-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?
Αν είναι μοντέλο 1986 και εχει καταθέσει πινακίδες ο ιδιοκτήτης μπορεί να γίνει μεταβίβαση και μετά να γίνει Φιλπα?
Σας ευχαριστώΓιατι να μην μπορει? Το 2016.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?
Αν είναι μοντέλο 1986 και εχει καταθέσει πινακίδες ο ιδιοκτήτης μπορεί να γίνει μεταβίβαση και μετά να γίνει Φιλπα?
Δεν πειράζει που δεν εχει πινακίδες???
-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι?
Δεν πειράζει που δεν εχει πινακίδες???
δεν θα χρειαστει να διαβασες και τις 264 σελιδες του τοπικ για να παρεις απαντησεις σε πολλα περισσοτερα απο οσα ρωτας .
Επισης μπορεις να διαβασεις αυτο:viewtopic.php?f=16&t=50709
-
Προβληματα με ADAC!!!!! :rtfm
Δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν απο σας αλλα σημερα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την ADAC για την μεταφορα του ιχ μου στο συνεργειο και μου αρνηθηκαν διοτι δεν ειμαι πια στο προγραμμα Plus !!!!Επικοινωνησα και με τα γραφεια της εταιριας στην Γερμανια (εδω δεν δινουν τετοιου ειδους πληροφοριες)και μου ειπαν οτι με εβγαλαν επειδη μαλλον χρησιμοποιω συχνα την οδικη τους βοηθεια (2 φορες σε 2 χρονια!!!!!!).Μου ειπαν οτι μου εστειλαν ενα γραμμα που με ενημερωναν (στα γερμανικα και το θεωρησα σαν καμια προωθητικη τους ενεργεια χαρη στο google translate).
H συνεχεια του ηλιθιου γραφειοκρατικου τους συστηματος (ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!) τους ζητησα να με συνδεσουν με καποιον ανωτερο για να διαμαρτυρηθω και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν φορμα παραπονων !!!!!!!!!!!!!!!και οχι με μαιλ οπως τους ζητησα για πιο γρηγορα αλλα με ταχυδρομειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Προβληματα με ADAC!!!!! :rtfmκαι μου ειπαν οτι με εβγαλαν επειδη μαλλον χρησιμοποιω συχνα την οδικη τους βοηθεια (2 φορες σε 2 χρονια!!!!!!
:κανα ιταλικο χρεπι εχεις και μενεις συνεχεια.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Προβληματα με ADAC!!!!! :rtfmΌταν σου έστειλαν την επιστολή να πληρώσεις την συνδρομή δεν έλεγε ότι πληρώνεις το ADACPlusMitgliedschaft? Την έχεις κρατήσει; Καλά αν σου αφαιρούν την οδική βοήθεια τότε τι παροχές μένουν;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όταν σου έστειλαν την επιστολή να πληρώσεις την συνδρομή δεν έλεγε ότι πληρώνεις το ADACPlusMitgliedschaft? Την έχεις κρατήσει; Καλά αν σου αφαιρούν την οδική βοήθεια τότε τι παροχές μένουν;
Την πληρωσα τον 11/2012 και απο τοτε με εξυπηρετησαν οταν εμεινα με το 500 στην εκδηλωση του triumph .
Συνεχιζουν ν αμε εξυπηρετουν μονο στην Γερμανια !!!!! -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
και μου ειπαν οτι με εβγαλαν επειδη μαλλον χρησιμοποιω συχνα την οδικη τους βοηθεια (2 φορες σε 2 χρονια!!!!!!
:κανα ιταλικο χρεπι εχεις και μενεις συνεχεια.
Ιαπωνεζικο το ενα Ιωσηφ , το αλλο ιταλικο αξιοπιστο αλλα με δυο κυλινδρους που να παει το καημενο
-
ρίξε ρε άνθρωπε και εσύ ένα σύρμα να διαβάζαμε το κείμενο από το γράμμα που σου έστειλαν τότε...
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
ρίξε ρε άνθρωπε και εσύ ένα σύρμα να διαβάζαμε το κείμενο από το γράμμα που σου έστειλαν τότε...Ωπα εισαι ο ανθρωπος μου !!!!ετοιμαζω χεστηριο γραμμα μεσω google translate αλλα δεν βλεπω να το καταλαβαινουν .
Κερναω καφε στην Παιανια -
Στειλτο μου στα ελληνικα και στο μεταφραζω εγω. Τα γερμανικα ειναι σαν τη μητρικη μου γλωσα.
Απλα μην γραψεις πανω απο μια σελιδα γιατι βαριεμαι να γραφω... χαχαχαχαχαχαχα -
Στειλτο μου στα ελληνικα και στο μεταφραζω εγω. Τα γερμανικα ειναι σαν τη μητρικη μου γλωσα.
Απλα μην γραψεις πανω απο μια σελιδα γιατι βαριεμαι να γραφω... χαχαχαχαχαχαχα -
264 σελίδες είναι πάρα πολλές για να ψάξω. Εφτασα μέχρι την 50η και τα μάτια μου κουράστηκαν.
Μπορώ να βγάλω ιστορικές πινακίδες όταν παρέλθει η 30ετία μόνο με το χαρτί ακινησίας στα χέρια μου;
Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι ανήκε σε άλλο άτομο(την μητέρα μου) αλλά έχω όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είμαι
ο μοναδικός κληρονόμος. Γίνεται;
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να βγάζω πάλι πινακίδες υπουργείου και να πληρώνω γ@@@τικα.
Προτιμάω να τα δώσω σε ότι ανταλλακτικό χρειαστεί για να το επαναφέρω στην original κατάσταση. -
Ειναι πολυ καλυτερα να πληρωσεις τα γ@@@τικα και να εχεις το αυτοκινητο στο ονομα σου, καθαρα και ωραια.
Μετα ξανακαταθετεις τις πινακιδες. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ειναι πολυ καλυτερα να πληρωσεις τα γ@@@τικα και να εχεις το αυτοκινητο στο ονομα σου, καθαρα και ωραια.
Μετα ξανακαταθετεις τις πινακιδες.Ο λόγος;
-
Την μεγαλύτερη εξασφάλιση την έχεις με τις κρατικές πινακίδες στο όνομα σου.
Αν όμως αυτό για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό, μπορείς να κάνεις μια συμβολαιογραφική πράξη η οποία έχει ισχύ επ' αόριστο και σε κατοχυρώνει πλήρως (κόστος περίπου €50). -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Την μεγαλύτερη εξασφάλιση την έχεις με τις κρατικές πινακίδες στο όνομα σου.
Αν όμως αυτό για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό, μπορείς να κάνεις μια συμβολαιογραφική πράξη η οποία έχει ισχύ επ' αόριστο και σε κατοχυρώνει πλήρως (κόστος περίπου €50).Να υποθέσω ότι η συμβολαιογραφική πράξη απαιτεί να είναι εν ζωή αυτός ο οποίος θα σου κάνει μεταβίβαση το αμάξι(είδα ένα παλαιότερο post σου φίλε Volvo164);
Εαν ναί μάλλον δεν παίζει αυτό το σενάριο σε μένα. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Μπορώ να βγάλω ιστορικές πινακίδες όταν παρέλθει η 30ετία μόνο με το χαρτί ακινησίας στα χέρια μου;
Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι ανήκε σε άλλο άτομο(την μητέρα μου) αλλά έχω όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είμαι
ο μοναδικός κληρονόμος. Γίνεται;Γινεται.
Μια απλη φωτοτυπια της αδειας ή του καταθετηριου (μαζι με υπευθυνη δηλωση οτι αυτη η πινακιδα ανηκει σε αυτο το οχημα) αρκει. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
ο μοναδικός κληρονόμος. Γίνεται;Γινεται.
Μια απλη φωτοτυπια της αδειας ή του καταθετηριου (μαζι με υπευθυνη δηλωση οτι αυτη η πινακιδα ανηκει σε αυτο το οχημα) αρκει.Σε υπερ-ευχαριστώ για την πληροφορία COSMO MIKE.
-
την επομενη φορα που θα ρωτησει καποιος σ αυτο το θεμα οτιδηποτε, θα απαντησουμε πες μας τι θελεις να ακουσεις???
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες