-
-
-
-
καλημερα και απο μενα κατοχος ritmo 130 tc το οποιο αρχες του 2008 ξεκιναω την αναπαλαιωση του για sporting και fiat 500 look 595 με το οποιο συμετεχω σε regularity
φωτογραφιες απο την αναπαλαιωση του 500 και απο τa ritmo -
Επιτέλους άνοιξε και thead για τα κλασσικά Fiat. Είμαι κάτοχος ενός Fiat 124 1.200 κ., κληρονομιά από τον μπαμπά. Το πήρα πριν 3,5 χρόνια όταν δυστυχώς ο πατέρας μου ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Το έχω στο εξοχικό μας και όποτε πηγαίνω εκεί το κυκλοφορώ. Βασικά στο χωριό με εκίνο μετακινούμαι. Τώρα θέλω να του φτιάξω ένα σάπισμα από κάτω. Το Πάσχα έβαλα καινούριο μοτέρ(το παλιό κόλλησε). Αυτό που γουστάρω πολύ είναι ο λεβιές του με το κεχριμπάρι και τον ανάγλυφο θαλάσσιο δράκο μέσα. Πόρωση!Δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω. Μέσα σ' αυτό μεγάλωσα, ήταν του πατέρα μου, ήταν και το πρώτο αμάξι που έμαθα να οδηγώ, οπότε... πιο εύκολα δίνω το Φόκους παρά αυτό. Απίστευτο αμάξι. Ποτέ δεν περίμενα ότι είχε τόσες δυνατότητες. Όταν το οδήγησα το κατάλαβα. Πέρασε με μένα δεύτερη νεότητα Α, να μην ξεχάσω τα δισκόφρενα μπρος πίσω.
-
ritmo130tc πάρα πολύ ωραίο το 500αράκι! Ζηλεύω!
Αν έχεις κέφι δεν μας κάνεις μία παρουσίαση της ανακατασκευής κάποια στιγμή;
-
-
Είσαι σίγουρος ότι είναι Dino ?
-
To κατα δύναμιν.
-
-
Και εγώ είμαι.... είναι 100% fiat dino coupe...
Μάλλον ο φίλος 21 Quadra έχει στο νου του το σπάιντερ που είναι τελείως διαφορετικό. -
Έχετε δίκηο και οι 2. Νόμιζα το Spider για το μοναδικό Dino, το έχω δεί σε κίτρινο καναρινί, σου τρυπάει την καρδιά από την ομορφιά. Βέβαια αν ήταν ο μεγάλος μου ο γιός την στιγμή που έγραφα δεν θα με άφηνε να κάνω το ατόπημα.
-
-
Πολλα 500ρακια στη Σπαρτη , τουλαχιστον 4
-
Για 128 sl που θα βρούμε ανταλλακτικά? κυρίως ψιλοπράγματα όπως όργανα, φανάρια πίσω κτλ?
-
Μπερλινέτα εννοείς έτσι? Πες μας ποιό αμάξωμα είναι (υπήρχαν 2, 2θυρο και 3θυρο) και τί ακριβώς ψάχνεις, εγώ τουλάχιστον θα έχω το νου μου μήπως βρώ κάτι.
-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μπερλινέτα εννοείς έτσι? Πες μας ποιό αμάξωμα είναι (υπήρχαν 2, 2θυρο και 3θυρο) και τί ακριβώς ψάχνεις, εγώ τουλάχιστον θα έχω το νου μου μήπως βρώ κάτι.Είναι το κουπέ πριν την μπερλινέτα, που παρουσιάστηκε το 1972. Ο πρόγονος της μπερλινέτα, με τα ορθια φανάρια πίσω. Ειναι ενα ιδιο, πράσινο, στο υψος των Παναθηναίων στην λεωφ. Αλεξάνδρας.
-
OK.Λίγο πιο συγκεκριμένα τί ακριβώς ψάχνεις, μήπως βρώ κάτι τριγυρίζοντας?
-
Ας ξεκινήσουμε από όργανα και πίσω φανάρια, που είναι και τα πιό επειγοντα!!!
fiat classic