-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Αφού μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι ιστορικές πινακίδες και τα κλασσικά αυτοκίνητα δεν είναι γιά τα ψώνια στο LIDL ( 13.00μμ 20/4) ,ας τούς κράζουμε ,μπάς και προλάβουμε το κακό πού είναι θέμα χρόνου να συμβεί....και μη μού πεί κανείς ότι πήγαινε συνεργείο........
άμα είχε σταματήσει σε περίπτερο και όχι στο λιντλ θα ήταν ok?
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Αφού μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι ιστορικές πινακίδες και τα κλασσικά αυτοκίνητα δεν είναι γιά τα ψώνια στο LIDL ( 13.00μμ 20/4) ,ας τούς κράζουμε ,μπάς και προλάβουμε το κακό πού είναι θέμα χρόνου να συμβεί....
και μη μού πεί κανείς ότι πήγαινε συνεργείο........Mια φορά στη δουλειά του δεν το πήρε να πάει, γιατί 1 το μεσημέρι καθημερινής στο lidl εργαζόμενοι δεν πάνε!( εκτός και αν δουλεύουν εκεί! )
Από όοοοολα τα ρημάδια που έχουν παρελάσει, κατά καιρούς, εδώ, εσύ βρήκες μια αξιοπρεπέστατη αμαζόνα να βγάλεις το άχτι σου για τους μπαταχτζήδες; Λέει πουθενά η υπουργική απόφση ότι δεν πρέπει να κάνεις στάση σε σουπερμάρκετ; Ήθελα να ήξερα, τις δοκιμές σας εσείς και τα χιλιόμετρα συντήρησης τα κάνετε σε κλειστό δρόμο; Αν όχι, δεν έχει χρειαστεί ποτέ να σταματήσετε κάπου;;
Αν ήταν:- Ρημάδι
-Φoρτωμένο
-Το οδηγούσε κάνοντας βλακείες ή έτρεχε
-Παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ή σε δημόσιο δρόμο για αρκετό καιρό
-Έδειχνε, τελοσπάντων, ότι ο κάτοχός του **δεν το βλέπει σαν ιστορικό αυτοκίνητο αλλά βρήκε κόλπο για να μην πληρώνει **
τότε ρίξτου τα...
Όπως και να έχει, θεωρείς ότι κατάφερες κάτι με το να βάζεις μια φωτογραφία στο ίντερνετ; Θα τη δουν, μαζί με 3 σχετικούς, άλλοι 300 άσχετοι που δε θα καταλάβουν και τι λες και, αν ενοχληθούν, θα σου ρίξουν και σε εσένα τίποτα ντομάτες ή το υπόλοπο από το φαϊ τους την άλλη φορά που θα σε πετύχουν με το ρενώ σου στο δρόμο...
Για την ιστορία, ξαναλέω ότι πέτυχα ανήμερα Πάσχα ζευγάρι μαζοχιστών Γερμανών σε Τ1 με Η-Zul. πινακίδες που κατέβηκαν από το χωριό τους για διακοπές στο Πόρτο-Χέλι...και εμείς καθόμαστε και τρώμε τον κ*λο μας για το αν πρέπει ο παππούς να σταματήσει στο πάρκινγκ του lidl ή να το βγάλει με αλάρμ απέξω;
Και αν είχε πάει στο lidl να πάρει λάδια;
- Ρημάδι
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και αν είχε πάει στο lidl να πάρει λάδια;χαχαχαχαα, αμα σου πω οτι και εγω αυτο σκεφτηκα ? 15-40 λαδακι τζαμπε το λιντλ, απαγορευεται να σταματησει?
Παιδια μην το παρακανουμε με τις πινακιδες, αν ειναι ερηπειο το καταλαβαινω , βγαλτε τα σωψιχα σας ποιος του τις εδωσε........
Αν δλδ σημερα που ηθελα να βγαλω το ενα ιστορικο, εκανα 60 χλμ και εφτανα στον Ταξιαρχη και χτυπουσα κανα κοψιδι πριν επιστρεψω, θα με βγαζατε και μενα φωτο? αν ειναι να ξερω να εχω μαζι μου μια κουκουλα σαν εκεινη που ειχανε σε μια διαφημιση που εδειχνε με την κουκουλα αλλο αυτοκινητο. -
Συμφωνώ. Μην το τραβάμε από τα μαλλιά. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω ότι αμαζόνα χρησιμοποιείται σαν καθημερινό αυτοκίνητο. Το ότι την είδες στο Lidl δεν λέει τίποτα.
-
αν ειναι να βλεπουμε τετοιες κουκλες στο δρομο.....'δεκτη' και η 'παρανομια'...
-
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,ΑΠΟ ΤΟ FORUM TOY HISTORIC-RACING.GR ,ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΩ ΜΙΧΑΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥ.....
ΚΑΙ ΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ? ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ TOY LIDL ΠΧ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,Η ΑΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ,ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ....
ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΟΠΩΣ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ...
ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΟΛΙΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ'ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ-ΦΙΛΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..
ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,(ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ)ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ LIDL NA ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ?
Η ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LIDL ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ?
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ....
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,Ο ΖΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ CHRIS,ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΝΑΡΤΖΟΣΥΝΕΡΓΕΙΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ)ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ..
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΙΑ 'MERC' ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ.....
ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΝΩ(ΦΩΤΟ ΣΤΟ INTERNET)ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ AΡΓΟΤΕΡΑ...
ΟΧΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ...
ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ..
'ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ' -
κάνοντας ένα πρόχειρο υπολογισμό και γνωρίζοντας τα νούμερα της κάθε λέσχης υπολογίζω πως πάνω από 25000 αυτοκίνητα έχουν πινακίδες ιστορικού.
πόσα από αυτά εμφανίζονται στις διάφορες εκδηλώσεις των λεσχών
και πόσα από αυτά εμφανίζονται να κυκλοφορούν στους δρόμους μεταφέροντας και διάφορα πραγματάκια η τα βλέπουμε παρκαρισμένα στα παρκιν των σούπερ μάρκετ,πολυκαταστημάτων η σκυλάδικων.
αν αρχίσω και ανεβάζω τις φώτο που έχω μαζεμένες πολλοί από εδώ μέσα που έχουν την μύγα θα μυγιαστούν περισσότερο και θα γίνει ψιλοχαμός.
συνεχίστε να ακολουθείτε την τακτική της στρουθοκαμήλου και να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας,όλοι οι άλλοι δεν έχουν μάτια να δουν τι γίνετε και είναι χαζοί,και να είστε σίγουροι τα χειρότερα έρχονται.υγ.
οι παγόδες χρειάζονται αλλαγή λαδιών,λέω να τις βγάλω μια μια να πεταχτώ μέχρι το γνωστό μάρκετ να τους πάρω λαδάκια(τετοια να μην διαβαζα) -
Έλεος πια με αυτή την τρομοκρατία για τα χειρότερα που θα έρθουν... Δεν κοιτάτε τι έχει συμβεί στη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, τα χειρότερα για τις ιστορικές πινακίδες σας μάραναν.
Αφήστε που δεν καταλαβαίνω τι άγχος έχουν με την επαπειλούμενη απώλεια του 'προνομίου' όσοι δεν έχουν καν αυτοκίνητο με Ι.Ο. πινακίδες.
-
για πινακίδες μιλάμε εδώ Νίκο όχι για πολιτική,αυτή την ζούμε στο πετσί μας κάθε μέρα.
-
νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο...
ξερετε τι ιστορικό εχω. εχει κανονικές προς το παρον πινακιδες. Αλλα ετσι κι αλλιως το κυκλοφωρο καθε οποτε αλλα Σαβατο ή Κυριακη, ετσι για να ζεσταθουν τα λαδια..
η αγαπημενη μου διαδρομή??? σπιτι - περιπτερο - φουρνος - στη μαμα για καφεδακι και σπιτι.
γιατι???
για 2 λογους- δεν εχει κινηση και δε ζοριζεται
- εχει 3 στασεις και κρυωνει και λιγο να ειμαστε σιγουροι...
α! και οποτε το καθημερινό μου ειναι συνεργειο για σερβις περνω την Κυρα Φρωσύνη, να παω στη δουλεια 7 χλμ και να γυρισω το απογευμα, αλλα 7...
αν ειχα ιστορικές θα ηταν μεμπτα ολα αυτα???
Προσωπικά δε νομιζω, αλλα αν ειναι μεμπτη η ανωτερο λογική της χρησης της τοτε να μην περιμενω με το που θα ληξει η ασφαλια να δωσω αυτα τα λεφτα για ιστορικές αλλα απλά να την ανανεωσω...
σιγουρα δεν ειναι το ιστορικό με παραδοση αλλα απλά το λυπηθηκα να παει για σκραπ..... -
Κι εγώ για πινακίδες μιλάω και λέω ότι το παρακάνετε. Η λευκή αμαζόνα είναι άξια θαυμασμού κι όχι τιμωρίας που πάρκαρε στο lidl. Στο κάτω κάτω δεν την έχετε δει πολλές φορές εκεί....
-
'Η λευκή αμαζόνα είναι άξια θαυμασμού κι όχι τιμωρίας που πάρκαρε στο lidl.'
αν έτσι το βλέπεις δεν μπορώ να έχω καμιά αντίρρηση,και πολύ περισσότερο ως μη κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κι εγώ για πινακίδες μιλάω και λέω ότι το παρακάνετε. Η λευκή αμαζόνα είναι άξια θαυμασμού κι όχι τιμωρίας που πάρκαρε στο lidl. Στο κάτω κάτω δεν την έχετε δει πολλές φορές εκεί....Συμφωνώ...
Άλλο να το βλέπεις τακτικά σε καθημερινές δουλειές και άλλο να το πετύχεις μια φορά.
Ξέρω πολύ καλά και εκτιμώ την αγάπη και την ευαισθησία του Κάρολου για τα Ιστορικά αλλά θεωρώ οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι υπερβολικός.Δεν ξέρω πάντως αν φταίει οτι δεν κυκλοφορώ πολύ στο κέντρο, αλλά αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες (καλά ή άσχημα) συναντώ παρα πολύ σπάνια (1φορά το 3μηνο!), οι υπόλοιποι που τα πετυχαίνετε? (η ερώτηση είναι πραγματική δεν κάνω πλάκα...)
-
Ρε Ιωσήφ, οι 25000 πινακίδες είναι απλά εξωπραγματικό νούμερο.
Σκέψου ότι στην ΕΟΟΕ έχουν μεν 'εκδομένες' τις πινακίδες για όλα τα νούμερα τους, αλλά δεν τις έχουν μοιράσει όλες ακόμα.
Στην Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ τα νούμερα που έχω δει είναι κάτω από το 5000 (τουλάχιστον από όσα έχω δει, και θυμάμαι).
Στην ΕΛΠΑ πρέπει να είναι ακόμα χαμηλώτερα.Σίγουρα πάντως είναι πάνω από 10-15000 αυτοκίνητα με πινακίδες ιστορικού.
Από την άλλη, ήδη κάποια άτομα που συμμετέχουν στις ομοσπονδίες αυτές έχουν αναλάβει να ενημερώνουν τους εκάστοτε υπεύθυνους για την οποιαδήποτε κατάχρηση εντοπίζουμε. Μήπως οι ίδιοι, για να μην πω όλοι μας, να 'πιέσουμε' μπας και επιτέλους καταλάβουν ότι ιστορικά νούμερα δεν παίρνουν μόνο προπολεμικές Rolls Royce, αλλά μια χαρά κυκλοφορήσιμα οχήματα. Δεν λέω να επιτραπεί η κατάχρηση (σχάρα στην οροφή και πράγματα κρεμασμένα παντού), αλλά όπως λέει και ο Αλέξανδρος να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αυτοοκίνητο μας για να πάμε μία εκδρομή. Σίγουρα είναι 'πονηρή' περίοδος, και η πιθανότητα το κράτος να αφήσει έσοδα να χαθούν μηδαμινή, όμως ίσως θα πρεπε να ξεκινήσουν, μπας και σε καμία δεκαετία καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο αυτό.
Δημήτρη η αλήθεια είναι ότι παρκαρισμένα τουλάχιστον πετυχαίνω σχετικά συχνά. Σε κίνηση πιο συχνά. Κάτι 'κολάσιμο' όμως πλέον αρκετά σπάνια.
-
Με την βενζινη στα 2 ευρω δεν κυκλοφορουν πια αυτοκινητα !!!!!!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Στην Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ τα νούμερα που έχω δει είναι κάτω από το 5000 (τουλάχιστον από όσα έχω δει, και θυμάμαι).
Μολις μπηκανε στα νουμερα που αρχιζουν απο 5000.
Ομως!
Το 1ο νουμερο ειναι το 1001 και οχι το 0001, αρα μιλαμε για 4000 πινακιδες.
Επισης οταν μεταβιβαζεται ενα αυτοκινητο δεν κραταει το παλιο νουμερο αλλα παιρνει νεο και επιστρεφεται η παλια πινακιδα που δεν ξαναχρησιμοποειται.
Επισης πολλα αυτοκινητα που εχουν νουμερα, λογω κρισης ειναι ακινητοποιημενα και πολλα απο αυτα δεν προκειται να 'επιστρεψουν'.
Αμα ρωτας τη γνωμη μου δε νομιζω να υπαρχουν πανω απο 2000-2500 ενεργα αυτοκινητα με ΕοΦιλπα πινακιδες. -
Μιχάλη το 1001 ανήκει σε καλό μου φίλο.
Παρόλα αυτά έχω δει αυτοκίνητα με πινακίδες ΦΙΛΠΑ που ήταν τριψήφια, νομίζω και διψήφια. Φωτογραφίες μερικών υπάρχουν και στα περιοδικά της ΦΙΛΠΑ. Δε ξέρω αν από όταν ιδρύθηκε η ΕΟ. ΦΙΛΠΑ παραδώσαν τα παλιά νούμερα, και πήραν νέα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή υπήρξαν και αυτά. Κατά άλλα συμφωνώ 100% μαζί σου. -
Δεν παιρνω και ορκο αλλα δεν εχω δει ποτε 3ψηφιο νουμερο.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
'Η λευκή αμαζόνα είναι άξια θαυμασμού κι όχι τιμωρίας που πάρκαρε στο lidl.'αν έτσι το βλέπεις δεν μπορώ να έχω καμιά αντίρρηση,και πολύ περισσότερο ως μη κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου.
όντως δεν έχεις ιστορικό αυτοκίνητο ή έτσι το λες;
μήπως δεν κατάλαβα εγώ τι θέλει να πει ο ποιητής; -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Δεν παιρνω και ορκο αλλα δεν εχω δει ποτε 3ψηφιο νουμερο.Ορίστε τριψήφιο!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες