-
-
Κουρσαρεεεε, σου χω νεα
-
Ναι καλά κοροϊδεύετε εσείς...αλλά ακόμα ανύπαρκτο τον βγάζει....
-
Αν ειναι ανυπαρκτος και για την εφορια, μια χαρα, καβατζωθηκε
-
Ρε σεις δεν έχετε καταλάβει γιατί τον βγάζει ανύπαρκτο; σας έχει μαρκάρει σαν εχθρούς !!!!!
-
Eγω τον βρισκω κανονικα
-
Κι εγω τον βρηκα.
-
Λοίπει η γάτα ...!
Αργύρη και Δήμο δεν ξλερω τι παίζει. Εδώ και κάνα δύο μέρες μόνο από τον 131 έχω λάβει πμ.
Νίκο προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν έχω μαρκάρει κανέναν ως εχθρό.
Θα το ελέγξω και εγώ να δω τι παίζει.
Μπορεί να πείραξα καμιά ρύθμιση.Stubos...
...ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΛΕΜΕ! -
Πλάκα κάνω Πρόδρομεεεε....
-
Πλάκα κάναε Πρόδρομε...
Αλλά πάρε κανένα τηλ να σου πω....γιατί εξακολουθείς να μην υπάρχεις... -
Nίκο το ξέρω ότι κάνεις πλάκα!
Απλά για σιγουριά.Αργύρη, Δήμο και Geokare σας έχω στείλει πμ TEST.
Αν τα λάβατε ειδοποιήστε.
Αλλιώς να έρθω σε επαφή με κάποιον moderatora για να δούμε ποιος πάει να με εξαφανίσει... -
Σηματα σου δυνατα, καθαρα
-
ελήφθη και εδώ...
Αρα δεν είναι αμφίδρομο το πρόβλημα...
Το έχεις μόνο εσύ -
προδρομε σου εχω μια πληροφορια
εδω που ειμαστε τα πμ δεν τα χρεωνουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε -
η ελπα τι γινεται ποτε θα αποφασισει να δωσει και εκεινη πινακιδες
-
Τι εννοείς Στέλιο;
-
Θέλω να βγάλω ιστορικές πινακίδες στο DS. Απ ότι μου είπαν πρώτα πρέπει να καταθέσω τις πινακίδες και μετά να κάνω αίτηση για τις ιστορικές. Το αμάξι πέρασε τελευταία φορά ΚΤΕΟ το 2005 νομίζω. Πρέπει τώρα να ξαναπεράσει ΚΤΕΟ ή αν βγάλω τις ιστορικές το γλιτώνω?
Επίσης θέλω να το μεταβιβάσω απο το όνομα του θείου μου που είναι τώρα στο δικό μου. Πρέπει η μεταβίβαση να γίνει πρίν την κατάθεση των πινακίδων ή μπορεί να γίνει και μετά όταν θα έχουν βγεί οι ιστορικές?
-
Αν καταθέσεις πινακίδες δεν χρειάζεται ΚΤΕΟ. Αν όμως θέλεις να το μεταβιβάσεις πρέπει να το κάνεις πριν καταθέσεις τις πινακίδες και αφού περάσεις ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θέλω να βγάλω ιστορικές πινακίδες στο DS. Απ ότι μου είπαν πρώτα πρέπει να καταθέσω τις πινακίδες και μετά να κάνω αίτηση για τις ιστορικές. Το αμάξι πέρασε τελευταία φορά ΚΤΕΟ το 2005 νομίζω. Πρέπει τώρα να ξαναπεράσει ΚΤΕΟ ή αν βγάλω τις ιστορικές το γλιτώνω?Επίσης θέλω να το μεταβιβάσω απο το όνομα του θείου μου που είναι τώρα στο δικό μου. Πρέπει η μεταβίβαση να γίνει πρίν την κατάθεση των πινακίδων ή μπορεί να γίνει και μετά όταν θα έχουν βγεί οι ιστορικές?
το κτεο, ναι το ''γλυτωνεις''
οσο για την μεταβιβαση, το καλυτερο ειναι να κανεις πρωτα την μεταβιβαση, οπως εχουμε ξαναπει, και μετα την αιτησουλα για τις ιστορικες. στην αντιθετη περιπτωση, περνεις ιστορικες μετα τον ελεγχο και μετα την καταθεση των πινακιδων, στο ονομα του θειου παντα, αφου αυτος ειναι ο ιδιοκτητης και μετα στις μεταβιβαζει ο θειος στο ονομα σου με ενα κοστος
για την εοοε δεν γνωριζω ποιο ειναι το κοστος, για την ελπα ειναι 50ε, και για την φιλπα 100 διοτι καταθετεις ξανα στην φιλπα τις ιστορικες πινακιδες και τις ξαναπερνεις στο ονομα σου πιαελπιζω να βοηθησα...
-
απορία
αν καταθέσεις πινακίδες και μετά πάρεις το αυτοκίνητο με ιδιωτικό συμφωνητικό ανεφ πινακίδων και αδεία κυκλοφορίας.
για να γλυτώσεις τα διάφορα έξοδα.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες