-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/03/blog-post_1215.html
ε ρε τι εχει να γινει μολις βγαλουν και τα transit ιστορικα νουμερα!!!
μολις πληροφορήθηκα ότι η ΦΙΛΠΑ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την αφαίρεση των πινακίδων στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
καποτε έπρεπε να γίνει η αρχή.Με το συμπαθειο δλδ, δεν ασχολουνται (ΟΙ ΦΙΛΠΑΔΕΣ) καλυτερα να προσλαβουν κανεναν ακομα να βλεπει τις αιτησεις μας που εχουν αραχνιασει στα συρταρια τους, ή αν δεν μπορουν και 'δυσκολευονται' να τις στειλουν στην μαμα τους την FIVA για πιο γρηγορα διοτι μας τα εχουν κανει 'μπαλονια'?
και μετα να αρχισουν να ασχολουνται με τις προσθαφαιρεσεις λεω γω.
Αντε και γιορταζω σημερα και οσο τους θυμαμαι τουρμπιζω σε επικινδυνες στροφες.......
Για το συγκερκιμενο οχημα που αναφερεστε στην φωτο εχω να μαρτυρησω παντως οτι λογω καποιων αεροδυναμκων θορυβων που παρουσιαζε οι μηχανικοι της αντιπροσωπειας τον ενημερωσανε οτι επρεπε να προβουν στην απαραιτητη αυτη ειδικη διαδρομη στην εθνικη με τοποθετημενη την σχαρα με καποιες αποσkευες απο πανω. Δεν μπορω να σας πω περισσοτερες λεπτομεριες παντως , ειναι 'secret'. Οποτε μαζευτε τα αλογα σας και να εχετε περισσοτερες αποδειξεις την αλλη φορα, οπως εγγραφη ομολογια του ιδιοκτητη οτι δεν εχει κανει σωστη χρηση των πινακιδων κ.λ.π. Οι ανθρωποι για τεστ ντραϊβ βγηκανε......χρονια πολλα Γιωργο και μην τουρμπιζεις
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
http://greekmotorsport.blogspot.com/2010/03/blog-post_1215.html
ε ρε τι εχει να γινει μολις βγαλουν και τα transit ιστορικα νουμερα!!!
μολις πληροφορήθηκα ότι η ΦΙΛΠΑ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την αφαίρεση των πινακίδων στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
καποτε έπρεπε να γίνει η αρχή.μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τον τσιμπησανε τον γειτονα μας τσαλα
-
Θελοντας και μη εχω στεναχωρηθει απο τη σημερινή εικονα των πραγμάτων....
η κριση, τα νεα μετρα, η πτωχευση που ερχεται και πολλά ακόμα δεινά μας εχουν τρομοκρατησει....δυστυχως εχω χασει επαφή με το χομπυ μου 'παλαια αυτοκινητα'
από το μικρο 1:18 εως το πιο μεγαλο 1:1....και θα ηθελα να ρωτησω τί αλλαγες θα ερθουν στην εισαγωγή αυτοκινήτου έξω από Ε.Ε....για δήλωση αντικας. -
καλός τονε και μη μου στεναχωριέσαι, προς το παρόν το μόνο που άλλαξε είναι η ηλικία του αυτοκινήτου που έγινε 30 χρονών από 25.
-
Με την ευχή να 'εξαφανιστούν' από τους μη προβλεπόμενους χώρους -δηλαδή από το δρόμο- και αυτά όπως τα άλλα φωτογραφημένα και ειδικότερα το δεύτερο που πραγματικά εμποδίζει στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται.
Περιοχή Ν. Ηρακλείου
-
Tο Talbot πουλιώτανε για καιρό στο car.gr.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Tο Talbot πουλιώτανε για καιρό στο car.gr.ασχετο......αλλα ειναι chrysler horizon
-
Sorry!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Sorry!δευτερα και τεταρτη απογευμα, παραδιδει ταχυρυθμα ο γιωργος στο γκαραζ, ειναι και φθηνος
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Sorry!
δευτερα και τεταρτη απογευμα, παραδιδει ταχυρυθμα ο γιωργος στο γκαραζ, ειναι και φθηνος
Tης Δευτέρας το μάθημα το έχασα. Για Τετάρτη όμως είμαι μέσα! δεν το χάνω με τίποτα
-
2002 άλλα αντι άλλων , στενή ποδιά εμπρός, τετράγωνα πίσω, μπουρί, ηλιοροφή webasto , starmag , προφυλακτήρας γιόκ και Ι.Ο. νέας εσοδείας...
έχουν αλλάξει τα κριτήρια χορήγησης? -
-
ουπς....ρομπα ο σακης
-
Μάλλον ρόμπα αυτοί που του τις έβγαλαν...
-
για να ξανά πιάσουμε την ίδια κουβέντα ο ιδιοκτήτης δεν έχει ευθύνη, μόνο οι άλλοι που του έβγαλαν τις πινακίδες φταίνε.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ουπς....ρομπα ο σακηςΉταν και βιαστικός γιατί πήρε από το στοκ των τετράγωνων πινακίδων. Αυτά να βλέπεις Γιώργο !!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ουπς....ρομπα ο σακης
Ήταν και βιαστικός γιατί πήρε από το στοκ των τετράγωνων πινακίδων. Αυτά να βλέπεις Γιώργο !!!!
Ετσι οπως παμε παντως θα το χασουμε το προνομιο συντομα.....θα σκασει μπορα............
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
για να ξανά πιάσουμε την ίδια κουβέντα ο ιδιοκτήτης δεν έχει ευθύνη, μόνο οι άλλοι που του έβγαλαν τις πινακίδες φταίνε.ναι ναι κι ο υπάλληλος της πολεοδομίας στην Σύρο δεν έφταιγε που τά έπαιρνε..... αυτοί που του τα έδιναν φταίγανε !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
για να ξανά πιάσουμε την ίδια κουβέντα ο ιδιοκτήτης δεν έχει ευθύνη, μόνο οι άλλοι που του έβγαλαν τις πινακίδες φταίνε.
ναι ναι κι ο υπάλληλος της πολεοδομίας στην Σύρο δεν έφταιγε που τά έπαιρνε..... αυτοί που του τα έδιναν φταίγανε !!!
1,5 μυριο στην τραπεζα ο υπαλληλος, κατσε εσυ.........
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι ναι κι ο υπάλληλος της πολεοδομίας στην Σύρο δεν έφταιγε που τά έπαιρνε..... αυτοί που του τα έδιναν φταίγανε !!!
1,5 μυριο στην τραπεζα ο υπαλληλος, κατσε εσυ.........
ουτε οικονομιες πλεον δεν αξιζει να κανεις... .. σου λενε: τ΄αρπαζεις......
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες