-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τα οχήματα αντίκες, δηλαδή τα ιστορικά οχήματα ή τα οχήματα με συλλεκτική αξία ή τα προοριζόμενα για τα μουσεία, τα οποία διατηρούνται με άρτιο και περιβαλλοντικά ορθό τρόπο είτε έτοιμα προς χρήση είτε αποσυναρμολογημένα, δεν υπάγονται στον ορισμό των αποβλήτων ο οποίος περιέχεται στην οδηγία 75/442/ΕΟΚ και, ως εκ τούτου, δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας.
Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν?
Νάσο αυτό το κείμενο από πού είναι;
Το ΠΔ 116 που έκανε νόμο την οδηγία της ΕΕ περι ανακύκλωσης δεν μιλάει για ιστορικά ή συλλεκτικά οχήματα. Μιλάει για μεταφορά και παράδοση των ΟΤΚΖ (οχήματα τέλους κύκλου ζωής, δηλαδή αποχαρακτηρισμένα) από τους ιδιοκτήτες τους προς ανακύκλωση και για συλλογή εγκαταλελειμμένων. Στην πρώτη περίπτωση δεν προσδιορίζει αν είναι υποχρεωτική η καταστροφή (λέει όμως ότι είναι υποχρεωτική η μεταφορά και παράδοσή τους από τον ιδιοκτήτη), στην δεύτερη περίπτωση λέει ότι αν βρεθεί ο ιδιοκτήτης μπορεί να φυλάξει το όχημα σε ιδιωτικό χώρο για συναισθηματικούς λόγους.
Είναι η παράγραφος 10 της οδηγίας που μου δώσατε το λινκ νωρίτερα
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Είναι η παράγραφος 10 της οδηγίας που μου δώσατε το λινκ νωρίτεραΚαλά το έχω χάσει! Δέκα φορές την διάβασα για να το βρω και δεν το έβλεπα!
Το πρόβλημα είναι ότι το ΠΔ 116 που έκανε νόμο αυτή την οδηγία δεν μιλάει για ιστορικά και συλλεκτικά. Τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ. Άρα μάλλον τσάμπα μιλάμε. Δεν έχει καμία αξία η διατύπωση της οδηγίας....
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
http://www.minenv.gr/anakyklosi/law/00/pd116-otkz.pdfΕδώ το γράφει; Πού ρε συ το έχω διαβάσει ολόκληρο και δεν το είδα!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εδώ το γράφει; Πού ρε συ το έχω διαβάσει ολόκληρο και δεν το είδα!
Αν εννοεις που αναφερει πως αυτα χαρακτηριζονται 'αντικες'... δεν υπαρχει
Εγω απλως αναφερω το ΦΕΚ -
Παιδια μαλλον χασαμε τη μπαλα...
Η οδηγια ειναι για ΟΤΚΖ-ανακυκλωση κλπ. αρα προφανως ΔΕΝ εννοει για αυτοκινητα σε καλη κατασταση, πιστοποιημενα κλπ. Αλλωστε μεσα αναφερει 'αποσυναρμολογημενα'. Αυτο δεν καταλαβα, πως χαρακτηριζεται το χρεπι σαν 'οχημα προς επισκευη/αναπαλαιωση'.Αλλα αν δεν ειναι νομος ακομη, μαλλον καταλαβα λαθος το νοημα του κειμενου απο την αρχη...
-
Όχι Αγγελε η οδηγία αυτή της ΕΕ έχει γίνει νόμος με το Π.Δ. 116 του 2004 που έβαλε ο Νάσος. Αλλά δεν αναφέρεται σε αντίκες και συλλεκτικά. Μιλάει μόνο για τα εγκαταλελειμμένα που μπορεί ο ιδιοκτήτης τους να τα κρατήσει σε δικό του χώρο για συναισθηματικούς λόγους. Εγώ όπως το κατανοώ ΟΤΚΖ σημαίνει οχήματα που πάνε για αποχαρακτηρισμό ανεξαρτήτως κατάστασης, κι εκεί λέει για υποχρέωση του ιδιοκτήτη να τα μεταφέρει και να τα παραδώσει για ανακύκλωση. Είναι ασαφές γιατί η διατύπωση παραπέμπει σε υποχρέωση μεταφοράς προς καταστροφή, όχι σε υποχρέωση καταστροφής. Δηλαδή σαν να εννοεί ότι πρέπει να πας να το παραδώσεις κι όχι να το αφήσεις στο δρόμο. Εδώ ίσως υπεισέρχεται η δήλωση στη ΔΟΥ ότι θα φυλαχτεί σε ιδιόκτητο χώρο. Επίσης εφόσον δεν αναφέρει υποχρέωση καταστροφής δεν αναφέρει και εξαιρέσεις για αντίκες ή για συναισθηματικούς λόγους (παρά μόνο για τα εγκαταλελειμμένα).
Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία. Ας το διαβάσει και κανένας νομικός. Άντε!!!
-
Γιατί τόση πρεμούρα;
Ο νομικός δεν είναι Πυθία.Συνεπώς δεν μπορώ να μαντέψω πώς θα λυθεί το ακανθώδες πρόβλημα πιστοποίησης των ιστορικών και εφοδιαμού τους με κρατικές πινακίδες και απαλλακτικά οφέλη.Καταρχήν δεν μπορείς πλέον να καταθέσεις (όπως γινόταν παλαιότερα )τις πινακίδες του αυτοκινήτου, ζητώντας τη διαγραφή του,αν προηγουμένως δεν έχεις πάρει βεβαίωση ότι το παρέδωσες σε εταιρεία ανακύκλωσης.
Αν θέλεις παρόλα αυτά να το διαγράψεις χωρίς να το παραδώσεις,για να το κάνεις κοτέτσι ή περιστερώνα στην αυλή σου,θα πρέπει να αποδείξεις ότι θα το φυλάξεις σε ιδιωτικό χώρο,μη επιβαρύνοντας το περιβάλλον.Πώς θα εφαρμοστεί αυτό δεν έχω ιδέα.Κάποια στιγμή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των παλιών αυτοκινήτων σε ολόκληρα αστικά κέντρα (για να μην πω νομούς)και θα καλείσαι να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας για κάτι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις.Και όταν λέω παλιά αυτοκίνητα δεν εννοώ τα τριακονταετίοας,αλλά και τα ηλικίας δέκα-δεκαπέντε χρόνων (προδιαγραφές Euro 0 ας πούμε).Αυτό ήδη συμβαίνει σε αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.Από τους περιορισμούς αυτούς θα εξαιρούνται τα αυτοκίνητα που θα έχουν χαρακτηριστεί αντίκες,ιστορικά (πες το όπως θέλεις),τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με κρατικές πινακίδες,θα πληρώνουν μειωμένα τέλη κυκλοφορίας,αλλά θα φέρουν πιστοποιητικό από έναν και μοναδικό σοβαρό φορέα.Πώς θα εφαρμοσθεί αυτό στην Ελλάδα δεν ξέρω....... ούτε θέλω να μάθω.
Στην Ιταλία φερ'ειπείν τους περιορισμούς που περιέγραψα και που είναι πραγματικότητα ήδη,γλυτώνουν προς το παρόν μόνο τα αυτοκίνητα ηλικίας άνω των είκοσι ετών, που είναι εγεγραμμμένα και πιστοποιημένα από την ASI ή το Registro Storico Fiat (συνβαίνουν και εκεί ευτράπελα και η Fiat αυτονομήθηκε από την ASI).Και η εγγραφή εκεί είναι κάτι όχι αστείο.Kάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα έστω και σε βάθος χρόνου που θα έχει βιβλική διάσταση.Τότε ίσως θα πάψει και το φαινόμενο της προσωρινής κατάθεσης των πινακίδων στην ΔΟΥ,με το πρόσχημα της ανακατασκευής και τη βεβαίωση ότι θα φυλαχθούν σε ιδιωτικό χώρο,χωρίς να ζητούνται σε περίπτωση ανάληψης των πινακίδων ούτε παραστατικά για την ανακατασκευή ούτε βέβαια να ελέγχεται ο χώρος που δηλώθηκε ότι θα φυλαχθούν όσο παραμείνουν ακινητοποιημένα.
Το φλέγον ζήτημα, νομίζω είναι το πώς,από ποιόν και με ποιές προϋποθέσεις θα πιστοποιούνται τα 'ιστορικά' αυτοκίνητα,τα οποία θα φέρουν κρατικές πινακίδες και θα απολαμάβνουν προνομίων,χωρίς τα σημερινά παρατράγουδα των εκπτώσεων,των γνωριμιών και της άγρας πελατών που οδηγεί στο να χαρακτηρίζονται ιστορικά το κάθε καρυδιάς σάπιο καρύδι και της παράπλευρης δράσης κυκλωμάτων γύρω από το χώρο του ιστορικού.
Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα σε υποχρεώνει να καταστρέψεις το παλιό σου αυτοκίνητο εφόσον :
α)πληρώνεις κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας του
β)δεν το αφήνεις έκθετο στο δρόμο
γ)λίαν συντόμως δεν μπορείς να το θέσεις σε κίνηση ούτε για 100 μέτρα.Ήδη εδώ και πολλά χρόνια σε μεγάλες ιαπωνικές πόλεις δεν σου επιτρέπεται η αγορά αυτοκινήτου αν προηγουμένως δεν αποδείξεις ότι έχεις εξασφαλίσει ιδιωτικό χώρο που θα το παρκάρεις.
-
Oπως θα ακουσατε σημερα αρχισε η αναιρεση του νομου περι ιστορικων πινακιδων και οχηματων , στο υπουργειο μεταφορων !
Εποντε τα σπουδαια .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Oπως θα ακουσατε σημερα αρχισε η αναιρεση του νομου περι ιστορικων πινακιδων και οχηματων , στο υπουργειο μεταφορων !Εποντε τα σπουδαια .........
Έχουν βγει τα ιστορικά στο σύνταγμα και οι εξαγριωμένοι ιδιοκτήτες καίνε πλαστικά ταμπλώ από 106 και polo...
APR, καλημέρα!
-
μεραααα
-
Παιδιά, δεν το πίστευα μέχρι που το είδα στην Ακτή Μιαούλη: Κομβόι ιστορικών με πινακίδες (γύρω στα 10-12 αυτοκίνητα) κινούταν με 10χαω στο δρόμο ενώ καμμιά 50αριά άτομα ακολουθούσαν πεζοί!!! (Κάτι σαν πορεία δηλαδή).
Οι πεζοί χτυπούσαν τάσια που κρατούσαν στα χέρια και με συνθήματα
'ΚΑ-ΤΩ ΤΑ ΧΕ-ΡΙΑ ΑΠ-ΤΑ ΙΣ-ΤΟ-ΡΙ-ΚΑ' και
'ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΕ-ΤΟ ΝΟΟΟΜΟ ΠΙΣΩ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΩ'
κάναν την δικής τους πορεία!Κατέβηκα να δω τι γίνεται και μου μοίρασαν φωτοτυπία από το νεο ΦΕΚ και δεν πίστευα στα μάτια μου Όντως με χθεσινοβραδυνή 'ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ' θα χαρακτηριζα εγω την απόφαση, ανακλήθηκαν όλες οι πινακίδες ιστορικών που έχουν διατεθεί από το 2001 και μετά.
Μεγάλη χαμένη του παιχνιδιού φαίνεται να είναι η ΕΛΠΑ (διαβάστε την απόφαση και θα δείτε) ενώ μεγάλη νικήτρια η ΕΟΟΕ που απ ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι η μόνη που θα έφοδιάζει τα κλασικά μας με ιστορικές πινακίδες.
Σύμφωνα με την απόφαση τόσο η ΦΙΛΠΑ όσο και η ΕΟΟΕ θα εκδίδουν πινακίδες, αλλα εκείνες της ΦΙΛΠΑ θα ισχύουν μόνο για τις δικές τους εκδηλώσεις ('εκθέσεις' λεει το νέο ΦΕΚ) και όχι για χιλιόμετρα 'συντήρησης'Με την πρώτη ευκαιρία θα σκανάρω την απόφαση και θα την ποστάρω.
Α, μην ξεχάσω. Την Παρασκευή στις 11πμ θα γίνει μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας εμπρός στην Βουλή με κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλετες....
-
Kαι τώρα τι θα κάνουμε κύριε Πρόεδρε ????
Θα πρέπει να αλλάξουμε πινακίδες και στα 28 ιστορικά μας ???
Παίζει καμιά έκπτωση, σε πινακίδες χονδρικής ?
Αν τις βγάλουμε σήμερα, θα γράφουν και ημερομηνία ??? -
Διαβάστε και το σχετικό ΦΕΚ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Διαβάστε και το σχετικό ΦΕΚΝίκο, αν ψηφίζαμε το άτομο με το καλύτερο χιούμορ του φόρουμ είχες την ψήφο μου, στο λέω από τώρα!
-
Φχαριστώ Αλέξανδρε! Η Πρωταπριλιά ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Φχαριστώ Αλέξανδρε! Η Πρωταπριλιά ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου...Ούτε και εμένα ...
-
Μη μου πεις ότι παρεξήγησε κανείς την αγγελία?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μη μου πεις ότι παρεξήγησε κανείς την αγγελία?!'Ασ'το kouk. Νεβερμάιντ...
-
Αν είναι αυτό=
Αν δεν είναι και μου κάνεις πλάκα=
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες