-
Ούτε εγώ το ήξερα μέχρι πρόσφατα...
Αντε να σας πω και πώς το έμαθα, μιας και δεν κρατιέμαι
Ήμαστε πέρυσι μαζί με τον Κάβουρα (φίλος μου, συμφοιτητής μου και συμφορουμίτης) σε εξέταση εργαστηρίου Διαδικτυακού Υπολογισμού (HTML, PHP, XML, κτλ) και μέσα στη φούρια του κατά λάθος ο Κάβουρας γύρισε την οθόνη στο πλάι. Δεν ήξερε πώς το έκανε, οπότε δε μπορούσε να την ξαναϊσιώσει. Φωνάξαμε το μεταπτυχιακό, δεν ήξερε όμως ούτε αυτός πώς να την ισιώσει. Αντίθετα, ψόφησε στο γέλιο βλέποντάς το, παίζοντας με τον 'πόνο' του Κάβουρα, μιας και η ώρα πέρναγε...
Η λύση λοιπόν που δόθηκε ήταν να γυρίσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη στο πλάι και να συνεχίσει έτσι. Ήταν και Flat με ποδαρικό, οπότε την κρατούσε για να μην πέσει
Αφού τελείωσε η εξέταση και δε μας πίεζε ο χρόνος κάτσαμε και πειραματιστήκαμε και το βρήκαμε
-
το φερα απο δω το φερα απο κει...τυφλωθηκα και τελικα ιισιωσα την οθονη των windows...
αλλαξα και 5-6 αναλυσεις..σε λιγο θα δω και μεσα στο παιχνιδι τι γινεται..
-
το λαπτοπακι μου,μετα απο ενα χρονο απροβληματιστης λειτουργειας,κανει θορυβο απο το ανεμιστηρακι του
Μαλλον θα εχει μαζεψει σκονη
Πως μπορω να το καθαρισω με ασφαλεια? -
Με ασφάλεια δεν ξέρω, αλλά πρέπει ν' ανοίξεις το κουτί από κάτω, να το βρεις και να καθαρίσεις τα πτερύγια με μια μπατονέτα για τ' αυτιά, καλύτερα ελαφρώς υγρή (όχι να στάζει). Αν εξακολουθήσει να κάνει θόρυβο, ίσως θέλει λίγο λάδωμα ή (αν φοβάσαι) αντικατάσταση του ανεμιστήρα (συνήθως είναι φθηνοί).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
απιστευτα κουφο προβλημα..
παω να παιξω total war..το main menu ειναι νορμαλ ενω μολις αρχισει το παιχνιδι η εικονα πεφτει στο πλαι αριστερα και αντι να βλεπω κανονικα τα βλεπω ολα οριζοντια..
ειδα λιγο τις options του παιχνιδιου αλλα ελεγε για αναλυσεις κυριως..
τι να πειραξω να το ισιωσω?
ο υπολογιστης ειναι καινουριος..
Ctrl + Alt + βελάκια και γυρίζεις την οθόνη όπως θες
Υ.Γ. Αν σας πώς το έμαθα θα ψοφήσετε στο γέλιο...
Πού παίζει το shortcut αυτό; Γενικά στα παραθύρια;
-
Όχι, σε κάποιες κάρτες γραφικών είναι, ή ATI ή nVidia.
-
Στην ΑΤΙ μάλλον όχι...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
το λαπτοπακι μου,μετα απο ενα χρονο απροβληματιστης λειτουργειας,κανει θορυβο απο το ανεμιστηρακι του
Μαλλον θα εχει μαζεψει σκονη
Πως μπορω να το καθαρισω με ασφαλεια?Με πυκνωτι κανεις καλη δουλεια.....
Μια κ -λογικα- εισαι ακομα στην εγγυειση, θα πας Πλαισιο και θα παιρεις σπρεϊ με συμπιεσμενο αερα για το πληκτρολογιο.
Θα βγαλεις το μιχανακι απο το ρευμα και με το σπρεϊ θα ψεκασεις τα ανοιγματα που εχει κατω.
Αν δεις οτι δεν βοηθα και κανει ακομα φασαρια.
Βγαζεις το καπακι του ανεμιστηρα και με ενα πινελο καθαριζεις τον ανεμιστηρα.
Και φυσας τις ψυκτρες με το σπρεϊ που σου πα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αλλαξα και 5-6 αναλυσεις..σε λιγο θα δω και μεσα στο παιχνιδι τι γινεται..Το 1ο ενικό μου αρέσει...ας μην ήταν ο Proficient με τζίφρα επί του Office πλέον εκεί κοντά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού παίζει το shortcut αυτό; Γενικά στα παραθύρια;Όχι, σε κάποιες κάρτες γραφικών είναι, ή ATI ή nVidia.
Το λαπτοπ μου πάντως δεν έχει ούτε ATI, ούτε nVidia και στρίβει κανονικά.
Έχει μια Mobile Intel GMA X3100.
-
Εγω δεν καταφερα να το στριψω:(
-
Παιδιά μια βοήθεια.Έχω ΧΡ και εδώ και 2 μέρες θεωρούν καλό να μην μου εμαφανίζουν το κουμπί του shut-down αλλά μόνο του log-off Σαν να μην έφτανε κιαυτό,χθες άρχισε να μου πετάει μυνήματα για ιού,κλπ οπότε έτρεξα το avg και το spyware και μου βρήκε μόνο adware και trojans.Το κακό είναι ότι όταν ξεκινάνε τα windows μου βγάζει ένα μύνημα ότι δεν βρίσκει κάποιο .dll αρχείο στα windows αλλά παρόλαυτά ξεκινάει κανονικά και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο ύποπτο.
Παραμένει όμως το πρόβλημα με το shut-down.Καμιά βοήθεια;Θα το γλυτώσω το φορμάτ;Και είναι καινούριο ρε γμτ το μηχάνημα... -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια.Έχω ΧΡ και εδώ και 2 μέρες θεωρούν καλό να μην μου εμαφανίζουν το κουμπί του shut-down αλλά μόνο του log-off Σαν να μην έφτανε κιαυτό,χθες άρχισε να μου πετάει μυνήματα για ιού,κλπ οπότε έτρεξα το avg και το spyware και μου βρήκε μόνο adware και trojans.Το κακό είναι ότι όταν ξεκινάνε τα windows μου βγάζει ένα μύνημα ότι δεν βρίσκει κάποιο .dll αρχείο στα windows αλλά παρόλαυτά ξεκινάει κανονικά και δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο ύποπτο.
Παραμένει όμως το πρόβλημα με το shut-down.Καμιά βοήθεια;Θα το γλυτώσω το φορμάτ;Και είναι καινούριο ρε γμτ το μηχάνημα...Μαλλον....
Καποιο απο τα spyware, adware η trojan κατα την απεγκατασταση του αφησε κλειδια στην Registry.
Αν δεν καταφερεις να το φτιαξεις με το Registry Mechanic η το Spyware Doctor μαλλον πας για C:/format /s -
Δοκίμασε να κάνεις scan από safe mode.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις scan από safe mode.Πώς το κάνω αυτό;Πρέπει να έχω σε cd το antivirus;
-
Όχι.
Ο χρήστης Microsoft έγραψε:
Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και αρχίστε να πιέζετε το πλήκτρο F8 στο πληκτρολόγιό σας. Σε υπολογιστή που έχει ρυθμιστεί για εκκίνηση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο F8 όταν δείτε το μενού εκκίνησης. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παραμένει όμως το πρόβλημα με το shut-down.Καμιά βοήθεια;Θα το γλυτώσω το φορμάτ;Και είναι καινούριο ρε γμτ το μηχάνημα...Μαλλον....
Καποιο απο τα spyware, adware η trojan κατα την απεγκατασταση του αφησε κλειδια στην Registry.
Αν δεν καταφερεις να το φτιαξεις με το Registry Mechanic η το Spyware Doctor μαλλον πας για C:/format /sΤο Registry Mechanic μου βγάζει ένα μύνημα 'unicode systems are currently not supported' Φταίει η έκδοση μήπως;
-
ΠΑΙΔΙΑ S.O.S
Xθες συνδεσα τα νεα ηχεια 7.1, εβαλα και την καρτα ηχου την καινουρια 7.1...
Eκανα ενα speaker test μεσω του προγραμματος της καρτας, ολα ΟΚ.
ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΤΑΙΝΙΑ DVD, Ο ΗΧΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ !!
ΤΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ? ? ?
-
Free πρόγραμμα registry cleaner που να μην σου ζητάει μόλις τελειώσει το scan να κάνεις registration για να καθαρίσει αυτά που βρήκε ξέρετε;'Οσα κατέβασα,τα έτρεξα,βρήκαν πράγματα και μόλις πήγα να κάνω fix μου ζήταγε πληρωμή
-
Ψάχνω μια μικρή τηλεόραση για το PS2 του γιου μου στο δωμάτιό του, και ενώ σκεφτόμουν μια μικρή φθηνή CRT, τυχαία είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο την παρακάτω.
Παρακαλώ τη γνώμη σας:
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=24141
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]