-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
την εχω χρησιμοποιησει 3 φορες τα τελευταια 3 χρονια
τη 1 ηταν Δευτερα 11πμ και ηρθαν σε 1 ωρα για να με μεταφερουν
τη 2η ηταν για βοηθεια σε βλαβη στη Θεσσαλονικη και ηρθαν σε 10' Κυριακη πρωι
την 3η ηταν για μεταφορα παλι απογευμα Πεμπτης και ηρθαν σε 2 ωρες.
τους εχεις χρειαστει ποτε βραδυ?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
την εχω χρησιμοποιησει 3 φορες τα τελευταια 3 χρονια
τη 1 ηταν Δευτερα 11πμ και ηρθαν σε 1 ωρα για να με μεταφερουν
τη 2η ηταν για βοηθεια σε βλαβη στη Θεσσαλονικη και ηρθαν σε 10' Κυριακη πρωι
την 3η ηταν για μεταφορα παλι απογευμα Πεμπτης και ηρθαν σε 2 ωρες.
τους εχεις χρειαστει ποτε βραδυ?
Εχει ηλεκτρικα για να κυκλοφορει βραδυ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Lucas, the prince of darkness
και για να μην ξεχνιόμαστε.... αν η Lucas έφτιαχνε όπλα.... πολλοί πόλεμοι δε θα είχαν ξεκινήσει καν....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το ίδιο μου είπε και ο Άγγελος, βάζοντας 0 μήνες είναι ο μόνος τρόπος να μηδενίσεις το τεκμήριο. Δεν θυμόμουν ότι στην ηλεκτρονική δήλωση δεν έχεις την δυνατότητα να πειράξεις το ίδιο το ποσό του τεκμηρίου. Πάλι λάθος πληροφορίες μου έδωσε η εφοριακός......μα τι νομιζες...εγω δεν ειχα ρωτησει πριν απο σενα?
-
Lucas, the prince of darkness
και για να μην ξεχνιόμαστε.... αν η Lucas έφτιαχνε όπλα.... πολλοί πόλεμοι δε θα είχαν ξεκινήσει καν....
Και ελεγα οτι θα με αλλα ευτυχως εχετε χιουμορ!!
-
Humor και κλασικά αυτοκίνητα πανε μαζι
Όπως και η έννοια του μαζοχισμου... -
Και για του λόγου το αληθές:
-
Humor και κλασικά αυτοκίνητα πανε μαζι
Όπως και η έννοια του μαζοχισμου...οπως και του αυτοσαρκασμου
-
αν το 'κανονικα' βεβαια για σενα σημαινει 'καθημερινα' τοτε μπορω να σου πω πως δεν εισαι παρανομος, αλλά είσαι παράτυπος
γιατί αυτή η ασφάλιση προσφέρεται για αυτοκίνητα που δεν κυκλοφορούν 'και καλά' καθημερινώςΟύτε και παράτυπο είναι λοιπόν. Δεδομένου ότι πρόκειται περί ιδιωτικής εταιρείας, μπορεί μόνη της να προσφέρει όπου και όπως θέλει το τιμολόγιό της.
Περαιτέρω, θεωρώ ότι ένα ιστορικό με πινακίδες υπουργείου και 'σοβαρό' πιστοποιητικό (το οποίο αντιπροσωπεύει κόπους, ενδιαφέρον, ανησυχίες και χρήματα του ιδιοκτήτη του) κυκλοφορεί πολύ λιγότερο από τα περισσότερα 'ιστορικά', τα οποία απέκτησαν προσφάτως πινακίδες Ι.Ο. για καθαρά φορολογικούς λόγους και κυκλοφορούν κανονικά και παράνομα (μεταφέροντας και μπετονιέρες....).
Μία απλή παρατήρηση πείθει. -
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Περαιτέρω, θεωρώ ότι ένα ιστορικό με πινακίδες υπουργείου και 'σοβαρό' πιστοποιητικό (το οποίο αντιπροσωπεύει κόπους, ενδιαφέρον, ανησυχίες και χρήματα του ιδιοκτήτη του) κυκλοφορεί πολύ λιγότερο από τα περισσότερα 'ιστορικά', τα οποία απέκτησαν προσφάτως πινακίδες Ι.Ο. για καθαρά φορολογικούς λόγους και κυκλοφορούν κανονικά και παράνομα (μεταφέροντας και μπετονιέρες....).
Μία απλή παρατήρηση πείθει.Σωστότατος!
-
και για να ευλογησουμε τα γεννια μας, ενας ιδιοκτητης που μπηκε στον 'κοπο' να κανει ενα 'χρεπι' σε κατασταση να αξιζει πιστοποιητικο ιστορικου ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια και καλος και προσεκτικος οδηγος, οποτε στατιστικα θα προκαλεσει πολυ λιγοτερα ατυχηματα απο καποιον νεωπα καγκουρα...
-
Σωστό αυτό
-
κυκλοφορει εντονα η φημη οτι εληξε οριστικα η δικαστικη διαμαχη ΕΟΟΕ -ΦΙΛΠΑ υπερ της δευτερης
γνωριζει κανεις κατι ωστε να μας ενημερωσει;
-
Δείτε αυτό: προτείνεται νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία που θα απαγορεύει τις μετατροπές σε κλασικά οχήματα:
http://www.classicandsportscar.com/news ... r-classics
-
Μετα τον ΓΑΠ με το κανο βλεπω οτι και οι ιστορικοι το ριξανε στα σπορ μια και πετυχα σκαραβαιο με ΙΟ και surf στην οροφη και ami 8 με ΙΟ (μαλλον αυτο που εβαλε ο προ)και ποδηλατο στην σχαρα του πορτ μπαγκαζ
-
μαλλον λιγοτερο τους ενδιαφερει το σερφ ή το ποδηλατο και περισσοτερο αυτο:
***Is maintained by use of replacement parts which reproduce the historic components of the vehicle
Has not sustained any change in the technical characteristics of its main components such as engine, brakes, steering or suspension
Has not been changed in its appearance
.*** -
Παίδες με την ιστορία της ΕΟΟΕ και του δικαστηρίου τι έγινε? Φίλος από λέσχη της ΕΟΟΕ (μέσα στα πράγματα) μου είπε ότι έγινε το δικαστήριο και το έχασε η ΕΟΟΕ. Από την άλλη δεν μπορώ να βρω ανακοινώσεις που να αφορούν το θέμα, ή να επαληθεύσω έστω την πληροφορία που έχω.
Επειδή έχω μερικούς φίλους που έχουν στα αυτοκίνητα τους ΕΟΟΕ πινακίδες, μπορεί όποιος ξέρει να μας ενημερώσει, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε?
-
Kαινούρια αρβύλα κυκλοφόρησε σήμερα: ότι η κυβέρνηση μελετάει την επιβολή τέλους ακινησίας στα αυτοκίνητα που έχουν κατατεθημένες πινακίδες!!!!
-
:ysterical :
-
http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/229 ... -pliroseis
ειναι ξεκαθαρα κοπανοι.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες