-
άκυρο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απο το πρωι σημερα εχει πεσει 7 φορες.
Πηρα τηλ το πρωι και ακολουθει ο διαλογος...
-Απο χθες πεφτει η πεφτει η DSL καθε μιση ωρα
κοιτανε στο συστημα....
-Ναι βλεπω οτι το δηλωσατε και χθες ..... 9 φορες.... Μα το συστημα μας βγαζει οτι ειναι on user request
-Δεν ειχα τι να κανω ολη μερα χθες και εσβηνα την DSL καθε μιση ωρα για να σας παιρνω τηλ μετα και να σας δηλωνω βλαβη που δεν υπαρχει....
-Μα το συστημα λεει on user request....
-Πας να με βγαλεις ψευτι δηλ. Οτι τοση ωρα λεω μαλακιες....
-Μα....
-Η απλα υποτιμας την νοημοσυνη μου και νωμιζεις οτι μιλας με καμια θεια στην οποια πουλησατε μαζι με το τζαμπα ιντρενεντ και την τηλεφωνια και της λετε οτι φταιει ο ΟΤΕ;;;
-Μα....
-Οχι μα..... ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ Γ.....ΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χέστηκαν κι αυτοί, Αλέξανδρε, αφού κανείς δεν τους τρέχει δικαστικά όταν δεν παρέχουν ομαλή πρόσβαση στο διαδύκτιο.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Η κατάσταση με το adsl του Ο.Τ.Ε. και στις δύο συνδέσεις που έχω, είναι εκτός ελέγχου. Δεν τραβάει με τίποτα εδώ και 2 μήνες, Είναι σα να μπαίνω με 56Kbps, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι 768! Τι να κάνω πλέον;Σκέφτηκες μήπως να κάτσεις να διαβάσεις λίγο για την εξεταστική σου;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η κατάσταση με το adsl του Ο.Τ.Ε. και στις δύο συνδέσεις που έχω, είναι εκτός ελέγχου. Δεν τραβάει με τίποτα εδώ και 2 μήνες, Είναι σα να μπαίνω με 56Kbps, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι 768! Τι να κάνω πλέον;
Σκέφτηκες μήπως να κάτσεις να διαβάσεις λίγο για την εξεταστική σου;
+saxo!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η κατάσταση με το adsl του Ο.Τ.Ε. και στις δύο συνδέσεις που έχω, είναι εκτός ελέγχου. Δεν τραβάει με τίποτα εδώ και 2 μήνες, Είναι σα να μπαίνω με 56Kbps, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι 768! Τι να κάνω πλέον;
Σκέφτηκες μήπως να κάτσεις να διαβάσεις λίγο για την εξεταστική σου;
+saxo!
+saxo = -124
-
Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton.
Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e- mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ ( PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful.Pps».
Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως !!!
Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας: Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful, δηλαδή: Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη!
Ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θ' αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e- mail σας και στο κωδικό ασφαλείας σας . Αυτός είναι νέος ιός, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ !!!Η Microsoft επιβεβαίωσε ήδη τη σοβαρότητα του προβλήματος κι ανάφερε ότι τα προγράμματα antivirus δεν είναι
ικανά να τον καταστρέψουν.Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος
αυτοαποκαλείται « lifeowner».ΓΙΟΥΛΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΟΥ
Σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης ΝΩΣΙΣ Ε.Π.Ε
-
Και ξανά
στοιχήματα για το πότε θα ξαναποσταριστεί αυτό πάνε; -
μόνο κ μόνο από το δραματικό ύφος καταλαβαίνεις τι μπαρούφα είναι...
-
Μα ποια είναι επιτέλους αυτή η κα Γιούλη; Και γιατί δεν έχει μάθει ακόμα το 'γουγλ';
-
Μουφα ειναι τελικα
-
Ερωτηση:
Εχω στον υπολογιστη μου καποιες φωτογραφιες,τις οποίες θελω να αντιγραψω σε ενα DVD-R αλλα δεν βρισκω τον τροπο να το κανω.
Για πέτε!
(σε απλά Ελληνικα όμως )
-
-
πρέπει να βρείς ένα πρόγραμμα που να γραφεί DVD κλπ (πχ nero)
απο εκεί και πέρα τα πάντα είναι ευκολα
-
Μου λέει λοιπών ότι:
τα γουίντοους συναντησαν ενα προβλημα κατα τη προσπάθεια αντιγραφης αυτού του φακελου.Τι θελετε να κανουν τα γουιντοους;
επαναληψη.........παραλειψη........ακυρο
Εχω και νερο μπέρνινγκ ρομ
-
-
Δεν ξερω ποιά εκδοση ειναι ρε!
-
Άνοιξε το νέρο, πάνω δεξιά έχει κάπου που λέει βοήθεια, μετά επέλεξε Σχετικά με το Nero και θα δεις την έκδοση.
-
@@
Δε βγαζω ακρη.
ενω ανοιγω κατι που φαινεται οτι θα αντιγραψει,μολις παταω το κουμπι για αντιγραφη,μου πεταει εξω το δισκακι και μου λέει οτι απέτυχε
-
Μήπως το δισκάκι είναι γραμμένο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως το δισκάκι είναι γραμμένο?Εντελώς καινούριο και αγραφο.Δοκιμασα και με δευτερο δισκακι απο το πακετο,μπάς και ειχε προβλημα το πρωτο,αλλα και πάλι 'τζιφος'
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]