-
edit
-
edit
-
Εντάξει Γιάννη το εμπεδώσαμε....
-
συγνωμη κολλησσε ο υπολογιστης..
-
νομιζω 1500e χωρις να ειμαι σιγουρος
αν ενδιαφερει καποιον να ρωτησω -
-
-
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Εχει φτιάξει ενα τέτοιο ο APR για ραλλύ και άλλο ενα ηταν σε ενα συνεργείο πριν το αεροδρόμιο του Τατοίου.Καλημερα αγαπημενοι μου βαρεμενοι συμφορουμιστες ..
Χθες βραδυ καθησε στις ροδες του φιλε yiannis 2002 , και δεν μ'αρεσουν οι γωνιες καμπερ μπροστα και η σκληροτητα των πισω αμορτισερ ...εψαχνα για κονι απο ωτομπιανκι , αλλα δεν εχω βρει πουθενα , και μπροστα ειχαν μεινει κατι osrav απο την εποχη που τα φερναμε , απο ριτμο (γιαυτο και το χαλια καμπερ) αλλα ειναι με ρυθμιζομενο υψος και πολυ σκληρα , και πιστευω να παιξουν στην πιστα και σε αναβασεις .....
Κατα τα αλλα , νομιζω οτι ειναι ομορφο το σκασμενο , αλλωστε ηταν το αγαπημενο μου μεχρι το 80 ,και ηταν το πρωτο αυτοκινητο του συνεργατη μου ηλεκτρολογου που ειχαμε φτιαξει τουρμπο (με rotomaster απο Αμερικη , δεν εφερναν τοτε τουρμπινες για μικρα αυτοκινητα , μονον για φορτηγα )!Δεν παιζοταν εκεινη την εποχη !
Θα του βγαλω μερικες φωτο , για ματιυ.γ. Μου ελεγε ενας φιλος χθες οτι εχεις κι εσυ ενα neckar europa , ειναι αληθεια ?.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχει φτιάξει ενα τέτοιο ο APR για ραλλύ και άλλο ενα ηταν σε ενα συνεργείο πριν το αεροδρόμιο του Τατοίου.
Καλημερα αγαπημενοι μου βαρεμενοι συμφορουμιστες ..
Χθες βραδυ καθησε στις ροδες του φιλε yiannis 2002 , και δεν μ'αρεσουν οι γωνιες καμπερ μπροστα και η σκληροτητα των πισω αμορτισερ ...εψαχνα για κονι απο ωτομπιανκι , αλλα δεν εχω βρει πουθενα , και μπροστα ειχαν μεινει κατι osrav απο την εποχη που τα φερναμε , απο ριτμο (γιαυτο και το χαλια καμπερ) αλλα ειναι με ρυθμιζομενο υψος και πολυ σκληρα , και πιστευω να παιξουν στην πιστα και σε αναβασεις .....
Κατα τα αλλα , νομιζω οτι ειναι ομορφο το σκασμενο , αλλωστε ηταν το αγαπημενο μου μεχρι το 80 ,και ηταν το πρωτο αυτοκινητο του συνεργατη μου ηλεκτρολογου που ειχαμε φτιαξει τουρμπο (με rotomaster απο Αμερικη , δεν εφερναν τοτε τουρμπινες για μικρα αυτοκινητα , μονον για φορτηγα )!Δεν παιζοταν εκεινη την εποχη !
Θα του βγαλω μερικες φωτο , για ματιυ.γ. Μου ελεγε ενας φιλος χθες οτι εχεις κι εσυ ενα neckar europa , ειναι αληθεια ?.....
ωρε χρονια....20κατι πισω.....ετσι σε γνωρισα!
-
20 ? 28 Πανε ... , Παναγια μου ,οσο το σκεπτομαι οτι ειναι , **αυτα ** τα αυτοκινητακια που τωρα τα εχουμε για .... αντικες , αυτα που σαν χθες φτιαχναμε και κυκλοφορουσαμε ...........
Σαν **.....FIAT POWER ** ? μετα κολλησα και το racing
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
20 ? 28 Πανε ... , Παναγια μου ,οσο το σκεπτομαι οτι ειναι , **αυτα ** τα αυτοκινητακια που τωρα τα εχουμε για .... αντικες , αυτα που σαν χθες φτιαχναμε και κυκλοφορουσαμε ...........Σαν **.....FIAT POWER ** ?
ω ναι!!! ειχα ερθει για πρωτη φορα με το αθλητικο μου ζουγκο
αληθεια γιουγκο εχεις?
αυτο το παλληκαρακι που κυκλοφορει ενα κοκκινο στην α.ν.σμυρνη το εχεις δει?αθλητικο κοκκινο με τις λεκανιτσες του, νομιζω μαρτινο(δημακης), λευκο κλουβακι ιακωβου, και 40αρια βεμπερ με μοτερ που στροφαρειτο μονο μειον οτι βαζει πισω ενα πιτσιρικα που χωροπηδαει χωρις ζωνη
-
APR Μαστρο Χρήστο, ειναι δύσκολο το ρημάδι στα ανταλλακτικά, ας ειναι καλά το ebay που βγάζει πραγματάκια. Δεν είναι neckar europa το σαραβαλάκι, φιατ 1300 είναι αλλά με μετατροπή επιδαπέδιο λεβιέ, έχω ολα τα πράγματα τα ειχε προίκα αλλά αναζητούσα δότη για σαζμάν - λεβιέ , μέχρι που ξενέρωσα - βαρέθηκα, ειπα να το πουλήσω, τελικά το κράτησα και το έχω σε μια γωνιά να περιμένει και αυτό...
ΚP61
το έχω δει το κόκκινο Yugo, στα πετράλωνα ειναι ενας δρόμος με 2 πεζοδρόμια, εκατέρωθεν, στο ενα ο Κορομπίλης παρκάρει λύνει φτιάχνει τα bmw στο άλλο ο Στεφάνου φτιάχνει λύνει δένει yugo και εχει και ενα άσπρο άλλο πράγμα... -
Oυτε γιουγκο δυστυχως , ακομα και uno turbo που σε λιγο θα ειναι και σπανιο της πρωτης σειρας , δεν κρατησα κανενα ., παροτι ειχα φτιαξει το 90% της Ελλαδας .... που χωρος , για τετοια .....
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
APR Μαστρο Χρήστο, ειναι δύσκολο το ρημάδι στα ανταλλακτικά, ας ειναι καλά το ebay που βγάζει πραγματάκια. Δεν είναι neckar europa το σαραβαλάκι, φιατ 1300 είναι αλλά με μετατροπή επιδαπέδιο λεβιέ, έχω ολα τα πράγματα τα ειχε προίκα αλλά αναζητούσα δότη για σαζμάν - λεβιέ , μέχρι που ξενέρωσα - βαρέθηκα, ειπα να το πουλήσω, τελικά το κράτησα και το έχω σε μια γωνιά να περιμένει και αυτό...ΚP61
το έχω δει το κόκκινο Yugo, στα πετράλωνα ειναι ενας δρόμος με 2 πεζοδρόμια, εκατέρωθεν, στο ενα ο Κορομπίλης παρκάρει λύνει φτιάχνει τα bmw στο άλλο ο Στεφάνου φτιάχνει λύνει δένει yugo και εχει και ενα άσπρο άλλο πράγμα...που στο βενζιναδικο του κοντα?
να περασω για σαφαρι...
παντως ο φιλος με το ζουγκο περσυ που τον ρωτησα δεν το εδινε με τιποτα -
Στο βενζινάδικο, απέναντι θα δεις ενα γιούγκο ασπρο με δισκόφρενα. Σε αυτό το πεζοδρόμιο ετοιμάστηκε και το κοκκινο που λες. Εκει γύρω δεν πωλείται τίποτα, ειδικά μπεμβέ, ασε που ο Τζάκ δαγκώνει...
-
Αν ειναι ενα κοκκινο με ρολμπαρ που λες ... πρεπει να ειναι καποιος που το εχει απ'την εποχη ... των ενιαιων , και νομιζω αυτος γουσταριζε τα χωματα , οταν τον συναντουσα στο περιπτερο της Αρτακης (ηταν φιλος του περιπτερα )στο σπιτι μου τοτε , ηταν αρωστος , μ'αυτο
-
ΦΙΡΜΑΝΙ....
το 80κατι παω σε ενα μαγαζι στο πολυγωνο, αγοραζω ενα σετ μπροστα πισω osrav για το αθλητικο μου ζουγκο ρυθμιζομενες...
παω σπιτι, το λυνω τις φοραω επανω και κανω την λεγομενη ρυθμιση σαυρα
σε δυο μερες μετα απο διαφορες ταρζανιες η αναρτηση καπουτ.....(γιατι αραγε???)
παω πισω στο πολυγωνο και ο μαγαζατορας μου δινει ενα καινουργιο σετ μπροστινα και τις οδηγιες του για το πως θα ρυθμιστει το υψος......
ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!! -
Παει αυτος ο μαστορας στην ψαθα θα την βγαλει ....
fiat classic