-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να σώσουμε ένα σάιτ ολόκληρο ώστε να μπορούμε να το βλέπουμε offline; -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
το router μάλλον θα τα παιξε λόγω υπερθέρμανσης, ζεσταίνονται αρκετά τα ρημάδια
Ττττς.
Η δουλειά του είναι να ζεσταίνεται.
Όμως μπορείς να διαλέξεις:
Α) Τα υλικά του είναι μπιιπ
Β) Η σχεδίασή του είναι μπιιπ
Γ) και τα δύο προηγούμενα ομού μαζί το ζεύγος.router pirelli (της on) φίλου κολλούσε λόγω υπερθέρμανσης ώσπου έβαλε ψύκτρες και βρήκε την υγειά του
-
προφανως ειχε βαλει λαθος πιεσεις
-
-
Προφανώς εννοείς ότι ζεσταίνονταν περισσότερο απο όσο έπρεπε είτε ο ελεγκτής του switch είτε ο επεξεργαστής του modem, έψυξε καλύτερα ένα απο τα δύο και φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα.
Δεν αλλάζει κάτι απο αυτά που έχω σημειώσει.
Είτε τα εξαρτήματα είναι ελλατωματικά και α) ζεσταίνονται περισσότερο απο όσο προβλέπεται ή/και β) δεν αντέχουν θερμοκρασίες μέσα στις προδιαγραφές τους, είτε η σχεδίαση του προϊόντος δεν είναι καλή (δεν αερίζεται σωστά, δεν προέβλεψαν ψύκτρες, ήταν σχεδιασμένο για ποοολύ μικρότερα φορτία).
Στη δική μου περίπτωση ανατινάχτηκαν οι πυκνωτές. Είναι απο τα πράγματα που δεν πρέπει να συμβούν εξ αιτίας της θερμοκρασίας καθώς υποτίθεται ότι η αντοχή τους είναι στους 105C.
Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες συσκευές πρέπει να πάνε στην κατηγορία των αναλωσίμων -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προφανως ειχε βαλει λαθος πιεσεις -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προφανως ειχε βαλει λαθος πιεσεις -
Μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό εκτυπωτή γύρω στα 100e; Χρώμα δε με ενδιαφέρει, ένας laser μάλλον ε;
Υπάρχει κάτι καλό στο e-shop; -
Μόλις πήρα ένα Samsung laser 58
-
Οκ, θα του ρίξω μια ματιά , Κορεάτης και εδώ εεε;
-
υπάρχει περίπτωση μια γραμμή isdn να έχει θόρυβο λόγω ελαττωματικού splitter ή φταίει το netmod? μου το είχαν αλλάξει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο. Είναι ικανός επίσης αυτός ο θόρυβος να ρίξει το noise margin στη dsl ?
-
Υπαρχει τροπος να σωθουν δεδομενα απο φορμαρισμενο δισκο;
Φιλος φορμαρε τοσο τον σκληρο του PC οσο και τον εξωτερικο δισκο (ηταν φουλ στους ιους) και μετα διαπιστωσε οτι δεν διαβαζεται το CD που ειχε παρει backup.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Υπαρχει τροπος να σωθουν δεδομενα απο φορμαρισμενο δισκο;Φιλος φορμαρε τοσο τον σκληρο του PC οσο και τον εξωτερικο δισκο (ηταν φουλ στους ιους) και μετα διαπιστωσε οτι δεν διαβαζεται το CD που ειχε παρει backup.
Ψάξε αυτό:
Ultimate Recovery CD 2008 52in1 (AIO) -
Ψάξε να βρεις το GetDataBack. Κάνει θαύματα.
Αρκεί βέβαια να μην έχει γράψει τίποτε από πάνω, και χρειάζεσαι άλλο δίσκο για να γράψει αυτά που επανέφερε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει περίπτωση μια γραμμή isdn να έχει θόρυβο λόγω ελαττωματικού splitter ή φταίει το netmod? μου το είχαν αλλάξει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο. Είναι ικανός επίσης αυτός ο θόρυβος να ρίξει το noise margin στη dsl ?- Δοκίμασες να δώσεις γραμμή στο router κατευθείαν απο τη πρίζα του τοίχου; Δες τότε το noise margin.
Προφανώς αν είναι το ίδιο, το πρόβλημα είναι στη γραμμή.
2)Βγάλε απο το splitter το netmod και άσε το router. Έλεγξε το noise margin. Αν είναι το ίδιο, φταίει το splitter, αλλοιώς φταίει το netmod.
καλή τύχη
- Δοκίμασες να δώσεις γραμμή στο router κατευθείαν απο τη πρίζα του τοίχου; Δες τότε το noise margin.
-
οκ θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει περίπτωση μια γραμμή isdn να έχει θόρυβο λόγω ελαττωματικού splitter ή φταίει το netmod? μου το είχαν αλλάξει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο. Είναι ικανός επίσης αυτός ο θόρυβος να ρίξει το noise margin στη dsl ?Κοιταξτε.... Σ αυτες τις περιπτωσεις, συνηθως, φταιει ο ΟΤΕ.....
-
Σωστός Αλεξ!
-
-
πριν απο 2 μερες εφαγα την πρωτη μου ξενερα με το forza motorsport 2, οταν πηρα να οδηγησω το S2000 .. απογοητευτηκα.. το μονο κοινο που εχουν με το πραγματικο αυτοκινητο στον τροπο λειτουργιας του μοτερ ειναι η δυναμη ψηλα.. Η κλιμακωση ειναι τελειως λαθος, οι αλλαγες συναγωνιζονται σε ταχυτητα, αυτες ενος smart, ενω οι σχεσεις ειναι απιστευτα απλωμενες με αποτελεσμα να εισαι σχεδον παντα εκτος vtec point...
απο την αλλη, με το Golf V GTI κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!! (μωρε, λες?)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]