-
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν έχει βλάβη η forthnet στο δίκτυό της. Κάποιος να αππαντήσει γιατί καίογομαι
-
Εγω εδω και κατι μηνες ψαχνω για 32ρα (αφου τις απεκλεισα γιατι δεν μου αρεσει που ειναι στενομακρη) λεω να παω σε 40+ να ειναι λιγο πιο τετραγωνη. Το επομενο προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινω τις διαφορες TFT vs LCD vs PLASMA Κλπ καπου εκει χανομαι. Αρχισα να σκεφτομαι για προτζεκτορα, αλλα μετα λεω τοσες ωρες playstation....θα μαμηθω να αλλαζω λαμπες Καμια ιδεα? Η αγορα θα γινει σε κανα 6μηνο+'
ΥΓ. Μην πει κανεις τπτ οτι θα σας πρηξω οπως τοτε με το κινητο τον εσκισα!
-
Για forthnet κανεις τίποτα;
-
Mην με φορτωνεις και εσυ εμ την Forthnet τωρα....
Εδω και 20 μερες καθε 3 μερες να παιρνω τηλεφωνο να μου ανανεωσουν την 3μερη demo συνδεση μεχρι να βγαλουν τους κωδικους μου...τι σκατα κοκκαλα εχουν?
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Για forthnet κανεις τίποτα;Ρωτα τον ratanplan...
Αυτος θα ξερει! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω εδω και κατι μηνες ψαχνω για 32ρα (αφου τις απεκλεισα γιατι δεν μου αρεσει που ειναι στενομακρη) λεω να παω σε 40+ να ειναι λιγο πιο τετραγωνη. Το επομενο προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινω τις διαφορες TFT vs LCD vs PLASMA Κλπ καπου εκει χανομαι. Αρχισα να σκεφτομαι για προτζεκτορα, αλλα μετα λεω τοσες ωρες playstation....θα μαμηθω να αλλαζω λαμπες Καμια ιδεα? Η αγορα θα γινει σε κανα 6μηνο+'ΥΓ. Μην πει κανεις τπτ οτι θα σας πρηξω οπως τοτε με το κινητο τον εσκισα!
Καλά Στέλιο από τώρα για το τι θα ισχύει σε ένα 6μηνο+ στις τηλεοράσεις είναι περιττό να μιλήσουμε.
-
Mην με φορτωνεις και εσυ εμ την Forthnet τωρα....Εδω και 20 μερες καθε 3 μερες να παιρνω τηλεφωνο να μου ανανεωσουν την 3μερη demo συνδεση μεχρι να βγαλουν τους κωδικους μου...τι σκατα κοκκαλα εχουν?
Για σενα ναι... Και φυσικα demo γιατι ειπαμε εισαι υπο επιτηρηση...
-
Καλα μαλακα σκεψου οτι η εξυπηρετηση της forthnet εχει αρχισει απο το πρωτο 10μερο του Ιουνιου!
-
Βασιλη μια ερωτηση θελω να κανω:Ποσο μλκς ειναι ο Στελιος;
-
Πολυ αφου αφησα τον ΟΤΕ!
-
Πολυ αφου αφησα τον ΟΤΕ! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγω εδω και κατι μηνες ψαχνω για 32ρα (αφου τις απεκλεισα γιατι δεν μου αρεσει που ειναι στενομακρη) λεω να παω σε 40+ να ειναι λιγο πιο τετραγωνη. Το επομενο προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινω τις διαφορες TFT vs LCD vs PLASMA Κλπ καπου εκει χανομαι. Αρχισα να σκεφτομαι για προτζεκτορα, αλλα μετα λεω τοσες ωρες playstation....θα μαμηθω να αλλαζω λαμπες Καμια ιδεα? Η αγορα θα γινει σε κανα 6μηνο+'
ΥΓ. Μην πει κανεις τπτ οτι θα σας πρηξω οπως τοτε με το κινητο τον εσκισα!
Καλά Στέλιο από τώρα για το τι θα ισχύει σε ένα 6μηνο+ στις τηλεοράσεις είναι περιττό να μιλήσουμε.
+1
Καλύτερα να το ψάξεις όταν ερθει η ώρα να την αγοράσεις, γιατί με το ρυθμό που βγάζουν μοντέλα οι εταιρείες, το πιο πιθανό είναι στο εξάμηνο να μην υπάρχει αυτή που θα διαλέξεις από τώρα.Αφού παίζεις πολύ playstation πάντως, καλύτερα να στραφείς σε LCD.
-
Θα ηθελα να ρωτησω ποιος browser θεωρειται πιο ασφαλης για να κανει κανεις τις συναλαγες του μεσω web banking
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω ποιος browser θεωρειται πιο ασφαλης για
να κανει κανεις τις συναλαγες του μεσω web bankingΔεν είναι ζήτημα του browser σου αλλά του SSL, που είναι 'κοινό' γιατί και ο IE
και το FireFox έχουν αντίστοιχo client certificate. Εδώ υπάρχει σαφής ισοπαλία.Τα activex στον ΙΕ δεν μπορούν να σου κλέψουν κωδικούς, τα browser addons
όμως μπορούν. Στο μενού, στην 'διαχείριση προσθέτων' θα δείς ότι έχεις βάλει κατά
καιρούς διάφορα πρόσθετα. Εδώ ο ΙΕ χάνει κατά κράτος γιατί μερικά από αυτά
μπορούν να μπούν (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) και με εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.
Κυκλοφορούν πολλά 'crack' που κάνουν σωστά το crack αλλά προσθέτουν και από
ένα addon στον ΙΕ για sniffing (hint: τα crack τα τρέχουμε από non-administrative
account δίνοντας ΜΟΝΟ πρόσβαση στο αρχείο που θα σπάσουν).Στον firefox τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα, μια και δεν έχει δεχτεί τόσες
επιθέσεις όσες ο ΙΕ ούτε και έχει τόσες τρύπες. Δεν επιτρέπει εξωτερική εγκατάσταση
προσθέτου, αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις τα addons αν φοβάσαι τόσο, άντε βάλε το
adblocker τουλάχιστον.Κερδίζει ο firefox.
-
Περι PDA iPAQ 2190
Που μπορώ (αν μπορώ) να βρω free προγράμματα? (πχ το adobe reader για pda)
Έχει το mobile 5.0 version εγκατεστημένο. Μπορεί να γίνει upgrade στο 6.0. ή αυτό είναι για πιο νέα PDA?Ψάχνω κ accessories αλλά το Πλαίσιο, Multirama, Γερμανός έχουν πολύ φτωχή γκάμα. Any suggestions?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
http://www.kab24.de/kabel/USB-Typ-A-Stecker-auf-Klinkenstecker-35mm-stereo.htmlεχει κανεις ιδεα στην Ελλαδα που μπορω να το βρω αυτο?
Τι το κάνεις αυτό ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση:
Ποια τηλεόραση 32' (και μόνο) να πάρω;
Τη θέλω για 50% τηλεοπτικά κανάλια (ελεύθερα και nova) και 50% ταινίες σε divx καλής ως πολύ καλής (HDTV ριπαρισμένο) ποιότητας.
Έχω δει Sony και Samsung και μάλλον μόνο σ' αυτές τις μάρκες θα κινηθώ. Αξίζει να πάω στα 100 Hz για τη χρήση που αναφέρω παραπάνω; 1080 Full δε νομίζω ότι χρειάζομαι και εκτός αυτού στις συγκεκριμένες ίντσες μόνο HD ready υπάρχει.
Θέλω να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με PC.
Λοιπόν;Εγώ αγόρασα πρόσφατα το τελευταίο μοντέλο Bravia της Sony. Σε HD είναι απίστευτη η ποιότητα ( σαν να βλέπεις οθόνη υπολογιστού ). Στα ελεύθερα εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις και τέλειο σήμα τότε βλέπεις ικονοποιητικά χωρίς να κουράζεσαι αλλά δεν εντυπωσιάζεσαι. Στον ΣΚΑΪ έχω πάντως την καλλίτερη εικόνα. Η Sony είναι καλή , έχει πολύ καλές γωνίες θέασης και συγκεντρώνει ( όπως και πολλές άλλες νομίζω ) τις εξόδους που θές συν μερικές ακόμη ( αρκετά scart και κάποιες άλλες ). Έχει αισθητήρα ποσότητος φωτώς και ρυθμίζει την φωτεινότητά της ανάλογα , γονικό κλείδωμα , αυτόματο κλείσιμο και άνοιγμα κτλ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει (Sony) και είναι αισθητά πιο ακριβή (200 ευρώ νομίζω).
Στην ίδια παρατήρηση που έκανα σ' ένα πωλητή (ότι δηλαδή στις CRT τα 100 Hz ήταν απαραίτητα, όχι όμως τόσο στις LCD), μου είπε ότι στο απλό τηλεοπτικό σήμα είναι αντιληπτή η διαφορά. Δεν μπόρεσα όμως να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι γιατί οι τηλεοράσεις στο κατάστημα έπαιζαν DVD και μάλιστα Blue Ray.
Γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει προσωπική άποψη.Είναι αισθητή η διαφορά στο τηλεοπτικό σήμα. Εγώ έχω μία ευαισθησία στο μάτι και σε συγκεκριμένες συχνότητες , υπό συγκεκριμένη γωνία βλέπω την ανανέωση της οθόνης σε τηλεοράσης και PC monitor. Γινόμουν πτώμα στις παλιές τηλεοράσεις αλλά όταν πήγα στα 100Hz ήμουν ΟΚ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Wagner669
&
demetriadesΕπειδη μου ειπε καιι ο Λουκας πως στο PowerCinema εβρισκε μονο DVB... θα κανω μια απλη ερωτηση! Οταν αγαπητοι ρωτουσε o Wizard 'που να σκαναρω? Σε DVB η και σε Analog?' Εσεις τικαρατε και το Analog... η ολα τα περασατε next next next next Στο setup του tuner θα κανει 4 Scan! Ενα scan στα καλωδιακα (θα βρει τα καναλια κεραιας ομως), ενα scan για τα κεραιας!, ενα για DVB και ενα για Radio....
Αντε... αντε να δουμε
-Για Analog δεν μου πε τιποτα!
-Το ...AERO πως το ενεργοποιουμε;;;;;;
-Και το memory Boost????
edit:Το τελευταιο το βρηκα:)Το Aero εάν είναι ικανή η κάρτα γραφικών σου , θα είναι ενεργοποιημένο ( πάτα ctrl+start+tab και εάν δεις το τρισδιάστατο εφέ τότε έχεις Aero.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Wagner669
Εεε μα δεν γινετε... χρησιμοποιουμε την ιδιο driver αραγε?
http://www.avermedia.com/images/www.ave ... ta_x86.exe- Το καταραμενο bootloader των Vista -που βρηκε τα ΧΡ- πως των αλλαζω να ξεκιναει τα Vista κατευθειαν;;;
-Χτυπαει στην εκκινηση καποιο προγραμμα 'ATKFastUserSwitch'...
Τι να κανω;;;;
-Στο θεμα της AVERMedia. Μου βγαλε επιτελους την επιλογη για DVB-T, Cable & Antena.
BTW: DVB-T=Digital Video Broadcast-Terrestial
Θα σε βολέψει πολύ το VistaBootPro. Το βρίσκεις στο http://www.vistaboot.org
- Το καταραμενο bootloader των Vista -που βρηκε τα ΧΡ- πως των αλλαζω να ξεκιναει τα Vista κατευθειαν;;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]