-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Toyota ενα ονομα συνωνυμο με την επιτυχια τα τελευταια 60 χρονια, ενα ονομα που θα ζηλευαν πολλοι να το ειχαν για αυτο εξαλλου ολοι τρεχουν μπρος στον δρομο που χαραζει η toyota.
Ξεχνατε οτι εχουν κατακτησει, μεσα σε λιγα χρονια, τους αμερικανους που οδηγουσαν μεχρι προτινος πανω απο 3000cc , ξεχνατε οτι οι μισοι ελληνες εχουν αγορασει τουλαχιστον ενα TOYOTA για κοιταξτε γυρω σας και ακομα καποια κυκλοφορουν αναμεσα μας , γιατι αραγε?????Απο τα 60 χρόνια ας ξεχάσουμε τα 30 πρώτα, καλύτερα.
Η Αμερικάνικη αγορά? Τι σχέση έχουν τα κυβικά καταρχήν? Αλλά η αμερικάνικη αγορά δεν είναι το πρότυπο, αν και σημαντική λόγω όγκου πωλήσεων. Τα μισά αυτοκίνητα της αμερικάνικης αγοράς δεν θα έκαναν ποτέ καριέρα στην Eυρώπη. Και εγώ είπα πως πολλοί δεν ενδιαφέρονται παρά για έναν μεταφορέα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αυτό είναι και το ζητούμενο. Και μη πάμε στο άλλο ακρο.
Σύγκρινε-καθαρά οδηγικά- ένα απλό Γιάρις με ένα 207.... -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Το CrossPolo είναι κι αυτό μια αηδία σαν το ούρμπαν...
+1000. Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το λογο υπαρξης τετοιων αυτοκινητων...
Ωραίο πράγμα η δικαίωση...
-
Παντως εμπορος δεν ειμαι!!!!!!!!
Οδηγω αυτη τη στιγμη και γερμανικο και ιαπωνικο αυτοκινητο!
Ο θεος(να φυλαει)δεν με αξιωσε να οδηγω ακομη ιταλικο ή γαλλικο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Ο θεος(να φυλαει)δεν με αξιωσε να οδηγω ακομη ιταλικο ή γαλλικο αυτοκινητο.
Εσύ χάνεις...
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Ευτυχώς.
Άναψε καμιά λαμπάδα. -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Ο θεος(να φυλαει)δεν με αξιωσε να οδηγω ακομη ιταλικο ή γαλλικο αυτοκινητο.Ε, τότε ο Θεός δεν είναι πολύ δίκαιος μαζί σου!
-
Καλά, δε σκέφτεσαι τα συνεργεία; Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Με τα Toyota θα είχαν πεθάνει της πείνας.
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Ο θεος(να φυλαει)δεν με αξιωσε να οδηγω ακομη ιταλικο ή γαλλικο αυτοκινητο.Mέτοχος; Fanboy με πυτζάμες και το σήμα της τογιότα;
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Toyota ενα ονομα συνωνυμο με την επιτυχια τα τελευταια 60 χρονια, ενα ονομα που θα ζηλευαν πολλοι να το ειχαν για αυτο εξαλλου ολοι τρεχουν μπρος στον δρομο που χαραζει η toyota.
Ξεχνατε οτι εχουν κατακτησει, μεσα σε λιγα χρονια, τους αμερικανους που οδηγουσαν μεχρι προτινος πανω απο 3000cc , ξεχνατε οτι οι μισοι ελληνες εχουν αγορασει τουλαχιστον ενα TOYOTA για κοιταξτε γυρω σας και ακομα καποια κυκλοφορουν αναμεσα μας , γιατι αραγε?????Απο τα 60 χρόνια ας ξεχάσουμε τα 30 πρώτα, καλύτερα.
Η Αμερικάνικη αγορά? Τι σχέση έχουν τα κυβικά καταρχήν? Αλλά η αμερικάνικη αγορά δεν είναι το πρότυπο, αν και σημαντική λόγω όγκου πωλήσεων. Τα μισά αυτοκίνητα της αμερικάνικης αγοράς δεν θα έκαναν ποτέ καριέρα στην Eυρώπη. Και εγώ είπα πως πολλοί δεν ενδιαφέρονται παρά για έναν μεταφορέα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αυτό είναι και το ζητούμενο. Και μη πάμε στο άλλο ακρο.
Σύγκρινε-καθαρά οδηγικά- ένα απλό Γιάρις με ένα 207....+1
-
Kαι για να μη 'πιπιλάμε' τη καραμέλα της αμερικάνικης αγοράς. Ο κόσμος αγοράζει ό,τι θέλει για διάφορους λόγους. Ο κύριος στη Toyota είναι η ποιότητα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάποια πράγματα.
Παρακάτω, απόσπασμα απο το τέστ του αμερικάνικου Car & Driver για το best seller Camry του 2010
'On the highway,** the Camry floats along in a way that your grandparents would love**, although there’s quite a lot of tire and wind noise at mildly illegal speeds. That’s where the good news ends. The steering is like a sullen teenager, slow to respond and uncommunicative. The brake pedal is soft and mushy, as if Toyota wanted to make sure that none of its more dimwitted drivers could confuse the pedal that makes the car go with the one that makes it stop.
The SE is supposed to be the sporty Camry. On a curvy road, though, it’s not a willing accomplice. Apart from the slow steering, the body control is merely average, and it will push resolutely before the stability control comes in to shut down any potential fun. It’s not bad, necessarily, but any driving pleasure has been engineered out of the equation.'
http://www.caranddriver.com/reviews/car/10q2/2010_toyota_camry_se-short_take_road_test
Τα σχόλια περιττά!
-
Ίσα ίσα εδώ είναι που χρειάζονται σχόλια για να δούμε σφαιρικά το θέμα και κυρίως να μην κρίνουμε συνολικά μια αγορά με κριτήρια που επικρατούν σε μία άλλη.
Όλα αυτά που γράφει το άρθρο είναι απολύτως σωστά. Ας δούμε τώρα ΚΑΙ την άλλη πλευρά του νομίσματος.
Το Κάμρυ είναι αν όχι το πρώτο, σίγουρα από τα πρώτα σε πωλήσεις σεντάν στις ΗΠΑ, και σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία του εργοστασίου σε αυτή την αγορά, αυτό που έχει φέρει απίστευτο μπικικίνι στο ταμείο, περισσότερο από κάθε άλλο Τουότα.Τι έχουμε εδώ λοιπόν? Ένα τμήμα της αγοράς να επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρεία για τις επιλογές της και τα προιόντα της, την ίδια στιγμή που κάποιο άλλο την αποκηρρύτει μετά βδελυγμίας.
Ποιός έχει άδικο? Κανείς, και οι δύο έχουν απόλυτο δίκαιο. Σε κάποιους ταιριάζει το Κάμρυ, σε κάποιους άλλους όχι. Αν κάποιος που θέλει πρίμιουμ και γκάζια το αγοράσει σε τι του φταίει η εταιρεία?, το κεφάλι του του φταίει, απλώς δεν το παραδέχεται ή δεν το έχει καταλάβει.
Που έχει κάνει λάθος το εργοστάσιο? Πουθενά, πωλήσεις και κέρδη ήθελε όταν σχεδίαζε το Κάμρυ, αυτά πετυχαίνει διαρκώς, και μάλιστα σε επίπεδα ρεκόρ, άσχετα αν σε πολλούς δεν μας αρέσει το αυτοκίνητο. Αν ήθελε κάτι άλλο, θα σχεδίαζε και κάτι άλλο, ένα LFA ίσως, μπορεί να το κάνει και αυτό.
Στο φινάλε δεν μπορείς να το αγοράσεις επίσημα στα μέρη μας. Η εταιρεία δεν το φέρνει παρόλο που μπορεί, κάτι θα σημαίνει και αυτό. Τουλάχιστον απόλυτη επίγνωση του τι πρέπει να κάνει, που και πότε, και πως να αξιοποιήσει καλύτερα τον κόσμο της και τα κεφάλαιά της, τα θεμελιώδη δηλαδή για να κάνει κάποιος τη δουλειά του σωστά, όποια και να είναι αυτή. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποιο πολύ εντύπωση μου έκανε αυτό, παρά το Urban Cruiser...
3η Λυκείου το 2009;;; ...
Εγώ ήμουν 3η Λυκείου το 1987 ...
Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα ...
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι απο τους μικρους του φορουμ!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποιο πολύ εντύπωση μου έκανε αυτό, παρά το Urban Cruiser...
3η Λυκείου το 2009;;; ...
Εγώ ήμουν 3η Λυκείου το 1987 ...
Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα ...
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι απο τους μικρους του φορουμ!
Από τους μικρότερους στο φόρουμ, αλλά με απόψεις συγκροτημένες, σοβαρές, χωρίς ακρότητες.
Ωραίος...!... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ευτυχώς.
Άναψε καμιά λαμπάδα.Στην Τηνο,στο υψος του land cruiser να ναι η λαμπαδα
Εισαι απο τους τυχερους της ζωης -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από τους μικρότερους στο φόρουμ, αλλά με απόψεις συγκροτημένες, σοβαρές, χωρίς ακρότητες.
Ωραίος...!... -
Σημερα ειδα στο δρομο το ουρμπαν!!
Ειλικρινα πρεπει ολοι να το δειτε για να το καταλαβετε, ομορφο μικρο suv, πολεως, πραγματικα κατι ξεχωριστο και λειτουργικο για την πολη! -
Και εγώ έτυχε να δώ το urban cruiser, ντεν το χουνε καρντιά μου, ,ένα όχημα χωρίς ουσία!._
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Σημερα ειδα στο δρομο το ουρμπαν!!
Ειλικρινα πρεπει ολοι να το δειτε για να το καταλαβετε, ομορφο μικρο suv, πολεως, πραγματικα κατι ξεχωριστο και λειτουργικο για την πολη!Απο τα προηγουμενα γραπτα σου δεν περιμενα να σου αρεσει!
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
...μικρο suv, πολεως...Μικρό SUV;
Είσαι σίγουρος για αυτό; Δεν το έχω δει αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται ποιο χαμηλό από το 207 μου ...
Και τώρα που το ξαναβλέπω, το URBAN ούτε σε πεζοδρόμιο δεν θα μπορεί να ανέβει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και τώρα που το ξαναβλέπω, το URBAN ούτε σε πεζοδρόμιο δεν θα μπορεί να ανέβει...
Είναι τόσο μπροστά το εν λόγω όχημα (καθότι Τoyota βεβαίως) που είναι έτοιμο για την εποχή που τα πεζοδρόμια θα είναι χαμηλά.
Toyota Urban Cruiser