-
Τα windows.
-
να πω ότι το περίμενα...ότι θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος;
λύση έχουμε ΡΕ ;
-
Πόση μνήμη έχεις?
-
Στο google έψαξες? (κατά το 'στη μάνα σου το πες?')
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πόση μνήμη έχεις?2 γίγα 800αρας ddr2
μου βγάζει παράθυρο ότι ο drWatson προκάλεσε πρόβλημα και θα κλείσει η εφαρμογή και αν θέλω να το αναφέρω το πρόβλημα στην m$.
-
ιωσούλα;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ανα τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως όταν παρακολουθώ εικόνες μου κρασάρει ο windows explorer.καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Ο Event Viewer (Καταγραφη σφαλματων) τι κατεγραψε?
(Ο υπολογιστης μου->δεξι κλικ->Διαχειριση)
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ανα τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως όταν παρακολουθώ εικόνες μου κρασάρει ο windows explorer.καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Vista; Τα ίδια μου κάνουν, έβαλα το IrfanView και δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της μικροσοφτ για εικόνες. Δεν ξανακόλλησε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ιωσούλα;το Αntivir δεν μου βγάζει κάτι.
ΧP είναι ....1 έτους εγκατεστημένα.
-
Format + μετά unix-based λειτουργικό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Format + μετά unix-based λειτουργικό. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Format + μετά unix-based λειτουργικό.μπααα....μου φτάνει το λίνουξ στο λαπτοπ. Με το desktop δεν θέλω να μπλέξω.
καμία λύση έχουμε; ...
δεν μου το κάνει συνέχεια και σίγουρα δεν είναι τοσο εκνευριστικό. Φορμάτ απλά NOWAY .-
-
Το Grub μαμιέται.
Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να εκκινείς με κάποιο φλασάκι και να επεξεργάζεσαι το Grub ώστε να εκκινεί το λειτουργικό που ΕΣΥ θες από το partition που ΕΣΥ θες;
Αν όχι, σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναγγίξω linux στη ζωή μου.
Αυτή τη στιγμή κάνω επανεγκατάσταση σε Vista-XP από την αρχή. Όχι ότι φταίει μόνο το Grub, αλλά αν μπορούσα να το πειράξω κάπως, ίσως γλίτωνα το τρέξιμο. -
-
Προφανώς και πέφτει, 'πήζει' η σύνδεση - οταν κατεβάζεις τρώγεται και upload bandwidth για error checking/checksums etc που ειναι απαραίτητα. Ετσι καθώς αυξάνεται το upload πέφτει και το download...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Grub μαμιέται.Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να εκκινείς με κάποιο φλασάκι και να επεξεργάζεσαι το Grub ώστε να εκκινεί το λειτουργικό που ΕΣΥ θες από το partition που ΕΣΥ θες;
Αυτή τη στιγμή κάνω επανεγκατάσταση σε Vista-XP από την αρχή. Όχι ότι φταίει μόνο το Grub, αλλά αν μπορούσα να το πειράξω κάπως, ίσως γλίτωνα το τρέξιμο.PEBKAC
-
thanks
δεν φανταστηκα οτι ειχε τοσο μεγαλη επιβαρυνση απο αυτα -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το Grub μαμιέται.
Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να εκκινείς με κάποιο φλασάκι και να επεξεργάζεσαι το Grub ώστε να εκκινεί το λειτουργικό που ΕΣΥ θες από το partition που ΕΣΥ θες;
Αυτή τη στιγμή κάνω επανεγκατάσταση σε Vista-XP από την αρχή. Όχι ότι φταίει μόνο το Grub, αλλά αν μπορούσα να το πειράξω κάπως, ίσως γλίτωνα το τρέξιμο.PEBKAC

-
Ξεκίνα το Linux από το CD και μετά χρησιμοποίησε wizzard (ή όπως αλλιώς το λέει το λίνουξ), σβήσε το GRUB/LILO από το δίσκο και μετά βάλε το GRUB στο φλασάκι. Εγώ το έχω σε δισκέτα, όταν ξεκινάει με τη δισκέτα έχω επιλογή linux και ότι άλλο βάλεις, ενώ όταν ξεκινάει από το δίσκο ξεκινάει με windows XP.
edit
αν δεν ξεκινάει ο δίσκος σου, ξεκίνα με δισκέτα και με κάποιο εργαλείο (παρτιτιον, fdisk κλπ) κάνε το δίσκο bootable. Μόνο πρόσεξε μη καταστρέψεις τα partitions, αν τα έχεις κάπου γραμμένα δεν πειράζει αλλά αν δεν ξέρεις τα μεγέθη, έχασες. -
Επειδή σε μένα αρέσει να κρατάω το νερό απο το λάδι χώρια, έχω τα χπ σε ένα δίσκο και το σουσε σε άλλο, εγκαθιστώντας το σουσε χωρίς να υπάρχει άλλος δίσκος στο rig.
Διαλέγω δίσκο εκκίνησης όταν κάνει boot και έτσι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα και ταυτόχρονα έχω πει στο σουσε ότι οι δίσκοι χπ είναι μόνο για ανάγνωση για να μην έχω και άλλου είδους προβλήματα.
Τα grub και lilo δεν είναι για τα κότσια μου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]