-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Otenet στα 768/192, εγγύηση...
Πρακτικά μηδενικές διακοπές (450 ώρες και 38 λεπτά σύνδεσης αυτή τη στιγμή, ήτοι ~19 μέρες...) και συνεχές σερφάρισμα με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα
...Η αλήθεια να λέγεται. Σε δύο συνδέσεις που έχω κανένα πρόβλημα. Έχω ξεχάσει τι θα πει αποσύνδεση.
...
Ελπίζω αναβαθμίζοντας τη γραμμή/σύνδεση μια από αυτές τις μέρες να μη μαμηθούν όλα
Για να λέμε και τα περίεργα του Ο.Τ.Ε. όμως, ο τελευταίος λογαριασμός για τη μια σύνδεση μου ήλθε με τις μειωμένες τιμές των νέων παγίων αλλά η αναβάθμιση δεν έχει γίνει ακόμα.
Και γω με τον ΟΤΕ δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις.
Αλλα.... Ειχα την 512 αν δεν κανω λαθος και πληρωνα...
Παγιο ΟΤΕ
Παγιο ISDN
Παγιο aDSL
Κοντα στα 120~130Ευ το διμηνο.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παγιο ΟΤΕ
Παγιο ISDN
Παγιο aDSL
Κοντα στα 120~130Ευ το διμηνο....Ίσως τελικά όμως τώρα είναι καλύτερα τα 2Mbps με 19,5
-
και σε άλλη εταιρεία να πας, μπορείς να ζητήσεις να σου ρίξουν την ταχύτητα εκεί που δε θα χεις disconnect.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και σε άλλη εταιρεία να πας, μπορείς να ζητήσεις να σου ρίξουν την ταχύτητα εκεί που δε θα χεις disconnect.Εάν και εφόσον και όποτε καταφέρεις να συνδεθείς κ.λ.π..
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=20880ΑΚΟΜΑ (και ελπίζω για σύντομο χρονικό διάστημα) ο Ο.Τ.Ε. είναι η πιο αξιόπιστη λύση. Η παροιμία λέει, 'το φτηνό κρέας τα σκυλιά το τρώνε'.
Μας κάλεσαν στην εταιρεία που εργάζομαι από εναλλακτικό παροχέα και μας πρότειναν συνδέσεις κ.λ.π..
Θες να σου περιγράψω την αντίδραση του υπευθύνου μόλις του είπαν πόσες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε για την σύνδεση; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...
Ο Canon με έχει ικανοποιήσει απόλυτα. Έχω τυπώσει φωτογραφίες και έμοιαζαν σαν να είχαν τυπωθεί σε φωτογραφείο (μιλάω πάντα για φωτογραφικό χαρτί). Φυσικά δε συμφέρει να τυπώνεις τις φωτογραφίες σπίτι σου, όταν όμως θες να τυπώσεις κάποιες το αποτέλεσμα είναι άψογο....
Δε το έχω ψάξει αν συμφέρει ή όχι να τυπώνει κανείς σπίτι του τις φωτογραφίες, αλλά θα ήθελα όταν έχω μια (οι αρκετές) καλή φωτογραφία να μπορώ να τη τυπώσω μόνος μου.
Έχω ένα HP 840 ο οποίος αν και έχει τυπώσει μερικές χιλιάδες (χωρίς υπερβολή) φύλλα ακόμη μπορεί να εκτελεί χρέη βασικού εκτυπωτή και σκέφτηκα να πάρω ένα εκτυπωτή για αποκλειστική εκτύπωση φωτογραφιών. -
Η κατάσταση με το adsl του Ο.Τ.Ε. και στις δύο συνδέσεις που έχω, είναι εκτός ελέγχου. Δεν τραβάει με τίποτα εδώ και 2 μήνες, Είναι σα να μπαίνω με 56Kbps, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι 768! Τι να κάνω πλέον;
-
Βάλε forthnet.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βάλε forthnet.Για πές το εσύ αυτό στον πατέρα μου τον Ο.Τ.Ε.τζη!
-
Στο Ρέθυμνο μόνη σου δεν μένεις?
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Η κατάσταση με το adsl του Ο.Τ.Ε. και στις δύο συνδέσεις που έχω, είναι εκτός ελέγχου. Δεν τραβάει με τίποτα εδώ και 2 μήνες, Είναι σα να μπαίνω με 56Kbps, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι 768! Τι να κάνω πλέον;Εγώ λέω να μείνεις στα 56...
Φαντάζεται κανείς τι θα γινόταν εδώ μέσα αν έμπαινες με μεγαλύτερες ταχύτητες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στο Ρέθυμνο μόνη σου δεν μένεις?Ναι... Αλλά που νομίζεις ότι πάει ο λογαριασμός;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ναι... Αλλά που νομίζεις ότι πάει ο λογαριασμός;
Ας πρόσεχες.
Γενικά πάντως, +1 @ taurus.
-
Μου αρεσει η νεα γενια γιατι ανεξαρτητοποιειται απο νωρις
Βαλε forthnet, και σου εχω μια εκπληξη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας πρόσεχες.
OMG!!!
Nιώθεις καλέ ρε συ? Μήπως έχεις πυρετό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ας πρόσεχες.
OMG!!!
Nιώθεις καλέ ρε συ? Μήπως έχεις πυρετό?
Καλά είμαι ρε, αλλά ακόμα και ένας γαύρος μπορεί να θεωρηθεί σύμμαχος κόντρα στον Εχθρό. Μόλις την βγάλουμε από δω μέσα, θα σε φτιάξω και σένα.
-
Θα με κλάσεις τα τσιλιμπιθρόνια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρεσει η νεα γενια γιατι ανεξαρτητοποιειται απο νωριςΒαλε forthnet, και σου εχω μια εκπληξη
Τι έκπληξη;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα με κλάσεις τα τσιλιμπιθρόνια!Οδηγείς suckso, εννοείται ότι θα σε περάσω σαν σταματημένο. Εδώ πήγαινα προφυλακτήρες τον στέλιο που έχει το ορίτζιναλ, σε σένα θα κολώσω που έχεις την φωτοκόπια?
-
Μέχρι να πλησιάσουμε τον πρώτο πλάτ... εεε, την πρώτη στροφή.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παγιο ΟΤΕ
Παγιο ISDN
Παγιο aDSL
Κοντα στα 120~130Ευ το διμηνο....Πάγιο ΟΤΕ + Πάγιο ISDN είναι ένα και το αυτό και είναι 31,8 ευρώ το 2μηνο.
Τι πληρώνω με 1μβιτ 4νετ το μήνα μέσω ΟΤΕ:
15,9 ευρώ για πάγιο ΟΤΕ ISDN
20 ευρώ για 4νετ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]