-
Καταπληκτικός...
-
Memory Type DDR2 Memory Size 1024 MBytes Memory Frequency 332.5 MHz (CPU/6) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 6 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 15 clocks Bank Cycle Time (tRC) 21 clocks Command Rate (CR) 2T
Aυτά μου έγραψε το CPU-Z. Υπάρχει καμιά έξτρα οδηγία εκτός από τις λεπτομερέστατες συμβουλές που διάβασα πριν;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Memory Type DDR2
Memory Size 1024 MBytes
Memory Frequency 332.5 MHz (CPU/6)
CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks
RAS# to CAS# (tRCD) 6 clocks
RAS# Precharge (tRP) 5 clocks
Cycle Time (tRAS) 15 clocks
Bank Cycle Time (tRC) 21 clocks
Command Rate (CR) 2T> >Aυτά μου έγραψε το CPU-Z. Υπάρχει καμιά έξτρα οδηγία εκτός από τις λεπτομερέστατες συμβουλές που διάβασα πριν; Με τα νουμερα που σου δίνει: ddr2 667 2χ512, μην σκας πολυ για ταίριασμα με τις υπάρχουσες, και εισαι εντάξει
-
γιατί 2Χ512 κι όχι 1GB ;
-
Αν εννοείς 1χ1gb τότε το διπλό κανάλι που υποστηρίζει η μητρική του πάει περίπατο.
Αν εννοείς 2χ1gb, νομίζω ότι είχε ζητήσει 1gb συνολικά, αλλά γιατί όχι; -
Thanks! Θα δω τιμές και μπορεί να πάω προς 21 τελικά και όχι 2512.
Α ρε φόρουμ! Θησαυρός!
-
το router μάλλον θα τα παιξε λόγω υπερθέρμανσης, ζεσταίνονται αρκετά τα ρημάδια
-
να το πεις στους 45+ του καλοκαιριού να πω ναι.
τώρα με αυτό το κρύο όχι.εμένα μια χαρά είναι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το router μάλλον θα τα παιξε λόγω υπερθέρμανσης, ζεσταίνονται αρκετά τα ρημάδιαΤτττς.
Η δουλειά του είναι να ζεσταίνεται.
Όμως μπορείς να διαλέξεις:
Α) Τα υλικά του είναι μπιιπ
Β) Η σχεδίασή του είναι μπιιπ
Γ) και τα δύο προηγούμενα ομού μαζί το ζεύγος. -
Υπάρχει τρόπος να σώσουμε ένα σάιτ ολόκληρο ώστε να μπορούμε να το βλέπουμε offline;
-
Υπαρχουν καινουριοι Πεντιουμ 4 επεξεργαστες απο 3,2 ως 3,8 η καταργηθηκαν λογω των Κορ Ντουο ;
-
Ναι, αλλά δεν δουλεύει πάντα. Ψάξε για OFFLINE BROWSER.
-
webcopier.
Με λιγη προσοχή αποθηκεύεις αυτά που θέλεις.
Πρόσεχε όμως γιατί το άθλημα είναι επικίνδυνο. Μπορεί να βρεθείς να κατεβάζεις gb και να μη τελειώνεις ποτέ.Αλήθεια, τι το θέλεις τώρα πιά;
-
Γιατί θέλω να κατεβάσω έναν κατάλογο ανταλλακτικών τώρα που είναι ανοιχτός, πριν γίνει συνδρομητικός.
-
Άρα ισχύει η προτασή μου. Το webcopier ειναι καλό σ' αυτό.
Βρες τη ριζική σελίδα του σημείου που σε ενδιαφέρει και προχώρα. -
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί θέλω να κατεβάσω έναν κατάλογο ανταλλακτικών τώρα που είναι ανοιχτός, πριν γίνει συνδρομητικός.για τα psa ;;
δώσε link έστω κ με πμ.
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Υπαρχουν καινουριοι Πεντιουμ 4 επεξεργαστες απο 3,2 ως 3,8 η καταργηθηκαν λογω των Κορ Ντουο ;Να παράγονται καινούριοι, χλωμότατο. Αν βρεις κάτι που έχει ξεμείνει σε stock μάλλον...
-
Ερώτηση πρός όσους γνωρίζουν επεξεργασία εικόνας.
Πήρα πρίν λίγες μέρες μια κάμερα Sony με σκληρό δίσκο.
Γράφω για λίγα δευτερόλεπτα, την συνδέω σε ένα PC στο γραφείο και μεταφέρω το αρχείο video.Ανοίγω το Movie Maker των windows, σερνω ένα κλιπάκι μέσα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
'Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή του C:\ mplamplampla.MPG. Μια διασύνδεση έχει πάρα πολλές μεθόδους ενεργοποίησης συμβάντων'
Πάω σε άλλο PC στο γραφείο... κάνω την ίδια διαδικασία και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:
'Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή του αρχείου C:\Documents and Settings\atelie12\Επιφάνεια εργασίας\MP_ROOT\101PNV01\M2U00056.MPG γιατό ο απαιτούμενος κωδικοποιητής για αναπαραγωγή του δεν έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να λάβετε και να εγκαταστήσετε τον κωδικοποιητή, κλείστε και επανεκκινήστε το Windows Movie Maker και προσπαθήστε να εισαγάγετε το αρχείο ξανά'
οκ, εδώ μπορεί να είναι εμφανές το πρόβλημα.
Πάω και σε τρίτο PC και κάνω το ίδιο...
Το πέρνει το κλιπάκι χωρίς να μου πετάξει κανένα μήνυμα αλλα προσπαθόντας να το δώ στο Movie Maker έδειχνε μόνο μια μαύρη οθόνη ενω ο χρόνος έδειχνε οτι περνούσε κανονικά.
Στο Media Player τα παίζει όλα τα κλιπάκια...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
-
double post...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]