-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Υγ δεν ειναι καρφωμα να τους επισημανει κανεις κατι που οχι απλα ηδη ξερουν αλλα οι ιδιες οι λεσχες το εχουν κανει.
'Ξυπνητηρι' θα μπορουσε να λεγεται για να μην νομιζουν οτι κοιμομαστε . .. . ολοι.Ακριβώς επειδή συμφέρει και τις 2 πλευρές, λέσχες και ιδιοκτήτες, δε νομίζω να βγεί πουθενά αυτό.
Ή εσύ νομίζεις ότι οι λέσχες δεν ξέρουν σε τί αυτοκίνητα πάνε οι πινακίδες που εκδίδουν? -
Πάντως Νίκο αυτό το αυτοκίνητο από ότι έχω μάθει έχει μετακινηθεί (επιτέλους) σε κλειστό χώρο στη Μαραθώνος. Βέβαια πρώτα το παράτησε εκεί. Αναρωτιέμαι, τα λεφτά που έχει δώσει (γιατί ήταν πολύ καλό) δεν τα λυπάται?
Όσο για τις λέσχες, μια φορά που είχα αναφέρει ότι βλέπω άτομα να κυκλοφορούν καθημερινά με οχήματα με πινακίδες λεσχών, μου κάνανε οτι δεν το ξέρανε, και μου ζητούσαν να τους αναφέρω για να πράξουν αναλόγως.
-
Πρόδρομε αυτό το OPEL χάθηκε από την γειτονιά φέτος και εθεάθη από τον citrovag μέσα σε έκθεση στη Ν. Μάκρη. Η φωτογραφία όπως είδες είναι του 2007. Έχω κι άλλη παλιότερη από αυτή πριν μεγαλώσουν τα χόρτα στο χωράφι κι ακόμα μία στον δίπλα δρόμο πριν ακόμα πάει στο χωράφι. Στην ΦΙΛΠΑ έστειλα την πρώτη που ήταν ακόμη στο δρόμο, δηλαδή πριν 3 τουλάχιστον χρόνια. Άρα η μετακίνησή του δεν συνδέεται με το email μου.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πρόδρομε αυτό το OPEL χάθηκε από την γειτονιά φέτος και εθεάθη από τον citrovag μέσα σε έκθεση στη Ν. Μάκρη. Η φωτογραφία όπως είδες είναι του 2007. Έχω κι άλλη παλιότερη από αυτή πριν μεγαλώσουν τα χόρτα στο χωράφι κι ακόμα μία στον δίπλα δρόμο πριν ακόμα πάει στο χωράφι. Στην ΦΙΛΠΑ έστειλα την πρώτη που ήταν ακόμη στο δρόμο, δηλαδή πριν 3 τουλάχιστον χρόνια. Άρα η μετακίνησή του δεν συνδέεται με το email μου.Βρε Νίκο, προφανώς το email σου αρχει(@)οθετήθηκε αναλόγως.
Πιθανότατα να αντιδρούσαν διαφορετικά αν έκανες συγχρόνως κοινοποίηση και σε Fiva ή Fia....
Φαντάζομαι οτι θα τους έτσουζε περισσότερο ένα χεστήριο από την Fiva και ο κίνδυνος να χάσουν την δυνατότητα έκδοσης πινακίδων. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Υγ δεν ειναι καρφωμα να τους επισημανει κανεις κατι που οχι απλα ηδη ξερουν αλλα οι ιδιες οι λεσχες το εχουν κανει.
'Ξυπνητηρι' θα μπορουσε να λεγεται για να μην νομιζουν οτι κοιμομαστε . .. . ολοι.Ακριβώς επειδή συμφέρει και τις 2 πλευρές, λέσχες και ιδιοκτήτες, δε νομίζω να βγεί πουθενά αυτό.
Ή εσύ νομίζεις ότι οι λέσχες δεν ξέρουν σε τί αυτοκίνητα πάνε οι πινακίδες που εκδίδουν?+1
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ή εσύ νομίζεις ότι οι λέσχες δεν ξέρουν σε τί αυτοκίνητα πάνε οι πινακίδες που εκδίδουν?+1
ισως παρεξηγηθηκαν τα γραφομενα μου (ποτε δεν ημουν καλος σε αυτα )
δεν ειπα οτι ειναι η τελεια λυση, αλλα ειναι το πιο απλο που μπορει να κανει κανεις. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πλάκα κάνεις για το τελευταίο ελπίζω...
Αρνούνται να βγάλουν πινακίδες στην 037?Γιατί μπορείς να τη φέρεις στην Ελλάδα?
Σε μια F40LeMans που είναι ήδη εδώ όμως, ή στο Mazda 787B αν του βγάλει μια λέσχη πινακίδες ιστορικού θα το κρεμάσουμε εδώ και θα πετάμε πέτρες στον ιδιοκτήτη, Πρό μου...Συγχωρηστε μου το off topic?
Υπαρχει εδω 787Β ? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ισως παρεξηγηθηκαν τα γραφομενα μου (ποτε δεν ημουν καλος σε αυτα )
δεν ειπα οτι ειναι η τελεια λυση, αλλα ειναι το πιο απλο που μπορει να κανει κανεις.Εγώ τουλάχιστον δεν τα παρεξήγησα, αλλά πιστέυω ότι είναι ανέφικτο να εφαρμοστούν για τους λόγους που ανέφερα.
Επίσης, δε νομίζω να είναι σωστό να γίνουμε μπάτσοι... -
Αναρωτιεμαι τα πρασινα τελη θα εχουν τα αναμενομενα απο την κυβερνηση εσοδα?Σημερα στην Δου Κορωπιου πανω απο 100 ατομα ειχαν σχηματισει ουρα για καταθεση πινακιδων αρα πανω απο 100 τελη χαθηκαν.
-
Kαι χθες το πρωί το ίδιο στη ΔΟΥ Ηρακλείου.
-
Προκάλεσαν έντονη κοινωνική οργή και αγανάκτηση για μέτρα καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα που όμως δεν λύνουν κανένα απο τα οικονομικά προβλήματα του τόπου που οι ίδιοι διαχρονικά δημιούργησαν και δημιουργούν .
Αυτό που θα εισπράξουν τελικά και θα τους μείνει είναι η οργή του λαού .
'Βόηθα με φτωχέ ... να μην σου μοιάσω ...'
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Αναρωτιεμαι τα πρασινα τελη θα εχουν τα αναμενομενα απο την κυβερνηση εσοδα?Σημερα στην Δου Κορωπιου πανω απο 100 ατομα ειχαν σχηματισει ουρα για καταθεση πινακιδων αρα πανω απο 100 τελη χαθηκαν.Το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
Λογικό δεν είναι; Τα 'τέρατα εξυπνάδας' που είναι υπεύθυνα για τα οικονομικά μας έδειξαν πάλι την αξία τους. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Kαι χθες το πρωί το ίδιο στη ΔΟΥ Ηρακλείου.Αναρωτιεμαι τα πρασινα τελη θα εχουν τα αναμενομενα απο την κυβερνηση εσοδα?Σημερα στην Δου Κορωπιου πανω απο 100 ατομα ειχαν σχηματισει ουρα για καταθεση πινακιδων αρα πανω απο 100 τελη χαθηκαν.
Και σημερα στην παλληνη που πηγα χαμος
Προκάλεσαν έντονη κοινωνική οργή και αγανάκτηση για μέτρα καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα που όμως δεν λύνουν κανένα απο τα οικονομικά προβλήματα του τόπου που οι ίδιοι διαχρονικά δημιούργησαν και δημιουργούν .
Απλα δεν εγινε σωστη δουλεια γενικα ,επρεπε μαζι με τα αυξημενα τελη να εβγαζαν και εναν νομο που να σου απαγορευαι να καταθεσεις πινακιδες
-
Εκτός της πλάκας πάντως, έπρεπε αφου χτυπάει με ακριβά τέλη, τουλάχιστον να δίνει μια εναλλακτική, όπως η απόσυρση που καταργήσανε.
Το 2λιτρο golf του 95 τι να το κάνεις τώρα.... -
Τα τελη καθως η καταθεση πινακιδων πηρε παραταση μεχρι 15-1-2010
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
Σημερα το πρωι ...Σπυρου Πατση και Αθηνων στο φαναρι .......
Λαχανι φορτηγακι DATSUN ερειπιο του γυφτου που μαζευε σαβουρα απ'τα συνεργεια ... με πινακιδες ΣΙΣΑ 50.. , και καντε ονειρα οτι σε λιγο θα εχετε πινακιδες ιστορικων........
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Kαι χθες το πρωί το ίδιο στη ΔΟΥ Ηρακλείου.
Αναρωτιεμαι τα πρασινα τελη θα εχουν τα αναμενομενα απο την κυβερνηση εσοδα?Σημερα στην Δου Κορωπιου πανω απο 100 ατομα ειχαν σχηματισει ουρα για καταθεση πινακιδων αρα πανω απο 100 τελη χαθηκαν.
Και σημερα στην παλληνη που πηγα χαμος
Απλα δεν εγινε σωστη δουλεια γενικα ,επρεπε μαζι με τα αυξημενα τελη να εβγαζαν και εναν νομο που να σου απαγορευαι να καταθεσεις πινακιδες
διεστραμμένε.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σημερα το πρωι ...Σπυρου Πατση και Αθηνων στο φαναρι .......Λαχανι φορτηγακι DATSUN ερειπιο του γυφτου που μαζευε σαβουρα απ'τα συνεργεια ... με πινακιδες ΣΙΣΑ 50.. , και καντε ονειρα οτι σε λιγο θα εχετε πινακιδες ιστορικων........
κλεμμένες θα είναι. σίγουρα.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καλά ε!!! εσυ τους περνάς για ντιπ χαζούς...το έκαναν βρε, αλλά εμμέσως...
Παλιά σου ζητούσαν να δηλώσεις, που θα το αφήσεις...τώρα (και αφού είδαν το μεγάλο ρεύμα) αποφάσισαν να τους δείχνεις το Ε9 σου που να γράφει ότι κατέχεις χώρο σταθμεσης... Βρε έχουν μυαλό αυτοί...
Και άμα έχεις μιά θεία στο χωριό με χωράφια, για να το παρκάρεις...που θα κάτσεις να βρεις το Ε9 της...??? ε???Γελοίοι, γελοίοι, γελοίοι....τελικά βλέπω να γίνονται αυτά που έγιναν αιτία, να την κάνουν οι προηγούμενοι...
Ρε παιδιά, όλοι αυτοί που μας κυβερνούν δεν σας θυμίζουν παίκτες jega??? έχουν έναν πύργο από ξυλάκια και ό καθένας τραβάει ένα...και στο τέλος θα την πληρώσει αυτός που τράβηξε το τελευταίο που έγινε αιτία να γκρεμιστεί ο πύργος...
Και δεν πέρασαν ούτε 100 μέρες ακόμα... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σημερα το πρωι ...Σπυρου Πατση και Αθηνων στο φαναρι .......Λαχανι φορτηγακι DATSUN ερειπιο του γυφτου που μαζευε σαβουρα απ'τα συνεργεια ... με πινακιδες ΣΙΣΑ 50.. , και καντε ονειρα οτι σε λιγο θα εχετε πινακιδες ιστορικων........
Κατσε φιλαρακι γιατι εχουμε κανει και 5 χρονια ΔΣ στο ΣΙΣΑ...
Ο ΣΙΣΑ δεν ειναι βγαζει δικες του πινακιδες. Ουτε ΕΛΠΑ ουτε ΕΟΦΙΛΠΑ ειμαστε.
Οτι κανει ο ΣΙΣΑ το κανει μεσω ΕΟΦΙΛΠΑ και αυτες τις πινακιδες και φορανε τα μισα μελη μας (τα αλλα μισα εχουν ΙΟ). Τι ειναι αυτο που λες οτι ειδες?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες