-
Ουτε αν εχει 5ρι η 6ρι σαζμαν δεν ξερω, τουλαχιστον εγω εχω τα @@ να πω οτι εκανα λαθος, θα ηθελα να μαθω ποσοι απο εσας τους αλανθαστους εχετε βγει ποτε να το πειτε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ας ελπίσουμε πάντως σύντομα να τα βάλουν. Δεν είναι δυνατόν το iPod να έχει ελληνική γραμματοσειρά και το Blue & Me να μην έχει.
Δηλαδή εκτος απο φωνητικες εντολες δεν υποστηρίζει ούτε ελληνικη γραμματοσειρα? Ε τοτε ειναι αχρηστο γιατι ουτε τον καταλογό σου δεν μπορεις να περάσεις μεσα ουτε να δεις ποιος σε καλει με όνομα...Οτι ναναι... Παντως γιατι σε alfa και fiat δεν αναφερουν τιποτα ενω στη lancia ναι? Θα πάω απο τη fiat να το επιβεβαιώσω
Σιγούρεψέ το, γιατί δεν ασχολήθηκα και πολύ.
Οταν πας να μεταφερεις τα ονοματαα που τα έχεις στα ελληνικα απο το κινητο σου στο blue&me βγαζει κινεζικα?
-
ratanplan
Εγω ξες οτι περισσοτερο στην πλακα αναφερθηκα.. Και φυσικα δεν ειμαι αλανθαστος εγω πχ για να μην πω το αντιθετο. Γι αυτο χαλαρωσε ρατανπλανακο μου..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φτουυυυυυυυυυυ, ναι ρε φουστη ολο μπερδευω τον ημιακαμπτο με τους υστερουντες και τα κολο υποπλαισιο που εχουν!Ε καλά, και τι έγινε; Δύσκολο είναι να μπερδέψεις τις δυο αυτές διατάξεις; Μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους άλλωστε, αλλά μερικές φορές οι ημιάκαμπτοι ενώνουν τους βραχίονές τους και με μία ακόμη μπάρα.
Βέβαια στο οδήγημα είναι που αρχίζουν να φαίνονται οι διαφορές...
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Ας ελπίσουμε πάντως σύντομα να τα βάλουν. Δεν είναι δυνατόν το iPod να έχει ελληνική γραμματοσειρά και το Blue & Me να μην έχει.
Δηλαδή εκτος απο φωνητικες εντολες δεν υποστηρίζει ούτε ελληνικη γραμματοσειρα? Ε τοτε ειναι αχρηστο γιατι ουτε τον καταλογό σου δεν μπορεις να περάσεις μεσα ουτε να δεις ποιος σε καλει με όνομα...Οτι ναναι... Παντως γιατι σε alfa και fiat δεν αναφερουν τιποτα ενω στη lancia ναι? Θα πάω απο τη fiat να το επιβεβαιώσω
Σιγούρεψέ το, γιατί δεν ασχολήθηκα και πολύ.
Οταν πας να μεταφερεις τα ονοματαα που τα έχεις στα ελληνικα απο το κινητο σου στο blue&me βγαζει κινεζικα?
Κινέζικα μου έβγαλε, δοκιμασμένο με Nokia 6680 και Nokia 6131. Δεν το πάλεψα περισσότερο όμως. Έπρεπε να οδηγήσω κιόλας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
....τουλαχιστον εγω εχω τα @@ να πω οτι εκανα λαθος, θα ηθελα να μαθω ποσοι απο εσας τους αλανθαστους εχετε βγει ποτε να το πειτε!Πολύ Σωστός....
Bravo t-jet 120 Dynamic: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???