-
Nα προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς και τα τσουβαλιάσματα...[mod mirage]
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τελικα υπαρχει πουθενα γνησιο GTaM η Fulvia ΗF?
Δες το link πιό πάνω.Του Σταφυλοπάτη είναι 'ετοιμοπόλεμη'',η άλλη που έχει(?)στην ταράτσα του ο Μοσχούς και λέγεται ότι ήταν αυτή της Μότορ Ελλάς,είναι πλέον για παλιοσίδερα.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ρε παιδιά θα μας κάνετε να κόψουμε και αυτή τη γωνιά;Αρκετές μαλακίες δεν γράφει η πιτσιρικαρία σε αυτό το forum;Eίναι δυνατόν να πωλείται γνήσιο GTAM(έστω κουφάρι)ή Fulvia ΗF άψογη σε τέτοιες τιμές και μάλιστα από ποιόν;Από το Μοσχού
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oλα υπερ της δημοκρατιας και των δικαιωματων των νεαρων νεοελληνων , Αlba μου ....
Αντι να το ραψουν , και να διαβαζουν να ξεστραβοφουν αν πραγματικα τους ενδιαφερει να μαθουν (που δεν νομιζω..) ολα τα κοκορακια πεταγοντε να πουν , οτι βλακεια τους ερθει , χωρις καν να φιλτραρουν τις αρλουμπες τους ...Πεντε δεκα ανθρωποι φτιαξατε εδω μεσα θησαυρο , κι αντι να το εκμεταλευτουν σωστα , προκαλουν κανοντας και τους πιο υπομονετικους να αγανακτουν , και εχουν και το θρασος (εις βαρος των υπολοιπων ) να τους ζητατε και συγνωμη ?....
Οχι βρε καραγκιοζακια δεν σας χρωσταει κανεις συγνωμη , κι αν δεν εχετε μυαλο να το καταλαβετε , δεν φταιει κανεις απ'αυτους τους ανθρωπους που εχουν καταθεσει ψυχη , και γνωσεις μιας ζωης , για να διαβαζουμε οσοι εχουν την θεληση της μαθησης , και ανηκουμε σε ολες τις ηλικιες .....
Αντε κοπριτες νεοελληνες ...μονον δικαιωματα .... υποχρεωσεις που να δουλευει και λιγο το ακατοικιτο , δεν υπαρχουν...
-
Ούτε λόγω 'δημοκρατίας', ούτε τίποτα άλλο. Στοιχειώδης λογική. Όταν κάποιος γράφει κάτι, καλοπροαίρετα, επειδή κάποιος έτσι του είπε....η αντίδραση μας, εμάς των 'σκεπτόμενων' και 'ειδικών', πρέπει να είναι η διόρθωση, όχι το ανάθεμα!! Δύσκολο? Σαφώς! Αλλά εκεί είναι που ξεχωρίζουμε!
Και προσοχή. Δεν μιλάω για ιστορίες καραμπινάτου κολλήματος με κάτι αλλά με περιπτώσεις, συνήθεις, ανθρώπων που άκουσαν κάτι, από κάποιον που θεωρούν ειδικό, και το πίστεψαν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Ούτε λόγω 'δημοκρατίας', ούτε τίποτα άλλο. Στοιχειώδης λογική. Όταν κάποιος γράφει κάτι, καλοπροαίρετα, επειδή κάποιος έτσι του είπε....η αντίδραση μας, εμάς των 'σκεπτόμενων' και 'ειδικών', πρέπει να είναι η διόρθωση, όχι το ανάθεμα!! Δύσκολο? Σαφώς! Αλλά εκεί είναι που ξεχωρίζουμε!
Και προσοχή. Δεν μιλάω για ιστορίες καραμπινάτου κολλήματος με κάτι αλλά με περιπτώσεις, συνήθεις, ανθρώπων που άκουσαν κάτι, από κάποιον που θεωρούν ειδικό, και το πίστεψαν!
Κουκ .. αστα τα πολιτικαντικα τα νεοελληνικα ....
Οποιος γραφει χοντρο ες σε ενα τετοιο φορουμ , δεν ειναι απλα ανοητος , ουτε αφελης ....
Δεν μπορει αν εχει την ορεξη να μαθη , πριν βαλει τα δακτυλα του στα πληκτρολογια να μην κατσει να διαβασει ολες τις σελιδες για το θεμα που τον ενδιαφερει .....Αν αρχισει να γραφει , διαβαζοντας το τελευταιο ποσταρισμα ....σημαινει αυτο που κανουν οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες (μεγιστοι παιχταραδες στα pc) ...που αρχιζουν και γραφουν απλα για να δειξουν οτι ειναι κι αυτοι μπασμενοι στα κολπα .... τις αρλουμπες τους .
Υπαρχουν παιδια που διαβαζουν με τις ωρες αυτους εδω τους ανθρωπους , γιατι οπως μου λενε ,και το εχω δει , αγαπανε πραγματικα το κλασικο αυτοκινητο , και δεν εχουν γραψει γραμμη ! Γιατι αυτοι πραγματικα μελετουν , εχουν και παιρνουν γνωσεις που επεξεργαζοντε , δεν κανουν επιδειξη !
Αν λοιπον ειχαν διαβασει ολα τα σχετικα στο θεμα τους ..... θα ηταν δυσκολο να πετανε κοτσανες , που να κανουν τους ανθρωπους εδω να αγανακτουν .
-
να ζητηθεί συγγνώμη απ την προσβληθείσα ελίτ του υποφόρουμ
-
Αν ολα αυτα αφορουν τα posst μου για τη GTAM εχω να πω οτι ουτε προσπαθησα να το παιξω εξυπνακιας ουτε λεω πως τα ξερω,απλα μεταφερω αυτο που μου ειπε μαστορας που υποτιθεται οτι ασχολειται με αυτα!Οσων αφορα για τη συμπεριφορα των νεων στα forum εχω να πω οτι δε με αντιπροσωπευει και οτι εχω διαβασει ολα τα post και της alba και του monofanaro και εχω να πω οτι εχουν εκπληκτικες γνωσεις,ειδικα στα ιταλικα, και ουδεποτε θελησα να τους το παιξω γνωστης,καθοτι δεν ειμαι!Απλα προσπαθω να μαθω!Αν το θεωρειται τοσο λαθος μπορειται απλα να σβησετε τα επιμαχα post και το θεμα να ληξει εκει!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Αν ολα αυτα αφορουν τα posst μου για τη GTAM εχω να πω οτι ουτε προσπαθησα να το παιξω εξυπνακιας ουτε λεω πως τα ξερω,απλα μεταφερω αυτο που μου ειπε μαστορας που υποτιθεται οτι ασχολειται με αυτα!Οσων αφορα για τη συμπεριφορα των νεων στα forum εχω να πω οτι δε με αντιπροσωπευει και οτι εχω διαβασει ολα τα post και της alba και του monofanaro και εχω να πω οτι εχουν εκπληκτικες γνωσεις,ειδικα στα ιταλικα, και ουδεποτε θελησα να τους το παιξω γνωστης,καθοτι δεν ειμαι!Απλα προσπαθω να μαθω!Αν το θεωρειται τοσο λαθος μπορειται απλα να σβησετε τα επιμαχα post και το θεμα να ληξει εκει!Σιγά μη σβήσει κανείς τα ποστς σου επειδή θίχτηκε ο alba.
Οι γνώσεις γύρω από ένα αντικείμενο δεν συνεπάγονται ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά είναι σωστή. Ειδικά εφ όσον ξεκαθάρθισες ότι απλά μεταφέρεις λόγια τρίτων. -
Οχι αγαπητο μου παιδι μην το παιρνεις προσωπικα το θεμα .....
Μπορει να ηταν το κερασακι στην τουρτα το ποστ σου , αλλα ειναι σιγουρο οτι το προφιλ σου δεν αντιπροσωπευει αυτο που συζηταμε ..... ειναι μια γενικοτερη αποψη και σταση ατομων που χαλανε καποια καλα υποφορουμ σαν αυτο !edit [mod mirage] Είπαμε να προσέχουμε τις εκφράσεις μας. Τα φόρουμ είναι χώροι δημόσιου διαλόγου, ανταλαγής απόψεων και σε καμιά περίπτωση εργαλεία τονισμού του 'εγώ' κάποιον και ανάδειξης αυθεντιών. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος ( κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης )και οι γνώστες οφείλουν αντί να διαρηγνύουν τα ιμάτια τους να τον διορθώνουν.Και επίσης στο φόρουμ αυτό δεν υπάρχουν ούτε καλά ούτε κακά υποφόρουμ.
2ο edit [mod mirage] -
Οκ απλα ηθελα να ξεκαθαρησω τη θεση μου!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
και του monofanaroMonofaro. Θα με υποχρέωνες.
-
Sorry αλλα δε γινοτανε να δω το nickname σου οταν εγραφα το post!
-
Δεν υπαρχει καμμία ελιτ, σε κανένα υποφόρουμ αγαπητέ charmak66!
Υπάρχει αγνή(;) δεν γνωρίζω, καλοπροαίρετη και ανόθευτη όμως σίγουρα ανταλλαγή απόψεων και κυρίως γνώσεων στο χώρο των κλασσικών και ιστορικών μεταξύ εκείνων που έχουν βγάλει τα ματια τους από το διάβασμα ή τη 'μάχη' με αντικείμενα (π.χ. κατσαβίδια) και εκείνων που διψούν για γνώση στη προσπάθεια τους να γίνουν καλύτεροι ως άνθρωποι.
Αν θεωρείται ελιτίστικη η προσπάθεια να ξεκολλήσουμε από τα σκατά του εκτρώματος που λέγεται Νεοελληνικό κράτος και Νεοέλλην, τότε είναι καλύτερο να είμαστε ελιτιστές αλλά ταπεινοί και σκεπτώμενοι, παρά οι 'βλάχοι' του χωριού που ήρθαμε με γιούρια να προκαλέσουμε ντόρο γύρω από το όνομα μας.
Θα ήθελα να διευκρίνισω πως δεν αναφέρομαι επι προσωπικού σε κανέναν, καθώς επίσης και πως το υποφόρουμ αυτό δεν διεκδικεί τις δάφνες του φόρουμ των τεσσάρων τροχών.
Εν τούτοις όμως, παραμένει καλή τροφή για σκέψη μία πρόχειρη (ούτε καν ουσιαστική) ανάγνωση των υπόλοιπων κατηγοριών που απαρτίζουν το εν λόγω φόρουμ.
Όλοι παρασυρόμαστε λιγότερο ή περισσότερο όταν γράφουμε κάτι, ο γράφων σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αλλά θα πρέπει να ακούμε κιόλας και στη συγκεκριμένη περίπτωση να διαβάζουμε. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στον χώρο και μερικά εξαίρετα μυαλά (που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τον αυτοκινητιστικό τομέα) και θα ήταν φρόνιμο να τα διαφυλάξουμε.
Εν τέλει, είναι σημαντικότερο για μένα να μπορέσω να πω, Όχι δεν πρόλαβα να μάθω τι διάολο βρακί φόρεσε σήμερα η τάδε αλλά έμαθα ΚΑΤΙ από τον KP, την Alba, τον monofaro, τον Niga, τον 'Πρόεδρο', τον D-jet, τον APR και τους υπόλοιπους συνφορουμίστες μου. Αυτό το κάτι όμως δεν το έμαθα επειδή μπήκε στον κόπο να μου το πει αλλά επειδή τον άκουσα.Ζητώ συγγνώμη αν καταχράστηκα τον χώρο αυτό,
Με εκτίμηση, Βασίλης. -
Όμορφα και ταπεινά αυτά που γράφεις φίλε μου Βασίλη, είδες το δάσος είναι η αλήθεια, αλλά έχασες το δέντρο για το οποίο ξεκίνησε ο 'καυγάς'..
Με λίγα λόγια, αν ακολουθηθεί η συμπεριφορά που υποδεικνύει η Alba και ο APR, η γνώση θα γίνεται κτήμα των πολλών (αυτός δεν είναι ο στόχος των φόρουμ?), μόνο αν έρθει του φωστήρα να γράψει κάτι για κάποιο θέμα...Λάθη, ερωτήσεις, παραλείψεις από τρίτους δεν επιτρέπονται, διότι ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς!
Όχι φίλε μου, η γνώση αποκτάται δια της εμπειρικής διαδικασίας (μέρος της οποίας και το διάβασμα,ασφαλώς), και στην οποία ενέχεται το λάθος.
Δόθηκε λάθος πληροφορία, με καλή πρόθεση, από νεαρό χρήστη...
Ποια είναι η δόκιμη διαδικασία?
Το 'τι μαλακίες ακούω από πιτσιρικαρία εδώ μέσα?'
Το 'σκάσε και βούλωσέ το κωλοπαίδι Νεοέλληνα βουτυρομπεμπέ,που τολμάς να ζητάς και δικαιώματα, εναντίον των ιερών και οσίων?'Ο νέος (στην ηλικία, στο μυαλό, στον φορουμικό τρόπο επικοινωνίας, στο φόρουμ) πολλές φορές δεν ξέρει, και δεν έχει χρόνο να μάθει,αν θες, πως μπορούν να βρεθούν οι εως τώρα εγγεγραμμένες πληροφορίες επί των ειδικών θεμάτων
Αυτά σου φαίνονται εσένα ως διαδικασίες απάντησης προσήκουσες στο, θεωρητικώς, πλέον πολιτισμένο κομμάτι αυτού του φόρουμ?
Θίγονται τα, όντως διαβασμένα μυαλά, απο τη λάθος πληροφορία?
Γιατί?
Έχουν αλλεργία στο λάθος?
Τότε, χρήζουν άλλης συμπεριφοράς,όχι απαραίτητα καλύτερηςΕκεί σου απάντησε ο Charmak, και όχι στα λοιπά ωραία που έγραψες!
και κάτι για τον APR, τον οποίο σέβομαι για το πάθος του, και παλαιότερα τού το έχω ξαναπεί, στο υποφόρουμ των Ελληνικών Αγώνων, που κατάντησε σαν τις Αυθεντιες που γράφανε σε αυτό (και εκεί, είχες δικαίωμα να μιλάς 'μόνο αν ο κώλος σου είχε ιδρώσει σε μπάκετ'...το αποτέλεσμα,εξ'αυτού και άλλων, είναι να καταντήσουν σαν ιδρωμένος κώλος οι Ελληνικοί Αγώνες και το εδώ αντίστοιχο υποφόρουμ, αλλά πάμε παρακάτω): Δεν είναι γνησιότητα και μαγκιά η προσβολή και η κατακεραύνωση ατόμων με καλές προθέσεις, και ούτε διδάσκεις σεβασμό (υποθέτω ότι αυτό ήθελες) με τέτοια συμπεριφορά.
Καλώς ή κακώς, το αλάθητο πέθανε και γα τον Πάπα, και η προσέγγιση, γιατί και εσύ είσαι καλών προθέσεων, οφείλει να είναι διαφορετική. -
Υπάρχουν δύο παράγοντες που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη ως αιτίες δημιουργίας της χθεσινοβραδινής κρίσης :
- Η αφόρητη υγρασία του Ναυπλίου και
- Τα στραβά πλατάνια του Πολυγώνου!
-
Και επειδή θα έχει ζέστη το ΣΚ ας πάμε όλοι σε μια παραλία να δροσιστούμε αντί να πλακωνόμαστε χωρίς λόγο και αιτία με χρήστες που δεν έχουν κατακτήσει το Ιερό δισκοπότηρο της Γνώσης. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο δλδ γιατί ο Σωκράτης άλλα υποστήριζε...
-
Και επειδη επεσε και μπολικη φλουδοφιλοσοφια απο νεοελληνες που θα φτιαξουν το μελλον αυτης της χωρας επανω σε αψογες τακτικες βγαλμενες μεσα απο βαθιες ερευνες και διαδικασιες στηριγμενες στα δημοκρατικα δικαιωματα και την ποιοτητα του αγνου νεοελληνα πολιτη ..... αντε γειααααα
ΥΓ. γιατρε ..... κατι δεν βλεπεις καλα , στο θεμα των Ελληνικων αγωνων .... να σου θυμησω οτι απο τοτε που μας τα εσπασαν κατι κωλοπαιδα με ολη την σημασια της λεξεως και σταματησα , ουτε τους ξανεφτιαξα ποτε θεμα για να ξεστραβονοντε ολοι οι φωσκολοι ..... , δεν διαβαζεται με τιποτα ,και δεν εχει γραφτει εδω και δυο χρονια τιποτε που να κανει εργο , σαν αυτο που λες ........και κατι τετοιο πατε να κανετε κι εδω ,να αγανακτησουν αυτοι οι υπεροχοι ανθρωποι και να μας .......... εσεις οι ....της σχολης των καθωσπρεπιστων της νεοτερης Ελλαδος ...
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και επειδή θα έχει ζέστη το ΣΚ ας πάμε όλοι σε μια παραλία να δροσιστούμε αντί να πλακωνόμαστε χωρίς λόγο και αιτία με χρήστες που δεν έχουν κατακτήσει το Ιερό δισκοπότηρο της Γνώσης. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο δλδ γιατί ο Σωκράτης άλλα υποστήριζε...Kαλά εσύ εντόπισες το πρόβλημα στο αν εγώ ή ο APR έχουμε αναπτύξει περισότερο το hobby μας σε σχέση με τον τον monofaro (xέστηκε η φοράδα στο αλώνι δηλαδή)
και όχι στο ότι μια δράκα χρηστών και κλακαδόρων τους,αφού πρώτα μετέτρεψαν τη συμμετοχή στο forum σε προσωπικό τους raison d'etre,επέβαλαν και κανόνες βιλαετίου σε αυτό.Δηλαδή πρέπει να σκάσουν οι πρώτες αγωγές και μηνύσεις γιά να πάρετε χαμπάρι ότι υπάρχει ελαστικό moderating προς τους εν λόγω κυρίους; -
Yπάρχει μια παραξήγηση της έννοιας φορουμ, νομίζω. Όποιος θέλει κάτι τελείως ιδιωτικό, μάλλον ψάχνει σε λάθος χώρο. Εδώ υπάρχει η ελευθερία του διαδικτύου με ό,τι συνεπάγεται αυτή.
Γειά σου ρε Τσίλη καθωσπρεπιστή!
-
Kαι εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.Το πρόβλημα δεν είναι να γράψεις μια ή πολλές βλακείες από έλλειψη γνώσης.Δεν τρέχει τίποτα.Απλά σε αυτή την υποενότητα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, γιατί η έλλειψη γνώσης σε ξεβρακώνει από το πρώτο post και αυτό δεν το ρισκάρουν πολλοί.
Το να δίνουν συμβουλές σε όλες τις άλλες ενότητες για το ποιό αυτοκίνητο είναι καλό ή όχι,πώς θα έπρεπε να είναι,πώς να τιμολογείται κλπ. πιτσιρικάδες που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,μπορεί να είναι και σουρεαλιστικά διασκεδαστικό.Το να καταργούν όμως κάθε έννοια ευπρεπούς συμπεριφοράς,απαιτώντας να ανεχτείς την ειρωνία,τις άσχετες τοποθετήσεις τους,τις πλάκες μεταξύ τους,τον ψευτοτσαμπουκά τους,την ψευτομαγκιά τους (αφού υπάρχει και η δυνατότητα να εξυβρίζουμε τοσυνομιλητή μας εκ του ασφαλούς με τη χρήση emoticons),πάει πολύ έτσι δεν είναι;
classic Alfa Romeo