-
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά δε χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο , με το link που έδωσε ο Cosmo Mike (ευχαριστώ επίσης) ειδα τις προυποθέσεις και επιτρέπεται να κάνω κάποιες αλλαγές , μέχρι 2 σε διαφορετικά υποσυστήματα όπως πχ αναρτήσεις /φρένα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Τα υπόλοιπα ειναι αναστρέψιμα οπότε στην 30ετία θα κάνω την κίνηση για καρτα.
Γιώργος
-
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Οσο σας επεισα για την 75 αλλο τοσο με πεισατε εσεις για το Corolla και επειδη γνωριζω τον Σακη (ιδιοκτητης)σας λεω οτι το αυτοκινητο ειναι του 86...Αγαπητε Κωστα, in order to make long speeches short (ωραιο το αγγλικο εεε...?):
- Μιλησα με τη λεσχη μεσω της οποιας βγηκαν τα χαρτια της μαρτυρικης Corolla
2.Το αμαξι ειναι του 1984 και καρτα & πινακιδες βγηκαν το 2009 οσο ισχυε η 25ετια - Οι τετραγωνες ('ιταλικες') πινακιδες οφειλονται στην τοτε προσωρινη ελλειψη μακροστενων 'κινεζικων' πινακιδων
- Ο ιδιοκτητης προσκομισε τα νομιμα δικαιολογητικα του στην Εοφιλπα και βασει αυτων πηρε τα νομιμα χαρτια του. Αρα... ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑI ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
- Παρακαλω τον Κωστα και ολους μεσα στο φορουμ να μιλανε με στοιχεια και οχι 'μου το πε ο Σακης, ο Μακης και Τακης'.
- Παρακαλω οσους (φιλους και μη) γυριζουν με μια καμερα και σηκωνουν διαφορες φωτογραφιες στο φορουμ να ειναι πιο προσεκτικοι, διακριτικοι και αντικειμενικοι γιατι κανουν ζημια στο χωρο μας.
Φιλικα,
Μιχαλης Μουζουκης. - Μιλησα με τη λεσχη μεσω της οποιας βγηκαν τα χαρτια της μαρτυρικης Corolla
-
Αγαπητε Μιχαλη ο Σακης Τσουκαλας ειναι ο ιδιοκτητης ,το παιδι το γνωριζω απο τους αγωνες που κανει ο συλλογος μου στους οποιους συμμετεχει με ενα αλλο Corolla Twin cam
μαλλον του 83 η 84.Για να μην σου χαλασω το χατηρι δεχομαι αυτο που λες ,δεν με ενδιαφερει αν ειναι του 84 η 86.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ. Σε καποιους μπορει να μην αρεσει,δεν πειραζει . κ.κ. -
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Αγαπητε κ.ΛΑΓΕ απο την στιγμη που εγραψες μεσα στο forum για λαθη του συλλογου μου,δημιουργωντας καποιες εντυπωσεις με την θεληση σου η χωρις, πρεπει να δικαιολογησης αυτο που εγραψες η να το ανακαλεσεις.Ιδιαιτερως θα μιλαγαμε αν αντι να γραψεις με επαιρνες τηλεφωνο,τωρα θα ανακαλεσεις και μετα ευχαριστως να μιλησουμε ιδιαιτερως.
.Ωραια ΑΝΑΚΑΛΩ αν αυτη ειναι η μοναδικη σας αναγκη ...και λεω οτι μεσα στο αλφα ρομεο κλαμπ ειναι ολα καλως καμωμενα και τελεια καθως και σε ολα τα συναφη κλαμπ (για να μην εχουμε κι αλλες παρεξηγησεις)... Σταθειτε εκει λοιπον και ετσι δεν θα μαθετε ποτε γιατι τοσοι αξιολογοι ανθρωποι με απιστευτα αυτοκινητα (πραγματικοι εραστες της αλφα χρονια τωρα) εχουν αποστασιοποιηθει απο τον συλογο μας!!!Πολλοι θα κουναν το κεφαλι τους αυτη τη στιγμη!!! Πραγματικα απογοητευομαι ,δεν ηθελα να ξεκινησω προσωπικη κοντρα και ακομα και τωρα δεν εκλαμβανω ετσι την εμμονη σας σε αυτο το θεμα.
Νιωθω ομως πως κουρασαμε τους περισσοτερους και ελπιζω να σταματησουμε εδω._ -
Δεχομαι την ανακληση και σας λεω οτι καθε ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απο 18.00 ειμαι παντα στο ενετευκτηριο του συλλογου μας,ειμαι στην διαθεση σας και με μεγαλη χαρα θα σας δεχθω να μιλησουμε για οτι θελετε. 2106180122 τηλ/νο συλλογου, 6944832720 το κινητο μου. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Κ.Κ.
-
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία του.
Με το κατά πόσο είναι αυθεντικό με νοιάζει. Και μου φαίνεται ότι έχει επεμβάσεις παντού.
Επίσης το κατά πόσο χρησιμοποιείται σε αγώνες ντριφτ και σε επικύνδυνη οδήγηση στο δρόμο με ενοχλεί.
Για τον εν λόγο κύριο δεν γνωριζω αν συμμετέχει σε τέτοιου είδους αγώνες, ούτε για το πως το χρησιμοποιεί γενικά. Αλλά γνωριζω αρκετά 'αγωνιστικά' τα οποία τρέχουν με πινακίδες λεσχών, καθώς και διάφορα street driftάδικα που χρησιμοποιούν πινακίδες λεσχών και χαίρονται δημόσια που κλέβουν το κράτος. -
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει η κουβεντα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,γνωριζοντας τον ιδιοκτητη σας λεω οτι δεν ειναι ντριφτακιας ,του αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα ,ποτε δεν ετρεξε με το συγκεκριμμενο αυτοκινητο σε αγωνα δικο μας .
Οταν το αλλο του αυτοκινητο εχει προβλημα ,αυτο που ηδη ανεφερα ,το twin cam ,δεν τρεχει μαζι μας,ειναι απλος θεατης. κ.κ. -
Ντριφτάμαξα με ιστορικές πινακίδες,TransformerAlfa που θέλει κάρτα FIVA,μήπως την αποζημιώσουν για πενταροδεκάρες και κερασάκι στην τούρτα η καινούργια εγκύκλιος της FIVA,που θελοντας να μαζέψει μετρητό,μόνο πάρτε κόσμο δεν φωνάζει.Οταν τα 'κανε η ΕΟΟΕ γκρινιάζαμε όλοι.Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Θεοχάρης είναι 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
-
Αγαπητε φιλε, οι κορωνες εντυπωσιασμου δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το φορουμ.
Πιστευεις ειλικρινα οτι η Fiva εχει αναγκη απο μετρητο και γι αυτο εβγαλε τον καινουργιο κωδικα
Ασε που μερικους δεν σας πιανουμε πουθενα... Ειναι αυστηροι οι κανονες τοτε λεμε την Εοφιλπα σνομπ! Τσουπ... αλλαγουν... προσαρμοζονται... γινονται πιο χαλαροι και τοτε εχει αναγκη η Fiva απο μετρητο... Ελεος! -
Ο χρήστης Junk-Dealer έγραψε:
Ντριφτάμαξα με ιστορικές πινακίδες,TransformerAlfa που θέλει κάρτα FIVA,μήπως την αποζημιώσουν για πενταροδεκάρες και κερασάκι στην τούρτα η καινούργια εγκύκλιος της FIVA,που θελοντας να μαζέψει μετρητό,μόνο πάρτε κόσμο δεν φωνάζει.Οταν τα 'κανε η ΕΟΟΕ γκρινιάζαμε όλοι.Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Θεοχάρης είναι 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.400 οχι αλλα 14 ναι ...ενα ευχαριστω για τα μερικες χιλιαδες λαικα αυτοκινητα σωθηκαν και ας εχουν λαθος χρωμα .καποια στιγμη θα το φτιαξουν.
-
@Cosmo
Να προβληματίσω επεδίωκα,αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα.Δε γνωρίζω αγαπητέ,πόσα χρόνια ασχολήστε με το κλασσικό αυτοκίνητο,αλλά δέκα χρόνια πριν αν πηγαίνατε στην ΦΙΛΠΑ με το ταπεινό σας 02 ή Junior π.χ.και όχι με το προπολεμικό σας,ίσως γινόμουν καλύτερα αντιληπτός.
Η έκπτωση των standards θεωρώ ότι μου δίνει λαβή για την προηγούμενη δημοσίευσή μου.Προσωπική μου άποψη είναι ότι πιστοποιητικά-πινακίδες-εκπτώσεις,έπρεπε να χορηγούνται μόνο σε όσο το δυνατόν περισσότερο αυθεντικά αυτοκίνητα.Οτιδήποτε άλλο δίνει στον καθένα το δικαίωμα να σκεφτεί οτιδήποτε.
Το σχόλιο σας για το παρόν forum το προσπερνώ,καθότι καινούργιος και με ελάχιστες δημοσιεύσεις.Από τα λίγα που διάβασα όμως,μάλλον είστε λίγο υπερβολικός. -
Ντριφτάμαξα με ιστορικές πινακίδες,TransformerAlfa που θέλει κάρτα FIVA,μήπως την αποζημιώσουν για πενταροδεκάρες και κερασάκι στην τούρτα η καινούργια εγκύκλιος της FIVA,που θελοντας να μαζέψει μετρητό,μόνο πάρτε κόσμο δεν φωνάζει.Οταν τα 'κανε η ΕΟΟΕ γκρινιάζαμε όλοι.Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Θεοχάρης είναι 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Και τις προσβολες για transformer Alfa και τον προβληματισμό που έχω για ένα αμάξι που προσπαθώ να συντηρήσω σας τις επιστρέφω ... Μαλλον ειστε απο αυτους που έχουν βολέψει τα δικά τους 'ιστορικά' και δεν νοιάζονται για τους αλλους.
-
Το δικό μου ιστορικό αγαπητέ δεν χρειάζεται κανενός είδους βόλεμα.Μην εξάπτεστε,λίγο παραπάνω δηλώσατε ότι δεν κλαίγεστε για να βγάλετε πινακίδες.
-
Φυσικά , οπότε δεν προκειται να πιάσω κολλητιλικια για να μου το βγαλουν ιστορικό όπως και να ειναι. Εξάλου αναφερα κατι που το αγνοήσατε απλά και μόνο για κανετε ντορο , οτι κάθε αλλαγή που κάνω ειναι πλήρως αναστρέψιμη ώστε αν και οταν θελήσω να μπορώ να το κάνω ιστορικό. Αλλα για να μιλάτε για transformers κάτι παραπάνω απο μένα θα ξέρετε , εχει τύχει σε κάνα γνωστό μήπως? ΄'Η απλά θελετε να μου την πείτε?
-
Μα δεν υπάρχει λόγος να σας ' τη πω' φίλτατε.Οπως εσείς γράφετε τι επιθυμείτε να κάνετε με το αυτοκίνητο σας κάποια στιγμή,έτσι κι εγώ κατέθεσα την άποψη μου.Εσείς εξάλλου αναφέρατε ότι έχετε τοποθετήσει ανταλλακτικά από τρία η τέσσερα άλλα Alfa Romeo.Εγώ απλώς έγραψα ότι,πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη,αυτοκίνητα με τέτοιου είδους επεμβάσεις δεν πρέπει να γίνονται δεκτά.Αυτό και τίποτα περισσότερο.
-
βλεπετε τι καταφερνουμε με αυτες τι συζητησεις..?
junk dealer oυτε μας συστηθηκε ουτε τι αμαξι εχει επεσε κατευθειαν στο ψητο και στην κακια....!!!
σε αυτο το φορουμ ξεκινησαμε παρεα...μεγαλωσε πολλη μετα η παρεα αλλα ολοι εχουμε φιλικη διαθεση για συζητηση για το αγαπημενο θεμα μας...τα ιστορικουλια μας...
ΤΕΛΟΣ..!!!!!! -
Να με συμπαθάτε αγαπητέ Ιστορικέ αν σας χαλώ την παρέα,αλλά νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια δημόσια συζήτηση.Το αυτοκίνητο μου πουλήθηκε πρίν λίγους μήνες,ήταν ένα τετράπορτο της δεκατίας του '60 το οποίο είχε συμβατικές πινακίδες,μικτή ασφάλεια,ΚΤΕΟ κλπ.Και μη φανταστείτε τίποτα εντυπωσιακό,ένα FIAT 125 1600cc ήταν.
Αυτό με το ψητό,μου το εξηγείτε λίγο; -
Μικτη σε αυτοκίνητο του 60?
-
Το ζήτησα από δύο-τρείς ασφαλιστικές,με κάλυψε μία.Ευτυχώς δεν τη χρειάστηκα ποτέ.Θεωρώ πάντως ότι δεν είναι θέμα,αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.
-
Το ζήτησα από δύο-τρείς ασφαλιστικές,με κάλυψε μία.Ευτυχώς δεν τη χρειάστηκα ποτέ.Θεωρώ πάντως ότι δεν είναι θέμα,αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.ενδιαφέρων αυτό
και σε περίπτωση που γινόταν το κακό τι θα σε κάλυπτε η μικτή, σαν ιστορική αξία και πόσο η πάρε 500 και φεύγα.
και πόσο πλήρωνες το 6αμηνο.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες