-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Σκέψου τι αντιμετώπισα όταν εμφανιστηκα στην ΦΙΛΠΑ το 2000 με DATSUN 28ετίας....Κοντέψαν να πεθάνουν!!Οταν πηρα το 1998-9 τηλεφωνο στη Φιλπα και τους ειπα οτι ειχα ενα Mazda κλασσικο ο τυπος επαθε πολτισμικο Σοκ και με εστειλε στο ΣΙΣΑ.
Ναναι καλα ο ανθρωπος... -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Είναι αληθινό αυτό; http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-sigxrono-aftokinito-me-pinakides-klasikouΆρθρο σχετικά με το CLK με πινακίδες ΕΟΟΕ.
http://www.zougla.gr/automoto/clasic/ar ... o-zouglagr
-
Χθες το βραδυ 21:45 στη Βουλιαγμενης στο υψος του Αγ. Νικολαου με πορεια προς Βουλα.
Corvette C4 EOOE 2546 (ας μου κανει μηνυση που βγαζω την πινακιδα στη φορα).
Οδηγουσε ενα πιτσιρικ ηταν δεν ηταν 20 ετων και στο δεξι καθισμα (μαλλον) ο πατερας του.
Κατεβαζω παραθυρο και του λεω ευγενικα 'αυτες οι πινακιδες δεν ειναι για καθημερινη χρηση'.
Απαντηση ειρωνικη του πατερα: 'παω στο συνεργειο'
Καταλαβαινετε τι ακουσε!Μεσα σε 10' που τον ειδα εγω ο αδαης αναρωτιεμαι για τις εξης παραβασεις:
- Κυκλοφορια σε ωρα που δεν δικαιολογει συνεργειο ή συντηρηση
- Οι C4 βγηκαν το 1984 αρα θα ηθελα καποιος απο την Εοοε να ελεγξει το αριθμο πλαισιου
- Οδηγουσε ενα νεο παιδι (πιθανον κατ τον 23) αρα ειχε επασφαλιστρο για να τον καλυπτει ή ο τυπος ηταν πρακτικα ανασφαλιστος.
Συν το γεγονος οτι πηγε να πουλησει και πνευμα.
Για να μην παρεξηγιεμαι, αν ειχε πινακιδες Εοφιλπα, τα ιδια θα εκανα και θα ημουν και πιο αυστηρος.
-
Σε αυτήν την περίπτωση το άσχημο είναι η απάντηση του πατέρα(;)... Αν ήμουν στην θέση σου και μου απάνταγε κάτι στο στυλ 'αλλάξαμε το τάδε ανταλλακτικό και το βγάλαμε για μια μικρή δοκιμή' δεν θα τα έπαιρνα καθόλου. H C4 ξεκίνησε παραγωγή το ημερολογιακό έτος 1983, ως μοντέλο 1984 (Model Year) αν και βάζω πολλά λεφτά στοίχημα πως αυτή που είδες ΔΕΝ είναι ούτε καν παραγωγής 1984.
-
21.45 δεν είναι κακή ώρα για συντήρηση γιατί πέφτει η ζέστη και τελειώνουν και τα τρεχάματα της ημέρας.... Με το συμπάθειο κι εγώ το ίδιο θα έκανα.
Όσο για το έτος κυκλοφορίας πολύ πιθανόν να έχετε δίκιο, αλλά μην ξεχνάτε ότι μέχρι το 2009 ίσχυε η 25ετία και θα μπορούσε οριακά να έχει νόμιμα τις πινακίδες
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Χθες το βραδυ 21:45 στη Βουλιαγμενης στο υψος του Αγ. Νικολαου με πορεια προς Βουλα.
Corvette C4 EOOE 2546 (ας μου κανει μηνυση που βγαζω την πινακιδα στη φορα).
Οδηγουσε ενα πιτσιρικ ηταν δεν ηταν 20 ετων και στο δεξι καθισμα (μαλλον) ο πατερας του.
Κατεβαζω παραθυρο και του λεω ευγενικα 'αυτες οι πινακιδες δεν ειναι για καθημερινη χρηση'.
Απαντηση ειρωνικη του πατερα: 'παω στο συνεργειο'
Καταλαβαινετε τι ακουσε!Μεσα σε 10' που τον ειδα εγω ο αδαης αναρωτιεμαι για τις εξης παραβασεις:
- Κυκλοφορια σε ωρα που δεν δικαιολογει συνεργειο ή συντηρηση
- Οι C4 βγηκαν το 1984 αρα θα ηθελα καποιος απο την Εοοε να ελεγξει το αριθμο πλαισιου
- Οδηγουσε ενα νεο παιδι (πιθανον κατ τον 23) αρα ειχε επασφαλιστρο για να τον καλυπτει ή ο τυπος ηταν πρακτικα ανασφαλιστος.
Συν το γεγονος οτι πηγε να πουλησει και πνευμα.
Για να μην παρεξηγιεμαι, αν ειχε πινακιδες Εοφιλπα, τα ιδια θα εκανα και θα ημουν και πιο αυστηρος.
Γράφω την εξυπνάδα μου και εδώ!
[Δικηγόρος του Διαβόλου]
'Χθές το βράδυ ολοκληρώσαμε με τον Πιτσιρικά μου (έγινε 23 πριν 2 ημέρες πλέον το καμάρι μου!) τα ηλεκτρικά των φώτων στην μονάκριβη μας C4 που τόσο λατρεύει και φτιάχνουμε παρέα εδώ και καιρό πατέρας - γιός... Κουραστήκαμε μεν, μας πήρε το βράδυ αλλά άξιζε τον κόπο! Τον άφησα να την οδηγήσει για μια βολτούλα γύρω απο απο την γειτονιά μας, να ρυθμίσουμε επι την ευκαιρία και τα φώτα! Ούτως ή άλλως δικιά του θα γίνει σε 1-2 χρόνια που θα τελειώσει την Σχολή.
Στα καλά καθούμενα έρχεται ένας τύπος και κοιτάζει την C4 και πανω που περίμενα οτι θα μου πει οτι του αρέσει το αυτοκίνητο και τι όμορφο που το εχουμε κάνει κλπ κλπ αντι άλλης κουβέντας μου πετάει με υφος ξυνό: 'αυτες οι πινακιδες δεν ειναι για καθημερινη χρηση' προσπαθώντας να πουλήσει πνεύμα...
Του απάντησα καταλλήλως και πολύ ευγενικά μάλιστα και κατι ψέλισε για αριθμούς πλαισίου κλπ..Του είπα να τα πεί στην ΕΟΟΕ, όχι σε εμένα!'Τι να πείς...
[/Δικηγόρος του Διαβόλου]
-
Εκτος απο πολυ καλος οδηγος εισαι και καλος Δικηγορος.
Σκεφτομαι μηπως γινεις και Δικηγορος του.....Ναυάρχου. -
Έτσι, έτσι! Άντε και εις ανώτερα, Ναύαρχε, και στις ειδήσεις του σταρ!
Ρε ΜΙΚΕ, πόσο 'ευγενική' μπορεί να είναι μια σύσταση της μορφής 'αυτες οι πινακιδες δεν ειναι για καθημερινη χρηση' αντί για 'καλησπέρα'; Τι περίμενες να σου πει, είχε δεν είχε δίκιο;Επί της ουσίας, σήμερα παραλίγο να μας σκοτώσει ένα τεράστιο τζιπ με πινακίδες ΔΟΚ...
Αυτές πως τους επιτρέπουν και τις κυκλοφορούν έτσι χύμα (και βράδια και κυριακές και μπανάκια κλπ κλπ) οι κατεξοχήν νονούληδες/βαρόνοι που τις έχουν.
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ; -
Ο τελευταίος που πήγε να μιλήσει, τώρα παίζει subuteo με τον Σπυριδάκη
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Χθες το βραδυ 21:45 ...Μήπως είναι τελικά κάπως υπερβολικό με το που βλέπουμε στο δρόμο κάποιο αυτοκίνητο με πινακίδες της Α, Β, Γ λέσχης αμέσως να θεωρούμε αυτόματα ότι παρανομεί; Η καθημερινή χρήση, είναι αυτό ακριβώς που εννοεί η έκφραση, χρήση κάθε μέρα, και θα πρέπει να βλέπουμε κάποιον ότι όντως κυκλοφορεί κάθε μέρα για να τον ψέξουμε για μη ορθή χρήση των πινακίδων. Από ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που καταγγέλονται εδώ μέσα μια - δυο θυμάμαι να ήταν όντως έτσι.
Αν εγώ είμαι προληπτικός και κάνω τις βόλτες συντήρησης κάνοντας 3 γύρους γύρω από το τετράγωνο, φτύνοντας 3 φορές στον κόρφο μου δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Ή αν από την άλλη το βάζω στην πίστα μια φορά το μήνα και λιώνω ένα σετ λάστιχα επίσης δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι σωστός και όλοι οι άλλοι παρανομούν. Περιορισμένη χρήση δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι βγαίνω μόνος, μέρα, με ήλιο, θερμοκρασία 25 βαθμούς C και 55% σχετική υγρασία. Θέλω να πω, ότι αν μια στις τόσες πραγματικές χρήσεις του κανονικού μου αυτοκινήτου το αντικαταστήσω με αυτό με τις ειδικές πινακίδες δεν σημαίνει ότι αντιβαίνω τη νομοθεσία.
Έχει γίνει λίγο κουραστική η ανούσια παράθεση καταγγελιών τέτοιων περιπτώσεων. -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Χθες το βραδυ 21:45 ...
Μήπως είναι τελικά κάπως υπερβολικό με το που βλέπουμε στο δρόμο κάποιο αυτοκίνητο με πινακίδες της Α, Β, Γ λέσχης αμέσως να θεωρούμε αυτόματα ότι παρανομεί; Η καθημερινή χρήση, είναι αυτό ακριβώς που εννοεί η έκφραση, χρήση κάθε μέρα, και θα πρέπει να βλέπουμε κάποιον ότι όντως κυκλοφορεί κάθε μέρα για να τον ψέξουμε για μη ορθή χρήση των πινακίδων. Από ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που καταγγέλονται εδώ μέσα μια - δυο θυμάμαι να ήταν όντως έτσι.
Αν εγώ είμαι προληπτικός και κάνω τις βόλτες συντήρησης κάνοντας 3 γύρους γύρω από το τετράγωνο, φτύνοντας 3 φορές στον κόρφο μου δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Ή αν από την άλλη το βάζω στην πίστα μια φορά το μήνα και λιώνω ένα σετ λάστιχα επίσης δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι σωστός και όλοι οι άλλοι παρανομούν. Περιορισμένη χρήση δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι βγαίνω μόνος, μέρα, με ήλιο, θερμοκρασία 25 βαθμούς C και 55% σχετική υγρασία. Θέλω να πω, ότι αν μια στις τόσες πραγματικές χρήσεις του κανονικού μου αυτοκινήτου το αντικαταστήσω με αυτό με τις ειδικές πινακίδες δεν σημαίνει ότι αντιβαίνω τη νομοθεσία.
Έχει γίνει λίγο κουραστική η ανούσια παράθεση καταγγελιών τέτοιων περιπτώσεων.Τραγελαφική, θα έλεγα...
Και το λέει, ποιος; Ο Ρ6Β, που σκάει πόσα το χρόνο στα αμάξια του; Έλα, πες το, μη ντρέπεσαι!Προχτές έπεσε στα χέρια μου γυναικείο περιοδικό (διαβάζω ό,τι να'ναι πλέον δεν ξέρεις, μπορεί να έχει κανένα κλασσικό μέσα! ) όπου είχε συνέντευξη από έναν ηθοποιό/φωτομοντέλο/whatever και η δημοσιογράφος τον ρωτούσε αν δηλώνει όσα παίρνει!!!!! Δεν ξέρω αν γίνεται άμεσα αντιληπτός ο εθνικός παροξυσμός/ρουφιανολαγνεία που μας περιβάλλει πλέον αλλά αν αποφασίσεις να το δεις εκ του μακρόθεν πραγματικά τραβάς τα βυζιά σου: Ανάμεσα στις δίαιτες των 5κιλών/ημέρα, τα τρέντυ πλαστικά βραχιόλια, τις νέες τάσεις στα κραγιόν και τα στρινγκ διαβάζουμε και για το Ε2 και τα νοίκια που παίρνει από το μπάρμπα του το φωτομοντέλο!
Στην αρχή γέλασα νευρικά αλλά μετά με έπιασε μια απίστευτη απελπισία... Είναι τόσο έντονος ο αποπροσανατολισμός πλέον που πραγματικά αρχίζουμε σιγά σιγά να εμφανίζουμε τάσεις κανιβαλισμού. Και εδωμέσα είναι τυπικό, τυπικότατο θα έλεγα, παράδειγμα το ό,τι γίνεται ... -
προσεξτε συμπτωσεις....τις προηγουμενες βδομαδες εκανα δοκιμες για να σεταρω διαφορα καρμπς στο μινακι μου. μετα απο πολλα βαλε βγαλε και ατελειωτες βολτες εδω γυρω ηλιουπολη-αργυρουπολη-ελληνικο, καταληγω στο συμπερασμα των HS2 αλλα δεν μπορω να βρω την χρυση τομη σε βελονες-ελατηρια. οποτε καταληγω να ''πεσω στα νυχια'' του 7πας100 που το μπριζωνει με το wideband κι αρχιζουν οι βολτες, για να δειξει που ειναι πλουσιο και που φτωχο.
σε συνεχεια ακουω θορυβους και μετα απο απειρες παλι δοκιμες στο δρομο, καταλαβαινω οτι οι βιδες απ τις εγγραφες των ζωνων ασφαλειας ειναι τοσο μακρυες οσο χρειαζεται, ωστε να βρισκουν χιλιοστα πανω στον σωληνα της εξατμισης και να νομιζεις πως ο κινητηρας εχει χτυπησει μπιελα....αφου νομιζω οτι εχω λυσει ολα μου τα ''θεματακια'' αποφασιζω την πρωτη μακρινη εξορμηση, για να τσεκαρω αν ολα πηγαινουν καλα.....
τηλεφωνο στον λεφ205 που ειναι παντα προθυμος για καφεδακι και βουρ για την ν.μακρη......ναι σωστα διαβασατε....για καφεδακι το απογευμα, ωστε να μην λαμπαδιασει το μινακι αν κατι παει στραβα....
ευτυχως ο λεφ ειχε εργαλεια γιατι στις στροφες της μαραθωνος αρχισε παλι ο συντονισμος...οι βιδες ηθελαν και μια ροδελιτσα για να εχουν εναν αερα αυτη την φορα και γλυτωσα την εξατμισουλα μου.αραγε τι να σκεφτοταν καποιος που θα με ειχε τσεκαρει 3 εβδομαδες να οδηγω μονος και να σουλατσαρω πανω-κατω τυχαιες ωρες?
τα γεγονοτα ειναι πραγματικα και δεν εχω διαθεση να θιξω κανεναν, ειλικρινα!
-
Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται καθημερινά φαίνονται.
Ο άλλος πάντως να έχει το κορβετ για καθημερινο ,δεν νομίζω!!!!
Παντως ο άλλος να έχει δώσει 10000€ για την ανακατασκευή του καμαριου του και να το χρησιμοποιεί καθημερινά για να γλυτώσει 409€τον χρόνο??? -
Ναι κύριε πρόεδρε. Τον είδα κι εγώ τον ΚΠ με το μίνι του και τον φωτογράφισα κιόλας.
Τώρα, τι ήθελε να 'ρυθμίσει', δεν γνωρίζω...
-
О КПης που ειναι? μεσα στην τσαντα?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ναι κύριε πρόεδρε. Τον είδα κι εγώ τον ΚΠ με το μίνι του και τον φωτογράφισα κιόλας.Τώρα, τι ήθελε να 'ρυθμίσει', δεν γνωρίζω...
Γειά σου ΚΠ φρεσκοξυρισμένε!!!!
-
-
Την ανάρτηση πάντως την έχει ρυθμίσει σούπερ!!! Τι τέλη κυκλοφορίας έχει;;;;;;;;;;
-
-
Ο χρήστης navarxos έγραψε:
Εκτος απο πολυ καλος οδηγος εισαι και καλος Δικηγορος.
Σκεφτομαι μηπως γινεις και Δικηγορος του.....Ναυάρχου.Εγώ πάντως Ναύαρχε ακόμα θυμάμαι ΠΩΣ με πέρασες ξημερώματα σε διάρκεια 24ωρου ΣΙΣΑ έξω απο την Χαλκίδα με το 504 και με ΤΗΝ γλίτσα κάτω....
Θα την έχω υπ' οψιν την προταση σου για την θεση πάντως!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες