-
Βρήκα από ebay στα μισά λεφτά και καινούρια Kingston από United States...
65 ευρώ το dimmάκι συν τα μεταφορικά 17 ευρώ.
από ποιό ποσό κ πάνω περνάει τελεωνείο;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το θέμα μάγκες είναι ότι η αγορά στέρεψε ήδη από SoDim ddr1 για λάπτοπ και ήδη δεν βρίσκεις ddr 2 5400, αλλά παραπάνω...Για τα παλιά υπάρχει όντως πρόβλημα.
Η ddr2 όμως έχει εξευτελιστεί... εγώ παρήγγειλα χθες 2x1GB SODIMM DDR2 667Mhz στα 20 Ευρώ το τεμάχιο.. Θα μου μείνουν 2 512 από την αναβάθμιση, αλλά εντάξει, τόσο φθηνά, χαλάλι.. -
Η αδερφη μου εχει το acer aspire 5920. Θελει να περασει καποια τραγουδια απο το laptop στο νοκια 6233 . Γινεται μεσω bluetooth? Αν ναι πως?
Ανοιξα την θυρα bluetooth στο κινητο,αλλα δεν ξερω πως ανοιγει στο laptop και επισης τι πρεπει να κανω για να μεταφερθουν τα τραγουδια
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=1170
Σημερα δεησε ο Κωτσοβολος να μου βγαλει εντολη αντικαταστασης στο seagate και πηγα να παρω αλλον..
Εκτος του οτι περιμενα περιπου μιση ωρα γιατι ολοι με κοιταγαν σαν χανοι παρολο που ειχαν το χαρτι μπροστα τους, επρεπε να πληρωσω και 10 Ε (δεν ειναι το ποσο αλλα η γυφτια και η εγγυηση που υποτιθεται οτι εχω) γιατι ο ιδιος δεν υπηρχε μιας και ηταν προσοφορα τοτε, και για να παρω ιδιας χωρητικοτητας δισκο, επρεπε να πληρωσω για να παρω τον πιο φθηνο, ο οποιος ειναι ενας Iomega 500αρης, ο οποιος ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη απο τον seagate.
Ελπιζω να μην εχω προβλημα (και) με αυτον.Ω ναι, χαλασε και αυτος (Iomega).
Παω για 3 δισκους σε 6 μηνες.
Καλα, refurbised τους παιρνουν? -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η αδερφη μου εχει το acer aspire 5920. Θελει να περασει καποια τραγουδια απο το laptop στο νοκια 6233 . Γινεται μεσω bluetooth? Αν ναι πως?Ανοιξα την θυρα bluetooth στο κινητο,αλλα δεν ξερω πως ανοιγει στο laptop και επισης τι πρεπει να κανω για να μεταφερθουν τα τραγουδια
Θα πας στις 'Συνδέσεις' και θα ενεργοποιήσεις την θύρα Β/Τ στο φορητό.
Αρχεία μπορείς να στείλεις απευθείας με δεξί κλικ στο εικονίδιο της Β/Τ σύνδεσης που θα εμφανισθεί μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση.Αλλιώς κατέβασε την Nokia Suite (δωρεάν) από το site της ΝΟΚΙΑ για να έχεις και άλλες δυνατότητες.
Ή...πάρε τον Κόκκαλη στο τηλέφωνο να σου πει!
-
Ε το λαπτοπ εχει το κουμπακι του bluetooth και οταν το παταω λεει ''δεν βρεθηκε συσκευη''
Το κινητο το εχω ανοιχτο
Στις συνδεσεις πως παω? Δεν μπορο να το βρω. Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου,αλλα βοηθα με ρε αρχοντα κουκ
-
βγάλε την κάρτα, βάλτην σε ένα card reader και πέρασε πατ κιουτ τα τραγούδια.
απλά χωρίς μπλε δόντια και κίτρινες μασέλες
-
:oops:Ε το λαπτοπ εχει το κουμπακι του bluetooth και οταν το παταω λεει ''δεν βρεθηκε συσκευη''
Το κινητο το εχω ανοιχτο
Στις συνδεσεις πως παω? Δεν μπορο να το βρω. Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου,αλλα βοηθα με ρε αρχοντα κουκ
Start-->Connections (Συνδέσεις)-->Show all connections (Ολες οι συνδέσεις)
Εκεί θα δεις και την Σύνδεση Β/Τ. Πάτα δεξί κλικ και δες τις Ιδιότητες.
Κάπου θα έχει Ανίχνευση συσκευής.Κάνε αυτά και εδώ είμαστε
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Βρήκα από ebay στα μισά λεφτά και καινούρια Kingston από United States...65 ευρώ το dimmάκι συν τα μεταφορικά 17 ευρώ.
από ποιό ποσό κ πάνω περνάει τελεωνείο;
Πες τους να γραψουν 'Gift' στο Customs clearence και θα σαι ΟΚ
Εμενα μου ρθε ενα κινητο Vertu απο ΗΠΑ χωρις καμια επιβαρυνση -
Vertu? ωραίο δωράκι......
-
Η αδερφη μου εχει το acer aspire 5920. Θελει να περασει καποια τραγουδια απο το laptop στο νοκια 6233 . Γινεται μεσω bluetooth? Αν ναι πως?Ανοιξα την θυρα bluetooth στο κινητο,αλλα δεν ξερω πως ανοιγει στο laptop και επισης τι πρεπει να κανω για να μεταφερθουν τα τραγουδια
Θα κατεβασει το Nokia PC Suite θα το περασει και θα το τρεξει.
Θα πατησει 'συνδεση' και στο μενου που θα ανοιξει θα επιλεξει ΒΤ
Απο κει και περα
-Εχει εφαρμογη για μεταφορα αρχειων στο Nokia PC Suite
-Τα Windows θα το βλεπουν απο το My Computer σαν 'κινητη συσκευη' και θα μπορουν να κανουν εξερευνιση -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Vertu? ωραίο δωράκι......είναι αυτά που κοστίζουν μια περιουσία και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ;
αυτά που τα Nokia 8600 μπροστά τους είναι value4money ; -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Vertu? ωραίο δωράκι......
είναι αυτά που κοστίζουν πολύ και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ;
αυτά που τα Nokia 8600 μπροστά τους είναι value4money ;Είπαμε: δωράκι, όχι επένδυση!
-
Ε, αυτό λέω ακριβό δωράκι...
-
Λοιπον κατεβασα το nokia pc suite και πατησα να κανει συνδεση με το κινητο(το εχω ανοιξει το bluetooth στο κινητο) και παταω στις επιλογες του pc suite ''συνδεση bluetooth'' και μου βγαζει το εξης
'δεν ειναι δυνατη η χρηση του τυπου συνδεσης.Βεβαιωθειτε οτι ολο το υλικο ,το λογισμικο και το προγραμμα οδηγησης που απαιτουνται ειναι διαθεσιμα''
Υ.Γ Το κωλολαπτοπ εχει windows vista τα οποια με μπερδεουν παρα πολυ μιας και εδω και χρονια δουλευω με xp
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Vertu? ωραίο δωράκι......Δεν ηταν για μενα.
Εγω εχω ενα 8800 -2 ετων- κ ενα 8600 που πηρα προσφατα και ειμαι ΟΚ
Ενα Ascent Ti ηταν για εναν φιλο κ ηρθε αρκετα χιλιαρικα λιγοτερο απο Dubai. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=26115&postdays=0&postorder=asc&start=1170
Σημερα δεησε ο Κωτσοβολος να μου βγαλει εντολη αντικαταστασης στο seagate και πηγα να παρω αλλον..
Εκτος του οτι περιμενα περιπου μιση ωρα γιατι ολοι με κοιταγαν σαν χανοι παρολο που ειχαν το χαρτι μπροστα τους, επρεπε να πληρωσω και 10 Ε (δεν ειναι το ποσο αλλα η γυφτια και η εγγυηση που υποτιθεται οτι εχω) γιατι ο ιδιος δεν υπηρχε μιας και ηταν προσοφορα τοτε, και για να παρω ιδιας χωρητικοτητας δισκο, επρεπε να πληρωσω για να παρω τον πιο φθηνο, ο οποιος ειναι ενας Iomega 500αρης, ο οποιος ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη απο τον seagate.
Ελπιζω να μην εχω προβλημα (και) με αυτον.Ω ναι, χαλασε και αυτος (Iomega).
Παω για 3 δισκους σε 6 μηνες.
Καλα, refurbised τους παιρνουν?Μακριά απο Seagate.
Η καλύτερη λύση ειναι αγορά εσωτερικού δίσκου και τοποθέτηση σε θηκούλα USB
-
Κανά case που να είναι και mediaserver & ftp server ξέρουμε?
-
πάρε mac...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πάρε mac...συμφωνω...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]