-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Δεν παιρνω και ορκο αλλα δεν εχω δει ποτε 3ψηφιο νουμερο.Μιχάλη αν έχεις το τεύχος 32-33 Οκτ.2011,στη σελίδα 85 πάνω δεξιά,η chevrolet. Αλλά η πινακίδα είναι 'ΕΕ * * * '
-
μερσεντες 190 2.3-16 τι χρονια ξεκινησε??
-
H 190 ξεκίνησε το 1982. Οπότε ό,τι και αν είδες δεν αποκλείεται να δικαιολογεί τις πινακίδες του, όσον αφορά το κομμάτι της παλαιότητος. Το τί μοτέρ φοράει δεν παίζει ρόλο καλώς ή κακώς.
-
το 'θεμα' μου δεν ειναι οι πινακιδες.. δεν ειναι δουλεια μου - ειναι δουλια των αρμοδιων καθε λεσχης...
απλά ρωτησα ( μαλλον σε λαθος νημα - στο σαφαρι επρεπε να το βαλω τελικά ) γιατι ειχα την εντυπωση οτι η 2.3 στην ελλαδα ( που αμφιβαλω αν και ποσες ηρθαν γνησιες - η χρυση εποχη του τροπετου απο την Γερμανια θυμιζω ηταν τοτε - βλεπε golf 2 1.8 16v ας πουμε ) εμφανιστικαν κατα το τελος της 10ετιας του 80 αρχες του 90, κατι που επιβεβαιωσε και η - ατυπη - στατιστική ερευνα στο car.gr
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ορίστε τριψήφιο!
1938 American Bantam Roadster
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ορίστε τριψήφιο!
1938 American Bantam Roadster
Σιγα μην τον ηξερες.Ο Προ στο ειπε,ειμαι σιγουρος!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σιγα μην τον ηξερες.Ο Προ στο ειπε,ειμαι σιγουρος!!!
H μόνη μάρκα που ξέρει η γυναίκα μου...
-
-
κατασκουριασμενο autobianki χτυπημενο απο ολες τις μεριες, ουτε ο νεονακης δεν θα το επαιρνε, με πινακιδες ιο, σημερα στη βουλα.... ρε παιδια για να συνενοηθουμε αντικα θεωρειται το διαλυμενο αμαξι η το επισκευασμενο σωστα. γιατι εχω 3 για νεονακη, μη πανε χαμενα . να τα βγαλω ιο , και αργοτερα τα κανω πενα. τα φωτα σας.
-
Ο χρήστης pop2000 έγραψε:
κατασκουριασμενο autobianki χτυπημενο απο ολες τις μεριες, ουτε ο νεονακης δεν θα το επαιρνε, με πινακιδες ιο, σημερα στη βουλα.... ρε παιδια για να συνενοηθουμε αντικα θεωρειται το διαλυμενο αμαξι η το επισκευασμενο σωστα. γιατι εχω 3 για νεονακη, μη πανε χαμενα . να τα βγαλω ιο , και αργοτερα τα κανω πενα. τα φωτα σας.http://i454.photobucket.com/albums/qq26 ... 111450.jpg[/img]
αυτο λες ???? (autobianchi )
-
IO 1982 η πινακιδα μιας μερκ παρκαρισμενης μεσα στο προαυλιο του εκλογικου κεντρου της Ραφηνας.
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε σκυλοι μαυροι κλπ κλπ και ολα οσα εχουμε πει εδω μεσα, αλλα γαμωτο επιτελους, οχι και μεσα στο εκλογικο.
Ρωτησα μηπως ηξεραν τον ιδιοκτητη αλλα δεν . . . -
XΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....
Μοναδικό σχόλιο ότι τα 2 αυτοκίνητα ειναι φωτογραφημένα με διαφορα 2 λεπτών και σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους. Τα συμπεράσματα δικά σας!!
-
Δυο σετ πινακιδων εχει;
-
Οι μεταλικες στο 'καλο', και οι φωτοτυπιες στο παλιο.
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
XΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....Μοναδικό σχόλιο ότι τα 2 αυτοκίνητα ειναι φωτογραφημένα με διαφορα 2 λεπτών και σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους. Τα συμπεράσματα δικά σας!!
ΘΕΟΣ!
ο ορισμός της ρήσης 'με ένα (φράνκο) ζμπάρο, δυό τριγώνια'του αξίζει τουλάχιστον ένα βραβείο,καθώς διακρίνεται στις κατηγορίες: Θράσος, ευρυματικότητα, έμπνευση (σιγά τη δυσκολία αλλά λέμε...) και εκτέλεση.
αυτός μάλιστα! γι' αυτόν να σηκωθούμε όλοι όρθιοι και χωρίς παράγγελμα για να αποδώσουμε τιμές...
-
Τους ξεπέρασε όλους...
-
σιγά τα ωά,τι έκανε ο άνθρωπος και τον κράζετε με αυτόν τον τρόπο,σε μάρκετ ψώνιζε η αντικείμενα κουβαλάει.
-
Φαντασου αυτον τον ανθρωπο σε συζητηση περι πολιτικων και ακαραιοτητας χαρακτηρων .........
Θα ηθελα να ηξερα τι επαγγελμα κανει αυτο το ατομο , οχι τιποτα αλλο , απλα για να εμπεδωσω ποιοι αγαπουν τοσο πολυ τα μερκεντε ! Ο cosmo mike που ειναι ?
-
εγω παλι ειμαι περιεργος τι ψηφισε....
-
κανας μερκενταίος να μας πει καμιά λεπτομέρεια για το αν είναι λέητ έητις ή έρλι νάηντις το μοντέλο
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες