-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καμια συναντηση να οργανωσουμε ?για αρχη και μετα να δουμε μπας και ξανα ζωντανεψουμε το φορουμ
Για βάλε μπρος...
Μακαρι να ειχα τον χρονο
-
-
-
Μπραβο Στελιο!
-
[quote='ritmo130tc']ritmo 130 συνεχεια
[url=http://s454.photobucket.com/user/akrapovitch/media/IMG_3398_zpsxaenxgqc.jpg.html]μπράβο Στέλιο , ωραίο το 127 ,αλλά και το sunny .
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
ritmo 130 συνεχεια
[url=http://s454.photobucket.com/user/akrapovitch/media/IMG_3398_zpsxaenxgqc.jpg.html]μπράβο Στέλιο , ωραίο το 127 ,αλλά και το sunny .
Βλεπεις αυτα που θελεις , η επομενη φωτογραφιση θα ειναι πιο κατω
Οσο για το sunny , το ατιμο δουλευει ακομα εστω και για να κανει αυτην την 'ανιαρη' δουλεια -
τα γιαπωνεζικα το χουν αυτο τα ατιμα δεν χαλανε ευκολα
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Παρακολουθώ το φόρουμ γενικότερα αλλά και το παρόν νήμα εδώ και αρκετό καιρό αλλά μόλις τώρα αξιώθηκα να κάνω εγγραφή.
Βασικός λόγος, πέρα από την αμέλεια , είναι και η έλλειψη γνώσεων έτσι ώστε να μπορέσω να προσθέσω κάτι στα πολύ ενδιαφέροντα που διαβάζω.
Δεν είχα ποτέ ο ίδιος κάποιο Fiat αλλά πάντα είχα όνειρο (ή ευσεβείς πόθους) για να αποκτήσω κάποιο. Μάλλον δύσκολο βέβαια κυρίως για πρακτικούς ($$$) λόγους αφού στόχους μου αποτελούν το σχετικά 'εύκολο' 500αράκι (το παλιό εννοείται) αλλά και το πιο δύσκολο 650 multipla (έκανα με αυτό τις πρώτες βόλτες μου ως...νεογέννητο!!!).
Προς το παρόν αρκούμαι σε μια μακρινή 'συγγένεια' με την παλιά Fiat αφού το Ibiza του ΄86 που έχω είναι με τον κλασσικό κινητήρα των 903 κ.ε. που είχε 'φορεθεί' αρκετά εκείνη την εποχή (127, a112, yugo, κλπ).
Μάλιστα εξαιτίας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, για όποιον γνωρίζει.
Όπως όλοι λίγο πολύ θα ξέρετε, ένα αυτοκίνητο 25+ ετών ελάχιστες σχέσεις έχει (αν έχει) με τα νεότερα μοντέλα της μαμάς εταιρίας. Και ακόμα λιγότερες σχέσεις με τέτοιο όχημα έχουν οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) νεότεροι μηχανικοί.
Δεν σας κρύβω ότι όσο περνάν τα χρόνια τόσο λιγότερο ευχαριστημένος είμαι από τα σχετικά (εξουσιοδοτημένα και μη) συνεργεία.
Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι πιο πολύ παλιό Fiat παρά (παλιό ή καινούργιο) Seat θα ήθελα να βρω κάποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Αθήνα που θα μπορούσε να ασχοληθεί τουλάχιστον ως προς τα μηχανικά μέρη (κινητήρας, σαζμάν, κλπ). Επί του παρόντος δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά σκέφτομαι να το προλάβω
Αν λοιπόν κάποιος ξέρει κάποιον γνώστη και σωστό μηχανικό για προ 30ετίας μηχανές, η σχετική πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη. -
-
Αν και μ' αρέσει όπως είναι εργοστασιακό, οι ΟΖ του πάνε πολύ, καλή επιλογή!!
-
-
Να το χαίρεσαι!
Φαντάζομαι οι πιθανότητες να βρεις μοτέρ από 500 του '58 δεν θα ναι με το μέρος σου
Πολύ λίγα 500αρια είναι πλέον με νούμερα κυκλοφορίας. To τόσο θετικό κάμπερ πίσω είναι φυσιολογικό?Εδώ ένα σε κατάσταση 'κινήσιμη' αλλά σαφώς χειρότερη από το δικό σου
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Βαλαμε και την πολυ καλη oz racing ζαντα σε 15 ιντσες ....
τι λετε πια ειναι καλυτερη η εργοστασιακη η η οζ?Ψηφίζω εργοστασιακή γιατί μ' αρέσει 30 χρόνια μετά να υπάρχει η αίσθηση 'με το κλειδί στο χέρι' όπως βγαίνει από την τότε έκθεση!
Βλέπω και 500 Abarth όμως?
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Να το χαίρεσαι!
Φαντάζομαι οι πιθανότητες να βρεις μοτέρ από 500 του '58 δεν θα ναι με το μέρος σου
Πολύ λίγα 500αρια είναι πλέον με νούμερα κυκλοφορίας. To τόσο θετικό κάμπερ πίσω είναι φυσιολογικό?Εδώ ένα σε κατάσταση 'κινήσιμη' αλλά σαφώς χειρότερη από το δικό σου
Ευχαριστω.
Ειναι μολις 13 ιππους το δικο του,ειναι πολυ αργο,του 126 εχει 26 αλοκλιρα αλογα.
Η αληθεια ειναι οτι εχω και εγω αυτη την απορια γιατι το ειχε ο πατερας μου σκεπασμενο για πολλα χρονια και τωρα το εχω εγω,εχω δει οτι θελει αμορτισερ και θα φανει στην ευθηγραμηση.Θα ηθελα να το κανω 100% γνησιο αλλα λογο ανεργειας δεν μαζευοντε το χρηματα,ελπιζω να καταφερο να το κανω σηντομα. -
Ηρακλειο αττικης ηταν το αυτοκινητο ?freddie ?
-
Ειναι οντως τοσο δυσκολο να βρεθει το γνησιο μοτερ απο το 500(εστω και σε τοσο παλιο μοντελο);Αφου ειχαν παραχθει κατα χιλιαδες.
Τουλαχιστον εγω ειναι πολυ πιθανο να ξερω καπου που μπορει να εχει(τωρα σε τι κατασταση δεν ξερω..) -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ηρακλειο αττικης ηταν το αυτοκινητο ?freddie ?Ναι,ειναι το πατρικο μου εκει,τωρα ειναι Λουτσα...
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ειναι οντως τοσο δυσκολο να βρεθει το γνησιο μοτερ απο το 500(εστω και σε τοσο παλιο μοντελο);Αφου ειχαν παραχθει κατα χιλιαδες.
Τουλαχιστον εγω ειναι πολυ πιθανο να ξερω καπου που μπορει να εχει(τωρα σε τι κατασταση δεν ξερω..)Δεν ανδιαφερει ιδιετερα το μοτερ,αλλα τα υπολιπα.Mεσα και εξω.
-
Ο χρήστης freddieslotcars έγραψε:
Ηρακλειο αττικης ηταν το αυτοκινητο ?freddie ?
Ναι,ειναι το πατρικο μου εκει,τωρα ειναι Λουτσα...
Και ο πατερας σου ταπετσερης ?
-
Σε λιγο θα βγειτε και μπατζανακηδες..
fiat classic