-
Ο χρήστης w115 έγραψε:
to εικονιζόμενο αλλά και τα αλλα 2 'τερατα' που φαινονται εχουν πινακιδες ΕΟΟΕ
το ένα μάλιστα έχει μόνο την θεση του οδηγού......παντως και εγω τα περισσοτερα φτιαγμένα ιστορικα τα εχω δει με πινακιδες ΕΟΟΕ.....
και μαντλεψτε σε ποια επαρχιακη πόλη κυκλοφορούν.. καθημερινα?
ρε δεν ξερετε ο ανθρωπας ειναι καλιτεχνης κορολα κε30 με φουσκωματα ε30μ3, αεροτομη λε καγκουρ, προφυλακτηρας πολυεστερικος(ο οποιος θυμιζει ε30 ).., καθρεφτες dtm στυλ..κοκκινο ταμπλω.(ξερετε τι κοπο θελει για να το κανεις κοκκινο..??).
βασικα γιατι δεν πηρε ενα μπενβε ε30...??
και σας πειραξαν οι ΕΟΟΕ πινακιδες...??ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΙ...
-
ΓΙΑΤΙ κρύβετε το νούμερο
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΓΙΑΤΙ κρύβετε το νούμεροΦανέρωμα το νούμερο και αποστολή ε-μειλ στην ΕΛΠΑ
-
Ο χρήστης typeA έγραψε:
ΓΙΑΤΙ κρύβετε το νούμερο
Φανέρωμα το νούμερο και αποστολή ε-μειλ στην ΕΛΠΑ
EOOE είναι οι πινακίδες του...
και δεν είναι και το μόνο καγκουροντριφτάμαξο με πινακίδες λέσχης -
Σήμερα στον Γέρακα, Polski στέισιον ρημάδι, με φορτωμένα σίδερα στη σχάρα και πινακίδες ΕΟΟΕ 7027.
-
Ο χρήστης OLYMPIA έγραψε:
Κάποιος να επέμβει!
Πόσο τυφλός ήταν αυτός που πέρασε αυτό?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ KP47 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΠΩ....
Εμένα γιατί μου φαίνεται σωστό μόνο το καπώ και λάθος όλο το υπόλοιπο?
ΤΟ ΑΕ86 ΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ρε δεν ξερετε ο ανθρωπας ειναι καλιτεχνης κορολα κε30 με φουσκωματα ε30μ3, αεροτομη λε καγκουρ, προφυλακτηρας πολυεστερικος(ο οποιος θυμιζει ε30 ).., καθρεφτες dtm στυλ..κοκκινο ταμπλω.(ξερετε τι κοπο θελει για να το κανεις κοκκινο..??).
βασικα γιατι δεν πηρε ενα μπενβε ε30...??
ψαρώσατε ρε...Ε30 είναι το εργαλείο με καπώ και μάσκα από κορόλλα, είναι συλλεκτική J-spec edition, με βόδικιτ hirhosima tech-1
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Υπάρχει και πιο κραυγαλέο παράδειγμα ''ιστορικού'':Αυτό εδώ πως πήρε πινακίδες ιστορικού;
Αυτό είναι 1979-1985...σας ξαναλέω, μην παίρνετε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος....τις καγκουροτογιότες, όποιος έχει σχέση με ΕΟΟΕ ας τυπώσει τις φωτογραφίες να τις πάει στο Θεοχάρη να του πει ότι έχει γίνει ρεζίλι...
-
H W126 εβγαινε 1979-1991.
Το εικονιζομενο εχει ολα τα στοιχεια του facelift που εγινε το 1986.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
H W126 εβγαινε 1979-1991.Το εικονιζομενο εχει ολα τα στοιχεια του facelift που εγινε το 1986.
το αντίθετο θες να πεις... αυτές από το '86 και μετά έχουν φουστίτσες μπρος πίσω, (μην κοιτάς στο πλάι)
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Κάποιος να επέμβει!
Πόσο τυφλός ήταν αυτός που πέρασε αυτό?Γιατί τόση αυστηρότητα Πρόδρομε?
Μόλις διευκολυνθεί, θα το βάψει ο άνθρωπος το καπώ.Γιατί μου πήρε 10' να συνειδητοποιήσω ότι είναι ΚΕ30 και όχι Ε30...
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Σημερα το μεσημερι , ειχε καποιο 'αγωνα' η ΕΟΟΕ στην λεωφορο Βουλιαγμενης ......Και μη μου πειτε για συνεργειο ,γιατι κανεις δεν παει συνεργειο με γυναικα συνοδηγο.....
Αυτο το ειδα σημερα στο μαρκοπουλο αυτο
-
Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος βγήκε από φερυμπότ στη Ραφήνα τζίπ με καινούργιες πινακίδες ΦΙΛΠΑ με συνοδηγό και πολλές βαλίτσες μέσα.
Γενικότερα όμως έχω έναν προβληματισμό για το πόσο αυστηροί πρέπει να είμαστε σε σχέση με 'τα αναγκαία προς συντήρηση' χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος βγήκε από φερυμπότ στη Ραφήνα τζίπ με καινούργιες πινακίδες ΦΙΛΠΑ με συνοδηγό και πολλές βαλίτσες μέσα.
Γενικότερα όμως έχω έναν προβληματισμό για το πόσο αυστηροί πρέπει να είμαστε σε σχέση με 'τα αναγκαία προς συντήρηση' χιλιόμετρα.Έγω του Αγ. Πνεύματος εξω απο την εκκλησία είδα 2 αυτοκίνητα με ΙΟ δεν τα έβγαλα φωτογραφία (κι ούτε και θα το κάνω αλλη φορά) τι να του πείς να μην το αράξει εκεί γιατί τρώει θέση πάρκιν ή γιατί πήγε με το ιστορικό στην εκλλησία;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Υπάρχει και πιο κραυγαλέο παράδειγμα ''ιστορικού'':
Αυτό εδώ πως πήρε πινακίδες ιστορικού;
Αυτό είναι 1979-1985...σας ξαναλέω, μην παίρνετε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος....τις καγκουροτογιότες, όποιος έχει σχέση με ΕΟΟΕ ας τυπώσει τις φωτογραφίες να τις πάει στο Θεοχάρη να του πει ότι έχει γίνει ρεζίλι...
Αφού ξέρεις που πρέπει να απευθυνθείς γιατί δε το κάνεις και βάζεις τους άλλους...; Αφού έχεις τα νούμερα στις φωτογραφίες σου γιατί δε τα στέλνεις με e-mail ; Απλά σε βολεύει να βάζεις τους άλλους κι εσύ απλά να κάνεις δυσφήμηση στη λέσχη που δεν ξέρεις εαν οι πινακίδες που βλέπεις αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο αυτοκίνιτο ή αν η λέσχη το ψάχνει το θέμα
-
Αφού ξέρεις που πρέπει να απευθυνθείς γιατί δε το κάνεις και βάζεις τους άλλους...; Αφού έχεις τα νούμερα στις φωτογραφίες σου γιατί δε τα στέλνεις με e-mail ; Απλά σε βολεύει να βάζεις τους άλλους κι εσύ απλά να κάνεις δυσφήμηση στη λέσχη που δεν ξέρεις εαν οι πινακίδες που βλέπεις αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο αυτοκίνιτο ή αν η λέσχη το ψάχνει το θέμαΕλα, ποιος; Το πέτυχες!
Για αρχή οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου.
Έπειτα, πίστεψέ με, ΑΝ ήθελα να πω κάτι για την ΕΟΟΕ και το Θεοχάρη έχω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να πω, με πολλές λεπτομέρειες σε προσωπικό επίπεδο όμως και για αυτό δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να το κάνω εδωμέσα ή οπουδήποτε αλλού σε ανθρώπους που δε γνωρίζω και δεν εμπιστεύομαι. Τα περι δυσφήμισης στα επιστρέφω στο ακέραιο. Πολύ περισσότερο δε, διότι μπορώ να πιστεύω ό,τι γουστάρω για οποιαδήποτε λέσχη ή μαγαζάκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να απαξιώνω τον κόπο και το χρήμα του κοσμάκη που έτυχε να φοράει μπλε, κίτρινες ή ροζ πινακίδες.
Και αν δε σε πείθω, μπες στον κόπο να διαβάσεις 2 σελίδες πιο πριν τι γράφω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Buick)...(βαρέθηκα, να σας πω... αντε καλή συνέχεια και καλή απόλαυση στους συμμετέχοντες)
-
Γενικότερα όμως έχω έναν προβληματισμό για το πόσο αυστηροί πρέπει να είμαστε σε σχέση με 'τα αναγκαία προς συντήρηση' χιλιόμετρα.Έγω του Αγ. Πνεύματος εξω απο την εκκλησία είδα 2 αυτοκίνητα με ΙΟ δεν τα έβγαλα φωτογραφία (κι ούτε και θα το κάνω αλλη φορά) τι να του πείς να μην το αράξει εκεί γιατί τρώει θέση πάρκιν ή γιατί πήγε με το ιστορικό στην εκλλησία;
OLYMPIA, επειδή δεν έπιασες (ή δεν θέλησες ) το πνεύμα του baltsiotis, θα σου το κάνω πιο λιανά.
Εγώ για να φορτώνω βαλίτσες και να φεύγω τριήμερα και διακοπές με τα ιστορικά μου, πλήρωσα 1000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και σχεδόν 800 ευρώ ασφάλιστρα για το 2010.
Ο κύριος με το τζιπ με τις ΙΟ θεωρείς ότι έχει δικαιώμα να κυκλοφορεί δωρεάν για κάποιο λόγο;
-
Εγώ του Αγ. Πνεύματος είδα δύο ΙΟ, αλλά δεν έπιαναν δημόσιες θέσεις γιατί ήταν δικά μου και τα έχω στην αυλή μου! Και δεν τα κυκλοφόρησα γιατί δεν μπορούσα να βάλω μπρος κανένα από τα δύο!
Α και φωτογραφίες έχω όσες θέλετε!
-
Άλεξ αν μιλάς για αυτό πιο πάνω, είναι Chevrolet Caprice.
Κατά τα άλλα μαζί σου!
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες