-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μη μου πεις ότι παρεξήγησε κανείς την αγγελία?!
'Ασ'το kouk. Νεβερμάιντ...
τι εγινε ρε διγιετη? τι επαθες?
-
...
-
Περίμενες, δηλαδή, να πάρει ο κόσμος σοβαρά την 'προσπάθειά' σου να πουλήσεις το τύπου-Porsche που έχεις παρκαρισμένο, συνήθως, δίπλα στο κραβάτι σου?!
-
Βασικα απο οσο διαβασα το μπερδεμα με τις πινακιδες και τους συλλογους ειναι μεγαλο!
Επειδη θα χρειαστω πινακιδες ''ευκαιριας'' για κανα χρονο ψαχνομουνα με τις λεσχες για το ποια να διαλεξω!
Το θεμα ειναι το εξης!Ξερω 2002 με χρωμα που δεν εβγαινε την εποχη που κατασκευαστηκε,σαλονι Ε21,τιμονι Ε21,κινητηρα Ε21(Που αν θυμαμαι καλα δεν ηταν και τα σωστα κυβικα) και εβαλε πινακιδες ΦΙΛΠΑ!Οι μετατροπες εγιναν πριν!Μια αλλη BMW που κυκλοφορει καθημερινα μερα-νυχτα με πινακιδες ΦΙΛΠΑ!Και συνεχιζω με ΕΛΠΑ που και εκει εχω δει οχηματα να κυκλοφορουν κανονικοτατα!Οσο αν αφορα την ΕΟΟΕ εχω να πω οτι οποιο σαραβαλο ψαχνει πινακιδες εκει τις δινουν!Αυτοκινητα σε κακη κατασταση και οχηματα που δεν καταλαβαινω πως τα λενε αντικες!
Δεν πρεπει να γινει κατι για αυτο!Καποια στιγμη αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα χασουμε τα δικαιωματα που εχουμε και θα τρεχουμε!
-
Άντε καλέ... γίνονται αυτά τα πράγματα???
-
Κακοήθειες!!!
Αυτοί οι νεαροί δε σέβονται τίποτε πια... -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Βασικα απο οσο διαβασα το μπερδεμα με τις πινακιδες και τους συλλογους ειναι μεγαλο!Το θεμα ειναι το εξης!Ξερω 2002 με χρωμα που δεν εβγαινε την εποχη που κατασκευαστηκε,σαλονι Ε21,τιμονι Ε21,κινητηρα Ε21(Που αν θυμαμαι καλα δεν ηταν και τα σωστα κυβικα) και εβαλε πινακιδες ΦΙΛΠΑ!Οι μετατροπες εγιναν πριν!Μια αλλη BMW που κυκλοφορει καθημερινα μερα-νυχτα με πινακιδες ΦΙΛΠΑ!Και συνεχιζω με ΕΛΠΑ που και εκει εχω δει οχηματα να κυκλοφορουν κανονικοτατα!
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, το θέμα ειναι, τι γινεται αν καταγγείλεις κάποια? θα γινει κάτι? θα πάρουν πίσω τις πινακίδες μεχρι να γινει σωστό το αυτοκίνητο ή θα καλυφθεί η ιστορία?
Που τα εχεις δει αυτα τα bmw? (ασχετη ερώτηση)Καποια στιγμη αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα χασουμε τα δικαιωματα που εχουμε και θα τρεχουμε!
Αυτο ειναι ίσως το μόνο σίγουρο αγαπητέ!
-
Το ξερω και για αυτ αναρωτιεμαι το τι θα κανουμε!
Ισως μια λυση ειναι να ξακινησουμε να δινουμε ο ενας τον αλλο ομως διαφωνω καθετα γιατι το να επιβαλλουμε εμεις το νομο τοτε μας πηγαινει σε ξεπερασμενες εποχες που ευτυχως ελπιζω να περασαν ανεπιστρεπτι!
Αυτο που πιστευω ειναι οτι οι λεσχες πρεπει να κανουν περισσοτερους ελεγχους (κατι σαν το κτεο) ωστε να γινεται σωστος ο ελεγχος και να μη μας αναγκαζουν να αλληλοκαρφωματα!Επισης η αστυνομια θα πρεπε να βοηθαει στον ελεγχο σχετικα με το ποτε και πως επιτρεεται η κυκλοφορια αυτων των οχηματων και να μην κλεινει τα ματια οποτε βλεπει ιστορικες πινακιδες!
Αμα ξεκαθαριστει το ποια αυτοκινητα επιτρεπεται να εχουν αυτες τις πινακιδες, και το ποιες λεσχες εχουν νομιμες πινακιδες και με χαρτια(μα ποια να εννοω) τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερο για το χωρο!
Παντως στη ΦΙΛΠΑ που ειχα ρωτησει για αυτο το BMW , που δεν ειναι το μονο δυστυχως, ειχε απαντησει οτι δινουνε και πινακιδες σε μη ''σωστα'' οχηματα με πολυ χαμηλη κατηγορια ωστε να σωθει το οχημα και να μη καταλληξει στην πρεσα!Επισης μου ειχε πει οτι ειναι δυσκολο να ελεγχεις τα αυτοκινητα που βρισκονται εκτος Ατικης
-
Αττικης λογω του οτι χρειαζεται πολυ ελευθερο χρονο και θα μπορουσαν να το κανουν μονο οι ''συνταξιουχοι'' της λεσχης λογω του οτι εχουν μπολικο ελευθερο χρονο!Σε γενικες γραμμες αυτα!
Α και τα δυο αυτοκινητα βρισκονται εκτος Αττικης και δε μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες για να μη τους δωσω!
-
Παντως στη ΦΙΛΠΑ που ειχα ρωτησει για αυτο το BMW , που δεν ειναι το μονο δυστυχως, ειχε απαντησει οτι δινουνε και πινακιδες σε μη ''σωστα'' οχηματα με πολυ χαμηλη κατηγορια ωστε να σωθει το οχημα και να μη καταλληξει στην πρεσα!Επισης μου ειχε πει οτι ειναι δυσκολο να ελεγχεις τα αυτοκινητα που βρισκονται εκτος ΑτικηςMάλλον έχουμε ρωτήσει για το ίδιο...γι αυτο σε ρώτησα...
-
Αν όμως δεν έχεις γνωριμίες...εκεί να δεις αυστηρότητα...
-
Welcome to reality
Πάντως το θέμα δεν είναι να βρεθεί τι θα πρέπει εφαρμοστεί. Κατά καιρούς έχω διαβάσει πολύ σωστά πράγματα εδώ μέσα από D-Jet, Δημάκη και άλλους πιθανόν. Άλλα όπως με πολλά προβλήματα που βασανίζουν τη χώρα μας το πρόβλημα είναι ποιός θα τραβήξει μπροστά για να τα εφαρμόσει.
Εκεί είναι που σε πιάνει απελπισία.Εγώ διάλεξα να απέχω από όλα αυτά και να πληρώνω κανονικά και για τα δύο που έχω.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το υπάρχον καθεστώς. -
Ναι ομως εγω ειμαι υποχρεωμενος να μπω στον χορο των συλλογων λογω του οτι ο κυριος που μου το χαρισε ηθελε να χει το κεφαλι του ησυχο οποτε παρεδωσε τις πινακιδες στο υπουργειο!Δεν ειναι κριμα η δουλεια που γινεται στο αμαξι μου και σε παρα πολλα αλλα αξιολογα αυτοκινητα να επισκιαζεται λογω στ΄αρχ****** καποιων ιδιοκτητων και ως προς την αναπαλαιωση του οχηματος και ως προς το τροπο χρησης των οχηματων αυτων!Εχω ακουσει απο αξιολογο ανθρωπο του χωρου που με εχει βοηθησει πολυ οτι υπαρχει φορτηγακι μαστορα το οποιο χρησιμοποιειται καθημερινα και εχει πινακιδες ΕΟΟΕ!Και οπως ξαναπα εχω δει και με τα ματια μου αθλιες περιπτωσεις οχηματων που εχουν τετοιες πινακιδες!Εκτος αυτων εχω βαρεθει τη ''μαγκια'' και το στυλακι αυτων που το κανουν αυτο και μετα μου το καφιονται αφου πιστευουν οτι ενας πιτσιρικας θα εντυπωσιαστει απο καποιον που γραφει εκει που δεν πιανει μελανι τουν νομους και τους κανονες!
Φιλε Γιαννη δυστυχως υπαρχουν πολλα 2002 με αυτες τις μετατροπες!Αυτο που λεω εγω παντως ειναι πρασινο μεταλλικο!
-
Ναι ομως εγω ειμαι υποχρεωμενος να μπω στον χορο των συλλογων λογω του οτι ο κυριος που μου το χαρισε ηθελε να χει το κεφαλι του ησυχο οποτε παρεδωσε τις πινακιδες στο υπουργειο!Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να βγάλεις κανονικές πινακίδες; Και εμένα οι πινακίδες του Rover είχαν παραδοθεί και καταστραφεί αλλά έβγαλε κανονικά καινούργιες μόλις πέρυσι και μετά έγινε η μεταβίβαση. Βέβαια στο ΚΤΕΟ πλήρωσα πρόστιμο γιατί πέρασε εκπρόθεσμα αλλά άλλο πρόβλημα δεν υπήρχε.
-
Ειχα καταγγείλει επώνυμα και με στοιχεία συγκεκριμένη περίπτωση που εκόμπαζε πως εχει πινακίδες ενω το οχημα του μονο τετοιες πινακίδες δεν επρεπε να πάρει. Ολως τυχαίως δεν μπορέσανε να βρουνε σε ποιό αυτοκίνητο αναφερόμουνα λες και υπήρχανε πολλά στην συγκεκριμένη περιοχή...ειναι αυτό που ειπώθηκε παραπάνω...αμα εχεις μέσο...
-
Αυτος τις παρεδωσε λιγο πρωτου μου το δωσει και μου ειπε οτι θα μπορω να βγαλω μονο ΦΙΛΠΑ!Μαλιστα ειχε ρωτησει στη ΦΙΛΠΑ ωστε να ξερει αν γινεται να διατηρηθει και οχι να γινει σκραπ!Βασικα θα το ψαξω αλλα αφου το τελειωσω!Αν γινεται να τις παρω θα το κανω και δε με νοιαζει το προστιμο του ΚΤΕΟ!
Τελικα οι γνωριμιες στην Ελλαντα παντου ποιανουν!!!Τι να πεις?
-
Aν εχει κανει οριστική διαγραφή στο υπουργείο, τζάμπα θα κανεις τον κόπο να ρωτησεις. Δεν μπορείς να τις ξαναπάρεις. Αν τις εχει παραδώσει προσωρινα στην εφορία, τοτε μπορείς να τις ξαναπάρεις.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Aν εχει κανει οριστική διαγραφή στο υπουργείο, τζάμπα θα κανεις τον κόπο να ρωτησεις. Δεν μπορείς να τις ξαναπάρεις. Αν τις εχει παραδώσει προσωρινα στην εφορία, τοτε μπορείς να τις ξαναπάρεις.Ακριβώς έτσι είναι. Μέχρι σχετικά πρόσφατα (2003 περίπου) μπορούσες να κάνεις επαναταξινόμηση έχοντας στα χέρια σου το χαρτί της οριστικής διαγραφής (αλλά έπρεπε να πληρώσεις γύρω στα 400 για έκδοση νέου φακέλου). Πλέον δεν ισχύει αυτό.
-
Δυστυχως υπουργειο!
-
Οπότε πας για λέσχη...
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες