σχεδον καταλήξει σε bravo t-jet 120 dynamic. Βγαινει γυρω στα 18 μαζι με πινακιδες χρωμματα κτλ. Να το παρω? Εχετε να προτεινετε κατι καλύτερο?
(Μη μου πειτε για γολφ tsi 122, δεν εχει ουτε το μισο εξοπλισμο, συντομα σταματαει, και με τις δωσεις ξεφευγει πολυ!) -
Γεια σας φιλοι μου, λοιπον μετα απο πολυ καιρο ψάξιμο εχω σχεδον καταλήξει σε bravo t-jet 120 dynamic. Βγαινει γυρω στα 18 μαζι με πινακιδες χρωμματα κτλ. Να το παρω? Εχετε να προτεινετε κατι καλύτερο?
(Μη μου πειτε για γολφ tsi 122, δεν εχει ουτε το μισο εξοπλισμο, συντομα σταματαει, και με τις δωσεις ξεφευγει πολυ!) -
Γιατί δεν περιμένεις και το Abarth που το υπολογίζουν γύρω στις 19Κ?
-
Καλά, θα πάρεις ΙΤΑΛΙΚΟ; Τρελάθηκες; Αυτά χαλάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Άσε που τα Bravo δεν έχουν φρένα!!! Το είπε και...
...ο σοφός ο γέροντας!!! (περιμένατε να γράψω 'το AMS', έ; Σας την έφερα!)
-
Tελικά στο Bravo αντέχουν τα φρένα;
-
Eσύ τι λες;
-
Ti εγγυηση δινει η FIAT?Απο εξοπλισμο τι γινετε?
-
Γίνεται ιταλικό και να αντέχει ο,τιδήποτε επάνω του; Όλα τα ιταλικά είναι ΓΤΠΚ! Το λέει άλλωστε και η επιτροπή Σοφών του AMS, το λέει κι η Daily Mirror, το λέει κι η κυρά-Μαρίκα, το λέει κι ο σοφός ο γέροντας, το λέει μέχρι κι ο Λιάκουρας!
-
Βρε σεις ο aggelooos2000 έχει 13 ποστ μέχρι τώρα και ρωτάει κάτι στα σοβαρά... μην τον κάνουμε να μη ξαναμπεί στο forum
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ti εγγυηση δινει η FIAT?Απο εξοπλισμο τι γινετε?2χρονια +3 επεκταση με 500 ευρω. Απο εξοπλισμο εχει 6a/b, esp, a/c, 16αρες ζαντες, προβολεις ομιχλης. Βασικα τα πάντα έχει εκτως απο πισω ηλεκτρικα που θα τα βάλω μαζι με bluetooth. Το μόνο που με απασχολει ειναι το αν το a/c θα έχει κάλη αποδωση, γιατί απο τα a/c των fiat δεν έχω και τις καλυτερες εντυπωσεις...
-
aggelooos2000
Καλη φαση ακουγεται.Πλουσιος ο εξοπλισμος.Ειχα παλια το πρωτο bravo...Και το καινουριο μου αρεσει παρα πολυ
Θα σου προτεινα οπωσδηποτε την επεκταση.Απλα ψαξε τι ακριβως καλυπτει..Ο αυτοματος κλιματισμος ποσο κανει?Δε νομιζω παντως να εχεις προβλημα με το a/c...Δες μηπως μπορουν να μπουν και εργοστασιακα Xenon. -
μία χαρα είναι!!
Με γεια!
-
Κοίτα και την 147...την έχει σε προσφορά με 16.500 ευρώ!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
aggelooos2000
Καλη φαση ακουγεται.Πλουσιος ο εξοπλισμος.Ειχα παλια το πρωτο bravo...Και το καινουριο μου αρεσει παρα πολυ
Θα σου προτεινα οπωσδηποτε την επεκταση.Απλα ψαξε τι ακριβως καλυπτει..Ο αυτοματος κλιματισμος ποσο κανει?Δε νομιζω παντως να εχεις προβλημα με το a/c...Δες μηπως μπορουν να μπουν και εργοστασιακα Xenon.Απ'οτι μου είπανε καλυπτει τα παντα και μου το τόνισε. Επισης έχει όριο 200000χλμ. Ο αυτοματος διζωνικος έχει 600 και τα xenon 700. Με τόσα λευτά πηγαινω στη αμέσως καλυτερη εκδωση που έχει και cruise control αλλα δε θελω να ξεφύγω απο την τιμη.
-
Ξαναρωτάω, γιατί δεν περιμένεις το Abarth...λένε ότι θα είναι κάτω από 20Κ...ρώτα και στην αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ξαναρωτάω, γιατί δεν περιμένεις το Abarth...λένε ότι θα είναι κάτω από 20Κ...ρώτα και στην αντιπροσωπεία.Κατω απο 20000 η βασικη που δε θα έχει ούτε καθισματα. +πινακιδες και χρωματα. Οποτε για ένα που να έχει ενα σεβαστο εξοπλισμο...
Εδω το 150 βγαινει κοντα στο 20χιλιαρο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κοίτα και την 147...την έχει σε προσφορά με 16.500 ευρώ!!Νίκο την 1.6 εννοείς προφανώς έτσι??:hmmm:
Τη σκοτώνουν λέμε...και ένα φιλαράκι μου την πήρε πριν από κάτι μήνες κάπου 19.000...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κοίτα και την 147...την έχει σε προσφορά με 16.500 ευρώ!!
Νίκο την 1.6 εννοείς προφανώς έτσι??:hmmm:
Τη σκοτώνουν λέμε...και ένα φιλαράκι μου την πήρε πριν από κάτι μήνες κάπου 19.000...
Ναι...γιατί το καλοκαίρι 19.900 είχε η 2λιτρη! Τώρα δε ξέρω αν τρέχει ακόμα η προσφορά.
Άκουσα στο ραδιόφωνο τη προσφορά με 16.500 ευρώ.
Τη σκότωσαν...
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Κατω απο 20000 η βασικη που δε θα έχει ούτε καθισματα. +πινακιδες και χρωματα. Οποτε για ένα που να έχει ενα σεβαστο εξοπλισμο...Εδω το 150 βγαινει κοντα στο 20χιλιαρο
Από ότι διαβάζω το Abarth έχει πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό (σπορ καθίσματα, 17αρες κλπ. + 155ps) οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι ουσιαστικό. Τεσπα...αφού ενδιαφέρεσαι, θα έχεις ρωτήσει, οπότε πάω πάσσο!
Bravo t-jet 120 Dynamic: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???