-
Ευτυχώς βρήκες την παραφωνία!!!!!!!!!!
-
Το χουμε κ στο φορουμ το 500ρακι που ψαχνετε!!
viewtopic.php?f=16&t=27557&p=1853632&hilit#p1853357
Παντως ο ανθρωπος μετατροπη για τον εαυτο του εκανε, δε νομιζω να αξιωσε οποιοδηποτε αξιωμα ιστορικου
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Όσον αφορά τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας έχω την εντύπωση πώς το χρέος δεν ακολουθεί το αυτοκίνητο αλλά τον ιδιοκτήτη. Εάν δηλαδή πληρωθούν τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς και γίνει η μεταβίβαση στο όνομά σου δεν σε απασχολεί εάν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης χρωστάει τέλη. Το λέω με επιφύλαξη, νομίζω ότι το είχαμε συζητήσει παλιότερα το θέμα.
.!
σωστα και τα δυο!!!!
έχουμε καμιά 'απόδειξη' για το ότι τα τέλη δεν ακολουθούν το αμάξι αλλά τον ιδιοκτήτη; Έχω αυτό ακριβώς το πρόβλημα με μια αγορά που σκοπεύω να κάνω.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
έχουμε καμιά 'απόδειξη' για το ότι τα τέλη δεν ακολουθούν το αμάξι αλλά τον ιδιοκτήτη; Έχω αυτό ακριβώς το πρόβλημα με μια αγορά που σκοπεύω να κάνω.Νομίζω ότι το είχαν πει στον Βαγγέλη στην εφορία. Ε Βαγγέλη; Δεν μπορώ να θυμηθώ αν το είχα δει σε κάποιο νόμο (άλλά κάτι μου θυμίζει.....).
-
βαγγέλη για πές;;;;;;;
θα ρωτήσω βέβαια και γω, αλλά αν δεν υπάρχει γραπτό ή νομολογία....
-
αυτο ακριβως, οταν αγορασα την αμερικανα w108, χρωστουσε 4 η 5 ετη, και μου ειπε η υπαλληλος οτι τα τελη ακολουθουν, για παντα, τον οφειλετη, και δεν ''μεταβιβαζονται''.....χαρτι/νομο δεν ειδα ομως
-
Λάμπρο θα μας πεις τι αγορά σκοπεύεις να κάνεις; Την μάρκα την ξέρουμε, πες μόνο το μοντέλο!
-
Ευχαριστώ Βαγγέλη, πήρα και κανα τηλέφωνο και έτσι φαίνεται να είναι (όπως είναι και το λογικό), μάλιστα δε μου είπαν ότι 'κανονίζεται' ν αμην πληρώσω ούτε τα τέλη του δέκα..., πράγμα που δεν θα κάνω όμως.
-Νίκο, καλό, αλλά μην ξεχνάς και άλλες έλξεις (ΕΣΣΔ, Τουρκία...). Όντως πρόκειται για ένα RX2 coupe, σαν κι αυτό που χω φτιάξει, αλλά αυτό προορίζεται να φτιαχτεί για διασκέδαση. Περισσότερα όταν (και αν) το πάρω (δώσει). -
Καλησπερα,
διαβασα το παρακατω και θα ηθελα την γνωμη σας.
Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης δεν εφαρμόζεται για επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα που διαθέτουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας, καθώς και για επιβατικά αυτοκίνητα ειδικά διασκευασμένα για κινητικά ανάπηρους, με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον εξήντα επτά τοις εκατό (67%).
με 2 λογια,
ΑΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,
ΤΟΤΕ (λογικα) ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ αλλά
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΚΜΗΡΙΟ .....
ΣΩΣΤΑ ? -
Σωστά
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Όντως πρόκειται για ένα RX2 coupe, σαν κι αυτό που χω φτιάξει, αλλά αυτό προορίζεται να φτιαχτεί για διασκέδαση.Ετσι ετσι , ενα για να το χαζευεις και ενα για τρελλιτσες!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σωστά- η ασφαλεια θα ειναι ιστορικη αν δεν κανω λαθος και το μονο που θα πληρωνεις ειναι τα τελη. Κατα τη γνωμη μου μεγαλο πλεονεκτημα αυτο
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Όντως πρόκειται για ένα RX2 coupe, σαν κι αυτό που χω φτιάξει, αλλά αυτό προορίζεται να φτιαχτεί για διασκέδαση.
Ετσι ετσι , ενα για να το χαζευεις και ενα για τρελλιτσες!!!!!
Ακριβώς. Και να μην αγωνιώ μην πάθει τίποτα, και να μη μου κοστίζει (σε κόπο και χρήμα) η εύρεση και τοποθέτηση του σωστού και καινούργιου ανταλλακτικού.
-
Μαιμου αντικες ή μαιμου ανθρωποι ?
Βγαλτε συμπερασματα.Βλεπω στις αγγελιες μια αντικα με πινακιδες ΦΙΛΠΑ.
Το μοντελο του αυτοκινητου που γραφει στην αγγελια δεν υπαρχει.
Τηλεφωνω και αρχιζω να ρωταω …. Διαβαστε απαντησειςΠοιο μοντελο είναι ?
_ ακουω καποιο άλλο από αυτό που γραφει η αγγελιαΕχει το αμαξι στην εφορια τις παλιες πινακιδες ?
_ πιθανο, δεν ξερω, ισως, εγω το πηρα από καποιον που μου χρωσταγε λεφτα.Πως κανουμε την μεταβιβαση στην φιλπα
_ Δεν ξερω, θα μαθω, αλλά να μην σε νοιαζει, θα στα κανω όλα εγω από την αθηναΤελικως στελνω έναν καλο μου φιλο να δει το αμαξι, και να ρωτησει μερικα πραγματα τον κατοχο.
Ακουστε τωρα απαντησεις.
**
Που είναι η κανονικη αδεια του αμαξιου ?**
_φιλε αυτά αστα τωρα, τα εχουμε πειΕχει κανενα προβλημα το αμαξι ?
_ αν ο φιλο σου, θελει να το παιζει μουρη με τετοιο αμαξι, στα λεφτα αυτά, μην ρωτας τετοια πραγματα. Αυτό είναι το αμαξι κι αν σ αρεσει παρτο. Εγω εχω 17 αντικες και ξερω από αυτά (πριν λιγο δεν ηξερε τιποτα)Αυτά τα περι διαλογου.
Κανω την σκεψη ότι ο τυπος είναι απλα περιεργος και αρχιζω παλι την ερευνα.
Κοιταω το vin number του αυτοκινητου και δεν αντιστοιχει στο μοντελο που αυτος λεει ! ! !
Περνω τηλεφωνο στην φιλπα και ρωταω για την πινακιδα του αυτοκινητου
Και μου λενε ότι η πινακιδα αυτή είναι καταχωρημενη σε αλλα μαρκα αυτοκινητου.Λεω ότι ισως δεν ακουσα σωστα το νουμερο της πινακιδας και τηλεφωνω στον πωλητη να τον ρωτησω παλι τον αριθμο πινακιδας της φιλπα και ακουω το παρακατω
«ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, αρα, μην με ρωτας τετοια πραγματα τετοιες ωρες, γιατι σε λιγο φευγω ταξιδι»
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
-
Χωρίς καμμία διάθεση ειρωνίας ή εμπαιγμού,όλα όσα αναφέρεις έχουν χιλιογραφεί.Απόλυτα εξασφαλισμένος είσαι με δύο τρόπους.Αρση ακινησίας και μεταβίβαση,ή σε περίπτωση ατελούς εισαγωγής,διασαφήσεις τελωνείου και συμφωνητικό πώλησης από ένα συμβολαιογράφο.Ολα τ'άλλα είναι ημίμετρα για να γεμίζουμε σελίδες.
-
Κάτι τέτοιοι τύποι προκαλούν ψυχική φθορά όμως .....
-
Τα παραπανω που εγραψα δεν ηταν για να ρωτησω το τι να κανω,
Ηταν για να βγαλετε κι εσεις συμπερασματα σχετικα τις πιθανες μαιμουδες.Και σε συνεχεια του ποστ μου, να αναφερω και αυτά που δεν ηθελα, αλλά δεν βρισκω τον λογο του να αποφυγω την δημοσιευση.
Να η αγγελια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1042575/ο τιτλος της αγγελιας αρχικα ελεγε, mercedes W126 – S 400 SE,
και μετα αλλαξε σε mercedes S 420 SE - W126.
Και βαση του αριθμου πλαισιου (vin) , μιλαμε για μια
ΜERCEDES 380 SE ( καμια σχεση με τα δυο προηγουμενα)Βαση της πινακιδας της ΦΙΛΠΑ, όλα τα παραπανω είναι λαθος.
Και μιλαμε για μια LANCIA .....ME 2 ΛΟΓΙΑ, 4 ΣΕ ΕΝΑ
-
Φαίνεται λαμόγιο μεγάλο ο τύπος. Πρόσεχε μην μπλέξεις με όχημα που δεν είχε ποτέ εκτελωνιστεί νόμιμα κάποια στιγμή είτε ως ΙΧ είτε ως ιστορικό γιατί παίζει μέχρι και κατάσχεση.
-
Ο χρήστης Γιωργος 231 έγραψε:
Εχει το αμαξι στην εφορια τις παλιες πινακιδες ?
_ πιθανο, δεν ξερω, ισως, εγω το πηρα από καποιον που μου χρωσταγε λεφτα.[
τελευταια φορα που ακουσα αυτη την ατακα ηταν για μια τζουλια . .. .και η τζουλια ακομη πουλιεται.
-
Ο χρήστης Γιωργος 231 έγραψε:
Και μιλαμε για μια LANCIA .....ME 2 ΛΟΓΙΑ, 4 ΣΕ ΕΝΑ
Και παραπονιέσαι, κι απο πάνω?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες