-
Ευχαριστώ και τους δύο!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
απορία
αν καταθέσεις πινακίδες και μετά πάρεις το αυτοκίνητο με ιδιωτικό συμφωνητικό ανεφ πινακίδων και αδεία κυκλοφορίας.
για να γλυτώσεις τα διάφορα έξοδα.ναι γινεται, αλλα ποσο κατοχυρωμενος εισαι, μ αυτον τον τροπο? η σιγουρα της μεταβιβασης, για μενα τουλαχιστον, ειναι το α και το ω
-
ο ιδιοκτήτης του προς πώληση αυτοκινήτου έχει το έγγραφο της οριστικής διαγραφής, με επικυρωμένο ιδιωτικό συμφωνητικό από κεπ αγοράζεις το αυτοκίνητο.
δεν είσαι με αυτό τον τρόπο κατοχυρωμένος. -
Τα διεγραμμένα σε ελάχιστο καιρό από σήμερα,θα κάνουν μόνο για σκράπ.Θυμηθήτε το.
-
Γιατί;
-
Γιατί απλά δεν θα παίρνουν πινακίδες.
-
Γιατί δεν θα παίρνουν πινακίδες;
-
Ελάτε τελειώνετε!!!
Θα μας εξηγήσει κάποιος ή θα συνεχιστεί ο διάλογος του Φωσκόλου ??? -
γιανγκο δρακο.............................................................................................λες?............
να μην παιρνουν πινακιδες???ελα ελα παμε καφενειο
-
το μετέωρο βήμα του πελαργού
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ελάτε τελειώνετε!!!
Θα μας εξηγήσει κάποιος ή θα συνεχιστεί ο διάλογος του Φωσκόλου ???Ετσι ψιθυρίζεται στα lobby των δύο μεγάλων.Ακόμα βέβαια δεν ισχύει,αλλά πιθανότατα θα έρθει αρχές του χρόνου με την υποχρεωτική τριαντακονταετία.Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι κι ο Kpης είχε ακούσει κάτι.
-
-Τα διεγραμμένα σε ελάχιστο καιρό από σήμερα,θα κάνουν μόνο για σκράπ.Θυμηθήτε το.
- Τι εννοείς 'θα κάνουν μόνο για σκράπ'? Πες μου, είναι πολύ σημαντικό....
- Αυτό που άκουσες..... θα κάνουν μόνο για σκράπ.... τίποτε άλλο.
- Κάτσε γιατί θα τρελαθώ...... Θέλεις να πείς οτι δεν θα κάνουν για τίποτε άλλο παρά μόνο για σκράπ ? Αυτό θέλεις να πείς ????
- Ε, ναι λοιπόν !!! Αφου με πιέζεις, θα σου το πώ ξεκάθαρα : Θα κάνουν μόνο για σκράπ τα αυτοκίνητα που θα διαγραφούν.
- Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μόλις είπες.... Δεν το χωράει το μυαλό μου. Είσαι λοιπόν σίγουρος ???
- Ακριβώς, αυτά που σου είπα ήταν μόνο η αλήθεια και τιποτε άλλο.
- Δεν πιστεύω στ αυτιά μου. Πες μου πως δεν είναι ένα ανόητο αστείο... Ενα αθώο ψέμα που σκάρωσες για να με πικάρεις....
(Μπορώ να γράφω όλη τη νύχτα, αλλά θα μας πετάξουν έξω.... )
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ελάτε τελειώνετε!!!
Θα μας εξηγήσει κάποιος ή θα συνεχιστεί ο διάλογος του Φωσκόλου ???Ετσι ψιθυρίζεται στα lobby των δύο μεγάλων.Ακόμα βέβαια δεν ισχύει,αλλά πιθανότατα θα έρθει αρχές του χρόνου με την υποχρεωτική τριαντακονταετία.Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι κι ο Kpης είχε ακούσει κάτι.
αααα εγω δεν ξερω τιποτα....
-
Πιστεύω ότι και να ισχύσει είναι μάλλον απίθανο να έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή γι' αυτά που πήραν ήδη πινακίδες.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
-Τα διεγραμμένα σε ελάχιστο καιρό από σήμερα,θα κάνουν μόνο για σκράπ.Θυμηθήτε το.- Τι εννοείς 'θα κάνουν μόνο για σκράπ'? Πες μου, είναι πολύ σημαντικό....
- Αυτό που άκουσες..... θα κάνουν μόνο για σκράπ.... τίποτε άλλο.
- Κάτσε γιατί θα τρελαθώ...... Θέλεις να πείς οτι δεν θα κάνουν για τίποτε άλλο παρά μόνο για σκράπ ? Αυτό θέλεις να πείς ????
- Ε, ναι λοιπόν !!! Αφου με πιέζεις, θα σου το πώ ξεκάθαρα : Θα κάνουν μόνο για σκράπ τα αυτοκίνητα που θα διαγραφούν.
- Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μόλις είπες.... Δεν το χωράει το μυαλό μου. Είσαι λοιπόν σίγουρος ???
- Ακριβώς, αυτά που σου είπα ήταν μόνο η αλήθεια και τιποτε άλλο.
- Δεν πιστεύω στ αυτιά μου. Πες μου πως δεν είναι ένα ανόητο αστείο... Ενα αθώο ψέμα που σκάρωσες για να με πικάρεις....
(Μπορώ να γράφω όλη τη νύχτα, αλλά θα μας πετάξουν έξω.... )
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Πιστεύω ότι και να ισχύσει είναι μάλλον απίθανο να έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή γι' αυτά που πήραν ήδη πινακίδες.Κατά την προσωπική μου άποψη,εκεί κολλάει το θέμα.Οτι δημιουργούνται δύο μέτρα και σταθμά.Εντελώς παράλογο μου φαίνεται επίσης να αρχίσουν να διώχνουν πελάτες.Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Πιστεύω ότι και να ισχύσει είναι μάλλον απίθανο να έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή γι' αυτά που πήραν ήδη πινακίδες.
Κατά την προσωπική μου άποψη,εκεί κολλάει το θέμα.Οτι δημιουργούνται δύο μέτρα και σταθμά.Εντελώς παράλογο μου φαίνεται επίσης να αρχίσουν να διώχνουν πελάτες.Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.
Βασίλη, δεν συμφέρει κάτι τέτοιο τις λέσχες και αν περιμένουμε να ασχοληθεί το κράτος με το θέμα... ζήσε Μάη μου.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κατά την προσωπική μου άποψη,εκεί κολλάει το θέμα.Οτι δημιουργούνται δύο μέτρα και σταθμά.Εντελώς παράλογο μου φαίνεται επίσης να αρχίσουν να διώχνουν πελάτες.Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.
Βασίλη, δεν συμφέρει κάτι τέτοιο τις λέσχες και αν περιμένουμε να ασχοληθεί το κράτος με το θέμα... ζήσε Μάη μου.
ειναι γεγονος οτι ειμαστε λιγοι για να ασχοληθει το κρατος μαζι μας, το εχουμε ξανακουβεντιασει αυτο, νομιζω ο νασσος το ειχε γραψει. τωρα βεβαια αυτο ειναι καλο η κακο ρε παιδια?
εγω πιστευω οτι με εναν φορεα, κατω απ την επιβλεψη του υπουργειου, θα εμπαινε μια ταξη -
Από τον 12/2004 με την τροποποίηση του νόμου όλα τα αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να τα κάνουν ΟΤΚΖ παραδόνται υποχρεωτικά σε κέντρα ανακύκλωσης σκραπ γίνονται. Όσο για τα άλλα που είναι σε οριστική ακινησία πριν από τον 12/2004 δεν έχουν μείνει και πολλά τα περισσότερα τα μάζεψανε οι ανακυκλωτές.
-
Αυτό δεν ισχύει απόλυτα, υπάρχουν τρόπος να εξαιρεθεί της ανακύκλωσης. Το έχουμε συζητήσει πάλι σε άλλο τόπικ (ΟΤΚΖ νομίζω). Επιπλέον η ΦΙΛΠΑ δίνει βεβαιώσεις σε ιστορικά οχήματα ώστε να εξαιρεθούν της ανακύκλωσης.
Εδώ το θέμα είναι άλλο: έγινε υπαινιγμός ότι επίκειται η απαγόρευση έκδοσης ιστορικών πινακίδων σε αυτοκίνητα που έχουν διαγραφεί (αλλά δεν έχουν προφανώς καταστραφεί).
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες