-
Οσο και να γελατε η ιστορια της ΤΟΥΟΤΑ το εχει αποδειξει. Οποιος εχει αποροιες ας ανατρεξει και λιγο στα παλια για να καταλλαβει περισοτερα.
Λοιπον αν ηταν φθηνοτερο ολοι σας τωρα θα κουβεντιαζατε μονο για αυτο, τωρα ομως που κοστιζει κατι παραπανω το χλευαζεται.
Ξεχνατε οτι οι 1600αρες BMW και MERCEDES κοστιζουν τουλαχιστον 10000euro παραπανω απο τα μοντελα της κατηγοριας τους, αλλα κανεις σας δεν λεει τιποτα.
Εκει γιατι σας αρεσει να πληρωνεται?
Περιμενω σχολια!!!!!! -
Αν σου βρω ΑΠΕΙΡΑ ποστ που χλευάζουν τις 316 θα αυτομπαναριστεις;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Μα φιλε μου δεν ρχει συγκριτικο γιατι ειναι μοναδικο!
Γιατι ειναι TOYOTA!
Γιατι ειναι SUV!
Γιατι ειναι οικονομικο!
Γιατι παλι η ΤΟΥΟΤΑ θα σας δειξει τον δρομο!!Και εγώ που το έχω δει στο δρόμο, μου φάνηκε πραγματικά μπροστά από την εποχή του, αν και με ξένισε λιγάκι! Ακριβώς όπως το RAV-4, δεν την ξαναπατάω έτσι!
-
Ρε σεις, τα post είναι επικά. Δεν θα μπορούσε να ειρωνευτεί κανείς την Toyota καλύτερα από ό,τι το κάνει ο MJT μιλώντας σοβαρά!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πατε καλα που βριζεται αυτο το απαυγασμα της αυτοκινησης??? Μαλλον δεν ξερετε οτι η Toyota ειναι το ΤΟΠ της αυτοκινησης! Δεν χαλαει, ειναι οικονομικο, εχει ενα βαρυγδουπο ονομα, και αλλα πολλα και απο την ζηλεια σας το λετε κουβα??? Θα πεσει φωτια να σας καψει .Ξέχασες ότι δεν καίει λάδια...
-
ποια η θεση σας για το urban?
-
Άλλο ένα αργό και άστριφτο κουτί με ρόδες...
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Για πες μας την δικη σου Μεκκα?
Φιλε μου οταν η TOYOTA εβγαλε το RAV4 ολοι το κοιτουσατε και το ζηλευατε, αλλα κανεις δεν ειχε το θαρρος να πει ενα καλο λογο!!!
Τωρα παλι προσπαθει να δειξει το μελλον αλλα παλι βρισκει αντιστασεις.
Σιγουρα ειναι ακριβουτσικο, αλλα οχι και τετοια περιφρονηση. Ειναι προσβολη να λες ενα TOYOTA κουβα, ισως μονο επειδη δεν εχεις οδηγησει ή αποκτησει ποτε σου.
Παντως για να κλεισω σιγουρα ειναι ποιο πολυτελειας και αξιοπιστο απο τα δικα σου γερμανικα.Η Τουότα όλα αυτά??
-
To MJT τι σημαίνει? 'My Japanese Toyota'? Kαλοτάξιδο να είναι ...
Μην βγει στα φετινά 'τρολαριστά' αυτοκίνητα μόνο! Κρίμα να είναι παρέα με την αρχαία Elan ... διότι θα αργήσει να αντικατασταθει!
-
Πάντως εδώ στην Κύπρο είναι must ακόμα και οι παλαιότερες εκδόσεις του (IST), παίζει να έχει ένα κάθε σπίτι δίπλα σε ένα qashqai που επίσης κυκλοφορούν άπειρα.
Η διαφορά είναι ότι το μεν Urban-IST κοστίζει 8500-9000€ ελαφρα μτχ διετίας από Ιαπωνία και το Qashqai γύρω στα 17.000€ καινούριο.
Χρησιμοποιούνται αμφότερα σαν αυτοκίνητα πόλης.
-
Θα σου απαντουσα σοβαρα αλλα χεστο...Anyway επειδη εχω ορεξη θα σου δωσω ενα επιχειρημα,δε μπορω τα αυτοκινητα που δεν εχουν σαφη λογο υπαρξης.Που δεν ειναι τιμια.Π.χ η 316 που ολοι τη μισουμε εχει μια καλη τιμη για μπεμβε κ εχει το σημα που καλως κακως κωλομετραει στη χωρα μας.Το ραβ ηταν κατι που δεν ηταν κανενα αλλο οχημα τοτε..αυτο το ουρμπαν κρουζερ δεν ειναι ουτε φτηνο ουτε τρελα οικονομικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο ουτε πολυμορφικο ουτε τζιπακι ουτε ομορφο ουτε μουρατο ουτε ουτε ουτε....Ενα ματριξ της χιουνται π.χ το θεωρω πολυ καλυτερο αυτοκινητο γιατι ειναι ΤΙΜΙΟ.ο οικογενειαρχης με τα 4 πιτσιρικια ξερει οτι θα δωσει 10000αρικα κ θα παει την οικογενεια του αξιοπιστα παντου.Το κρουζερ ειναι περιπτερακι με ροδες και πιστεψε με να μου λειπει να το αγορασω
-
Αξίζει να ειπωθεί ότι το Ούρμπαν ήταν και είναι από την αρχή μία πολύ μικρή εισαγωγή της Τουότα Ελλάς, και ως εκ τούτου τα περιθώρια καλής τιμής είναι πρακτικά ανύπαρκτα.
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι πολλοί αγοράζουν ένα ΙΧ, απλώς επειδή αυτό 'τους τη βίδωσε', με την καλή έννοια του όρου βέβαια.Επίσης όλα τα αυτοκίνητα δεν κατασκευάζονται με τη τετράγωνη λογική ενός Οκτάβια, ενός Γιάρις, ενός Τρανσπόρτερ. Ορισμένα σχεδιάζονται έτσι, επειδή κάποιου του ήρθε μια ιδέα και κάποιοι άλλοι την ενέκριναν.
Η Τουότα δεν περιμένει από το Ούρμπαν να ξεπαντελονιαστεί στο χρήμα, άλλα μοντέλα είναι γι' αυτή τη δουλειά. Περιμένει να έχει μια ξεχωριστή παρουσία, να εμπλουτίσει την παλέττα της με κάτι διαφοροποιημένο αξιοποιώντας παράλληλα όσο μπορεί περισσότερο τα υλικά που έχει στο ράφι, να κάνει ένα μικρό άνοιγμα σε μια άγνωστη αγορά, και να πειραματιστεί με κάποιες φόρμες. Από εκεί και πέρα, ότι κάτσει ευπρόσδεκτο.
Δεν βλέπω το λόγο να το μεμφόμαστε, γιατί αν αρχίσουμε να το κάνουμε τότε δεν πρέπει να σταματήσουμε σε αυτό. Δεκάδες αυτοκίνητα υπάρχουν 'γιατί έτσι', και σε όποιον αρέσουν.Δε σ' αρέσει? μην το παίρνεις ρε αδερφέ, ΕΣΥ αποφασίζεις για την πάρτη σου. Εκτός αν είσαι φερέφωνο και φερέσυχνο άλλων.
-
Ε αυτο ακριβως, γ αυτο διαφωνω με τη λογικη '''το Urban cruiser ειναι μπροστα σε δεκα χρονια θα το βλεπετε και θα λετε τι μακακες ησασταν που δε το πηρατε'''ε αμα θες παρτο αλλα μη μου λες οτι ειναι και το αυτοκινητο του αιωνα(δε μιλαω για σενα dstou)
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
.................
Η Τουότα δεν περιμένει από το Ούρμπαν να ξεπαντελονιαστεί στο χρήμα, ..........................πεθανα στο γελιο , φοβερο ρημα!!!!!!
Ε αυτο ακριβως, γ αυτο διαφωνω με τη λογικη '''το Urban cruiser ειναι μπροστα σε δεκα χρονια θα το βλεπετε και θα λετε τι μακακες ησασταν που δε το πηρατε'''ε αμα θες παρτο αλλα μη μου λες οτι ειναι και το αυτοκινητο του αιωνα(δε μιλαω για σενα dstou)
απο υπερβολες εδω μεσα αλλο τιποτα!!!!!!
φιλε σοκρατες ολα θεμα μαρκετινγκ ειναι τελικα , διαφημιζονται πολλα σαν ''αυτοκινηταρες'' κι αλλα πολυ καλυτερα ουτε καν ακουγονται!!!
ο καθενας ας αποφασισει συμφωνα με τις αναγκες του , τα γουστα του και την τσεπη του λοιπον. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αξίζει να ειπωθεί ότι το Ούρμπαν ήταν και είναι από την αρχή μία πολύ μικρή εισαγωγή της Τουότα Ελλάς, και ως εκ τούτου τα περιθώρια καλής τιμής είναι πρακτικά ανύπαρκτα.Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι πολλοί αγοράζουν ένα ΙΧ, απλώς επειδή αυτό 'τους τη βίδωσε', με την καλή έννοια του όρου βέβαια.Επίσης όλα τα αυτοκίνητα δεν κατασκευάζονται με τη τετράγωνη λογική ενός Οκτάβια, ενός Γιάρις, ενός Τρανσπόρτερ. Ορισμένα σχεδιάζονται έτσι, επειδή κάποιου του ήρθε μια ιδέα και κάποιοι άλλοι την ενέκριναν.
Η Τουότα δεν περιμένει από το Ούρμπαν να ξεπαντελονιαστεί στο χρήμα, άλλα μοντέλα είναι γι' αυτή τη δουλειά. Περιμένει να έχει μια ξεχωριστή παρουσία, να εμπλουτίσει την παλέττα της με κάτι διαφοροποιημένο αξιοποιώντας παράλληλα όσο μπορεί περισσότερο τα υλικά που έχει στο ράφι, να κάνει ένα μικρό άνοιγμα σε μια άγνωστη αγορά, και να πειραματιστεί με κάποιες φόρμες. Από εκεί και πέρα, ότι κάτσει ευπρόσδεκτο.
**Δεν βλέπω το λόγο να το μεμφόμαστε, γιατί αν αρχίσουμε να το κάνουμε τότε δεν πρέπει να σταματήσουμε σε αυτό. Δεκάδες αυτοκίνητα υπάρχουν 'γιατί έτσι', και σε όποιον αρέσουν.
**
Δε σ' αρέσει? μην το παίρνεις ρε αδερφέ, ΕΣΥ αποφασίζεις για την πάρτη σου. Εκτός αν είσαι φερέφωνο και φερέσυχνο άλλων.Όλα τα αυτοκίνητα έχουν να προσφέρουν κάτι, το οποίο και τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Και το Juke δεν έχει την τετράφωνη λογική ενός Yaris,π αρόλα αυτά έχει λόγο ύπαρκης. Το Urban Cruizer δεν έχει. Είναι μια ηλίθια ιδέα με ακόμα πιο ηλίθια υλοποίηση. Η ταλευταία σου πρόταση ακυρώνει την ύπαρξη του forum.
-
Πάντως από οσο ξέρω το URBAN CRUISER φτιάχτεται στην Ιαπωνία.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Πάντως από οσο ξέρω το URBAN CRUISER φτιάχτεται στην Ιαπωνία.Δηλαδη Φωσφορίζει???
-
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν να προσφέρουν κάτι, το οποίο και τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Και το Juke δεν έχει την τετράφωνη λογική ενός Yaris,π αρόλα αυτά έχει λόγο ύπαρκης. Το Urban Cruizer δεν έχει. Είναι μια ηλίθια ιδέα με ακόμα πιο ηλίθια υλοποίηση. Η ταλευταία σου πρόταση ακυρώνει την ύπαρξη του forum.
Αρκετά απόλυτες και έντονες απόψεις για ένα τόσο αδιάφορο αμάξι...
-
Το θέμα εξώκειλε για τα καλά
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το θέμα εξώκειλε για τα καλά
Toyota Urban Cruiser