-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχουμε ένα τυπικό PC με την οθόνη του; TFT ή CRT;
(λογικά θα είσαι εντάξει με ένα στα 650VA)Ναι. Οθόνη TFT. Μου έδωσαν κάτι ellipse, τα οποία δεν κρατάνε ούτε το pc. Είχα ένα παλιό Αμερικάνικο, τώρα μετανοιώνω που δεν άλλαξα τις μπαταρίες. Νομίζω ότι θα κράταγε άλλα 10 χρόνια! Ήταν 650 VA και σήκωνε δίχως πρόβλημα pc με παλιά οθόνη + πολυμηχάνημα HP.
Τα μηχανήματα του γραφείου θα τα φορτώσω όλα σε ένα Infosec 3.000 VA, αλλά θέλω κι ένα για μια θέση εργασίας μακριά. Δοκίμασα 3 ellipse, 2 500άρια κι ένα 650, κανένα δεν κρατάει! Ούτε λεπτό, λέμε!!! Και είναι - δεν είναι ενός χρόνου... -
Άλλαξε τη μπαταρία στο 650
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το malware θα τρέξει as administrator και δεν θα σε προειδοποιήσουν τα windows.Είμαι σχετικά κοντά στα κεντρικά του ΟΤΕ, αν βάλω πχ forthnet θα πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες (κοντά στα 24?). Γιατί το σκέφτομαι να φύγω από τον ακριβό ΟΤΕ
-
Ενα γρήγορο cost-benefit analysis δείχνει ότι το μακροχρόνιο και συνεχές σπάσιμο των @@ είναι επαχθέστερο απο το περιστασιακό και τυχαίο malware που θα πάρει administrative rights.
-
24 μόνο αν ο απο κει μεριά είναι forthnet, αλλοιώς όσο έχει συμφωνήσει η forthnet με τον ΟΤΕ (~6). Το γράφουν τα ψιλά γράμματα της σύμβασης.
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άλλαξε τη μπαταρία στο 650Λες; Με 20 Ε +, το παίρνω καινούριο. Εκτός και είναι καλύτερη η after μπαταρία από αυτήν που έχει μέσα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λες; Με 20 Ε +, το παίρνω καινούριο. Εκτός και είναι καλύτερη η after μπαταρία από αυτήν που έχει μέσα.
Συγγνώμη....
Με 20Ε τι περιμένεις να κάνει ένα ups; Εδώ 4ΑΑΑ nimh έχουν ένα σωρό ευρά....
-
Ρε παιδια γινεται να διαγραφει ο καδος ανακυκλωσης? Το ζωακι η αδερφη μου το διεγραψε. Εχει windows vista home premium. Εψαξα τα αρχεια και οντως δεν υπαρχει ο καδος ανακυκλωσης
Τι γινεται τωρα?
-
Πήγαινε στο Κάδο ανακύκλωσης να τον βρεις
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Λες; Με 20 Ε +, το παίρνω καινούριο. Εκτός και είναι καλύτερη η after μπαταρία από αυτήν που έχει μέσα.
Συγγνώμη....
Εννοώ κόστος νέας μπαταρίας + 20 Ε βρε, όχι 20 Ε όλα κι όλα για καινούριο ups!
-
Επαναφορά κάδου...
Πίνακας ελέγχου -> Εξατομίκευση -> Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας (πάνω αριστερά)
Αν είναι τικαρισμένος ξετικάρισέ τον πάτα εφαρμογή, ξανατικάρισέ τον και ξαναπάτα εφαρμογή.
Αν δεν είναι τικαρισμένος απλά τικάρισέ τον και πάτα εφαρμογή.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια γινεται να διαγραφει ο καδος ανακυκλωσης? Το ζωακι η αδερφη μου το διεγραψε. Εχει windows vista home premium. Εψαξα τα αρχεια και οντως δεν υπαρχει ο καδος ανακυκλωσηςΤι γινεται τωρα?
-
μηπως εχει εξαφανισει τα εικονιδια ολα?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@red_army7Επαναφορά κάδου...
Πίνακας ελέγχου -> Εξατομίκευση -> Αλλαγή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας (πάνω αριστερά)
Αν είναι τικαρισμένος ξετικάρισέ τον πάτα εφαρμογή, ξανατικάρισέ τον και ξαναπάτα εφαρμογή.
Αν δεν είναι τικαρισμένος απλά τικάρισέ τον και πάτα εφαρμογή.
Σε ευχαριστω man
-
Παρακαλώ
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συγγνώμη....
Εννοώ κόστος νέας μπαταρίας + 20 Ε βρε, όχι 20 Ε όλα κι όλα για καινούριο ups!
Αααααα! My bad...
Δλδ ολόκληρο έχει 30;':whistlink:' -
εγώ πήρα ένα της Mustek νομίζω λέγεται.
δεν ήθελα να πάρω ups ...μου την σπάνε...αλλά με την ΔΕΗ...καλύτερα να μην κλαίω το πισι. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Noise Margin(dB) 15.5 17.0
Output Power(dBm) 18.5 12.0
Attenuation(dB) 47.0 30.0η πρώτη στήλη είναι downstream και η δεύτερη upstream.
Είμαι στα 2Mbit Otenet. Πόσο θα πέσει το noise margin αν πάω ας πούμε σε 10mbit? θα μπορώ να δουλέψω ή θα χρειαστώ χαμηλότερη ταχύτητα?το προβλημα σου ειναι το attenuation που ειναι πολυ μεγαλο.
δε θα δεις ποτε 10mbps με αυτη τη γραμμη, το πολυ 6, με πιθανοτερα τα 4-5mbps.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
PPC - HTC TyTN II η Smartphone - HTC S730
To TYTN II στο Πλαισιο το χουν 800ευρακια
Για το S730 δεν ξερω, αλλα λογικα στα 500ευρακιαExcel, Word κτλ εχουν ολα, ως τεκνα της Microsoft με WM6
Gps ενσωματομενω εχει το TYTN IIΕγω θελω αυτο
Το TyTN φαίνεται πολύ ωραίο
Εδώ το έχει 665 ευρώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149
Τί παίζει με την expansys? Να το πάρω απ αυτούς?
-
Εγώ πάντως έχω το tytn2...
Από expansys δεν έχει ελληνικό μενού και ελληνική εισαγωγή (το δεύτερο γίνεται εκ των υστέρων). Θεωρητικά η εδώ αντιπροσωπεία σου καλύπτει την εγγύηση γιατί είναι πανευρωπαϊκή αλλά... [/b]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Noise Margin(dB) 15.5 17.0
Output Power(dBm) 18.5 12.0
Attenuation(dB) 47.0 30.0η πρώτη στήλη είναι downstream και η δεύτερη upstream.
Είμαι στα 2Mbit Otenet. Πόσο θα πέσει το noise margin αν πάω ας πούμε σε 10mbit? θα μπορώ να δουλέψω ή θα χρειαστώ χαμηλότερη ταχύτητα?το προβλημα σου ειναι το attenuation που ειναι πολυ μεγαλο.
δε θα δεις ποτε 10mbps με αυτη τη γραμμη, το πολυ 6, με πιθανοτερα τα 4-5mbps.
Σταύρο εσύ δίπλα σε DSLAM-center μένεις και έχεις τέτοιο attenuation?
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=985643
http://www.expansys.com/d.aspx?i=145220Προς τι η διαφορά ρε παίδες; Την έχουμε ακούσει στερεοφωνικά με τον κουρσάρο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]