-
μπα...μια χαρα βλλλλειρηεοηιχιοςοςν και εγω φρεμοπφ3ςερνφρ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΥΓ. Βασικα εχω λιγο μυωπια οποτε θελω μεγαλη τηλεοραση και ας ειναι μικρη η αποσταση!
Βασικά θες γυαλιά.
Ναι αυτο ειναι αληθεια αλλα 2-3 φορες που αγορασα, ή τα εχανα η τα εσπαγα οποτε νταξ καπου μισο βαθμο εχω δεν μαμιεται!
Κουλ-αδη δεν γραφω μπερδεμενα λογο γκαβωμαρας!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ευχαρηστω πολυ γειτονα.Εγω που θα εχω περιπου 2 μετρα αποσταση αν παρω HD παω για 42ρα.
Αν και πιο πολυ με νοιαζει για παιχνιδια.
ΥΓ. Βασικα εχω λιγο μυωπια οποτε θελω μεγαλη τηλεοραση και ας ειναι μικρη η αποσταση!
Ε εντάξει ακόμα κι εγώ για 2 μ 42ρα θα σου έλεγα ότι είναι πολύ ...Όχι ότι θα σε χαλάσει για HD θέαση αλλά δεν είναι και απαραίτητη, για ελληνικό τηλεοπτικό σήμα δε μάλλον είναι ενοχλητικό...
Στην κρεβατοκάμαρα πάντως έχω μια 32ρα σε σκάρτα 3 μ και τη θεωρώ λίγη, έως πολύ λίγη...Τα έλεγα εγώ να βάλω τη 42ρα στην κρεβατοκάμαρα αλλά τρόμαξε η Στέλλα ότι το σεξ τέλειωσε δια παντός (ήθελα να βάλω και το θηρίο της Yamaha YSP 1000 για home cinema ) και την καθησύχασα με μια μικρή TV
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τα έλεγα εγώ να βάλω τη 42ρα στην κρεβατοκάμαρα αλλά τρόμαξε η Στέλλα ότι το σεξ τέλειωσε δια παντός (ήθελα να βάλω και το θηρίο της Yamaha YSP 1000 για home cinema ) και την καθησύχασα με μια μικρή TV -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα έλεγα εγώ να βάλω τη 42ρα στην κρεβατοκάμαρα αλλά τρόμαξε η Στέλλα ότι το σεξ τέλειωσε δια παντός (ήθελα να βάλω και το θηρίο της Yamaha YSP 1000 για home cinema ) και την καθησύχασα με μια μικρή TV
Αν δεν ειχες βαλει την παρενθεση θα μπορουσε καποιος να νομιζει οτι ηθελες να βαλεις μια 42ρα φιλη σου στην κρεβατοκαμαρα!
Το playstation θα εχει διαφορα σε HD?
-
To PlayStation 3 νομίζω πως ναι. Δουλεύει με Blue Ray, άρα εξ ορισμού, αν όχι σε όλα, σε κάποια παιχνίδια θα βγάζει παπάδες με το Full HD σε σχέση με το HD ready.
-
ναι το ps3 υποτιθεται οτι εχει..
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και το memory Boost????
Απλα συνδεεις ενα USB Memory και θα σου δωσει την επιλογη να το χρισιμοποιησεις σαν MemoryBoost
Τhnx!
-
το Memoryboost σε ενα συγχρονο συστημα PC, πρακτικα δεν κανει καμια διαφορα. Τζαμπα κουραζεστε με αυτο το πραγμα...
-
Λοιπον.... Για καποιο μαλακισμενο λογο απο σημερα τα ΧΡ με το που παει να τρεξει 3D πετανε μπλε οθωνη....
Μεχρι και το 3d text screen saver κρασαρει!
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρει -
Λοιπον.... Για καποιο μαλακισμενο λογο απο σημερα τα ΧΡ με το που παει να τρεξει 3D πετανε μπλε οθωνη....
Μεχρι και το 3d text screen saver κρασαρει!
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρειΤι ακριβως λεει η μπλε οθονη? Μπορεις να ανεβασεις φωτο απο το κινητο?
Δοκιμασε απεγκαταστασητων drivers της καρτας γραφικων. Μετα , ξανακανε install τους drivers.
-
Χθες το βραδυ επαιζε ανετα ο bro το CRYSIS... σημερα κρασαρει
Εεε τι καθεσε... παρε το καλο μπαστουνι του baseball και πανε να του ζητησεις τα ρεστα
Σαν μια πρωτη ιδεα θα εκανα reinstall drivers γραφικων και directX (btw, ελπιζω να εχεις παρει image του συστηματος )
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σαν μια πρωτη ιδεα θα εκανα reinstall drivers γραφικων και directX (btw, ελπιζω να εχεις παρει image του συστηματος )Πρώτα καλύτερα να κοιτάξει πότε είναι το τελευταίο σημείο επαναφοράς συστήματος (system restore).
-
Να κοιτάξει για καλύτερο κρακ στην απίθανη περίπτωση που δεν το έχει αυθεντικό. Αν έφταιγαν οι οδηγοί ή το DX, δεν θα έπαιζε το παιχνίδι ούτε χθες.
-
Κάθε πότε χαλάνε οι σκληροί δίσκοι σας; Μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν χαλούσαν ποτέ (έχω 120ΜΒ δίσκο που δουλεύει μια χαρά) αλλά τώρα χαλάνε 1-2 δίσκοι το χρόνο σε διάφορα μηχανήματα. Έχω καταντήσει να έχω 2-3 δίσκους σε ΚΑΘΕ μηχάνημα γι αυτό το λόγο.
Πάλι ένας από τους 250άρηδες (mirror raid) κάνει κλικ-κλικ και κολλάει, μετά δουλεύει αλλά όπου νάναι θα τα παίξει. Είχε χαλάσει ένας από αυτούς πέρσι.
Χάλασε ένας 60άρης στο γραφείο πριν μερικούς μήνες. Μήπως υπάρχουν ιοί που χαλάνε τους δίσκους;
-
Ιοί όχι.
Αυτό που διαπίστωσα είναι φθίνουσα ποιότητα στα τυπικά τροφοδοτικά, με οτι αυτό συνεπάγεται.. -
Η τροφοδοσία στα μηχανήματα που χαλάνε οι δίσκοι είναι ύποπτη. Μπορεί το κακό τροφοδοτικό να 'κουράζει' το δίσκο και να χαλάει μετά από 1-2 χρόνια;
-
Μιλάμε για τα τροφοδοτικά της προηγούμενης δεκαετίας, που τα έπιανες κι ήταν σαν τενεκέδες; Τα τροφοδοτικά είναι καλύτερα σήμερα, οι σκληροί είναι χειρότερης ποιότητας. Παλιά ήταν ολόκληροι μεταλλικοί και πραγματικά κράταγαν για πολύ καιρό. Τώρα χαλάνε αρκετά τακτικά. Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι χαλάνε όταν αναβοσβήνουν συχνά, όχι όταν είναι διαρκώς σε λειτουργία. Γι' αυτό έχω απενεργοποιήσει το κλείσιμο των σκληρών μετά από Χ λεπτά αδράνειας ή έχω αυξήσει πολύ το χρονικό όριο (σε 1 ώρα τουλάχιστον).
-
H ποιότητα των υλικών των δίσκων αλλά και το ανεπαρκές testing (λόγω μεγάλης ζήτησης) είναι τα αίτια μαζί με τα τροφοδοτικά. Γι αυτό και οι εγγυήσεις αυξάνονται από τις εταιρίες. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι τα τεστς δεν επαρκούν.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]